طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در کل بازی خوبیه مخصوصاً واسه کسی که از پیچیدگی و سختی های cRPG خوشش نمیاد این شروع خوبی میتونه باشه.
درسته.برای دوستانی که از RPG های سنگین و پر دیالوگ خششون نمیاد خوبه.حتی یادمه خودش LVL UP میکرد.فکر کنم قابلیت PARTY هم داشت.

مگه برای شما چیز دیگه نشون میده؟ :biggrin1: نه من الان چک کردم از اینجا تو یه سایت خارجی دیدم صحنه رو همون چیزا رو واسه منم نشون میده سانسور نیست.در واقع چیز خاصی نشون نمیده :دی

venesa کدوم بید؟ :thinking:

در مورد اون معجون باید الکل رو هم به اون سه تا ماده اضافه کنم؟ بعد منظورت از ماده همون هاست که به شکل سنگه؟

دمت گرم :love:
آره وافعا، این رو به بنیاد محترم بگو که ویچر رو توی این لیست گذاشتن
venesa پیشخدمت میخونه بود، حیف، کمدی ترین cut scene بازی مربوط به اون میشد
59.gif

نشانه گر را روی هر ماده که در inventory داری ببری بهت نشون میده چه عنصری داره (بعضی از مواد حاوی چیزی نیستند یا دو عنصر دارند)
صفحه alchemy که فقط موقع مدیتیشن میتونی باز کنی (جای الکل و مواد رو نشون دادم)

این هم معجون Full Moon
9969.jpg

قربونت
302.gif

شماره 2 بازی جالبی بود و آیتم های رنگارنگی داشت و ست آیتم هاش خیلی زیاد و جالب بودن و آدمو تشویق میکردن واسه ادامه دادن. گیم پلی و گرافیک بازی هم خوب بود.
یه اکسپنشن هم داشت به اسم Broken World که یه فاجعه تمام عیار بود! من هر چند تمومش کردم اما افتضاح به معنای واقعی بود اکپنشنش. :sick:
در کل بازی خوبیه مخصوصاً واسه کسی که از پیچیدگی و سختی های cRPG خوشش نمیاد این شروع خوبی میتونه باشه.
سختی این بازیها که آیتم random میده فقط بد شانسی ـه، گاهی وقتا یه چیزی توی set وسایلم ناقص بود خودمان رو جر میدادیم تا آخر بازی هم گیرم نمیومد (مجبور بود همیشه save کنم، بعضی وقتا یک boss رو 5 بار میکشتم تا چیزی که به دردم میخورد رو بگیرم)
حیف دیگه حوصله جوونی نمونده برام، میریم Fable باگ خور میزنیم آخرش هم فقط یه legendary archon set of armor و Sword of Aeons میده مطمئنم هستم عمو پیتر چیز بهتری تو کل Albion -سرزمین fable- نذاشته
39.gif

TheWitcher رو به این خاطر ممنوع کردند چون معنی اسم بازی میشه جادوگر و
اون ....ها فکر می کنند هر کی این بازیو انجام بده میشه جادوگر !!!

Witch یعنی جادوگر زن، er در انگلیسی پسوندی هست به معنی کسی که عموما یک کار رو خیلی انجام میده، بنابراین Witcher رو بهیچوجه نمیشه ترجمه کرد (خطرناکه)
302.gif

آره وافعا، این رو به بنیاد محترم بگو که ویچر رو توی این لیست گذاشتن
venesa پیشخدمت میخونه بود، حیف، کمدی ترین cut scene بازی مربوط به اون میشد
59.gif

نشانه گر را روی هر ماده که در inventory داری ببری بهت نشون میده چه عنصری داره (بعضی از مواد حاوی چیزی نیستند یا دو عنصر دارند)
صفحه alchemy که فقط موقع مدیتیشن میتونی باز کنی (جای الکل و مواد رو نشون دادم)

این هم معجون Full Moon
9969.jpg

قربونت
302.gif

آقا دمت گرم. ولی تو همین عکسه که گذاشتی موقع مدیتیشن و ساخت معجون در قسمت cat من همه عناصر ساختشو دارم ولی خاموشه برای من! من الان 2 تا cat دارم به خاطر این نیست؟ بعد اگه full moon تو لیست من نباشه که نیست میتونم بسازمش؟
سوال بعدی اینکه :biggrin1: این عنصر خاکستری و دو تای اخری رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد تو شهر کسی هم نداره! فقط آبی و سبز و زرد پیدا میشه.:(
بعد این venesa :biggrin1: که مخش نمیخوره :p میگیم بیا بریم میگه نمیتونم. :biggrin1: بیا مست شیم هم نداره که مخشو بزنیم.:biggrin1: مگه میشه مخشو زد؟ :eek: بعد این که تا اخر بازی همین یه شهر هست یا به شهر های دیگه هم میریم؟

آقا دمت گرم. ولی تو همین عکسه که گذاشتی موقع مدیتیشن و ساخت معجون در قسمت cat من همه عناصر ساختشو دارم ولی خاموشه برای من! من الان 2 تا cat دارم به خاطر این نیست؟ بعد اگه full moon تو لیست من نباشه که نیست میتونم بسازمش؟
سوال بعدی اینکه :biggrin1: این عنصر خاکستری و دو تای اخری رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد تو شهر کسی هم نداره! فقط آبی و سبز و زرد پیدا میشه.:(
بعد این venesa :biggrin1: که مخش نمیخوره :p میگیم بیا بریم میگه نمیتونم. :biggrin1: بیا مست شیم هم نداره که مخشو بزنیم.:biggrin1: مگه میشه مخشو زد؟ :eek: بعد این که تا اخر بازی همین یه شهر هست یا به شهر های دیگه هم میریم؟
احتمالا گرالت از یه جایی کش رفته
39.gif
به غیر از عناصر باید الکل هم داشته باشی تا روشن باشه، هر چیزی رو اگه برای بار اول بسازی بعدا توی لیست فرمولهات ثبت میشه
اون عنصر ها حتما هست، باید kalkstin داشته باشه، راستی کتاب خریدن یادت نره، برای skin کردن هر موجود باید راجع بهش اطلاعات داشته باشی (اسمش توی journal ـت باشه)، وگرنه نمیتونی از بدن اونا چیزی بدست بیاری
venesa رو فقط موقع همون ماموریت شمع روشن کردن و شبهنگام باید بیرون میخونه نجات میدادی و پیش مامانبزرگه میرسوندی :دی بعدا باهات قرار میذاشت، ولی موقع کار توی میخونه خیلی جدی ـه، اگه از دستت عصبانی شد بگو:
sorry, but only a blind man can ignore your beauty
البته این دیالوگ فقط باعث میشه تو رو ببخشه، مراحل اسکورت و نجات دادن هنوز به قوت خودش باقیه
45.gif

شهر ویزیما 3 قسمت داره که الان برای تو فقط temple quarter باز شده، بعدا به یک شهر ساحلی میرسی ولی محیطهای بازی انصافا بزرگ هستند (نه به بزرگی آبلیمو) ولی به اندازه آبلیمو هم تکراری نمیشه
بهترین بازی در این سبک چیه ؟
کدوم سبک؟ :دی این سبک خودش چند تا زیر مجموعه داره، به نظر من

Traditional RPG: Diablo II:LoD/Vampire: Redemption
Real Time Strategy-RPG: Warcraft III
Turn Based Strategy-RPG: Heroes of Might & Magic V
Action-RPG: Witcher/Starwars: Kotor
? Roguelike: Hein
39.gif

آخرین ویرایش:
داداش من الکل قوی هم دارم ولی CAt خاموشه. اصلن من cat رو نساختم ولی نمیدونم چرا دو تا دارم! ظاهرا از جیب یه جنازه کش رفتم.

منظورت از این جمله چی بود؟ "باید kalkstin داشته باشه"

آهان فهمیدم vennesa رو نتونستم نجات بدم داشتم متجاوزین رو میکشتم ..کشتنش! نمیتونستم همزمان هم با سه نفر بجنگم هم یه کاری کنم به اون ضربه نزنن. در واقع اصلن فکرشو نمیکردم بکشنش! من فکر کردم دختر میخونه ویزیما رو میگی! اون که اصلن اسم نداره :p

شهر ساحلی رو رسیدم بهش .خیلی ترسناکه! یه ماموریت توش انجام دادم. رفتم سراغ دومی دیدم بدون معجون بالا بردن جون نمیشه! فرار کردم از اونجا :cheesygri

یه نقطه ضعف بازی به نظرم اینه که ملت عادی همه شبیه همن1 مثلن الف های دختر همه شکل همن و حتی نکردن حد اقل لبااسشون فرق داشته باشه... یا اون کوتوله ها که ریش بلند دارن...همه شکل همن..یا اون پیرزن ها همه شکل همن..اون چاقالو ها همه شبیه همن... oblivion هم اینجوری بود ولی نه به این شدت. حد اقل لباس ها فرق داشت!

half moon رو جایی نمیفروشن؟ یا کسی نداره بشه کش رفت ؟ حتمن باید بسازم؟

یه یارو توی کافه هست که کچله دهنشو با دستمال گرفته جلوشو. دم خونش هم دو نفر شکل خودش نگهبانی میدن! خیلی دوست دارم بزنم دخلشو بیارم مشکوک میزنه...ماموریتی هست که اینو برنم حودشو و اون محافظای خونشو بکشم؟ :biggrin1:

162.gif
شاید یه چیزی کم باشه
9965.jpg

kalkstin همون شیمیدانی که باهاش آشنا میشی، توی ویزیما هم مغازه داره

kalkstein.jpg

اونجا که رفتی فکر کنم مرداب (Swamp) باشه، نه تا شهر ساحلی کلی راهه :دی
قبولت دارم، توی EE تا حدی رفع شده این مشکل
half moon
:دی ، نه فک نکنم احتمالا بعد از Murkey Waters میتونی
ویرایش
Ramsmeat (احتمالا اشتباه نوشتم اسمش رو) واقعا عوضیه، ولی در این مورد خاص بی گناهه، اگه بکشیش بعدا میفهمی بازیچه دست Azar Javed بودی، البته حدود 1200 چوق بابت کشتن rams بدست میاری ولی به جای اون توی یه cut-scene یه مشت محکم از Azar میخوری
302.gif

برای شناخت مظنون اصلی توی ماموریت Anatomy of a Crime هنگام صحبت با شانی دیالوگهای زیر رو به تریتیب انتخاب کن
Could a human have inflicted these wounds?
The bone marrow has been sucked out.
His neck muscles and palms look tense.
This is too easy

آخرین ویرایش:
داداش من به مشکل برخوردم :(

نمیتونم معجون Full moon رو بسازم. میدونی چیه؟وقتی میرم به حالت ساخت معجون دو حالت داره یا باید طبق لیست سمت چپ اسم معجون ها رو انتخاب کنم خودش نشون میده که ماده هاشو دارم یا نه. خب الان Full moon تو لیست من نیست پس به کمک خود بازی نمیتونم بسازم. الان باید خودم بسازم. ولی در قسمت وسط فقط جای سه تا ماده خالیه. در حالی که برای ساخت این معجون 2 تا نارنحی و 2 تا خاکستری و یه زرد میخواد که میشه 5 تا. اما فقط میتونم سه تا ماده رو قرار بدم. ! و در پایین هم الکل.

حالا یا اگه اسم معجون تو لیست من نباشه اصلن نمیشه اون معجون رو ساخت. یا باید کار دیگه ای کرد!

میشه کمک کنی؟ همه کتاب های ساخت معجون رو هم خریدم خوندم.

بالا منظورت از این جمله " نه فک نکنم احتمالا بعد از Murkey Waters میتونی " اینه که بعد از اون مرحله میتونم این معجون رو بسازم؟ اسم کوئسته؟ اصلن منظورت این بود یانه؟

آخرین ویرایش:
انواع الکلها
302.gif

Weak Alchohol: کاربرد صنعتی نداره و نمیشه بعنوان محلول معجون ازش استفاده کرد، فقط مصرف خوراکی توسط teetotaler ـها
39.gif

Medium Alchohol, Potion base: هنگام ساخت معجون 3 جای خالی میده
Strong Alchol, Potion Base: چهار جای خالی
Very Strong Alchohol, Potion base: باهاش میشه 5 ماده رو با هم ترکیب کرد

نوع آخر الکل همه جا گیر نمیاد یا گرونه، میتونیم با ترکیبات دیگه یه معجون بسازیم که دقیقا کاربرد این الکل رو داره، اسمش White Gull ـه و به قول آندره ساپکوفسکی -نویسنده رمانهای ویچر و خون الفها- نوشیدنی محبوب Witcher ـهاست
Yosame%20001.gif

9964.jpg

راستی خانه Kalkstein تو این نقشه شماره 9 ـه

عزیز من واقعن دیگه خسته شدم.! اعصابم هم به هم ریخته سر این بازی...بازی اصلن راهنمایی درست حسابی نداره...

یه ماموریت دارم باید برم توی مرداب گل بچینم. میگه باید قابلیت Herbalism داشته باشی...خب من فکر کنم ندارم...اصلن نگفته چه جوری این قابلیت رو کسب کنم...اگه هم ندارم اصلن نباید تو این لول این کوئست رو به من بده...

تو ماموریت پیدا کردن اون سنگ ها واسه سنگ هشتم رفتم تو مرداب یه جا هست یه سری مانستر گنده خشک شدن...یکیشون اینه : golem ..میرم روش کلیک میکنم..میگه باید یه چیزی بدی... اما خب همه آیتم هام قفله چیزی ندارم بهش بدم...این ژورنال مزخرف هم نمیگه که چی باید بدم به این...تو قسمت مکان ها هیچ اشاره ای به این قسمت نکرده...نه الکل نه غذا نه هیچی نمیگیره که سنگ رو بده به ما! صد رحمت به اون مجسمه تو بیمارستان یه مرغ دادیم بهش سنگ بهمون داد..اما این همه چی قفله من چی بدم به این اخه؟

یه ماموریت اعصاب خورد کن دیگه: یه یارو بود اولین لحظه ای که از زندان در اومدم جلومو گرفت گفت برو انگشتر خانوادگیمو پیدا کن من هر روز صبح اینجا منتظرم...من اون موقع نرفتم..الان رفتم کوئست رو انجام دادم...با بدبختی اون مانستر ها رو کشتم انگشتر رو پس گرفتم...گفت برگرد اون مرد رو پیدا کن! برگشتم دم در فاضلاب نه صبح میاد نه شب میاد نه ظهر میاد نه غروب میاد! ژورنال مزخرف بازی هم نگفته اسمش چیه جد اقل بگردم تو شهر پیداش کنم!

یه ماموریت دیگه: یه یارو ترسو هست تو مرداب باید اسکورتش کنیم تا یه جایی..قبلن هی جلو منو میگرف بیا بریم...من قبلن تا یه مسیری باهاش رفتم...دیدم سخته گفتم ولش کن بعدن میرم...حالا که میخوام برم ..هر چی میگم بیا بریم. سر جاش وایساده تکون نمیخوره! نه شب میاد نه ظهر میاد نه صبح میاد بریم!

معجون Full moon رو درست کردم شکلشم همون شد قرمز رنگ...اما نمیزنه Full moon میزنه معجون ناشناخته. یه بار تو جنگ خوردمش یه چیز قرمز رفت اون بالا اما جونم زیاد نشد...

دیگه دارم زده میشم از بازی.:((

عزیز من واقعن دیگه خسته شدم.! اعصابم هم به هم ریخته سر این بازی...بازی اصلن راهنمایی درست حسابی نداره...

سلام
با اجازه از اساتید.

راستش چند وقتی از انجام این بازی توسط من میگذره.پس ممکنه بعضی چیزها رو فراموش کرده باشم.
یه ماموریت دارم باید برم توی مرداب گل بچینم. میگه باید قابلیت Herbalism داشته باشی...خب من فکر کنم ندارم...اصلن نگفته چه جوری این قابلیت رو کسب کنم...اگه هم ندارم اصلن نباید تو این لول این کوئست رو به من بده...
خوب با توجه به اینکه شما اصلآ اشاره ای به اینکه این ماموریت رو از کجا گرفتی نکردی نمیتونم خیلی کمکتون کنم.
ولی چیزی که به طور کلی میتونم خدمتتون عرض کنم اینه که تویه این بازی این جور چیزها مثل گیاه شناسی و یا درست کردن معجون ها از راه کتابها و بعضی دست نوشته
ها به دست
میاد که به دست اوردن همین کتابها و دست نوشته ها راههایه مختلفی داره مثلآ بعضی هاشون فقط از طریق انجام Quest ها به دست میاد و همچنین از جستجوی بدن اجساد.بعضی ها رو ممکن فقط شخص خاصی داشته باشه.
بعضی ها رو هم میشه از کسایی که کتاب میفروشن خرید.
مثلآ در همین مورد خاصی که شما گیر کردی ممکنه اصلآ اطلاعات، داخل کتابهایی با موضوع گیاه شناسی نباشه و اطلاعات مورد نیاز داخل یه کتاب تاریخی و یا داستان باشه.

یه ماموریت اعصاب خورد کن دیگه: یه یارو بود اولین لحظه ای که از زندان در اومدم جلومو گرفت گفت برو انگشتر خانوادگیمو پیدا کن من هر روز صبح اینجا منتظرم...من اون موقع نرفتم..الان رفتم کوئست رو انجام دادم...با بدبختی اون مانستر ها رو کشتم انگشتر رو پس گرفتم...گفت برگرد اون مرد رو پیدا کن! برگشتم دم در فاضلاب نه صبح میاد نه شب میاد نه ظهر میاد نه غروب میاد! ژورنال مزخرف بازی هم نگفته اسمش چیه جد اقل بگردم تو شهر پیداش کنم!
این اقا رو هم اگر اشتباه نکنم فقط یه زمان کوتاه اونم وقتی که هوا گرگ و میشه و خورشید تازه میخواد طلوع کنه دم در فاضلاب پیداش میشه. راستش ساعت دقیقش رو یادم نیست. ولی اینو میدونم که دقیقآ همون ساعتی هستش که برایه بار اول دیدیش و ماموریت رو ازش گرفتی.

یه ماموریت دیگه: یه یارو ترسو هست تو مرداب باید اسکورتش کنیم تا یه جایی..قبلن هی جلو منو میگرف بیا بریم...من قبلن تا یه مسیری باهاش رفتم...دیدم سخته گفتم ولش کن بعدن میرم...حالا که میخوام برم ..هر چی میگم بیا بریم. سر جاش وایساده تکون نمیخوره! نه شب میاد نه ظهر میاد نه صبح میاد بریم!
از این چیز خاصی یادم نمیاد که بگم انجام بدید

معجون Full moon رو درست کردم شکلشم همون شد قرمز رنگ...اما نمیزنه Full moon میزنه معجون ناشناخته. یه بار تو جنگ خوردمش یه چیز قرمز رفت اون بالا اما جونم زیاد نشد...
من الان درست یادم نمیاد Full moon چه خاصیتی داشت ولی اگر خاصیتش افزایش سلامتی
باشه تو نمیتونی انتظار داشته باشی که بلافاصله خط سلامتیت پرشه چون این معجونها در واقع فقط سرعت پر شدن خط سلامتی رو افزایش میده و به صورت ناگهانی این کار انجام نمیشه. اون دایره قرمز رنگی هم که میگید رفت اون بالا ، نشون میده که این معجون در حال تاثیره و اگر موس رو روش ببرید مدت زمانی رو که تاثیر خواهد داشت رو نشون میده.
علت این هم که میزنه معجون ناشناخته به خاطر اینه که شما فرمولش رو از اینجا یاد گرفتید
ونه داخل بازی پس برایه Geralt ناشناختست.:)

تو ماموریت پیدا کردن اون سنگ ها واسه سنگ هشتم رفتم تو مرداب یه جا هست یه سری مانستر گنده خشک شدن...یکیشون اینه : golem ..میرم روش کلیک میکنم..میگه باید یه چیزی بدی... اما خب همه آیتم هام قفله چیزی ندارم بهش بدم...این ژورنال مزخرف هم نمیگه که چی باید بدم به این...تو قسمت مکان ها هیچ اشاره ای به این قسمت نکرده...نه الکل نه غذا نه هیچی نمیگیره که سنگ رو بده به ما! صد رحمت به اون مجسمه تو بیمارستان یه مرغ دادیم بهش سنگ بهمون داد..اما این همه چی قفله من چی بدم به این اخه؟
خوب اینکه خودش یه Quest کامله.
هر چی که ازش یادم باشه برات داخل Spoiler مینویسم.

اول از همه باید بری پیش Vaska همون پیره زنی که تویه Swamp زندگی میکنه در مورد برج ازش سوال میکنی شاید یه چیزی هم بهت بده.
بعد میری پیشKalkstein بعد اون میگه باید یه میله خاصی رو پیدا کنی بعدشGolem's heart scroll رو بهت میده.
بعد اگر Zoltan سفارشت رو به اهنگر کرده باشه اهنگر میله رو برات میسازه.
zoltan سفارشت رو تویه یکی دیگه از Quest هایی که باید انجام بدی به اهنگر میکنه.بعد که اهنگر میله رو ساخت میری پیش Elder Druid تویه اون قسمت خوش اب و هوایه Swamp وازش میپرسی که میتونه نیروهایه طبیعی رو کنترل کنه؟ بعد اونم در عوض یه چیزی ، شایدم پول ، هوا رو برات تغییر میده .
بعد میری سراغ Golem و میله رو فرو میکنی تو سرش تا بیدار شه بعد میری دو تا از اون ستونها رو روشن میکنی و بعد میکشونیش وسط هر سه تا ستون و درست همون لحظه ای که وسط قرار داره ستون سومی رو هم روشن میکنی بعد هم یه رعد و برق میخوره تویه سرش که بعدش میتونی بری و چیزهایه مورد نیازت رو بر داری.

دیگه دارم زده میشم از بازی.
بهت توصیه میکنم اگه حوصلش رو نداری فعلآ بیخیالش شو تا زمانی که حوصلش رو داشته باشی.چون این تازه اولایه بازی هست و در اینده هم مقدار زیادی از این جور Quest ها باید انجام بدی که به صبر و حوصله و همچنین دقت تویه دیالوگها و نوشته ها نیاز داره.
این رو به خاطر اینکه از بازی زده نشی گفتم.
امیدوارم کمکی شده باشه.

راستی اگر میشه این بحث رو داخل تاپیک Witcher ببرید چون بحث خیلی طولانی داره میشه
و از موضوع اصلی این تاپیک خارج میشه ، ضمن اینکه راهنماییها تویه اون تاپیک میتونه به درد افراد دیگه ای که تویه این بازی مشکل دارن بخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or