GoldenDragon
کاربر سایت
و قراره جایگزین paladin بشه، چون گیم پلی اونا شبیه به همه! مثلاً ویژگی هایی داره که شبیه Aura های Paladin عمل می کنه.
کوروش من که گفتم نخون آخه چرا خوندی؟
از همون روزاي اولي كه شايع شده بود Diablo3 قراره بياد (اون موقع هنوز خبري از اين بازي نبود)، شايع شده بود Tyrael تو ديابلو3 Corrupt مي شه و Deckard Cain هم مي ميره. مي گفتن آخر ديابلو2 وقتي Tyreal مي زنه و World Stone رو مي شكنه، يكي از تيكه هاي اون به Tyreal برخورد مي كنه و اونو Corrupt مي كنه. بعد از announce شدن ديابلو 3 شايعات خوابيد، چون هم كين برگشت و هم عكس Tyrael به صورت flash روي سايت رسمي Blizz ظاهر شد. روزاي اولي كه عكس Tyrael روي سايت بود، بال هاش آروم و صاف بودن و آروم تكون مي خوردن، ولي يواش يواش انيميشن عوض شد و بال هاش درهم بر هم شدن و به سرعت تكون مي خورن و Tyrael وحشي شده! حالا دوباره شايع شده Tyrael تو Diablo3 قراره Corrupt بشه و Boss آخر بازي خواهد بود!
یه چیزایی قبلا در مورد بازی Titan Quest شنیده بودم... از نظر گرافیکی چطور هستش؟ من PC رو ارتقا ندادما. یعنی میخوام آخر سال که همه چیز ارزون میشه این کار رو بکنم. الان سیستم من اینا هستش ولی تو رو خدا مسخره نکین لطفا:بدون شک Witcher البته به شرطی که PC و همینطور خودت بتونید بازی رو handle کنیددر مراحل بعدی Titan Quest که هیچکدوم از اون دو پیش نیاز witcher را نمیخواد
یه چیزایی قبلا در مورد بازی Titan Quest شنیده بودم... از نظر گرافیکی چطور هستش؟ من PC رو ارتقا ندادما. یعنی میخوام آخر سال که همه چیز ارزون میشه این کار رو بکنم. الان سیستم من اینا هستش ولی تو رو خدا مسخره نکین لطفا:
CPU:3.4
RAM:512
VGA:G 125
فکر کنم همینا کافی باشه دیگه قول دادین مسخره نکنیا... حالا با این سیستم خدایی که جمع کردم بگید چه بازی در سبک CRPG میتونم بازی کنم؟
سلام.اگه نوع VGA رو بگي بهتر ميشه نظر داد . اما در كل فكر نكنم مشكلي داشته باشي . من با يه سيستم پكيده تر بازي رو اجرا كردم!