طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
بعید میدونم خودش تاپیک داشته پس اینجا میپرسم.
کسی هست Wreckfest 2 رو با فرمون بازی کرده باشه اینجا؟ من هرکار کردم موفق نشدم خود فرمونو درست ست کنم باهاش (ینی ترمز و گاز و دنده و اینا اوکیه اما فرمون نه)

یه مدل عجیبیه، فرمون به چپ میچرخونی تو بازی به راست میچرخه، به راست میچرخونی به چپ میچرخه :| اول گفتم شاید ریورسه رفتم برعکس ستش کردم بازم همینطوریه :دی
اینش به کنار فرمون تو بازی فقط از وسط به سمت راست ظرفیت داره، ینی فرمونو تا آخر بچرخونی تازه تو گیم میره وسط :دی
اینجوریشو تاحالا ندیده بودم تو هیچ گیمی.

@m.d.makan راه حلی نداری؟
البته نسخه رایگان رو دریافت کردم که هرچی گشتم آپدیت تر پیدا نشد، میشه باگ این نسخس؟

• Like
Reactions: beshush
بعید میدونم خودش تاپیک داشته پس اینجا میپرسم.
کسی هست Wreckfest 2 رو با فرمون بازی کرده باشه اینجا؟ من هرکار کردم موفق نشدم خود فرمونو درست ست کنم باهاش (ینی ترمز و گاز و دنده و اینا اوکیه اما فرمون نه)

یه مدل عجیبیه، فرمون به چپ میچرخونی تو بازی به راست میچرخه، به راست میچرخونی به چپ میچرخه :| اول گفتم شاید ریورسه رفتم برعکس ستش کردم بازم همینطوریه :دی
اینش به کنار فرمون تو بازی فقط از وسط به سمت راست ظرفیت داره، ینی فرمونو تا آخر بچرخونی تازه تو گیم میره وسط :دی
اینجوریشو تاحالا ندیده بودم تو هیچ گیمی.

@m.d.makan راه حلی نداری؟
البته نسخه رایگان رو دریافت کردم که هرچی گشتم آپدیت تر پیدا نشد، میشه باگ این نسخس؟
من هنوز این رو بازی نکردم.
اما اصولا این مشکل تو بازیهای مختلف ممکنه که پیش بیاد.
تو تنظیمات بازی گزینه ای به اسم Reverse force feedback نداره؟
اگه نشد کلا همه گزینه ها رو آنبایند کن و دوباره از اول خودت به بازی بشناسون.

خب تو ارلی اکسسه و مدام حتما آپدیت میگیره.
ولی الان چک کردم مثل اینکه آخرین نسخه ای که ازش اومده Wreckfest 2 v338649 بوده.
اگه این نسخه رو نداری و آپدیتش رو پیدا نکردی یه تورنت باز پیدا کن و فولدر بازی رو بهش بده که خودش چک کنه و اون فایلهایی که نداره رو بگیر.
فقط بعدش دوباره همه گزینه ها رو آنبایند کن و از اول تعریفشون کن.
تورنت از Xatab رو پیوست کردم.

Attachments

• Like
Reactions: majidred2011
EA confirms both Codemasters layoffs and job redeployment following WRC cancellation

———————
ملت سر pcars3 میتوپن به یان بل.
ولی واقع بین باشیم هیچکس اندازه این بابا عرضه نداشت تیمش رو از دست اون EA بکشه بیرون. اونم نه یک بار، دو بار.
نه فقط این بلکه این بابا کارش تو جمع کردن استعداد هم درسته. الان اعضای سابق T10 و تا حدودی همین کدی هم تو Straight4 هستن.

• Like
Reactions: m.d.makan
EA confirms both Codemasters layoffs and job redeployment following WRC cancellation

———————
ولی واقع بین باشیم هیچکس اندازه این بابا عرضه نداشت تیمش رو از دست اون EA بکشه بیرون. اونم نه یک بار، دو بار.
نه فقط این بلکه این بابا کارش تو جمع کردن استعداد هم درسته. الان اعضای سابق T10 و تا حدودی همین کدی هم تو Straight4 هستن.
همینطور اولوشن رو که سونی بست خیلیها رو هم آورد به اسلایتی مد.

آره میگن یا بل دروغگوعه و پروجکت کارز 2 رو خیلی هایپ کرد و میگفت کاملا شبیه سازه و...

ولی همین دوتا پروجکت کارزها کاری رو که هیچکدوم از نسخه های گرن توریسمو/فورتزا نتونستن انجام بدن رو انجام دادن.
اونهم اینه که ملت رو سوق بده به شبیه سازهای جدی تر و جامعه سیم ریسینگ رو خیلی بزرگتر کرد.
هر جوری نگاه کنیم به کارنامش با GTR2 و پروجکت کارزها واقعا وزنه سنگینیه برای سبک ریسینگ.
حتی وقتی آرکید هم ساختن واقعا باکیفیت بوده (NFS شیفت ها) که تو تاریخ NFS سابقه نداشته همچین نسخه هایی داشته باشیم.

هم تجارت رو بلده و هم از اونهاییه که عاشق پروژه انجام دادنه.
بارها از صفر شروع کرده و همچنان موفق بوده.
حالا اینکه جزو اولین کمپانیهایی بودن که دورکاری از طریق اینترنت رو پایه ریزی کرد یا قبل از کیک استارتر wmd رو اجرایی کرد که پلیرها روی Pcars 1 سرمایه گذاری کنن و از فروش بازی سود ببرن و... دیگه بماند.
ایده هاش همیشه جواب داده.

• Like
Reactions: Eazy-E

———————
این خبر رسما معنی RIP Codemasters داشت. یعنی از الان به بعد دیگه هیچ گرید، درت/WRC یا هر ای پی دیگه ای که کدمسترز داره به جز F1 نمیبینیم.

————————————

۱۰ ساله شد

IMG_0586.jpeg

• Like
Reactions: m.d.makan
بیلدهای پروتوتایپ NFS Most Wanted 2 که برای نسل هفت قبل از ریمیک Most Wanted 2012 در دست ساخت بوده لیک شده و قابل بازیه:

بازی کاملا ادامه موست وانتد 2005 بود و کاملا همون فضا و تم رو داشت.
اما مثل اینکه بعد چندتا بیلد اولیه EA بهش چراغ سبز نداد و در آخر کرایتریون همون نسخه 2012 که فقط اسم موست وانتد رو یدک میکشید ساخت.

عجیبه که این پروژه تاییدیه نگرفت و در آخر اون یکی رو ساختن.
به نظر خیلی خوب میرسه.

خبر خوب برای طرفدارهای Initial D و یا اونهای که ایونتهای ژاپن موتورفست مورد علاقشون بوده.
و یا اونهایی که عاشق مپهای ژاپن درایوکلاب بودن بالاخره JDM هم تاریخ انتشار گرفت.

JDM: Japanese Drift Master | Release Date Announcement​

View attachment 365272

همش گوشت ... یعنی ژاپنه :D

21 مارچ منتشر میشه.
JDM: Japanese Drift Master پس فردا روی PC منتشر میشه و پیش نمایشهاش عالیه.
همه دارن تعریف میکنن.

=========
نسخه های کنسولی هنوز تایید نشدن ولی گفته بودن که بعد از انتشار PC در موردش تصمیم میگیریم که به احتمال زیاد این اتفاق میفته.
فقط چون استودیو کوچیکه و منابع محدود نتونستن روی چند پلتفرم بطور همزمان کار کنن.
امیدوارم به همین 2025 برسن.

=============
تو همین فضا یه بازی دیگه هم که تو ارلی اکسسه و به نظر داره خوب پیشرفت میکنه اینه:

TORQUE DRIFT 2​

این رو هم دنبال کنین بد نیست.

این Screamer به نظر خیلی جذاب میاد.

یادآور Ridge Racer /Split Second و غیرست.
کمی NFS Carbon ، کمی توکیو دریفت ، initialD و...
View attachment Screamer - Official Gameplay Trailer _ IGN Live 2025.mp4

Milestone که تخصصی کارش ریسینگ ساختنه هم داره میسازتش و از این استودیو دوزاریها نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or