طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130328_assassins_creed_4_black_flag.jpg
مدیر یوبیسافت مونترال اقای Yannis Mallat بر این عقیده است که گیمر ها با عرضه ی هر سال Ac مشکلی ندارند
نه.هر روزه طرفداران جدیدی به این فرانچایز میپیوندند پس من اون روز رو نمیبینم
او توضیح میدهد که تا موقعی که کیفیت حفط شود گیمر ها برای آن هر سال باز خواهند گشت
این نشانه ی پیشرفت ماست.وقتی شما کیفیت را دارید حاشیه های بازی دیگر اهمیتی پیدا نمیکند.هر چند مردم هر روز خواستار چیز های بیشتری هستند.پس این وظیفه ی ماست که ما چیز های بیشتری رو برای گیمر ها فراهم کنیم.ان ها خوشحالند و این وظیفه ی ماست که ان ها رو خوشحال کنیم
این باتوجه به این است که از سال 2009 بازی هر سال عرضه میشود
منبع

والا من که خواهان نسخه جدید از AC نیستم. حسین هم که بعد از AC III ناامید شد، مهراد هم که کلا چند وقتیه پیداش نیست (احتمالا بعد از ACIII یه بلایی سر خودش آورده)، احسان هم همینطور ....... حالا اگه ما که از نسخه 1 بازی رو دنبال کردیم طرفدرا حساب نمیشیم، اون دیگه بحثش جداست.

پ.ن: البته این امیر خائن هنوز هم مشتاقانه منتظر AC جدیده :| :دی

خب تا وقتی بازیشون فروش میره و مردم میخرن مشخصه که مردم هم میخوان هرسال بیاد!!
شما برین یقه اونا رو بگیرین که چرا میخرن!!!:d

yannis mallat نگران نباش به حرف اینا هم گوش نده:d
فقط زودتر نسخه جدیدو بده بیاد:d

-----

ولی خداییش درسته نسخه 3 انتظارات رو برآورده نمی کرد ولی انقدر بد نبود که باعث بشه فنا آنتی بشن. اونایی که آنتی شدن از اولم فن نما بودن:d

متأسفانه یا خوشبختانه (از نظر من متأسفانه ولی خب خیلی ها هم شاید نظر دیگه ای داشته باشن) حرفش درسته ! :|
یه نگاه به آمار پیش فروش بازی ها بندازین. هنوز چیزی از معرفی نسخه چهارم نمیگذره و ماه ها هم تا عرضه بازی مونده ، ولی راحت اومده بالای جدول ! :دی
همین لحظه اگه نسخه پنجم رو هم معرفی کنن ، چند روز دیگه میره توی لیست 10 پیش فروش برتر !

فکر کنم لابد این طرفدارا همون طرفدارایی هستند که تو فروم یوبی سافت دارند خودشون را میکشند که یه پچ برای افت فریم این بازی منتشر بشه.(بس کنید این دروغها را)

دوستان یه سوال میپرسم شکه نشین.
من هیچ کودوم از اساسین ها رو بازی نکردم.
داستان اینا به هم ربط داره ؟
میخوام شروع کنم از همون اول شروع کنم ؟

آهان ببخشید توی شماره 3 کیفیت حفظ شده بود یا داستان؟
این Black Flag هم خودشون بارها گفتند صرفا جهت ایده دزدان دریایی هستش و بس
اگه سه رو با Revelations مقایسه بکنی میبینی نسبت به نسخه ی قبلش کیفیت خیلی هم بالاتر رفته، این همه نامزدی در بخش های مختلف سایت ها و مجلات هم گواه حرف منه
یه لینک از این حرفت اگه تونستی بیار: این Black Flag هم خودشون بارها گفتند صرفا جهت ایده دزدان دریایی هستش و بس

فکر کنم لابد این طرفدارا همون طرفدارایی هستند که تو فروم یوبی سافت دارند خودشون را میکشند که یه پچ برای افت فریم این بازی منتشر بشه.(بس کنید این دروغها را)
دوستان زیادی هستند که نسخه ی PC رو بدون افت فریم بازی کردند، خودم هم خونه دوستم بازی رو بدون افت فریم بازی کردم، نسخه ی PS3 هم که من بازی کردم مشکل افت فریم نداشت; به نظرم مشکل از سیستم شماست.

آخرین ویرایش:
100 %
از اول بازی کنی حالش 20 برابر هست;)
اگه سه رو با Revelations مقایسه بکنی میبینی نسبت به نسخه ی قبلش کیفیت خیلی هم بالاتر رفته، این همه نامزدی در بخش های مختلف سایت ها و مجلات هم گواه حرف منه

بحث من همینه که 4 نسخه به نظر من بهترین در سبک رو ارائه دادن و بعد به خاطر یه نسخه نسبتاً ضعیف همونایی که قبلاً ازش تعریف و تمجید میکردن همشو از اول تا آخر به لجن کشیدن:|
نامردی تا به کی؟:(

باز خوبه اینا هر سال بازیشون بهتر نمیشه چهار تا ایده و محیط جدید می ذارند. اون COD که هر سال بدتر از سال قبل میشه فقط به خاطر فرمول جواب پس داده مولتیش انقدر بهش حال میدند

داستان بازی شامل دو بخش میشه Desmond که یک داستان پیوستس و شخصیتیه که تو تمام سری ثابته و در زمان حال اتفاق میافته
و 3 داستانی که تو گذشته اتفاق میوفته
شماره 1 توش الطائر تو زمان جنگ های صلیبی هست
شماره ی 2 - Brotherhood و Revelations که اتزیو در زمان قرون وسطی هست
شماره ی 3 که کانر توش در زمان جنگ های استقلال طلبانه ی آمریکا هست

آخرین ویرایش:
ا) دوستان زیادی هستند که نسخه ی PC رو بدون افت فریم بازی کردند، خودم هم خونه دوستم بازی رو بدون افت فریم بازی کردم، نسخه ی PS3 هم که من بازی کردم مشکل افت فریم نداشت; به نظرم مشکل از سیستم شماست.
پس حتما PS3 (و قبل از اون X360 )من هم مشکل دارن 8-|

به نظرم شما همون نسخه 1 و 2 رو بازی کن (البته BH هم بد نیست) بعد منتظر IV بمون. بقیه نسخه ها اضافی اند و بازیشون نکنی بهتره (داستان دزموند رو هم بیخیال شو)

[h=2]طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند[/h]

بابا یک آ با کلاه میذاشتی بفهمیم جمله چیه. هی فکر می کنه آدم خواهان ان . درست عنوان بنویسید.:دی

-

به نظرم یوبی کارشو حفظ کرده. حالا بعضی ها بر این باور نیستند بحسش جداست ، ولی کسانی که از AC III مشکل می گیرن ، نو آوری های گیم پلی و محیط بسیار گسترده رو در نظر نمیگیرید؟ فقط چشم هاتون رو روی باگ ها و داستان قفل کردید.

به نظرم شما همون نسخه 1 و 2 رو بازی کن (البته BH هم بد نیست) بعد منتظر IV بمون. بقیه نسخه ها اضافی اند و بازیشون نکنی بهتره (داستان دزموند رو هم بیخیال شو)
موافق نیستم. اگه میخوای نصفه نیمه بازی کنی اصلاً بازیشون نکنی داری به خودت لطف میکنی;)
اگه فقط بعضیاش رو بازی کنی میشی مثل بعضیا، فقط باگ میبینی و مشکل و از داستان هیچ لذتی نمیبری
پس حتما PS3 (و قبل از اون X360 )من هم مشکل دارن 8-|
اونا که کلن موشکل دارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or