طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130328_assassins_creed_4_black_flag.jpg
مدیر یوبیسافت مونترال اقای Yannis Mallat بر این عقیده است که گیمر ها با عرضه ی هر سال Ac مشکلی ندارند
نه.هر روزه طرفداران جدیدی به این فرانچایز میپیوندند پس من اون روز رو نمیبینم
او توضیح میدهد که تا موقعی که کیفیت حفط شود گیمر ها برای آن هر سال باز خواهند گشت
این نشانه ی پیشرفت ماست.وقتی شما کیفیت را دارید حاشیه های بازی دیگر اهمیتی پیدا نمیکند.هر چند مردم هر روز خواستار چیز های بیشتری هستند.پس این وظیفه ی ماست که ما چیز های بیشتری رو برای گیمر ها فراهم کنیم.ان ها خوشحالند و این وظیفه ی ماست که ان ها رو خوشحال کنیم
این باتوجه به این است که از سال 2009 بازی هر سال عرضه میشود
منبع

من که خودم از AC3 خوشم..اومد:d(نزنینم)اما این حرف :طرفداران AC هر سال خواهان ان هستن..

کاملا اشتباهه..به نظر من این عنوان رو دیگه ادامه ندن..بزارن خاطرات خوب نسخه های قبلی تو ذهن به قول خودشون
طرفداران بمونه....

شما با سرخپوستا چه مشکلی دارید؟
:dایشالا به جرم نژاد پرستی همتونو بندازن زندان

دوست عزیز من نمیدونم چرا شما با تمام بازی ها مشکل داری
من بدون آپدیت بازی کردم و افت فریمی هم حداقل برای من وجود نداشت مگر اینکه به صورت جزءیی که اونم یادم نمیاد، نه اینکه من متوجه نشده باشم
اساسین هم میگی افت فریم داشت اما دریغ از یک درصد افت فریم
سایر دوستان بیان تایید کنند.

عزیزم چیزی برای تایید کردن وجود نداره، ACIII روی هر دو کنسول افت فریم نسبتا شدیدی داره (مخصوصا وقتی محیط شلوغ میشه)

من که آزار ندارم بیام الکی از بازی ها ایراد بگیرم ! توی بازی هایی که این چندوقته عرضه شدن اینایی که میگم همگی مشکل افت فریم رو داشتن(حداقل روی PS3) :
Tomb Raider
Far Cry 3
Crysis 3 (این یکی که همه اش افت فریم بود فقط بعضی جاها فریم ثابت میشد)
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 (توی مبارزات گروهی)
Assassin's Creed III
Devil may Cry (فقط روی PS3 و در کات سین ها)

شاید شما برای خودتون تعریف دیگه ایی از افت فریم دارید ولی این مشکل توی تمام بازی هایی که بالاتر ذکر کردم وجود داره.

عزیزم چیزی برای تایید کردن وجود نداره، ACIII روی هر دو کنسول افت فریم نسبتا شدیدی داره (مخصوصا وقتی محیط شلوغ میشه)

من که آزار ندارم بیام الکی از بازی ها ایراد بگیرم ! توی بازی هایی که این چندوقته عرضه شدن اینایی که میگم همگی مشکل افت فریم رو داشتن(حداقل روی PS3) :
Tomb Raider
Far Cry 3
Assassin's Creed III

شاید شما برای خودتون تعریف دیگه ایی از افت فریم دارید ولی این مشکل توی تمام بازی هایی که بالاتر ذکر کردم وجود داره.
درمورد DMC شاید حق با شما باشه که در زمان دمو افت فریم داره چون خیلی وقت پیش بازی کردم و یادم نمیاد ولی کلا چند تا باس بیشتر نداشت و یادم نمیاد موقع مبارزه با باس افت فریم داشته باشم، منظورتون کدوم باسه؟

اما ACIII با اینکه روی PC تمومش کردم ولی هنوزم دارم روی PS3 بازیش میکنم پس مطمئن باش اشتباه نمیکنم
این لینک پایین درمورد لگ نسخه ی PS3 بازی ACIII هست: Assassins Creed III lag on ps3 - GameSpot.com

اگه بخونید میبینید که بعضی ها افت فریم داشتند و خیلی ها هم با چنین مشکلی مواجه نشدند
حتی یکی میگفت که توی شهر 10 فریم بیشتر نمیده اما خیلی ها میگفتند که بدون لگ بازی میکنیم.

آخرین ویرایش:

Tomb Raider
Far Cry 3
Assassin's Creed III

از اینایی که نام بردی برا من فقط کراسیس افت فریم داشت ناروتو رو هم بازی نکردم
اتفاقا TR ,DMC از بهترین ها از نظر فریم بودن که این چند وقت بازی کردم
البته DMC دمو هاش رو نمیدونم ولی خود بازیش که از نظر فریم عالی بود

درست می‌گه. اونایی که هر سال بازی رو میخوان طرفدار بازی هستن.
اونایی هم که با هر سال اومدن بازی مشکل دارن، دیگه طرفدار AC نیستن :d

برای AC III من هر دو نسخه کنسولی رو تست کردم و هر دوشون افت فریم خیلی واضحی دارن. حتی همون ابتدای بازی (تئاتر) هم افت فریم داره.

در مورد TR هم اون مرحله که به کمپ دشمن حمله میکنی فکر کنم فریم به حول و حوش 20 هم میرسید و خیلی خیلی واضح بود (مخصوصا اگه بعد از تموم کردن بازی دوباره برگردید به اون منطقه افت فریم رو راحت متوجه میشید)
FC3 هم کلا فریمش روی 30 قفل نبود و بعضی جاها (مثلا مواقعی که انفجار رخ میداد) فریم خیلی پایین میومد.

اینطوری نیست که بازی برای یک نفر افت فریم داشته باشه و برای یکی دیگه با فریم 30 و به صورت کاملا روون اجرا بشه ! همه نسخه های کنسولی ACIII افت فریم دارن ولی خیلی ها هستن که متوجه افت فریم های کوچیک نمیشن (مثلا بازیی که روی 25 فریم داره اجرا میشه براشون هیچ تفاوتی با بازیی که روی 30 فریم قفل شده نداره) و بخاطر همین میگن بازیشون افت فریم نداره در صورتی که اینطوری نیست.

نمونه اش همین امیر آکیبا خودمون که وقتی دمو DmC رو بازی کرد میگفت افت فریم نداره در صورتی که داشت (امیر بیا تایید کن :دی )

پ.ن: البته یه سری چیزهای دیگه هم میتونه تاثیر داشته باشه، مثلا اگه شما AC III رو روی یه LCD 32 اینچ بازی کنی مسلما کمتر متوجه افت فریم میشی تا اون کسی که داره روی LCD های 42 یا 50 اینچ بازی میکنه.

برای AC III من هر دو نسخه کنسولی رو تست کردم و هر دوشون افت فریم خیلی واضحی دارن. حتی همون ابتدای بازی (تئاتر) هم افت فریم داره.

در مورد TR هم اون مرحله که به کمپ دشمن حمله میکنی فکر کنم فریم به حول و حوش 20 هم میرسید و خیلی خیلی واضح بود (مخصوصا اگه بعد از تموم کردن بازی دوباره برگردید به اون منطقه افت فریم رو راحت متوجه میشید)
FC3 هم کلا فریمش روی 30 قفل نبود و بعضی جاها (مثلا مواقعی که انفجار رخ میداد) فریم خیلی پایین میومد.

اینطوری نیست که بازی برای یک نفر افت فریم داشته باشه و برای یکی دیگه با فریم 30 و به صورت کاملا روون اجرا بشه ! همه نسخه های کنسولی ACIII افت فریم دارن ولی خیلی ها هستن که متوجه افت فریم های کوچیک نمیشن (مثلا بازیی که روی 25 فریم داره اجرا میشه براشون هیچ تفاوتی با بازیی که روی 30 فریم قفل شده نداره) و بخاطر همین میگن بازیشون افت فریم نداره در صورتی که اینطوری نیست.

نمونه اش همین امیر آکیبا خودمون که وقتی دمو DmC رو بازی کرد میگفت افت فریم نداره در صورتی که داشت (امیر بیا تایید کن :دی )

پ.ن: البته یه سری چیزهای دیگه هم میتونه تاثیر داشته باشه، مثلا اگه شما AC III رو روی یه LCD 32 اینچ بازی کنی مسلما کمتر متوجه افت فریم میشی تا اون کسی که داره روی LCD های 42 یا 50 اینچ بازی میکنه.
اگه منم که کلی عنوانو با PC60 فریم زدمو کلی تنظیمات تغییر دادمو فریم تست کردم چشمم قشنگ مزه مزه کرده فریمو و TRرو همین الان دارم روTV40 میزنم میگم افت فریم نداره البته دستگاه من جیلبریکه و بازی از رو هارد اجرا میشه نمیدونم تاثیر داره یا نه دیگه البته نمیدونم فریم بازی روچند قفله اما اصلا نوسان فریم ندارم

داداش حداقل 7 8 ساله که گیمریم، افت نامحسوس رو هم متوجه میشم
شما لینک رو نگاه کردی، یکی میگفت تو شهر میرسه به 10 یکی میگفت موقع دویدن غیرقابل تحمل میشه ولی خیلی ها هم مشکلی نداشتند
من خودم روی LCD 40 بازی کردم و مطمئن باش که برای من افتی وجود نداشته.

داداش حداقل 7 8 ساله که گیمریم، افت نامحسوس رو هم متوجه میشم
شما لینک رو نگاه کردی، یکی میگفت تو شهر میرسه به 10 یکی میگفت موقع دویدن غیرقابل تحمل میشه ولی خیلی ها هم مشکلی نداشتند
من خودم روی LCD 40 بازی کردم و مطمئن باش که برای من افتی وجود نداشته.

بخش هایی از بررسی تکنیکی DF از نسخه های PS360ـه ACIII :
The very worst dip we see is during a leap of faith down to a vegetable cart far below, which briefly puts the PS3 at 15FPS.
We can see anything from 40FPS peaks while walking across ship masts, to 20FPS troughs when confronted with hundreds of NPCs in a theatre
Confronting the British regiment on the rainy Boston streets gives us our lowest value, at 20FPS for either version, especially once all allies are fully engaged in the swashbuckling.
Frame-rate is unlocked on both platforms leading to additional, unnecessary judder. A 30FPS cap would have synchronised nicely with the 60Hz refresh of HDTVs.
Face-Off: Assassin's Creed 3 • Face offs • Eurogamer.net

روی PC هم مشکلاتی داشت به خصوص افرادی که Sli یا Crossfire داشتن و فروم رسمی Ubisoft پر شده بود از پیام های افرادی که از مشکلات فریم ریت رنج میبردن. که تا اونجایی هم که من آپدیت های ACIII رو دنبال کردم این مشکلات تغییری نکردن و CPU Bound بودن این بازی (مثل اکثر بازی های OW) باعث شده بود تغییر دادن تنظیمات گرافیکی هم بهبودی ایجاد نکنه. حتی افرادی سر این مسئله پیش خرید FC3ـشون روی PC رو کنسل کردن.

بخش هایی از بررسی تکنیکی DF از نسخه های PS360ـه ACIII :

Face-Off: Assassin's Creed 3 • Face offs • Eurogamer.net

روی PC هم مشکلاتی داشت به خصوص افرادی که Sli یا Crossfire داشتن و فروم رسمی Ubisoft پر شده بود از پیام های افرادی که از مشکلات فریم ریت رنج میبردن. که تا اونجایی هم که من آپدیت های ACIII رو دنبال کردم این مشکلات تغییری نکردن و CPU Bound بودن این بازی (مثل اکثر بازی های OW) باعث شده بود تغییر دادن تنظیمات گرافیکی هم بهبودی ایجاد نکنه. حتی افرادی سر این مسئله پیش خرید FC3ـشون روی PC رو کنسل کردن.

منم لینک گذاشتم و نظر مردم رو هم که دیدید: Assassins Creed III lag on ps3 - GameSpot.com
اگه بازی برسه به 20 فریم یه فرد عادی که حتی گیمر هم نیست میتونه تشخیصش بده
به نظرم میتونه مشکل از نسخه های بازی باشه چون همونجوری که توی لینکی که گذاشتم دیدید خیلی ها بدون کوچکترین مشکلی بازی کردند (ازجمله خود من)
به نظرم این بحث ربطی به تاپیک نداره و همینجا تمومش کنیم بهتره
قضاوت رو هم به عهده ی مردم بذاریم.

نمونه اش همین امیر آکیبا خودمون که وقتی دمو DmC رو بازی کرد میگفت افت فریم نداره در صورتی که داشت (امیر بیا تایید کن :biggrin1: )
تایید مینمایم :d
من کلا با تشخیص افت فریم مشکل دارم(خدا رو 100 هزار مرتبه شکر :d ) اگر دیگه خیلی ضایع باشه متوجه ـش میشم :d مثلا وان پیس بعضی جاهاش خیلی اوضاعش داغون میشد:-" (اکثرا هم مرحله ی شابوندی :d )
AC III هم مشکل افت فریم داشت،ولی کم ! یعنی بخش داستانی و یک عالمه از مراحل فرعی رو که رفتم، اونقدری که بگم اوضاعش از نظر فریم دهی وخیم بود و اینا نبود! :d شاید توی کل زمان بازی کردنم، 4-5بار متوجهش شدم :-" (بازی OWـه و بسی طولانی، 4-5 بار کم حساب میشه :d )
---
در مورد AC ، من شخصا با اومدن نسخه های جدیدترش مشکلی ندارم! تا الان خوب بوده ... حالا درسته مثل شماره ی دوم همه چیز تموم نبودن،ولی همچنان بازی خوبیه و من ازش لذت میبرم! :d AC III هم درسته مشکلاتی داشت،ولی پیشرفت های زیادی هم داشت! :d
AC IV هم ... من زیاد با این زمان و مکان حال نمیکنم،مثل AC III ، ترجیه میدم یکجایی که تاریخ درست حسابی داشته باشه بریم،4تا مکان دیدنی داشته باشه! مثلا AC I و AC II عالی بودن شهرهاش>:d<
یادش بخیر AC II با اون ساختمون های بلندش! یک تروفی هم داشت که میگفت از بالاترین برج فلورانس باید بریم بالا، چندین دقیقا رسیدن به نوک برج طول میکشید:x ولی AC III ، متاسفانه کلا 4-5نوع View Point بیشتر نداشت... همشونم 3سوته مرسیدیم به بالاترین نقطه ـش...
برای همین فکر نمیکنم AC IV هم چندان فرقی بکنه با AC III از این نظر(البته اون شهری که معماری سنگی و قلعه و اینا داره باز بهش میخوره بهتر باشه اوضاعش! :d )
به طور کلی هم فکر نمیکنم پیشرفت AC IV به اندازه ی پیشرفت AC II یا AC III به نسبت قبلیاش باشه! کاش شماره دار نبود:|

و من همچنان در کف ژاپن میباشم:(( شرق به نظرم عالی میشه! یک محیط متفاوت و خفن! :d
حتی مصر هم خوبه! :d کلا هرجا تاریخی تر،بهتر:x

تایید مینمایم :d
من کلا با تشخیص افت فریم مشکل دارم(خدا رو 100 هزار مرتبه شکر :d ) اگر دیگه خیلی ضایع باشه متوجه ـش میشم :d مثلا وان پیس بعضی جاهاش خیلی اوضاعش داغون میشد:-" (اکثرا هم مرحله ی شابوندی :d )
AC III هم مشکل افت فریم داشت،ولی کم ! یعنی بخش داستانی و یک عالمه از مراحل فرعی رو که رفتم، اونقدری که بگم اوضاعش از نظر فریم دهی وخیم بود و اینا نبود! :d شاید توی کل زمان بازی کردنم، 4-5بار متوجهش شدم :-" (بازی OWـه و بسی طولانی، 4-5 بار کم حساب میشه :d )
---
در مورد AC ، من شخصا با اومدن نسخه های جدیدترش مشکلی ندارم! تا الان خوب بوده ... حالا درسته مثل شماره ی دوم همه چیز تموم نبودن،ولی همچنان بازی خوبیه و من ازش لذت میبرم! :d AC III هم درسته مشکلاتی داشت،ولی پیشرفت های زیادی هم داشت! :d
AC IV هم ... من زیاد با این زمان و مکان حال نمیکنم،مثل AC III ، ترجیه میدم یکجایی که تاریخ درست حسابی داشته باشه بریم،4تا مکان دیدنی داشته باشه! مثلا AC I و AC II عالی بودن شهرهاش>:d<
یادش بخیر AC II با اون ساختمون های بلندش! یک تروفی هم داشت که میگفت از بالاترین برج فلورانس باید بریم بالا، چندین دقیقا رسیدن به نوک برج طول میکشید:x ولی AC III ، متاسفانه کلا 4-5نوع View Point بیشتر نداشت... همشونم 3سوته مرسیدیم به بالاترین نقطه ـش...
برای همین فکر نمیکنم AC IV هم چندان فرقی بکنه با AC III از این نظر(البته اون شهری که معماری سنگی و قلعه و اینا داره باز بهش میخوره بهتر باشه اوضاعش! :d )
به طور کلی هم فکر نمیکنم پیشرفت AC IV به اندازه ی پیشرفت AC II یا AC III به نسبت قبلیاش باشه! کاش شماره دار نبود:|

و من همچنان در کف ژاپن میباشم:(( شرق به نظرم عالی میشه! یک محیط متفاوت و خفن! :d
حتی مصر هم خوبه! :d کلا هرجا تاریخی تر،بهتر:x
الان این پستی که زدی با تک تک حرفات موافقم خیلی جالبه:d
شایدم ناشر بازی خواهان پول فروش بازی میباشد ! :|
نه پس خواهان تعریف و تمجید بازیکن ها هست و پول براش اصلاً اهمیتی نداره!:|
حرفا میزنیدا!:| اگه پول براش مهم نباشه نون شب کارمنداشو کی بده؟:d

نه پس خواهان تعریف و تمجید بازیکن ها هست و پول براش اصلاً اهمیتی نداره!:|
حرفا میزنیدا!:| اگه پول براش مهم نباشه نون شب کارمنداشو کی بده؟:d

کی از پول بدش میاد ؟! :|
ولی این دیگه خیلی خوشش میاد ( البته بعد از activision ) ! هر سال ac با تغییرات نه چندان مفیدی میاد کلی هم پول گیرش میاد !

گیمر ها هم ثانیه به ثانیه به سمت نوبیت پیش میرن ! cod bo2 رو پنج تا پنج تا اورجینال میخرن ! tomb raider رو زیر پا له میکنند ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or