من هنوز pillars of eternity 2 رو بازی نکردم و در موردش نظری ندارم ولی نسخه ی اول به عنوان ادای دینی به عناوین معروف به infinity engine games یعنی baldurs gateها، icewind daleها و planescape torment ساخته شد. موضوعی که این جا وجود داره اینه که baldurs gate ها و icewind daleها عناوین شدیداً مبارزه محور هستند و کلیت گیم پلی این بازی ها رو مبارزه تشکیل میده که میتونه برای طرفداران بازیهای داستان محور خسته کننده باشه و از اون طرف planescape torment شدیداً داستان محوره و زمان زیادی رو مخاطب باید به خواندن اختصاص بده که این هم میتونه برای طرفداران بازیهای مبارزه محور خسته کننده باشه.pillars of eternity میخواد ادای دینی به هر دو گونه باشه و طرفداران هر دو رو خوشحال کنه و این جاست که مشکل شروع میشه؛ مبارزات به تعداد زیاد توی بازی وجود داره و خیلیاشون اضافه هستن و میتونستن نباشن و این به مذاق ظرفداران بازیهای داستان محور خوش نمیاد و از اون طرف دیالوگ های زیاد و متنوع و متون توصیفی زیاد و همچنین lore ای که شاید شیوه ی ارائه اش به مخاطب، کمی تحمیلی باشه هم توی بازی وجود داره و این موارد هم میتونه برای طرفداران بازیهای مبارزه محور ناخوشایند باشه.Pillars of Eternity
Oui ou Non؟
به جا این بشین باردز تیل ۴ را نقد کننقد بازی Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition - بازی سنتر
دیر شد اما خوب شد.
بازی فوق العاده هست به همه پیشنهاد میکنم. اگر طرفدار نقش آفرینی هستین بازی رو جزو اولویت های اصلی گیمینگوتون قرار بدین.
Torchlight1.2 خیلی عالیه titan qeust و grim dawn اساطیری و سازنده یک شرکتدوستان یه بازی در سبک rpg معرفی کنید که تک شخصیتی باشه و مثل pillars of eternity کنترل چند شخصیت رو نداشته باشیم.
توش المان های rpg و ارتقاء شخصیت باشه.یه چیزی تو مایه های NWN
اساطیری و قدیمی باشه.ممنون
torchlight خیلی بازی خوبیه و من به شخصه بسیار ازش لذت بردم(البته بیشتر از شماره یکش...نمیدونم چرا واقعا...رو کاغذ که نگاه میکنی شماره دومش همه جوره ازش سر تر بود ) و تایتان کوئست و گریم داون هم دقیقا توی همون سبک torchlight هستن که اونم خودش هم سبک دیابلو هست در حقیقت به عبارتی هر سه این عناوین دیابلو کلون هستن و اصلا شباهتی به pillars of eternity و nwn ندارن...تاکید میکنم هیچ شباهت و نزدیکی ندارن...کلا توی دو دنیای متفاوت سیر میکنن و هیچ کسی که دنبال یه چیزی شبیه به pillars میگرده نباید با این ذهنیت بیاد سراغ این عناوین...صد البته که هر سه عنوان یاد شده توسط شما، بازی های جذاب و ارزشمندی هستن(به شخصه همون طور که گفتن از torchlight بسیار لذت بردم) ولی خب ربط و شباهتی به اون دو عنوانی که دوستمون گفته بودن ندارن!Torchlight1.2 خیلی عالیه titan qeust و grim dawn اساطیری و سازنده یک شرکت
ممنون از جواب سریع تون بله torchlight چون بازی فوق العاده ای تو rpgهست معرفی کردم بخاطر سیستم ساده بازی کردن و حجم کم بنظرم هر کی باز نکرده حتما تجربه کنه torchlight 2 تو خیلی جا ها از دیابلو۳ هم بهتر بود و حریف اصلی دیابلو ۳ هست هر چند سازنده دیابلو بیلزارد هست و فروش بهتری نسبت به torchlight داشته ولی تجربش خالی از لطف نیستtorchlight خیلی بازی خوبیه و من به شخصه بسیار ازش لذت بردم(البته بیشتر از شماره یکش...نمیدونم چرا واقعا...رو کاغذ که نگاه میکنی شماره دومش همه جوره ازش سر تر بود ) و تایتان کوئست و گریم داون هم دقیقا توی همون سبک torchlight هستن که اونم خودش هم سبک دیابلو هست در حقیقت به عبارتی هر سه این عناوین دیابلو کلون هستن و اصلا شباهتی به pillars of eternity و nwn ندارن...تاکید میکنم هیچ شباهت و نزدیکی ندارن...کلا توی دو دنیای متفاوت سیر میکنن و هیچ کسی که دنبال یه چیزی شبیه به pillars میگرده نباید با این ذهنیت بیاد سراغ این عناوین...صد البته که هر سه عنوان یاد شده توسط شما، بازی های جذاب و ارزشمندی هستن(به شخصه همون طور که گفتن از torchlight بسیار لذت بردم) ولی خب ربط و شباهتی به اون دو عنوانی که دوستمون گفته بودن ندارن!
امروز توی News Feedـَم دیدم که Early Access بازی The Waylanders شروع شده. تا به حال اسم این بازی رو نشنیده بودم، رفتم برم ببینم چیه و چرا توی News Feed من اومده. معلوم شد که یک بازی CRPGـه که با تاثیر پذیری زیاد از Dragon Age: Origins ساخته شده. نویسنده اصلیش، امیلی گریس باک ( Emily Grace Buck ) بر روی بتمن های تلتیل کار کرده، البته مایک لیدلا ( Mile Laidlaw ) که سابقه کار روی سری Dragon Age رو داره و کریس اولون هم توی تیم هستن.جهان بازی بر اساس اساطیر و افسانه های سلتی به وجود اومده. و داستان بازی شامل سفرزمانی بین دو دوران مختلف، دوران سلتها و دوران قرون وسطی مسیحی، هست و اینکه چه اتفاقاتی افتاده که در دوران دوم، چیزی از جهان سلتی نمونده و جهان سلتی به کلی نابود شده، دلیل و وریشه های این تغییر چیه.
در کل بازی بدی به نظر نمیرسه و به نظرم میشه بهش امیدوار بود.