طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب یکی از بازیهایی که باید براش هیجان داشت بازگشت Tokyo Xtreme Racer بعد سالهاست:

View attachment 353536

مثل اینکه ریبوت سریه و البته فعلا فقط نسخه استیم رو تایید کردن:

View attachment 353547View attachment 353548View attachment 353549View attachment 353550

==============
تا حالا 4 تا ماشین هم معرفی کردن:
Toyota GR86 RZ
View attachment 353543

==========
Mazda RX7 Type RZ
View attachment 353544

=========
Toyota Supra RZ

View attachment 353545

Nissan Skyline GT-R V-Spec II

View attachment 353546

==============
اگه با این مجموعه آشنایی ندارین این ویدئو از TXR 3 کمک میکنه.
میشه نسخه چهارم بازی که 2003 منتشر شد:
Tokyo Xtreme Racer ویدئوی جدید داده:

View attachment 【Tokyo Xtreme Racer】#8:Full PV.mp4

• Like
Reactions: Midpoorya
این NFS Heat رو توی تخفیفات استیم در حد اینکه بیا به جای بقیه پولت یه آدامس ببر خریدمش :دی
و الان دارم بازیش میکنم خیلی خیلی داره حال میده به خصوص بعد از نصب ماد Heat Evolution.
نمیدونم به خاطر ارزون بودنش داره حال میده یا واقعا بازی سرگرم کننده ایه :دی
کنجکاو شدم بعد از این یه فرصتی به بقیه نسخه ها هم بدم.

• Like
Reactions: m.d.makan
@m.d.makan

سید چرا مصرف سی پی یو در nfs heat انقدر بالاست؟؟ کیس نقش بخاری رو داره ایفا میکنه توی اتاق :D
این رو ببین:

برای unbound هم جواب میده.
خلاصش میشه این:
Code:
Open the games main folder and create a text file called user.cfg and make sure to change the extension to .cfg

Paste in your cpu specs like this:

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16"

(adjust this to your own flavor of CPU)

3. Save the file and enjoy

البته تو ویدئو گذاشت روی 4 ولی خب اگه CPU قویتر و با تعداد هسته بیشتری داری اول 8 رو انتخاب کن.
اگه به اندازه کافی جواب نداد بزار روی 4.

آخرین ویرایش:
من اکثر NFS های ده سال اخیر رو بازی نکردم، همینطوری اینور اونور کلیپای NFS 2015 رو میبینم چرا اینقد گرافیکش خوبه؟ :دی
حالا میفهمم یک بخشش مال شب بودن و زمین خیسه اما همونارو هم تو همون موقعیتا با نسخه های بعدی مقایسه میکنم واقعا این یکی خیلی رئال تر و سینماتیک تره!

فقط تو کلیپا این شکلیه یا واقعا از زمان خودش اونقد جلوتر بود؟

من اکثر NFS های ده سال اخیر رو بازی نکردم، همینطوری اینور اونور کلیپای NFS 2015 رو میبینم چرا اینقد گرافیکش خوبه؟ :دی
حالا میفهمم یک بخشش مال شب بودن و زمین خیسه اما همونارو هم تو همون موقعیتا با نسخه های بعدی مقایسه میکنم واقعا این یکی خیلی رئال تر و سینماتیک تره!

دقیقا همینطوره.
تکنیکهایی که براش استفاده کردن که اینقدر حس واقعی و همچنان جذابی بده واقعا پیشرو بود.
Unite بریزی حتی بهتر هم میشه.

• Cool
Reactions: majidred2011

آره واقعا خیلی خفنه ولی حیف که آنلاین هستنش و نمی تونم بازیش کنم .

ب
پورت آنریل انجین 5 نیدفوراسپید UnderGround 2

2unreal 5 underground

=========
از این دموهای یکی دو روزه نیست ، پروژه خیلی پیشرفت کرده.
دموی ریمستر Underground 2 در آنریل انجین 5 برای PC اومده:

دانلود با حجم 2.2 گیگ
TUFU - Release Builds – Google Drive

=============
خیلی سعی کردن به بازی اصلی وفادار باشن ولی تقریبا میشه گفت شاید جز موزیک همه چی رو از اول ساختن ولی نخواستن از وایب بازی اصلی دور بشن.
در آخر هم گفتن پایان 2025 نسخه کاملش منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
با اینکه فوتو مد نیست چندتا عکس براتون گذاشتم ببخشید زیاد خوب نیست رالی همینه یک لحظه فرصت نداری دکمه اضافه بزنی برا عکس و اینا، در هر صورت هرچقدر از دقت در طراحی استیج این بازی بگم کم گفتم بشدت عالی جزیات عالی با دقت متر به متر کار شده و جالبه شما شاید خیلیبه ندرت ببینید ابجکتی تکراری مثل درخت و آسفالت یا پوشش یا غیره ببینید و تو ذوق بزنه که تنگار همینطوری چیز میز کاشتن محیط پر شه نه نمیبینید به زیبایی و دقت استیج طراحی شده لذت بخش و زیباست و اینکه من ۲۶ ساعت در بازی بودم با اینحال خماریش تو تنمه و تا ۱۰۰ درصد نشه ولش نمیکنم با تشکر :D WRC GENERATIONS ٌ WRCG 1_10_2025 7_09_34 PM.png WRCG 1_1_2025 5_38_01 PM.png WRCG 1_1_2025 9_46_57 PM.png

Attachments

• WRCG 1_1_2025 5_25_26 PM.png
    WRCG 1_1_2025 5_25_26 PM.png
    3.4 MB · مشاهده: 0
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or