طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
بعد از 18 سال بالاخره پس فردا نسخه جدیدی از Tokyo Extreme Racer روی استیم منتشر میشه.
این نقد رو به نظرم ببینین

===============
برای ارلی اکسس هم محتوای زیادی داره و هم شرایط خیلی خوبی.
قبلا که ویدئوهای کوتاهش رو میزاشتم واقعا فکر نمیکردم به این خوبی بتونن این عنوان رو زنده کنن ولی مثل اینکه Genki آس رو کرده.
الان حدود 2300 تا ریویو اومده براش رو استیم 96 درصد Overwhelmingly positive :دی

آیا همینقد خوبه یا چون خاطره انگیزه واسه خیلیا اینطوری شده؟

الان حدود 2300 تا ریویو اومده براش رو استیم 96 درصد Overwhelmingly positive :دی

آیا همینقد خوبه یا چون خاطره انگیزه واسه خیلیا اینطوری شده؟
نه بابا خیلی خوبه.
بازی جدیده ، ریبوت سریه.
ریمستر و اینها نیست.

Tokyo Xtreme Racer

رایگان رو دانلود کن ببین چی ساختن.

خبر خوب برای طرفدارهای Initial D و یا اونهای که ایونتهای ژاپن موتورفست مورد علاقشون بوده.
و یا اونهایی که عاشق مپهای ژاپن درایوکلاب بودن بالاخره JDM هم تاریخ انتشار گرفت.

JDM: Japanese Drift Master | Release Date Announcement​

View attachment JDM_ Japanese Drift Master _ Release Date Announcement.mp4

همش گوشت ... یعنی ژاپنه :D

21 مارچ منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
خبر خوب برای طرفدارهای Initial D و یا اونهای که ایونتهای ژاپن موتورفست مورد علاقشون بوده.
و یا اونهایی که عاشق مپهای ژاپن درایوکلاب بودن بالاخره JDM هم تاریخ انتشار گرفت.

View attachment 365272

21 مارچ منتشر میشه.

برا MW 2005 بهترین حالت همین ریپک DoDi remastered هست ؟
خودش مثکه ده بیست تا ماد نصب کرده

چیز جدید تری نیومده گرافیکش خوب بشه؟
اگه همون مادپک Most Wanted REDUX v3 باشه پس همین رو بگیر.

اگه نه که سرچ کن ، ورژن 4 هم امسال میاد.

ولی یه ماد دیگه داره میاد ولی هنوز آماده نشده:
NFS Most Wanted Refined Modpack

این کانال رو ساب کن ، تخصصی در مورد بازیهای ریسینگ آرکیده ، اکثر مادهایی که معرفی میکنه یا خودش درش دخیله یا بهترین ماد اون بازیه.
هروقت آماده شد خودش خبر میده.

• Like
Reactions: Changed_Man 50

View attachment 365272

21 مارچ منتشر میشه.
بنظر میاد تمرکز بازی روی دریفته
شدیدا race خونم پایین اومده دلم یه چی مثل درایوکلاب میخواد مدام بارون بباره یا اتمسفرش سنگین و سرد باشه

• Like
Reactions: m.d.makan
فک نکنم تاپیک بهتری بشه برا سوالم پیدا کرد :D
اقا من علاقه زیادی به ریسینگ دارم و تقریبا همشونو از قدیم تا الان با کنترلر بازی کردم و میکنم همچنان. البته ریسینگایی که روی کنسولا در دسترسه چه آرکید چه سیم و چه مابین جفتشون. چند وقتیه به دلم افتاده یه ست فرمون و پدال و دنده اینا بگیرم و خودمو باهاشون وفق بدم. کسی میدونه چی خوبه که رو هر جفت کنسول Xbox و PS جواب بده؟ قیمتش فضایی نباشه و یچی معقول و اینکه از کدوم سایت میشه خرید مطمین باشه.
اولویتمم اینه حالا فرمون و پدال باشه که قیمت بهتر دربیاد (اگه با دنده ممکنه گرونتر بشه مثلا فعلا بیخیال دنده شم) که برند بهتری بگیرم.
ممنون میشم کسی میدونه جامع بگه چی خوبه و باید چیکار کرد.

اقا من علاقه زیادی به ریسینگ دارم و تقریبا همشونو از قدیم تا الان با کنترلر بازی کردم و میکنم همچنان. البته ریسینگایی که روی کنسولا در دسترسه چه آرکید چه سیم و چه مابین جفتشون. چند وقتیه به دلم افتاده یه ست فرمون و پدال و دنده اینا بگیرم و خودمو باهاشون وفق بدم. کسی میدونه چی خوبه که رو هر جفت کنسول Xbox و PS جواب بده؟ قیمتش فضایی نباشه و یچی معقول و اینکه از کدوم سایت میشه خرید مطمین باشه.
اولویتمم اینه حالا فرمون و پدال باشه که قیمت بهتر دربیاد (اگه با دنده ممکنه گرونتر بشه مثلا فعلا بیخیال دنده شم) که برند بهتری بگیرم.
فرمونی که روی جفت کنسولها جواب بده نداریم.
البته داریم ولی اینجا پیدا نمیشه.
اگه PXN-V10 پیدا کردی به جفتشون میخوره.

غیر این باید Logitech g29 یا 923 بگیری و با این رابطهایی که تو بازار هست بخوای به جفتش بشناسونی که خب از بچه هایی که گرفتن باید آمارشون رو بگیری.
ولی در حالت کلی تو بازار ایران یا باید خانواده لاجیتک رو بگیری (G29 - G923 - G27 و... ) .
که خب غیر G27 مابقی روی کنسولها جواب میدن.
G29 و 923 روی پلی استیشن جواب میدن و G920 روی ایکس باکس.

تفاوت اینها کمی تو ظاهر و چیپ ساپورت کننده اون کنسوله ، غیر این هیچ تفاوتی ندارن.
=======

پیشنهاد من اینه که به همه دوستان این رو میگم که اگه به مسابقات واقعی علاقه دارین یا اونها رو دنبال میکنین (مثل مسابقات فرمول 1 یا GT3 و...) بیا سمت فرمون.
چون خیلی با گرن توریسمو یا فورتزا بازی کردن با گیم پد تفاوت میکنه.

البته هر کدوم از این فرمون ها رو با هر چیپ ستی که بگیری روی PC هم ساپورت میشه و خب خونه ریسینگ روی PC هست و تمام.
چون همه عناوین غیر GT روش حضور دارن و خب خیلیهاشون به مراتب از گرن توریسمو شبیه ساز تر هستن که جای خالیش حس نشه.
بنابراین اگه هدفت PC باشه مشکلی نداری ولی اگه برای کنسول میخوای بخری باید انتخاب کنی که میخوای برای کدوم کنسول فرمون بخری که چیپ ستش هماهنگ باشه.

میگم از این رابط ها که بین فرمون لاجیتک و کنسول قرار میگیره و شبیه سازی میکنه هم پیدا میشه ولی چون من ندارم نمیتونم راهنمایی کنم که از کجا میشه پیدا کرد.
میدونم بهرام از این استفاده میکنه @Bahram که خب این عزیز دل تو ایران نیست و فکر نکنم خیلی بتونه کمکت کنه.

از لاجیتک G29- 923 بهتر بخوای میشه تراستمستر T300 که خب گرونتر هست و هم قدرت بیشتری داره و هم احساس بهتری.
تراستمسترهای بهتر هم من ندیدم تو ایران باشن ، که البته خیلی هم گرونتر هستن.

خانواده لاجیتک زیر 30 تومن هستن و تراستمستر T300 نزدیک به 40 تومنه.

غیر اینها سمت مابقی نرو.
مثل تراستمسر T128 یا T248 و... که لاجیتک از اونها بهتره.
=========

فرمون بهتر هم بخوای اینجا پیدا نمیشه.
مثل خانواده Fanatec ، Logitech Gpro ، Moza و...

به نظرم بهترین انتخاب فرمونی که رو پلی استیشن جواب بده چون با عرضه فورتزا هورایزون برای پلی استیشن بعید نیست که فورتزا موتور اسپورت هم روزی برای پلی استیشن منتشر بشه و عملا چیز دیگه ای باقی نمی مونه رو ایکس باکس که بخواد در انحصار این کنسول باقی بمونه.

بین فرمون ها با قیمت مناسب هم من خودم همین طور که ماکان گفت، لاجیتک استفاده میکنم و راضی هم هستم.
از drive hub هم استفاده میکنم که یک آداپتور و میشه مثلا فرمون مختص به ایکس باکس رو به پلی استیشن وصل کرد.
Drive Hub™

لگ و... هم نداره و از تمام قابلیت های فرمون رو هم کنسول تشخیص میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or