منبع بده امید به زندگی بگیریمانحصاری زمانیه بعدا میاد برا همه شک نکن
من میترسم انحصار زمانیم باشه مثل الباقی پورتهای اسکوئر سر پورت پارت ۱ و ۲ یا ۱۶ کلی لفت بده
منبع بده امید به زندگی بگیریمانحصاری زمانیه بعدا میاد برا همه شک نکن
گزارشای مالی اسکوئر انیکس اعلام کردن هدفشون انتشار همزمان بازی ها رو همه ی پلتفرم هاست و احتمالا این بازی اخرین بازی انحصاریه که اونم زمانی پورت میشهمنبع بده امید به زندگی بگیریم
من میترسم انحصار زمانیم باشه مثل الباقی پورتهای اسکوئر سر پورت پارت ۱ و ۲ یا ۱۶ کلی لفت بده
داداش همه بازیهای ژاپنی همینن، یه سری سایتها و مجلات (البته مجله یکی مونده کاغذی، که همون!) شمشیر از رو علیهشون بستن!از دیشب ساعت ٩ تا الان یک سره نشستم و یاکوزا زیرو روی لجندری تموم کردم
این بازی واقعا بی نظیره و برای من شاید بهترین داستان تاریخ گیم باشه
اینکه شاهکارای داستانی دیگه همیشه تحویل گرفته میشن ولی یاکوزا زیرو که در بدترین حالت در همون سطح نویسندگی قرار داره بهش توجه نمیشه همیشه آزارم میده
دایرکترز کاد ٢٠ دقیقه کاتسین جدید دارهداداش همه بازیهای ژاپنی همینن، یه سری سایتها و مجلات (البته مجله یکی مونده کاغذی، که همون!) شمشیر از رو علیهشون بستن!
همین اکسپدیشن۳۳ باور کن سازنده ش ژاپنی بود نامزد گوتی ممکن بود نشه، خود سازنده میگه فلان و فلان رومون تاثیر داشت در راسش JRPG گرافیک رئالیستیک/بالای ساکاگوچی یعنی Lost Odyssey! خب خود اون بازیو کسی اصلا تحویل گرفت؟؟؟
یه عده دور هم جمع شدن که هر کدوم یه جور احجاف میکنن در حق این بازیا حتی اونی که ۱۰ رو میده ۹!
عمدتا به خاطر گرافیک و در وهله دیگه نمیدونم پلات و فلان چیز مثل دنیای واقعی نیست (خب کلنگ اون مفاهیم و موضوعات انسانی خاص و... رو چرا نمیبینی؟)
پ.ن: این یاکوزا زیرو رو متاسفانه متاسفانه نشد جز اوایلش پیش برم. این ریمیک یا ریمسترش که قراره بیاد چه تغییراتی داره؟
پ.ن۲: دموی قابل بازی Trails in the Sky رو رفتم، نمیدونم در آینده بخرمش یا نه؟ داستان این چطوره بدون اسپویل بخواید بگید؟ اصلا قطعه پیانوش از مخم بیرون نمیره بدمصب.
دقیقا همینهداداش همه بازیهای ژاپنی همینن، یه سری سایتها و مجلات (البته مجله یکی مونده کاغذی، که همون!) شمشیر از رو علیهشون بستن!
همین اکسپدیشن۳۳ باور کن سازنده ش ژاپنی بود نامزد گوتی ممکن بود نشه، خود سازنده میگه فلان و فلان رومون تاثیر داشت در راسش JRPG گرافیک رئالیستیک/بالای ساکاگوچی یعنی Lost Odyssey! خب خود اون بازیو کسی اصلا تحویل گرفت؟؟؟
یه عده دور هم جمع شدن که هر کدوم یه جور احجاف میکنن در حق این بازیا حتی اونی که ۱۰ رو میده ۹!
عمدتا به خاطر گرافیک و در وهله دیگه نمیدونم پلات و فلان چیز مثل دنیای واقعی نیست (خب کلنگ اون مفاهیم و موضوعات انسانی خاص و... رو چرا نمیبینی؟)
پ.ن: این یاکوزا زیرو رو متاسفانه متاسفانه نشد جز اوایلش پیش برم. این ریمیک یا ریمسترش که قراره بیاد چه تغییراتی داره؟
پ.ن۲: دموی قابل بازی Trails in the Sky رو رفتم، نمیدونم در آینده بخرمش یا نه؟ داستان این چطوره بدون اسپویل بخواید بگید؟ اصلا قطعه پیانوش از مخم بیرون نمیره بدمصب.
والا اگه نسخه اصلی بود که میگفتم بهتره اسکای ۱ و ۲ رو باهم بری ولی... ریمیک خوبه، با اینکه مقدمهاست ولی خیلی چیزا داره که گیرا باشن. تازه ریمیک نسخه دوم هم بلافاصله تایید شد و بروبچی که آخر اسکای ۱ ریمیک تو خماری موندن رو رها نمیکنه. اگه دموش بهت چسبید که بازیش کن چون کست کارکترا هم چیزای خوبیان.پ.ن۲: دموی قابل بازی Trails in the Sky رو رفتم، نمیدونم در آینده بخرمش یا نه؟ داستان این چطوره بدون اسپویل بخواید بگید؟ اصلا قطعه پیانوش از مخم بیرون نمیره بدمصب.
بستگی داره با کامبتش راه بیای یا نه چون کامبت نسخه اورجینال اون بخش ریل تایم رو نداره که هیچ، نمیتونی تو حالت ترن بیسد هم هرجا دلت خواست جایگیری کنی. از طرفی توضیحات پیچیده بازی هم تو ریمیک سادهتر شدن تا برای پلیرهای جدید و اون افرادی که (احتمالا) حوصلهی خوندن ندارن، سر راست تر باشه. بهنظرم اگه با اورجینال نتونستی ارتباط برقرار کنی، بهتره صبر کنی تا ریمیک بیادمن با کل سری trails in sky نتونستم ارتباط بگیرم هر بار نصب می کردم باز نمیشد و پاک می کردم ، این بار ریمیک رو گرفتم در یک کلام شاهکار بود شاهکار... چقدر لذت بخش بود به شدت منتظرم ریمیک نسخه دوم هستم ! بچه ها به نظرتون وایستم ریمیک بشه یا میگین نسخه های بعدی رو بدون ریمیک همون ارجینال برم!؟

وایستا ریمیک بشن.من با کل سری trails in sky نتونستم ارتباط بگیرم هر بار نصب می کردم باز نمیشد و پاک می کردم ، این بار ریمیک رو گرفتم در یک کلام شاهکار بود شاهکار... چقدر لذت بخش بود به شدت منتظرم ریمیک نسخه دوم هستم ! بچه ها به نظرتون وایستم ریمیک بشه یا میگین نسخه های بعدی رو بدون ریمیک همون ارجینال برم!؟

صبر کن ریمیک بشه. نسخه دوم اصلی الان دیگه خیلی قدیمی شدهمن با کل سری trails in sky نتونستم ارتباط بگیرم هر بار نصب می کردم باز نمیشد و پاک می کردم ، این بار ریمیک رو گرفتم در یک کلام شاهکار بود شاهکار و تمومش کردم... چقدر لذت بخش بود به شدت منتظرم ریمیک نسخه دوم هستم ! بچه ها به نظرتون وایستم ریمیک بشه یا میگین نسخه های بعدی رو بدون ریمیک همون ارجینال برم!؟