طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
RPG هم نبود به اون صورت! ديگه فوق فوقش در حد همون MassEffect المان RPG داشت!(اينو هنوز خيليا فكر ميكنن RPGـه!)
Abso-f***in-lutly :دی ، توی همین بازی که تعداد کمی از نوبها چنین افکاری در موردش دارند من میتونم به شما کوئستی هایی رو معرفی کنم که بیشتر از 5 آپشن مختلف برای تمام کردن داره
بله.. بسیار عالی .. شما تا وقتی که Planescape:Torment و Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura رو بازی نکردید از تاپیک دیابلو 2 بن میشوید. ول کن این دیابلو 2 رو برادر.

-------------------

بازی Vampire The Masquerade Bloodlines رو بازی کردم .. RPG خوشحال داره، تیریپ مخفی کاری شبیه thief و غیره .. خلاصه
رسیدم به مرحله Ocean Hotel یا یک همچین چیزی ... یکی از ترسناکترین مراحلی است که توی زندگیم بازی کردم، قضیه اینه که یک هتلی جن زده شده و باید بریم روح ها را آرام کنیم. وضعیتی ـه .. همین جوری که هر جا رد میشی، یک چراغی میفته، پنجره ای میشکنه و یا غیره. اتفاقات دیگم میفته که نمیگم که اسپویل نشه. از اون ور، مثلا یکهو برمیگردی، میبینی که یک روحی چیزی پشت سرت بود که یکهو محو شد .. حالا جلوتر اتفاقات ترسناک تر هم میفته .. :دی به هر حال از طراح دنیای Fallout یعنی Boyarsky کمتر از این انتظار نمیره.

راستی این مرحله جایزه بهترین Level بخش PC سال 2004 سایت GameSpy رو هم گرفته
http://goty.gamespy.com/2004/pc/index18.html

این آقای Boyarsky الان World Designer بازی دیابلو3 هست، با این تغییراتی که دیابلو3 کرد بعد از اون نمایش اولیه، شاید جای امیدواری باشه :دی
کلا این Torika bunchیه گروه مرموز بودن :دی اسم شرکت معنی "سه تایی" میده و 3 بازی بی نظیر و پر باگ ساختند بعد هم هر کدام جذب شرکتهای مختلف شدن، برای اون مرحله هم پیشنهاد میکنم همه روزنامه ها رو بخونی تا اتمسفر بازی تو خونت بره
45.gif

investigation feat بالاتر از 5 بیشتر از هر skill دیگه به درد میخوره -به استثنای seduction البته
63.gif
-اما چون راحت occult ها رو پیدا میکنی بازی رو از ترسناک بودن در میاره
برای من که طرفدار نولهای Vampire: Masquerade بودم خیلی ناراحت کننده بود که توی بازی بزگترهامون اجازه نمیدن Diablerie بکنیم، براش cheat هم نداره متاسفانه
208.gif
39.gif

بستگی داره منظورتون چی باشه .اگه قوانین D&D رو در نظر بگیریم هیچ کدوم از اینهایی که دوستان گفتند این قوانین رو ندارن نه witcher نه TQ و نه Oblivion و البته هیچ کدوم هم بازی موندگاری برای طرفدارای اصلی این سبک نیستند. تا جایی که یادم میاد اخرین بازی مهمی که این قوانین رو پیاده کرده NWN2 بود.
DnD دیگه جایی جز خاطره های بچه ها نداره، حتی Dragon Age هم به این مکانیزم کاری نداره با اینکه به قول دوستان spiritual successor of baldur gate ـه ادیشن چهارم این قوانین سال پیش اومد و هیچ چیزی نداشت تنها نو آوری اینکه چند تا نژاد که قبلا sub-race بودن الان fey شدن به به :دی

سلام

دو تا خبر جزئی بدم. رفع زحمت می کنم.

خبر اول : توی پادکستی که اخیرا امده است. استودیوی ابسیدین ( Obsidian ) خالق بازی NWN2 و نسخه اضافه شونده اون و .. اعلام کرده که احتمال یک نسخه اضافه دیگه برای بازی وجود داره.

خبر دوم در مورد همین استودیو، ساخت بازی دروازه بالدرز3 ( Baldur's Gate III ) به احتمال خیلی زیاد به زودی اعلام میشه.

منبع :

News

یا علی ...

خبر دوم در مورد همین استودیو، ساخت بازی دروازه بالدرز3 ( Baldur's Gate III ) به احتمال خیلی زیاد به زودی اعلام میشه.

یا علی ...
خدا به دادمون برسه!:praying:
باز چه بلایی قراره سر یکی از شاهکارهای تاریخ بازیهای RPG بیارن خدا داند !!!

کمپانی Obsidian حتما دیده kotor 2 و nwn 2 ادامه های واقعا افتضاحی به کارای bioware نبودن (مخصوصا nwn2 ) حالا میخواد روی bethesda رو از این لحاظ کم کنه
243.gif

ویرایش
ممکنه Obsidian این sequel رو نسازه، ولی bioware هم نیست، فقط دوستان گفتند این بازی توسط شرکتی که more than capable of هست ادامه پیدا میکنه، بعله
دوستان چرا بعضی از بازی های RPG به صورت استراتژیکی هست؟ یه توضیح میدید؟
البته بعضی از بازیهای استراتژیک المنتهای RPG داره :دی امیدوارم جوابت توی اسپویلر باشه
نقش آفرینی (Role Playing):

ایده اصلی در این نوع بازیها این است که شخصیت اصلی داستان (Protagonist) در طول بازی به دلخواه ما پیشرفت کند چنین مشخصه ای باعث میشود همه 4 سبک اصلی یادشده بتوانند با این ژانر تلفیق شوند برای همین به عقیده طرفداران این مدل بازیها، Role Playing یک سبک نیست بلکه یک پروتکل برای بالا بردن آزادی گیمر در حین بازی ست برای مثال کدام یک از مهارت های کاراکتر اکشن خود را بالا ببرد (مثلا شمشیر زنی با تیر اندازی) یا در بازیهای Adventure امکان انتخاب دیالوگ داشته باشد و حتی بر سناریو اصلی بازی تاثیر بگذارد، پتانسیل بالا و محبوبیت روز افزون این سبک در بین گیمرهای سراسر دنیا باعث شده سازندگان بازیها هرساله برای ساخت بازیهای چند نفره، رقابتی و اجتماعی بازیکنان را حول واحدهای مختلف گرد آورده و برای هر کدام یک سناریو طراحی میکنند، برای مثال World of Warcraft هم اکنون به طور رسمی بیش از 9 میلیون مشترک اینترنتی دارد (هر کاربر ماهانه 15 یورو به سرور اینترنتی میدهد)، صرف نظر از اینکه آیا درست هست که این مدل بازیها را جز سبکها قلمداد کنیم، انعطاف پذیری و آینده دار بودن Role Playingـها، این ژانر –یا هر چیزی که بتوانیم به آن بگوییم!- را به آینده گیم های کامپیوتری تبدیل کرده است

آخرین ویرایش:
توی همین بازی که تعداد کمی از نوبها چنین افکاری در موردش دارند من میتونم به شما کوئستی هایی رو معرفی کنم که بیشتر از 5 آپشن مختلف برای تمام کردن داره
آره اگه بخوايم از فلسفه شما كه اين بالا هم توضيح دادين به RPG نگاه كنيم ، درسته حرفتون ولي من منظورم از RPG تعريف معمولشه....

و nwn 2 ادامه های واقعا افتضاحی به کارای bioware نبودن (مخصوصا nwn2 )

NWN2 افتضاح نبود؟؟؟خیلی عجیبه. دیگه باید چیکار میکردن که یکی از مهمترین RPG های کل تاریخ رو نابود میکردند. فاجعه بود.

سلام بر RPG بازان!
آقا ميخواسم يه بازی در سبک Space RPG معرفی کنيد(مثلاً ship داشته باشيم upgrade کنيم و از اين چيزا)
همچين بازی اي هست اصلاً؟

سلام بر RPG بازان!
آقا ميخواسم يه بازی در سبک Space RPG معرفی کنيد(مثلاً ship داشته باشيم upgrade کنيم و از اين چيزا)
همچين بازی اي هست اصلاً؟

البته اینا معمولا RPG حساب نمیشن ولی خوب این چیزا رو دارن، البته المانهای RPG زیاد دارن:

X2, X3: Reunion + expansion, DarkstarOne, Freelancer, Rouge Universe, Indipendent Wars 2

.. و چیزای دیگه. اگر تو مایه های آنلاینشم حال میکنی، فعلا Vendetta Online هست که نمیدونم پولی شده یا نه و بزودی Jumpgate Evolution میاد که من تو مایه های گرفتنشم.

I just luvit man...

سلام بر RPG بازان!
همچين بازی اي هست اصلاً؟
دنبال این بازی تو Reflexive بگرد :
Jets N Guns GOLD
بازم هست ولی من الان حضور ذهن ندارم.

راستی کسی Eschalon Book 1 رو بازی کرده. میگن اصول RPG رو خیلی خوب رعایت کرده.

اینجا کسی طرفدار Dark Messiah of Might & Magic هست ؟ من تازه تمومش کردم. خیلی بازی باحالی بود. کلی جادو مادو داشت. اسلحه هاشم زیاد بود. اون شمشیرو هم که خودم ساختم خیلی قدرت داشت. این زنه هم که تو وجودم بود نمیذاشت استفاده کنم. منم کشتمش. شما چی ؟
گرچه دو تا پایان داشت ولی چندان دلچسب نبود.

اینجا کسی طرفدار Dark Messiah of Might & Magic هست ؟ من تازه تمومش کردم. خیلی بازی باحالی بود. کلی جادو مادو داشت. اسلحه هاشم زیاد بود. اون شمشیرو هم که خودم ساختم خیلی قدرت داشت. این زنه هم که تو وجودم بود نمیذاشت استفاده کنم. منم کشتمش. شما چی ؟
گرچه دو تا پایان داشت ولی چندان دلچسب نبود.
اما من Xana رو نگه داشتم، به نظرم خیلی deep تر بود
39.gif
در واقع 4 چهار تا پایان داشت (دو تای دیگه مربوط به وقتی بود که با Succubus جیجر باشی) ولی در کل فرق زیادی نداشت یه جورایی این کاراکتر ما آلت دست بقیه بود حتی وقتی انتخاب میکرد من اصلا دوست نداشتم Necromancer Arantir رو بکشم چون منو یاد یکی از رفیقام مینداخت...
راستی همه پایانها رو میتونی از پوشه Dark Messiah of Might and Magic\mm\media ببینی
NWN2 افتضاح نبود؟؟؟خیلی عجیبه. دیگه باید چیکار میکردن که یکی از مهمترین RPG های کل تاریخ رو نابود میکردند. فاجعه بود.
به هر حال من بهش یه ادامه افتضاح نمیگم، در اونصورت برای Fallout 3 لغت کم میارم :دی
پ.ن: و البته دفترچه بازی هم بسیار زیبا و nooblishly ـه و هنوز مزایده براش ادامه داره
45.gif

آخرین ویرایش:
ببخشید می خوام یه اسپم بدم ولی باید بگم.
با راهنمایی شما دوستان دارم بازی NWN2 رو انجام می دم و کلی هم داره بهم حال میده(تا ساعت یک یا دو شب).اما یه سوال دارم:
وقتی با کاراکترم با شمشیر یک ضربه می زنم،چند ثانیه زمان میبره تا ضربه بعدی زده بشه.آیا در آینده با بالا رفتم لول سرعت ضربه زدن بیشتر میشه؟یا الآن راهی برای این کار هست؟

ولی به نظر من در کل بازی خوبی بود . البته در قیاس با nwn خوب ضعیفتر بود و چند ویژگی مهم nwn رو نداشت اما محاسنی هم داشت که باعث شد بازیش در کل خوب باشه .

Mask of Betrayer هم باز چند تا ویژگی خوده NWN2 رو نداشت ولی باز با وجود یکسری محاسن دیگه بازی خوبی بود .

اما Storm of Zehir یه شکست کامل بود . obsidian اومده بود عنصرهای جدید مثل trade route و overland map و ... اضافه کنه ، اصل موضوع رو گم کرده بود . به نظر من خودشونم میدونستن با شکست مواجه میشه چون کاملا مشخص بود ولی شاید خواستن نظراتو ببینن و برای قسمت بعدی استفاده کنن :idea:

fallout 3 هم من تقریباً پنج ساعتی بازی کردم و دیدم اصلاً خوشم نمیاد -> uninstal

در کل obsidian تو دوره جدید فعالیتش بد نبوده . مثلاً من هنوز نمیتونم بین kotor که کار bioware بود و kotor 2 که کاره obsiadian بود یکی رو بهتر انتخاب کنم . هر کدوم یکسری محاسن عالی داشتن و درکا مثل هم بودن

وقتی با کاراکترم با شمشیر یک ضربه می زنم،چند ثانیه زمان میبره تا ضربه بعدی زده بشه.آیا در آینده با بالا رفتم لول سرعت ضربه زدن بیشتر میشه؟یا الآن راهی برای این کار هست؟

سرعت ضربه زدن زیاد نمیشه ؛ بلکه تعداد ضربه هایی که هربار میزنی بیشتر میشه . فاصله بین هر action یا ضربه ثابته وای در سطح های بالا تو هر action به جای یه ضربه تا 4 ضربه میزنی که به مرور زیاد میشه . این تعداد به BAB یا Base Attack Bonus کاراکترت بستگی داره . البته میتونی حالته دو سلاحه dual wield هم بری و این تعداد بالاتر هم میره چون با اسلحه دوم میتونی 2 یا 3 ضربه بزنی ولی اینکار برای nwn2 پیشنهاد نمیشه چون dual wield تو سطح های 20+ خودشو نشون میده ولی nwn2 به اون سطح کاراکترت نمیرسه .
میتونی تو mask of betrayer امتحان کنی چون تا سطح 28~ کاراکترت بالا میره

۞۩ محمد ۩۞

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or