GoldenDragon
کاربر سایت
Abso-f***in-lutly ، توی همین بازی که تعداد کمی از نوبها چنین افکاری در موردش دارند من میتونم به شما کوئستی هایی رو معرفی کنم که بیشتر از 5 آپشن مختلف برای تمام کردن دارهRPG هم نبود به اون صورت! ديگه فوق فوقش در حد همون MassEffect المان RPG داشت!(اينو هنوز خيليا فكر ميكنن RPGـه!)
کلا این Torika bunchیه گروه مرموز بودن اسم شرکت معنی "سه تایی" میده و 3 بازی بی نظیر و پر باگ ساختند بعد هم هر کدام جذب شرکتهای مختلف شدن، برای اون مرحله هم پیشنهاد میکنم همه روزنامه ها رو بخونی تا اتمسفر بازی تو خونت برهبله.. بسیار عالی .. شما تا وقتی که Planescape:Torment و Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura رو بازی نکردید از تاپیک دیابلو 2 بن میشوید. ول کن این دیابلو 2 رو برادر.
-------------------
بازی Vampire The Masquerade Bloodlines رو بازی کردم .. RPG خوشحال داره، تیریپ مخفی کاری شبیه thief و غیره .. خلاصه
رسیدم به مرحله Ocean Hotel یا یک همچین چیزی ... یکی از ترسناکترین مراحلی است که توی زندگیم بازی کردم، قضیه اینه که یک هتلی جن زده شده و باید بریم روح ها را آرام کنیم. وضعیتی ـه .. همین جوری که هر جا رد میشی، یک چراغی میفته، پنجره ای میشکنه و یا غیره. اتفاقات دیگم میفته که نمیگم که اسپویل نشه. از اون ور، مثلا یکهو برمیگردی، میبینی که یک روحی چیزی پشت سرت بود که یکهو محو شد .. حالا جلوتر اتفاقات ترسناک تر هم میفته .. به هر حال از طراح دنیای Fallout یعنی Boyarsky کمتر از این انتظار نمیره.
راستی این مرحله جایزه بهترین Level بخش PC سال 2004 سایت GameSpy رو هم گرفته
http://goty.gamespy.com/2004/pc/index18.html
این آقای Boyarsky الان World Designer بازی دیابلو3 هست، با این تغییراتی که دیابلو3 کرد بعد از اون نمایش اولیه، شاید جای امیدواری باشه
investigation feat بالاتر از 5 بیشتر از هر skill دیگه به درد میخوره -به استثنای seduction البته
برای من که طرفدار نولهای Vampire: Masquerade بودم خیلی ناراحت کننده بود که توی بازی بزگترهامون اجازه نمیدن Diablerie بکنیم، براش cheat هم نداره متاسفانه
DnD دیگه جایی جز خاطره های بچه ها نداره، حتی Dragon Age هم به این مکانیزم کاری نداره با اینکه به قول دوستان spiritual successor of baldur gate ـه ادیشن چهارم این قوانین سال پیش اومد و هیچ چیزی نداشت تنها نو آوری اینکه چند تا نژاد که قبلا sub-race بودن الان fey شدن به بهبستگی داره منظورتون چی باشه .اگه قوانین D&D رو در نظر بگیریم هیچ کدوم از اینهایی که دوستان گفتند این قوانین رو ندارن نه witcher نه TQ و نه Oblivion و البته هیچ کدوم هم بازی موندگاری برای طرفدارای اصلی این سبک نیستند. تا جایی که یادم میاد اخرین بازی مهمی که این قوانین رو پیاده کرده NWN2 بود.