Shameless One
کاربر سایت
Pillars of Eternity 2 خیلی امیدوارکننده به نظر میاد
Pillars of Eternity II: Deadfire Crowdfunding Campaign
Pillars of Eternity II: Deadfire Crowdfunding Campaign
الان با این تاپیک برخوردم یه سوالی که خیلی دوس دارم راجبش بدونم رو اینجا میپرسم چون فک کنم همه RPG باز حرفه ای باشن اینجا
دقیقا عمیق ترین دلیل و عصاره و روح جذابیت این ژانر چی هست ؟
چی باعث میشه انقد طرفدار داشته باشه ؟
البته میدونم بازی هایی که توی RPG دسته بندی میشن خیلی هاشون زمین تا اسمون تفاوت دارن ولی خب بالاخره یه روح مشترک هست که به همه میگن RPG ، راجع به اون صحبت کنید
تا اینجا که صحبت کردم فک کنم کاملا مشخص باشه که خودم با این ژانر زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم .
اما همیشه به دلایلی که خودمم شاید ندونم برام جذابیت داشته بازی های این ژانر رو ببینم و مردمی که با شوق و ذوق انجامشون میدن ، و بخاطر همین بی اهمیت ازش نمیگذرم و اومدم اینجا همچین سوالی بپرسم
خودم صرفا چند ساعتی Fallout 4 رو انجام دادم و انداختمش کنار .
مقداری Skyrim هم بازی کردم و با اینکه اینبار خیلی خوشم اومد اما بازم نتونستم ادامه بدم و گذاشتمش کنار .
ویچر 3 تنها rpg ای بود که تا اخر داستان رفتم اما بیشتر خودمو مجبور میکردم تا اینکه واقعا لذتی ببرم .
هر کدوم از این بازی هارو که گذاشتم کنار دلایل خاص خودشون رو داشتن اما یه چیزی بین همه مشترک بود :
کامپیوتری بودن ، مصنوعی بودن ، غیر واقعگرا بودن بیش از حد ، اصلا این بازیها در حدی روان و شبیه به واقعیت نیستن که بشه داخلشون غرق شد . تو ژانرای دیگه شما داخل کات سین ها و ... انیمیشن های شبیه به واقعیت دارید ، واقعا احساس و کلمات توی صورت و حرکات کاراکتر ها مشخصه ، همچنین گیمپلی خیلی پیوسته ادامه داره و مث rpg لازم نیس ساعت ها تو منو های ثابت و بی روح کرفتینگ و آپگرید و ... باشید . در کل نظر من اینه طرفدارای این ژانر کسایی هستن که ویژگی "تلقین پذیری" بالایی دارن ، یعنی با وجود تمام این مصنوعی بودن ها میتونن تو محیط غرق بشن و اصلا اذیت نشن که فلان کاراکتر موقع حرف زدن فقط داره لبش تکون میخوره یا موقع کامبت باید همه چیز رو متوقف کنی تا بری تو Inventory ( یک صفحه کاملا جداگونه از جریان بازی ) تا اسلحه و potion مناسب استفاده کنی ، اونم وسط یه کامبت پر جوش و خروش !!!
ممنون میشم همه سابقه دار های این ژانر نظراتشون رو بگن.
اینهایی که شما بازی کردید آر پی جی نیستن که. اکشن آر پی جین. اصلا فرق دارن.الان با این تاپیک برخوردم یه سوالی که خیلی دوس دارم راجبش بدونم رو اینجا میپرسم چون فک کنم همه RPG باز حرفه ای باشن اینجا
دقیقا عمیق ترین دلیل و عصاره و روح جذابیت این ژانر چی هست ؟
چی باعث میشه انقد طرفدار داشته باشه ؟
البته میدونم بازی هایی که توی RPG دسته بندی میشن خیلی هاشون زمین تا اسمون تفاوت دارن ولی خب بالاخره یه روح مشترک هست که به همه میگن RPG ، راجع به اون صحبت کنید
تا اینجا که صحبت کردم فک کنم کاملا مشخص باشه که خودم با این ژانر زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم .
اما همیشه به دلایلی که خودمم شاید ندونم برام جذابیت داشته بازی های این ژانر رو ببینم و مردمی که با شوق و ذوق انجامشون میدن ، و بخاطر همین بی اهمیت ازش نمیگذرم و اومدم اینجا همچین سوالی بپرسم
خودم صرفا چند ساعتی Fallout 4 رو انجام دادم و انداختمش کنار .
مقداری Skyrim هم بازی کردم و با اینکه اینبار خیلی خوشم اومد اما بازم نتونستم ادامه بدم و گذاشتمش کنار .
ویچر 3 تنها rpg ای بود که تا اخر داستان رفتم اما بیشتر خودمو مجبور میکردم تا اینکه واقعا لذتی ببرم .
هر کدوم از این بازی هارو که گذاشتم کنار دلایل خاص خودشون رو داشتن اما یه چیزی بین همه مشترک بود :
کامپیوتری بودن ، مصنوعی بودن ، غیر واقعگرا بودن بیش از حد ، اصلا این بازیها در حدی روان و شبیه به واقعیت نیستن که بشه داخلشون غرق شد . تو ژانرای دیگه شما داخل کات سین ها و ... انیمیشن های شبیه به واقعیت دارید ، واقعا احساس و کلمات توی صورت و حرکات کاراکتر ها مشخصه ، همچنین گیمپلی خیلی پیوسته ادامه داره و مث rpg لازم نیس ساعت ها تو منو های ثابت و بی روح کرفتینگ و آپگرید و ... باشید . در کل نظر من اینه طرفدارای این ژانر کسایی هستن که ویژگی "تلقین پذیری" بالایی دارن ، یعنی با وجود تمام این مصنوعی بودن ها میتونن تو محیط غرق بشن و اصلا اذیت نشن که فلان کاراکتر موقع حرف زدن فقط داره لبش تکون میخوره یا موقع کامبت باید همه چیز رو متوقف کنی تا بری تو Inventory ( یک صفحه کاملا جداگونه از جریان بازی ) تا اسلحه و potion مناسب استفاده کنی ، اونم وسط یه کامبت پر جوش و خروش !!!
ممنون میشم همه سابقه دار های این ژانر نظراتشون رو بگن.
villain های این بازی بر خلاف villain های شاهکارهایی مثل Witcher 3 The Wild Hunt و Dragon Age Inquisition که کاملا سطحی و کم پرداخت هستن، واقعا پردازش خوبی دارن و اهدافی که میتونه اعمالشونو توجیه کنه ( یا نکنه. )
نمیدونم بسته های الحاقیش رو ( Blood and wine ,Hearts of stone) رو بازی کردی یا نه ولی ویلین هاش به خصوص ویلین Hearts of stone فوق العاده بود!دقیقا. Witcher 3 با اینکه بازی خارالعاده ای هست اما villain معمولی و ضعیفی داره. من حتی villain نسخه دومش رو بیشتر می پسندیدم. البته اونم اصلا پرداخت درخوری نداشت.
نسخه ی enhanced edition به خوبی روی سیستم های جدید اجرا میشه و هم روی gog موجوده و هم steam. بازی مبارزات اجباری داره و طوری نیست که بشه کل بازی رو بدون هیچ مبارزه ای تموم کرد ولی مبارزاتش کم عمق و سطحین.Ps:T رو چطوری روی سیستمهای جدید بازی کنم؟ هرچی میگردم ریلیز GoG (میدونم هست، ولی مطمئن نیستم) رو پیدا نمیکنم. درضمن شنیدم این بازی اصلا کامبت بیسد نیست درسته؟