طرفداران Fear

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Dant3:
اين بازي فقط و فقط تو PC حال ميده، هيجانش تو كنسول بايد خيلي كمتر باشه.:cheesygri

اين سوال رو پرسيدم تا بدونم FPS هاي كنسول رو تجربه كردي يا نه ، مطمئن باش نسخه كنسولي f.e.a.r موفقيت نسخه پي سي رو بدست نمياره
افتخار ابدي بازيهاي FPS متعلقه به PC ؛ تنها رقيبي كه ميتونه بازيهاي fps پي سي رو تهديد كنه wii هستش
وگرنه مقايسه fps هاي پي سي در مقابل fps هاي كنسول مثل مقايسه fighting هاي پي سي هست و fighting هاي كنسول

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
اين سوال رو پرسيدم تا بدونم FPS هاي كنسول رو تجربه كردي يا نه ، مطمئن باش نسخه كنسولي f.e.a.r موفقيت نسخه پي سي رو بدست نمياره
افتخار ابدي بازيهاي FPS متعلقه به PC ؛ تنها رقيبي كه ميتونه بازيهاي fps پي سي رو تهديد كنه wii هستش
وگرنه مقايسه fps هاي پي سي در مقابل fps هاي كنسول مثل مقايسه fighting هاي پي سي هست و fighting هاي كنسول

بازي كردم ولي هدف گيريش به پاي PC نميشه، سرعتمون كمتره :cheesygri
اونم FEAR كه دشمنا از سر و كولمون بالا ميرن. فكر كنم 50 % دشمنا براي نسخه XBox حذف بشه :eek:

مصطفی شرط میبندم نسخه 360 هم در حد پی سیه!!!!!
این جمله ور یادت باشه بهت ثابت میشه:cheesygri

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مصطفی شرط میبندم نسخه 360 هم در حد پی سیه!!!!!
این جمله ور یادت باشه بهت ثابت میشه:cheesygri
چی شده همه یاد گرفتن پای صحبت هاشون شرط بندی می کنن؟!:)
مصطفی از نظر گرافیک نگفت که می رسه یا نمی رسه. از نظر گیم پلی و کنترل بازی گفت که اینو یه بچه 3 ساله هم می تونه تشخصی بده که کنترل بازی های FPS در PC اصلا با کنسول قابل مقایسه نیست.

نوشته شده توسط Lich King:
چی شده همه یاد گرفتن پای صحبت هاشون شرط بندی می کنن؟!:)
مصطفی از نظر گرافیک نگفت که می رسه یا نمی رسه. از نظر گیم پلی و کنترل بازی گفت که اینو یه بچه 3 ساله هم می تونه تشخصی بده که کنترل بازی های FPS در PC اصلا با کنسول قابل مقایسه نیست.
سلام.
مد شده:D
فهمیدم منظور مصطفی چیه منم منظورم همون گیم پلی و ... هست.:cheesygri
دلیل قانع کننده و دقیقی ندارم ولی این طوری احساس میکنم:blushing:

ضعفي كه شخصا توي بازي فير احساس كردم، ضعف سيستم تيراندازيش بود. اين مطلبي كه در زير ميارم، چند روز بعد از انتشار فير نوشتم :

به باور من ، حساس ترين و مهمترين قسمت تو بازي هاي شوتر، سيستم تير اندازي و صحنه هاي نبرد اون بازي هست. معتقدم خيلي از بازي هاي بزرگ، با اينكه اكثر قسمت ها رو به بهترين وجه ممكن درست ميكنند اما هنوز خيلي هاشون مشكل تيراندازي و صحنه هاي نبرد رو دارند. ميشه از اين بين به بازي هاي مثه ريديك و فير اشاره كرد.

اما شايد خيلي ها موافق نباشند كه سيستم نبرد فير بد هست و بر عكس بهترين قسمت اون رو همين صحنه هاي نبرد بدونند. ببينيد جنبه هاي بصري صحنه هاي نبرد تو فير خيلي خيلي خوب كار شده و اتفاقاتي كه هنگام درگيري با دشمن مي افته بسيار پرهيجان و زيبا هست و شبيه فيلم هاي فيلم ساز معروف يعني جان وو ميشه.(اين كه از جان وو ايده گرفته شده رو خوده سازندگان بازي هم عنوان ميكنند) اما براي درك مشكل تيراندازي تو بازي فير ، از شما ميخوام به دشمني كه در فاصله ي دوري از شما قرار داره تيراندازي كنيد. مطمينا متوجه ميشيد كه تيراندازي به سوي دشمن تو فاصله دور بسيار مشكل و حتي غير ممكن هست. اين كه گفتم به فاصله ي دور تيراندازي كنيد به اين خاطره كه ديگه از افكت هاي زيبا و فريبنده و پنهان گر خبري نيست و صرفا شوتينگ رو ميبينيم . وقتي داشتم به فيلم هاي بونوس بازي نگاه ميكردم حتي خود سازنده بازي براي اينكه يه نفر رو بكشه به اون نزديك ميشد.

تو فير يه سيستم درگيري و تير اندازي بيشتر نداريم : نبرد از نزديك يا Close Combat.و بازي شوتري كه فقط سيستم تير اندازي در فاصله نزديك داره و عيب هاي سيستم تيراندازي رو پشت افكت ها پنهان ميكنه نميتونه بازي موفقي باشه و حساس ترين فاكتور بازي شوتر از دست ميره.اين عيب جايي كه به اوجش ميرسه در حالت چند نفره بازي هست كه بازي رو تا مرز سقوط جلو ميبره و چه خوب گفته سايت IGN كه مولتي پلير بازي فير خوب نيست و حالا حالا ها تا هف لايف شدن فاصله داره. شايد بشه به جريت اين حرف رو زد كه هيچ بازي شوتري در تاريخ هنوز نتونسته به مقام هف لايف برسه.هف لايف نبرد هاش اگر چه اين همه افكت نداره اما بهترين و طبيعي ترين سيستم تير اندازي رو داره و براي اثبات قدرت سيستم تيراندازي هف لايف همين بس كه سيستم نبرد و تيراندازي بازي كانتر استرايك حدود 6 ساله كه اين بازي رو سر پا نگه داشته و هنوزم اين بازي بهترين بازي اكشن چند نفره ي همه ي زمان هاست ...

به عنوان پارازیت بگم که بعد از کنسول Wii دیگه PC سلطان بازیهای اول شخص نخواهد بود!
به عنوان یک ضد پارازیت این مسئله رو عنوان کنم که دسته های wii به علت نو آوری مدتی روی کار خواهند آمد ولی بعد از مدتی آنها نیز تکراری خواهند شد و باز جای خود را به موس+کیبورد قدیمی در زمینه FPS خواهند داد. اگه به حرکات شخصی که در E3 داره Red Steel رو بازی می کنه دقت کنید متوجه حرف بنده می شوید. شاید بازی کردن FPS با دسته های wii راحتتر از gamepad باشه ولی انجام اون حرکات نسبتا جلف برای یه آدم نسبتا بزرگ سال یکم جای سوال داره !!!! تازه دقت در هدفگیری و راحتی هیچ چیزی رو نمی شه با موس مقایسه کرد. (البته موس 8 تومانی A4-Tech و امثال اون رو نمی گم!:))

نوشته شده توسط mohandes_register:
منم قبول دارم.Wii با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی فکر کنم تو FPS از پی سی هم بهتر عمل کنه...

من تا عرضه كنسول هيچ نظري نمي تونم بدم كه Wii براي FPS بهتره يا PC، چون اينطور كه از ظواهر امر پيداس دسته اين بازي خيلي مرموزه :-" احتمالا كاراي عجيبي بايد ازش بربياد :cheesygri

نوشته شده توسط Lich King:
به عنوان یک ضد پارازیت این مسئله رو عنوان کنم که دسته های wii به علت نو آوری مدتی روی کار خواهند آمد ولی بعد از مدتی آنها نیز تکراری خواهند شد و باز جای خود را به موس+کیبورد قدیمی در زمینه FPS خواهند داد. اگه به حرکات شخصی که در E3 داره Red Steel رو بازی می کنه دقت کنید متوجه حرف بنده می شوید. شاید بازی کردن FPS با دسته های wii راحتتر از gamepad باشه ولی انجام اون حرکات نسبتا جلف برای یه آدم نسبتا بزرگ سال یکم جای سوال داره !!!! تازه دقت در هدفگیری و راحتی هیچ چیزی رو نمی شه با موس مقایسه کرد. (البته موس 8 تومانی A4-Tech و امسال اون رو نمی گم!:))

و من هم به عنوان تکمیل کننده این ضد پارازیت این مسئله رو عنوان میکنم که کنترلر Wii در بهترین حالت ممکن فوقش میتونه در حده Mouse & Keyboard باشه و چیزی فراتر از اون نخواهد بود
یعنی اگه محصول نهایی نینتندو چیز خوبی از آب در بیاد و همه سازنده های FPS هم بتونن نهایت استفاده رو از ویژگیهای دسته ببرن تازه میشه یه چیزی در حد همون PC

ضمنا قدرت گرافیکی هم اینجا مطرح میشه ... البته میدونم که بحث سر Gameplay هست ولی نمیشه از گرافیک هم صرف نظر کرد
این روزا هم که مد شده هرکی بازی FPS میسازه اولین چیزی که براش مهمه گرافیک بالای بازیه و Wii هم تحت هیچ شرایطی نمیتونه با قدرت گرافیکی PC مقابله کنه

در نتیجه زیاد امیدوار نباشید که FPS های بزرگ و تاریخی مثل Far Cry HL2 یا همین F.E.A.R روی Wii ببینید

البته من وارد این ضد پارازیت شما دو مدیر مهربان دلسوز و کار آمد نمیشم ولی
اگر آقا اشکان شما میگید که این دستها چند سالی بیشتر نوآوری شده نیستن پس چرا تمام رسانه ها پیگیر همین دسته و این کنسول هستن نمونش همین بازیرایانه کاری به هرچیزش ندارم ولی تو دو شمارش که دیدم بیشتر از هرچیز درباره دسته و کنسول wii صحبت کرده بود
فکر نمیکنم چیزی باشه که بعد از چند سال از یاد بره و همون موس و کیبورد برگرد من خودم طرفدار موس و کیبورد هستم ولی الان دیگه گیم پد در خانه ها حتی برای کامپیوتر ها رایج تر شده تا موس و کیبورد
میشه دلیلی که میگید چند سالی پیشتر نمیمونه و از خاطرات میره رو بگید
اقای بهزاد همه سیع بر این دارن که سیستمی بسازن به راحتی و ارزش موس و کیبورد دیگه
من تو بحث گرافیک نمیام چون اطلاعی ندارم
پیشاپیش تشکر میکنم از اینکه به نوشته بنده توجه میکنید و جواب بنده رو میدید وباعث دعوا نمیشه ممنون

يه نكته رو يادآور بشم اين بازي قراره براي Xbox 360 بياد نه Wii :cheesygri
همه دارين در مورد دسته Wii بحث مي كنيد :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

اگر آقا اشکان شما میگید که این دستها چند سالی بیشتر نوآوری شده نیستن پس چرا تمام رسانه ها پیگیر همین دسته و این کنسول هستن نمونش همین بازیرایانه کاری به هرچیزش ندارم ولی تو دو شمارش که دیدم بیشتر از هرچیز درباره دسته و کنسول wii صحبت کرده بود
مگه من جایی نوشتم که نوع دسته ها بدن؟! دلیل این همه تبلیغ و تمجدید ازش هم به خاطر نوآوری بسیار زیاده کسی هم منکر این نوآوری نشد. و مطمئنن همه ما دوست داریم که حداقل یکبار هم شده با دست های Wii بازی کنیم و لذتشو حس کنیم ولی من فکر نمی کنم این نوع دسته ها مخصوصا به خاطر حالت رفتار ما در هنگام بازی هاشون خیلی فراگیر بشه و بتونه در آینده جای خیلی چیز ها رو بگیره. فعلا هم که اصلا همچین چیزی هم نمی خواد برای PC بیاد که بخوایم با موس+کیبورد واقعا مقایسش کنیم.
ولی الان دیگه گیم پد در خانه ها حتی برای کامپیوتر ها رایج تر شده تا موس و کیبورد
آره درسته شما با Gamepad بشین پای PC و با بازی FPS حال کن. ما چون پول Gamepad نداریم با همین موس+کیبورد بازی می کنیم:)
همه دارين در مورد دسته Wii بحث مي كني
چیکار کنیم بحث داغ داره دستمونو می سوزنه:)

دیگه خواهشن در این مورد در این تاپیک بحثی نشود!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or