سلام.درود
دوست عزیز ممنونم که پاسخ سوال هام رو میدید.
من منظورم death spell , finger of death , destruction , disintegrate هست.
میشه در مورد Level 5 - Good - Cleric بیشتر توضیح بدی چون من یدونه lv10 neutral good ساختم ولی چیزی مجانی نشد.
سوال دیگم این هست که وقتی می خوام کاراکتر بسازم گزینه ای به اسم import هست که کارکتر های از پیش ساخته شده و با lv10 و با پول بیشتر و با یک سری ایتم می شه انتخاب کرد می خواستم بدونم نظر شما در این باره چی هست.
یک مورد دیگه این که mage ها اتوماتیک در نبرد از جادو استفاده نمی کنند و باید هر جادو انتخاب بشه و من مجبورم بازی رو pause کنم مورد دیگه اینکه جادو ها تمام می شن و بر خلاف بازیهای دیگه ای که دیدم باید به مقدار زیاد spell بخرم می خواستم بدونم من بلد نیستم بازی کنم یا اینکه این بازی همینجوری هست:confused:
من با این سبک خیلی هم بیگانه نیستم ولی این بازی یک مقدار برای من متفاوت هست(شاید هم قدیمی)
در نهایت می خوام هر پیشنهادی در رابطه با این بازی و هر راهنمایی برای شروع اون دارید دریغ نکنید.:smile:
خوب من راستش شماره 2 رو خیلی وقت پیش بازی کردم و چیز زیادی ازش یادم نمیاد. 1 هم فکر نکنم فرقی داشته باشه.
اما این جادوی finger of death رو اسمشو یادمه و اگه درست یادم باشه تو توضیحاتش نوشته بود کسی که با این جادو کشته بشه امکان امکان Resurrect کردنش وجود نداره!!
حالا مگه از دشمن ها کسی هم هست که از این جادو روی اعضاء پارتی خودت استفاده کرده باشه؟؟؟؟
Mage ها هم باید خودت زحمت استفاده از جادو رو بکشی و من فکر نکنم بشه بزاری اتوماتیک خودشون استفاده کنن ! چون همون طور که خودت دیدی تعداد استفاده از جادوها محدود هست و اینجوری طرف سر همون مانستر اولی همه رو میزنه میره که !! :biggrin1:
در ضمن وقتی جادوهات تموم میشه باید اعضاء پارتی همه استراحت کنن. طرف ماشین جادو زنی نیست که ! با Rest علاوه بر اینکه خون نفراتت پر میشه جادوهات هم refresh میشه و لازم نیست بری مدام جادو بخری!!
در کل ببخشید نمیتونم زیاد کمکت کنم چون چیز زیادی ازش یادم نیست. :blushing:
-----------------------------------
حالا من یه سوال بپرسم.
دوستان گفتن این بازی The Witcher - Enhanced Edition نسخه ET برداشتن دستکاری و سانسور و از این صحبت ها کردن ؟
منظور خود نسخه اصلی هست یا این اضافه شوندش ؟؟؟