من و اسبم برگشتیم:biggrin1: اینم عکس یادگاری که البته به دلیل استفاده از تکنولوژی فوق پیشرفته Dial Up اندازه اون رو یک چهارم کردم:
اینم Bg2 که من تو 1024x768 گرفتم ولی تا 2048x1536 (صفحه خیلی خیلی بزرگ) رو پشتیبانی می کنه. این بازی طوریه که تو resolution های بالاتر تصویر رو upsacle نمی کنه، بلکه مقدار بیشتری از map رو نشون می ده برای همین بهتره تو resolution های بالاتر بازی کرد.
مگه BG1 که داونلود کردی از resolution های بالاتر از 640x480 پشتیبانی می کنه؟
پ.ن:
هر چهار تا بازی که گفتم از موتور Infinity استفاده می کنن ولی نگارش موتور فرق می کنه. Bg1 و ID و Torment از نگارش اولیه و Bg2 و ID2 از نگارش بعدی موتور استفاده می کنن.
برادر مصطفی صفحه BG2 از BG من خیلی بزرگ تره. البته صفحه BG اندازه Icewind Dale چون هر دو دقیقاً از یک موتور استفاده می کنن و فقط تو 640x480 اجرا می شن. ولی BG2 و Icewind Dale 2 از یک موتور دیگه استفاده می کنن که Resolution های بالاتر پشتیبانی می کنه. این تصویر Bg1راستی این Baldur's Gate شماره اولیش و اکسپنشنش هم دانلود شد به سلامتی. بازی بدون مشکل اجرا میشه و اینقدرها هم که میگفتن دوستان صفحه بازی کوچیک نیست. یه چیزی تو همون مایه های شماره 2 هست یا مثل همون Icewind Dale فقط یه ذره دیالوگ باکسش بزرگتره که باعث میشه صفحه کوچیک تر بشه.
پ.ن:
هر چهار تا بازی که گفتم از موتور Infinity استفاده می کنن ولی نگارش موتور فرق می کنه. Bg1 و ID و Torment از نگارش اولیه و Bg2 و ID2 از نگارش بعدی موتور استفاده می کنن.
آخرین ویرایش: