طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130328_assassins_creed_4_black_flag.jpg
مدیر یوبیسافت مونترال اقای Yannis Mallat بر این عقیده است که گیمر ها با عرضه ی هر سال Ac مشکلی ندارند
نه.هر روزه طرفداران جدیدی به این فرانچایز میپیوندند پس من اون روز رو نمیبینم
او توضیح میدهد که تا موقعی که کیفیت حفط شود گیمر ها برای آن هر سال باز خواهند گشت
این نشانه ی پیشرفت ماست.وقتی شما کیفیت را دارید حاشیه های بازی دیگر اهمیتی پیدا نمیکند.هر چند مردم هر روز خواستار چیز های بیشتری هستند.پس این وظیفه ی ماست که ما چیز های بیشتری رو برای گیمر ها فراهم کنیم.ان ها خوشحالند و این وظیفه ی ماست که ان ها رو خوشحال کنیم
این باتوجه به این است که از سال 2009 بازی هر سال عرضه میشود
منبع

او توضیح میدهد که تا موقعی که کیفیت حفط شود گیمر ها برای آن هر سال باز خواهند گشت
آهان ببخشید توی شماره 3 کیفیت حفظ شده بود یا داستان؟
این Black Flag هم خودشون بارها گفتند صرفا جهت ایده دزدان دریایی هستش و بس
هر موقع گفت یک بار دیگر اساسین ها (دقت کنید چی میگم : اساسین ، نه دزد دریایی نه سیاست مدارد نه نوجوان سرخپوست) رو زنده کردیم اون وقت این حرف بزنه.(زنده به معنای واقعی نه اینکه چهره یک نفر رو بپوشونند بگند اساسین)

هر چند مردم هر روز خواستار چیز های بیشتری هستند.پس این وظیفه ی ماست که ما چیز های بیشتری رو برای گیمر ها فراهم کنیم
یکی نیست بهش بگه اگه شماها بفکر گیمرا بودین میتونستین این چیزهای جدید به گفته ی خودتون رو تو DLC ارائه بدین ...
البته بهشون حق میدم دیدن CALL OF DUTY پول خوبی برای سازنده هاش بهم زد خب با خودشون میگن ما هم یه پولی به جیب بزنیم.
سالی یه assassinscreed جدید ...

طرفداران AC هر سال خواهان ان هستند
والا من که خواهان نسخه جدید از AC نیستم. حسین هم که بعد از AC III ناامید شد، مهراد هم که کلا چند وقتیه پیداش نیست (احتمالا بعد از ACIII یه بلایی سر خودش آورده)، احسان هم همینطور ....... حالا اگه ما که از نسخه 1 بازی رو دنبال کردیم طرفدرا حساب نمیشیم، اون دیگه بحثش جداست.

پ.ن: البته این امیر خائن هنوز هم مشتاقانه منتظر AC جدیده :| :دی

والا من که خواهان نسخه جدید از AC نیستم. حسین هم که بعد از AC III ناامید شد، مهراد هم که کلا چند وقتیه پیداش نیست (احتمالا بعد از ACIII یه بلایی سر خودش آورده)، احسان هم همینطور ....... حالا اگه ما که از نسخه 1 بازی رو دنبال کردیم طرفدرا حساب نمیشیم، اون دیگه بحثش جداست.

نه دیگه اشتباه میکنی علی:d
وقتی میگه طرفداران یعنی افرادی که در خوش بینانه ترین حالت تازه به دنیا اومده باشن =)):|

پ.ن: باید اقرار کنم منم نمیتونم جلوی دزدان دریایی مقاومت کنم:| لذا منم به شدت منتظر این نسخه هستم:|

آهان ببخشید توی شماره 3 کیفیت حفظ شده بود یا داستان؟
این Black Flag هم خودشون بارها گفتند صرفا جهت ایده دزدان دریایی هستش و بس
هر موقع گفت یک بار دیگر اساسین ها (دقت کنید چی میگم : اساسین ، نه دزد دریایی نه سیاست مدارد نه نوجوان سرخپوست) رو زنده کردیم اون وقت این حرف بزنه.(زنده به معنای واقعی نه اینکه چهره یک نفر رو بپوشونند بگند اساسین)

دقیقا. به نظرم بزرگترین اشتباهشون بردن بازی به زمان های جلوتر بود. ایده ی حسن صباح و گروه حشاشین فوق العاده بود برا نسخه اول جوری بود که میتونستیم قبول کنیم الطیر چرا ویژگی های یه قاتل بیرحم و خونسرد رو داره. چون یکی از فعالیت های اون گروه تربیت همین قاتلان بود. ولی از نسخه دوم به بعد سرخپوست و دزد دریایی و یه نفر خوش مشرب رو آوردن اساسین کردن.

اومدم همین رو بگم :دی
طرفداران AC به گور 8 جد و آباد و یوبی خندیدن اگه خواهان این بازی باشن
بابا یکم زمان خرج بازی کنید ، به خدا چیزی رو از دست نمیدید 8-|
اما با این گند کاری هاتون چرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or