طرفداران ژانر JRPG

IMG_2649.jpeg
در این جلد جدید از مجله فامیتسو، این عبارت برای فاینال فنتسی 9 دیده میشه:

《بگذارید که یک بار دیگه به مکان خاطرات بازگردیم.》 و این میتونه اشاره‌ای به رونمایی از ریمیک فاینال فنتسی 9 در آینده نزدیک داشته باشه.

منبع:

🎲 Final Fantasy Persian 🎲

=============

ما فن های FF VIII اعتراض شدید داریم:دی بعد ریمیک ۷ نوبت پارت ۱ ریمیک ۸ هست🥲
جون مادرتون FF VIII رو ایگنور نکنید دیگه بعد ۹ حتما ریمیک ۸

View attachment 387198
در این جلد جدید از مجله فامیتسو، این عبارت برای فاینال فنتسی 9 دیده میشه:

《بگذارید که یک بار دیگه به مکان خاطرات بازگردیم.》 و این میتونه اشاره‌ای به رونمایی از ریمیک فاینال فنتسی 9 در آینده نزدیک داشته باشه.

منبع:

🎲 Final Fantasy Persian 🎲

=============

ما فن های FF VIII اعتراض شدید داریم:دی بعد ریمیک ۷ نوبت پارت ۱ ریمیک ۸ هست🥲
جون مادرتون FF VIII رو ایگنور نکنید دیگه بعد ۹ حتما ریمیک ۸
فاینال فنتسی 8 چندین سال بعد از 9 ریمستر شد و نسخه ی اندروید گرفت

فاینال فنتسی 8 چندین سال بعد از 9 ریمستر شد و نسخه ی اندروید گرفت
اون به درد نمیخورد
از نظر من ماقبل نسل هفت ریمستر کردنش معنا نداره چون محدودیتهای جدی داشتن اون کنسولها
چه از لحاظ گرافیک چه نداشتن دوبله و...
بازیش سزاوار ریمیک هست
خاص ترین FF برای من بود...
کاش فقط Balamb Garden رو بازسازی کنن در قالب یه مقدمه عرضه کنن...
تو ریبرث مدام چسبیده بودم به کویینز بلاد به یاد تریپل تریاد FF VIII... فکر کنم برای بقیه هم اینطور بوده و پلیرهای قدیم و جدید همه عاشقش شدن.

آخرین ویرایش:
اون به درد نمیخورد
از نظر من ماقبل نسل هفت ریمستر کردنش معنا نداره چون محدودیتهای جدی داشتن اون کنسولها
چه از لحاظ گرافیک چه نداشتن دوبله و...
بازیش سزاوار ریمیک هست
خاص ترین FF برای من بود...
کاش فقط Balamb Garden رو بازسازی کنن در قالب یه مقدمه عرضه کنن...
تو ریبرث مدام چسبیده بودم به کویینز بلاد به یاد تریپل تریاد FF VIII... فکر کنم برای بقیه هم اینطور بوده و پلیرهای قدیم و جدید همه عاشقش شدن.
از خدامه چندتا استدیو بگیرن به صورت موازی بازی توسعه بدن با کیفیت بالا فاینال 8 هم ریمیک شه

از خدامه چندتا استدیو بگیرن به صورت موازی بازی توسعه بدن با کیفیت بالا فاینال 8 هم ریمیک شه
اصلا چند تا استدیو نمیخواد داداش
جای دراگون کوئست با همون موتور یه مدت ریمیک FF1 تا FF 6 بزنن خورد خورد. ستینگ این بازیا جوریه باید با سبک کارتونی و سل شید دربیارن اصلا. درست مثل 9 که داری می بینی. 6 هم دقیقا همین سل شید نهایت باید ساخته شه وگرنه با سرعت بازیسازی اینا فقط روح وجود داشته باشه روحمون میتونه ریمیکشو ببینه:دی
این وسط کلهم اجمعین فقط میمونه یه ریمیک 8 که واقعا واجبه.
صدای ریمیک FF VIII باشید.

آقا چرا هیچی از Part 3 ریمیک FF VII درنیمده حتی اسکرین شات بعد میگن که مراحل ساختش خیلی پیشرفت داشته؟؟ همین کارا رو میکنن به فروش بازیاشون لطمه میخوره
واقعا بعد ریبرث این تو آمپاس موندن برام سخته
امیدوارم پارت ۳ هم موفق شه
اگه در قالب DLC یه سری اضافات باز باهاش منتشر کنن عالیه چون به نظرم حجم ریبرث زیاد بود پارت ۳ نمیتونه زیاد برابری کنه باهاش.
یه DLC بزنن Before Crisis که نشد بازی کنیم توش بذارن حداقل یا DLC درمورد داستان وینسنت ولنتاین.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
آقا چرا هیچی از Part 3 ریمیک FF VII درنیمده حتی اسکرین شات بعد میگن که مراحل ساختش خیلی پیشرفت داشته؟؟ همین کارا رو میکنن به فروش بازیاشون لطمه میخوره
واقعا بعد ریبرث این تو آمپاس موندن برام سخته
امیدوارم پارت ۳ هم موفق شه
اگه در قالب DLC یه سری اضافات باز باهاش منتشر کنن عالیه چون به نظرم حجم ریبرث زیاد بود پارت ۳ نمیتونه زیاد برابری کنه باهاش.
یه DLC بزنن Before Crisis که نشد بازی کنیم توش بذارن حداقل یا DLC درمورد داستان وینسنت ولنتاین.
توریاما حوالی TGS پارسال گفت، اواخر سال بعد اطلاعات اولیه از پارت 3 میاد...!
تریلر های اصلی هم احتمالا بره برا 2026
که بازی تو 2027 تو سالگرد 30 سالگیش عرضه بشه...!

• Sad
Reactions: Zack.Fair
از دموی The Adventures of Elliot خیلی راضی هستند
فقط یه انجین سه بعدی سل شید مثل همین انجین زلدا چنده گلریزون کنیم بکشن بیرون از دو بعدی:دی
شکی نیست بازی فوق العاده ای میشه
ولی موندم اینا یکی رو دو بعدی سوزنشون گیر کرده، یکیم بازیهای سه بعدی که میخوان با واقعیت مو نزنه!
خب یه انجین سل شید هم بساز فاینالهای قدیمی رو ریمیک کن و بازیهای این چنینی رو پتانسیلشونو بهتر دربیار!
من آخرش از دست کارای اینا دق میکنم:دی

الان چطور میشه به اینا این پیام رو رسوند که جان مادرتون از HD-2D بیرون کشیده و سوییچ کنید به 3D Cell Shade + یه مدت اصلا فرض کنید کسی فاینال فانتزی جدید و بدتر از اون امثال فوراسپوکن هم نمیخواد.
یعنی اگه فقط بیان یه انجین مثل زلداها بسازن بچسبن بهش جای این دو سبک گرافیکی که کار میکنن و واقعا فایده ای هم نداره تهش هم خودشون سود دنیا و آخرت میبرن هم ما.

فقط یه انجین سه بعدی سل شید مثل همین انجین زلدا چنده گلریزون کنیم بکشن بیرون از دو بعدی:دی
شکی نیست بازی فوق العاده ای میشه
ولی موندم اینا یکی رو دو بعدی سوزنشون گیر کرده، یکیم بازیهای سه بعدی که میخوان با واقعیت مو نزنه!
خب یه انجین سل شید هم بساز فاینالهای قدیمی رو ریمیک کن و بازیهای این چنینی رو پتانسیلشونو بهتر دربیار!
من آخرش از دست کارای اینا دق میکنم:دی

الان چطور میشه به اینا این پیام رو رسوند که جان مادرتون از HD-2D بیرون کشیده و سوییچ کنید به 3D Cell Shade + یه مدت اصلا فرض کنید کسی فاینال فانتزی جدید و بدتر از اون امثال فوراسپوکن هم نمیخواد.
یعنی اگه فقط بیان یه انجین مثل زلداها بسازن بچسبن بهش جای این دو سبک گرافیکی که کار میکنن و واقعا فایده ای هم نداره تهش هم خودشون سود دنیا و آخرت میبرن هم ما.
بودجشون رو تامین کنی سریعا اقدام میکنن.

این سوییچ کردن انجین همه چی رو تحت شعاع قرار میده و حتی شکل ساخت بازی رو به کل عوض میکنه.
در اونصورت خیلی از این پروژه ها اصلا چراغ سبز نمیگیرن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
بودجشون رو تامین کنی سریعا اقدام میکنن.

این سوییچ کردن انجین همه چی رو تحت شعاع قرار میده و حتی شکل ساخت بازی رو به کل عوض میکنه.
در اونصورت خیلی از این پروژه ها اصلا چراغ سبز نمیگیرن.
جدی جدی با همکاری فنهای خارجی باید یه کمپین نمادین استارت زد تا شاید به هوش بیان...
الان HD-2D واقعا چیزی نیست که دردی از اسکوئر دوا کنه، در این حد که اینهمه روش زوم کنن! عناوین جدیدش جز ریمیک FF VII هم دیدیم خوب هستن ولی از لحاظ مالی من بعید میدونم موثر باشن براش.
چیزی که شدید نیاز داره یه همچین انجینیه هم پروسه ساخت بازیاش کوتاهتر میشه هم به لحاظ مالی و کیفیتی جواب میگیره.
ته تهش میخواد ریمیک Chrono Trigger هم دو بعدی بزنه ترمزش رو نکشن فنها.
بعد نتونه با تکنولوژی نسل هفت بازی بسازه چراغ سبز نده دیگه باید بره اون دنیا:دی
من چیزی که میگم بیشتر سر همین پروژه هاست. اینا نمیتونن چیزی که براشون از نون شب واجبتره یعنی بازیهای قدیمیشون رو ریمیک کنن چون همه نقش آفرینی طولانین... یه راه دارن اونم ساخت یه انجین این چنینی هست میشه چند تا FF لاقل ریمیک کنن، از اونور یه ای پیهای HD-2D هم یه سریشون واقعا دارن تلف میشن با این محدودیت دو بعدی، بیارن رو اون.

پ.ن: یکی از دوستان همین تاپیک اشاره کردن ریمیک فلان بازی مرغ تای! رو چند شماره شو زدن... بعد ما باید بخاطر بی فکری اینا تو حسرت ریمیک FF های قدیمی باشیم... بابا نمیتونی راهش اینه... یه انجین سل شید جور کن عین بنز ریمیک بزن... یعنی راه اصلیش همینه بخاطر ستینگ این بازیا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or