تایید مینمایم :d
من کلا با تشخیص افت فریم مشکل دارم(خدا رو 100 هزار مرتبه شکر :d ) اگر دیگه خیلی ضایع باشه متوجه ـش میشم :d مثلا وان پیس بعضی جاهاش خیلی اوضاعش داغون میشد

(اکثرا هم مرحله ی شابوندی :d )
AC III هم مشکل افت فریم داشت،ولی کم ! یعنی بخش داستانی و یک عالمه از مراحل فرعی رو که رفتم، اونقدری که بگم اوضاعش از نظر فریم دهی وخیم بود و اینا نبود! :d شاید توی کل زمان بازی کردنم، 4-5بار متوجهش شدم

(بازی OWـه و بسی طولانی، 4-5 بار کم حساب میشه :d )
---
در مورد AC ، من شخصا با اومدن نسخه های جدیدترش مشکلی ندارم! تا الان خوب بوده ... حالا درسته مثل شماره ی دوم همه چیز تموم نبودن،ولی همچنان بازی خوبیه و من ازش لذت میبرم! :d AC III هم درسته مشکلاتی داشت،ولی پیشرفت های زیادی هم داشت! :d
AC IV هم ... من زیاد با این زمان و مکان حال نمیکنم،مثل AC III ، ترجیه میدم یکجایی که تاریخ درست حسابی داشته باشه بریم،4تا مکان دیدنی داشته باشه! مثلا AC I و AC II عالی بودن شهرهاش>:d<
یادش بخیر AC II با اون ساختمون های بلندش! یک تروفی هم داشت که میگفت از بالاترین برج فلورانس باید بریم بالا، چندین دقیقا رسیدن به نوک برج طول میکشید

ولی AC III ، متاسفانه کلا 4-5نوع View Point بیشتر نداشت... همشونم 3سوته مرسیدیم به بالاترین نقطه ـش...
برای همین فکر نمیکنم AC IV هم چندان فرقی بکنه با AC III از این نظر(البته اون شهری که معماری سنگی و قلعه و اینا داره باز بهش میخوره بهتر باشه اوضاعش! :d )
به طور کلی هم فکر نمیکنم پیشرفت AC IV به اندازه ی پیشرفت AC II یا AC III به نسبت قبلیاش باشه! کاش شماره دار نبود
و من همچنان در کف ژاپن میباشم

شرق به نظرم عالی میشه! یک محیط متفاوت و خفن! :d
حتی مصر هم خوبه! :d کلا هرجا تاریخی تر،بهتر