طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130328_assassins_creed_4_black_flag.jpg
مدیر یوبیسافت مونترال اقای Yannis Mallat بر این عقیده است که گیمر ها با عرضه ی هر سال Ac مشکلی ندارند
نه.هر روزه طرفداران جدیدی به این فرانچایز میپیوندند پس من اون روز رو نمیبینم
او توضیح میدهد که تا موقعی که کیفیت حفط شود گیمر ها برای آن هر سال باز خواهند گشت
این نشانه ی پیشرفت ماست.وقتی شما کیفیت را دارید حاشیه های بازی دیگر اهمیتی پیدا نمیکند.هر چند مردم هر روز خواستار چیز های بیشتری هستند.پس این وظیفه ی ماست که ما چیز های بیشتری رو برای گیمر ها فراهم کنیم.ان ها خوشحالند و این وظیفه ی ماست که ان ها رو خوشحال کنیم
این باتوجه به این است که از سال 2009 بازی هر سال عرضه میشود
منبع

موافق نیستم. اگه میخوای نصفه نیمه بازی کنی اصلاً بازیشون نکنی داری به خودت لطف میکنی;)
اگه فقط بعضیاش رو بازی کنی میشی مثل بعضیا، فقط باگ میبینی و مشکل و از داستان هیچ لذتی نمیبری

اونا که کلن موشکل دارن:d
والا ما که همه نسخه ها رو بازی کردیم و کلی هم توی جاهای مختلف مثل اون تاپیک Trivia در مورد داستانش بحث کردیم بعد از نسخه III کلا ازش ناامید شدیم.

وقتی سازنده میخواد بازی رو روی یه کنسول منتشر کنه باید مطمئن بشه که نسخه های کنسولی هم هیچ ایرادی ندارن. نه اینکه با عجله و بخاطر سیستم مسخره عرضه سالانه بازیش یه نسخه ناقص و Polish نشده رو بده بیرون که بعدا با 100 تا پچ هم نتونه باگ ها و افت فریم هاش رو جمع کنه.

نه باو خوبه
چه عیبی داره:دی

یک چیزی میشه مثل FIFA و PES هر سال توی مکان و یک موضوع متفاوت
من که ترجیح میدم هر سال عرضه بشه
میدونم اینطوری کیفیت کمتره ولی آدم خیلی ذجر میکشه

همین Farcry 3 که اینقدر محشر بود باز میره میره تا 2017
تا اون موقع دیوونه میشم من
بعد AC هم اونطوری بشه که هر 4-5 سال یک بار یک نسخه بده دیگه باید منو از تیمارستان جمع کنید:دی
چون بدجور فن AC هستم:دی

دوستان زیادی هستند که نسخه ی PC رو بدون افت فریم بازی کردند، خودم هم خونه دوستم بازی رو بدون افت فریم بازی کردم، نسخه ی PS3 هم که من بازی کردم مشکل افت فریم نداشت; به نظرم مشکل از سیستم شماست.
این چیزی نیست که من بگم شواهد کاملا از بنچمارک های بازی معلومه.من تو هیچ بازی حتی crysis 3 هم مشکل فریم ندارم اما این بازی ......

پس حتما PS3 (و قبل از اون X360 )من هم مشکل دارن 8-|
نه، شاید نسخه ات مشکل داره
اگه بخوای میتونم فیلم هم بگیرم که بدون افت فریم دارم بازی میکنم.

DLC رو بگیر بعد هم آپدیت بازی رو بگیر و بعدش Bloody Palace توی منوی بازی اضافه میشه.
=========
دوستان این آپدیت 34 مگی رو حتما بگیرین چون مشکل افت فریم رو به طور کامل حل میکنه! حتی توی کات سین ها هم فریم روی 30 ثابت میشه و هیچ افتی نخواهد داشت.
اینم پست شما در تاپیک DMC: Devil May Cry PS3
شما حتی با این بازی هم مشکل داشتید درحالیکه من بدون مشکل تمومش کردم
فکر کنم همه چیز دیگه معلوم شده باشه.

این چیزی نیست که من بگم شواهد کاملا از بنچمارک های بازی معلومه.من تو هیچ بازی حتی crysis 3 هم مشکل فریم ندارم اما این بازی ......
چون شما افت فریم داری دلیل بر اشکال بازی نیست، چون خیلی ها راحت تونستند بازی کنند
میتونی نقدهای بازی نسخه PC توی سایت متا رو هم بخونی.

آخرین ویرایش:
باز خوبه اینا هر سال بازیشون بهتر نمیشه چهار تا ایده و محیط جدید می ذارند. اون COD که هر سال بدتر از سال قبل میشه فقط به خاطر فرمول جواب پس داده مولتیش انقدر بهش حال میدند
احتمالا واسه نسخه چهارم میخوان گاو و گوسفند و شتر به بازی اضافه کنن. ایده از این بهتر؟:دی

شما که میگی فن این بازی ای.
دوست داری هر سال یه نسخه ی بی کیفیت از بازی بیاد یا هر چند مدت یه بازی در حد نسخه 2 تجربه کنی
نسخه 3 هم آنچنان بد هم نبود جز باگ های زیاد
ما که فنه بازی هستیم و بسی لذت میبریم از فضای بازی ..

والا من که هر نسخه میاد 2 بار تمومش می کنم. از عرضه سالانه شدیدا استقبال می شه، در هر سری کلی قابلیت ریز و درشت به بازی اضافه می شه. نسخه 3 که واقعا از نظر گیم پلی پیشرفتای خوبی داش، کلی قابلیت به بازی اضافه شد که برای مخفی کاری عالی بودن، بازی هم شدیدا سینمایی شده بود. یه سری مشکل هم داش (مخصوصا داستان دزموند) ولی خب هیچ بازی بی مشکل نمیشه. این همه بازی سالانه عرضه می شن با پیشرفت اپسیلونی. به نظر من تو بازی های سالانه سری اساسینز کرید بیشترین پیشرفتو هر سال میکنه...

اینم پست شما در تاپیک DMC: Devil May Cry PS3
شما حتی با این بازی هم مشکل داشتید درحالیکه من بدون مشکل تمومش کردم
فکر کنم همه چیز دیگه معلوم شده باشه.
عزیزم اگه شما متوجه افت فریم نمیشی به این معنی نیست که همچین چیزی وجود نداره. این DmC هم نسخه PS3 ـیش توی کات سین ها و یکی از باس فایت ها افت فریم داشت (اصلا گیم اسپات بخاطر همین افت فریم به نسخه PS3 نمره کمتری داد) که بعدا با یه آپدیت اومدن این مشکل رو حل کردن.

عزیزم اگه شما متوجه افت فریم نمیشی به این معنی نیست که همچین چیزی وجود نداره. این DmC هم نسخه PS3 ـیش توی کات سین ها و یکی از باس فایت ها افت فریم داشت (اصلا گیم اسپات بخاطر همین افت فریم به نسخه PS3 نمره کمتری داد) که بعدا با یه آپدیت اومدن این مشکل رو حل کردن.
دوست عزیز من نمیدونم چرا شما با تمام بازی ها مشکل داری
من بدون آپدیت بازی کردم و افت فریمی هم حداقل برای من وجود نداشت مگر اینکه به صورت جزءیی که اونم یادم نمیاد، نه اینکه من متوجه نشده باشم
اساسین هم میگی افت فریم داشت اما دریغ از یک درصد افت فریم
سایر دوستان بیان تایید کنند.

آخرین ویرایش:
اگه بتونن هر سال یک بازی بدون باگ و خوب عرضه کنن عیبی نداره :d
اگه نه نمیتونن و بقول معروف نمیکشش هر 3-4 سال بدن خوبه.حوصله باگ و ... رو توی این وضعیت ندارم.:smoke1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or