طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داستان بی نظیری داره .
ولی شما از سبک گیم پلیش خوشتون می یاد؟ چون سبک گیم پلیش مثل نقش آفرینی ها کلاسیکه مثل ویچر و یا .... نیست. اگه باهاش مشکلی ندارید بازیش کنید یکی از تجربه های به یاد ماندنی شما میشه.
inquisition برعکس اوریجین همچین هم کلاسیک نیست گیم پلیش بیشتر به دیابلو نزدیکه تا crpg ها ضمن اینکه داستانش نسبت به اوریجین و 2 ضعیفتره و بیشمار فچ کوئست داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
inquisition برعکس اوریجین همچین هم کلاسیک نیست گیم پلیش بیشتر به دیابلو نزدیکه تا crpg ها ضمن اینکه داستانش نسبت به اوریجین و 2 ضعیفتره و بیشمار فچ کوئست داره
این که آره ولی همین گیم پلی نیمه کلاسیکشم هم خیلی ها دوست ندارن.
راجب داستان من متاسفانه قبلی ها رو بازی نکردم ولی دیدم خیلی ها میگن inquisition از نسخه دو بهتره. راجب اوریجین هم اکثریت قاطع اون رو بهترین نسخه سری می دونن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
این که آره ولی همین گیم پلی نیمه کلاسیکشم هم خیلی ها دوست ندارن.
راجب داستان من متاسفانه قبلی ها رو بازی نکردم ولی دیدم خیلی ها میگن inquisition از نسخه دو بهتره. راجب اوریجین هم اکثریت قاطع اون رو بهترین نسخه سری می دونن.
inquisition در گیم پلی و بخصوص لول دیزاین از 2 بهتره ولی در داستان ضعیفتره و همچنین کوئست های فرعیش داغونه

• Like
Reactions: rpg321
inquisition در گیم پلی و بخصوص لول دیزاین از 2 بهتره ولی در داستان ضعیفتره و همچنین کوئست های فرعیش داغونه
بنده هنوز تجربه نکردم (ولی در آینده حتما به سراغشون می رم ) اون دو عنوانو ولی برای من جالبه داستان شماره 2 و مخصوصا اوریجین چیه دیگه :D . همین inquisition داستانش فوق العاده بود بنظر من

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اگه دلتون هوس یک بازی تو فضای اسکایریم کرده Tainted Grail: The Fall of Avalon رو حتما دنبال کنین:

بازی تو استیم و تحت ارلی اکسس قابل بازی کردنه، من از چندسال پیش دارم دنبالش میکنم و شاهدم که با هر آپدیت چندین ساعت محتوا اضافه میکنه وخیلی بیشتر داره اسکایریم میشه ولی با تم دارک فانتزی.
رگه هایی از بازیهای دیگه رو هم میشه درش دید مثل الدن رینگ ، سری رایزن و...

اگه دلتون هوس یک بازی تو فضای اسکایریم کرده Tainted Grail: The Fall of Avalon رو حتما دنبال کنین:

بازی تو استیم و تحت ارلی اکسس قابل بازی کردنه، من از چندسال پیش دارم دنبالش میکنم و شاهدم که با هر آپدیت چندین ساعت محتوا اضافه میکنه وخیلی بیشتر داره اسکایریم میشه ولی با تم دارک فانتزی.
کاملش کی میاد ماکان ؟ چیزی نگفتن در این مورد جایی ؟
___
به نظر من که عمق گیمپلی و مکانینک های rpg اش از Elders scrolls های مدرن بیشتره.

کاملش کی میاد ماکان ؟ چیزی نگفتن در این مورد جایی ؟
___
به نظر من که عمق گیمپلی و مکانینک های rpg اش از Elders scrolls های مدرن بیشتره.
تاریخ انتشار نداره.
همونطور که اشاره کردم بازی تو ارلی اکسسه روی استیم و داره روند توسعه رو طی میکنه و با هر آپدیت بالغ تر میشه و محتوای بیشتری میگیره.
تیم ایندیه و خیلی با حوصله دارن توسعش میدن و تاریخ انتشارش هم از این بازیهای "هروقت آماده شد منتشر میشست".
چیزی که مشخصه حتما به 2024 نمیرسه.

• Like
Reactions: Oakenshield
تاریخ انتشار نداره.
همونطور که اشاره کردم بازی تو ارلی اکسسه روی استیم و داره روند توسعه رو طی میکنه و با هر آپدیت بالغ تر میشه و محتوای بیشتری میگیره.
تیم ایندیه و خیلی با حوصله دارن توسعش میدن و تاریخ انتشارش هم از این بازیهای "هروقت آماده شد منتشر میشست".
چیزی که مشخصه حتما به 2024 نمیرسه.
من بازیم خیلی وقته دارم و الان روی پچ 0.7 هست.
حدودا هر ۴-۵ ماه هم یه پچ جدید منتشر میشه.
حدودا ۱ سال الی ۱ سال و نیم دیگه احتمالا طول بکشه کامل شدن بازی.

• Like
Reactions: m.d.makan

عجب تریلر خفنی دادن تو گیمزکام:
داره برای ایکس باکس هم میاد.

خیلی خوب بود حتما ببینین.

Ubi بعد پرنس داره میتازونه ها.
ببینین چی معرفی کرد!

View attachment Heroes Of Might And Magic Olden Era – Official Reveal Trailer.mp4

هرچقدر سر AC ها داره کم کاری میکنه ولی تو برگردوندن عناوین خوب قدیمیش داره عالی کار میکنه.
دست چه استودیوی خوبی هم داده ip رو.
Unfrozen سازنده Iratus: Lord of the Dead داره توسعش میده.

بازی شش ماهه دوم 2025 بصورت ارلی اکسس تو استیم منتشر میشه.

میخوام شما رو با Nate Purkeypile یکی از بااستعدادترین کارمندهای سابق بتسدا آشنا کنم که روی فالوت 3 ، اسکایریم، فالوت 4 وحتی 76 هم کار کرده .
در اوایل استارت پروژه استارفیلد بود که از بتسدا جدا شد ولی جالبه که بدونیم قبل جداییش داشته روی ورژن اولیه Neon City کار میکرده !

تخصص ایشون طراحی دنیای اون بازیها بود ، اولین کارش تو فالوت 3 طراحی دنیای بهترین دی ال سی اون بازی یعنی The Pitt بود.
تو اسکایریم طراحی دانجنهای اون بازی با ایشون بود که طوری که هرکدوم از دانجنها تجربه جدیدی برای پلیر ایجاد کنن.
کارش تو فالوت 4 طراحی Diamond City بود.

شاید بزرگترین کارش بهترین جنبه فالوت 76 یعنی طراحی دنیا و مپ اون بازی بود ، بچه هایی که بازی کردن جدای از اینکه به خود بازی چه نمره ای میدن حتما میدونن که به دنیا و مپ اون بازی که برسیم کمتر از 10 نمیشه نمره داد.
حتی اون اوایل که بازی چپ و راست از همه فحش میخورد به این قسمتش که میرسیدن همه تحسینش میکردن.

بگذریم این پیش زمینه رو گفتم که این بابا رو بهتر بشناسیم و بدونیم واقعا کارش درسته.
اگه میخواید بیشتر در مورد ایشون بدونین این مستند از Noclip رو ببینین که مصاحبه با ایشونه که خیلی در مورد همین بازی که داره میسازه و میخوایم باهاش آشنا بشیم با جزئیات صحبت میکنه.

============

اسم بازی The Axis Unseen هست و هفته دیگه تو استیم منتشر میشه ولی دموش همین الان با حجم 22 گیگ در دسترسه.
با UE5 ساخته شده و نمای بازی اول شخصه با تمرکز زیاد روی اکسپلوریشن با اتمسفر خیلی زیبا.
از اون بازیهاست که ایمرژن حرف اول و آخر رو میزنه و من عاشق اینجور بازیهام.

بعد اتمام دمو میتونین وقتی بازی اصلی منتشر شد از ادامه سیوتون بازی کنین.

===========
خلاصه اگه دلتون هوای یه بازی با وایب مجموعه الدراسکرولز کرده ولی مکانیکها و نوآوریهای جدید این بازی رو زیر نظر داشته باشید.
برای آشنایی این گیم پلی رو ببینین:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or