Fallen God
کاربر سایت
نمیدونم منظورت از خوب جمع کردن چیه، کلا یه سری retcon هایی میزنه که لور و پلاتو به خاک و خون میکشه. دو تا از کلیدی ترین اتفاقات نبرد بین ازبورن و الویه + نبرد نهایی با آریانرود بود ولی جفتش به آبکی ترین شکل ممکن تموم شدن یا اینکه به قول یکی از فنون عزیز جاپنی میخواستیم بدونیم امّت و دولت اربونیا با تراژدی hamel چطور رو به رو میشن و چه پند معنویی ازش برداشت میکنن ولی آخرش همه به این ختم شد که نه بابا کار اجنه بوده اربونیا ادم بد نداره. اینا با کلد استیل میخواستن رو ویتا آرک اربونیا رو ببندن ولی نتونستن برای همین مجبورن هی کشش بدن تا از لحاظ اقتصادی به صرفه تر بشه براشون.کلی مرسی از توضیحاتت
پس خیلی ناامید کننده شده CS3-4 - آخه رفتم توضیحاتت رو که توی همین تاپیک قبلا بعد از بازی کردنشون گفتی رو دیدم. مخصوصا درباره ی پارتی که داریم و کرکتر های که توشونن. حداقل امیدوارم خوب داستان رو جمع کرده باشن که با توضیحاتی که دادی, امیدی به این هم نیست.
پس آماده میشویم برای ترول شدن. - شاید هم میخوان هی نسخه های جدید بسازن, واسه همین هی پلات هول درست کردن. البته من یک چیزی رو که نظر شخصیم هست بگم درباره ی آرک کراس بل, حالا میزارم تو اسپویل برای کسی این قسمت داستانیش اسپویل نشه:ولی بازم دسشون درد نکنه, از جالب ترین داستان هایی بود که تو ویدیو گیم تجربه کردم.من اصلا از قضیه ی D/G Cult خوشم نیومد و فک میکنم یک جوری Force کردن تو داستان که در مقابل Septian Church یک چیزی قرار بگیره ولی بازم دوست داشتم و جالب بود ولی اگر همون بحث های سیاسی رو جلو میبردن بهتر میبود و یونیک تر.
درباره ی ایس صحبت کردی, ایس اوریجین رو هم دان کردم و آمادس, بعد از TX حتما بازیش میکنم.
ولی من هنوز به سری TLoH امید دارم و مخصوصا دنیای Zumeria اگر درست پیادش کنن.
پ.ن1: من خیلی دوستت دارم - میدونستی ؟ (No Yaoi Intended)
پ.ن2: باورت میشه فقط بخاطر تو درست نوشتم تا جایی که میتونستم, خخخخخ. چون واقعا برام سخته. فتیش Enter دارم و نقطه چین.
یکی دیگه از دوستان هم از قضایای کالت دی جی خوشش نیومد ولی من نمیفهمم مشکل چیه چون دی جی هرگز قرار نبود تو کراس بل نقش اصلی داشته باشه.
اتفاقا کراس بل یکی از انسانی ترین داستان ها رو در سری داشت، به خصوص نقش منفی هاش. مثلاً دیتر کرویس همه اون کارا رو کرد چون دلش برای کراس بل میسوخت و نمیخواست زادگاهش بازیچه رقابت ابر قدرت هایی همچون کالوارد و اربونیا باشه، اون وکیله هم که اسمش یادم رفته و برادر لوید رو به قتل رسوند اونم میخواست صرفاً انتقام خون زن و بچش که به خاطر بمب گذاری جاسوسای اربونیا و کالوارد کشته شدنو بگیره. واقعا کراس بل تک بود از این نظر، اتمسفرشم شدید دوست دارم.
ایس 8 و 7 و سلستا رو بازی کردی؟
گندی که آرک اربونیا زد (از یک تا 4) فقط با یه ریبوت قابل جبرانه. سری بعدی هم بیاد نمیتونه قبلیو درست کنه، فقط اگر خیلی خیلی خیلی خوب در بیاد میشه به عنوان یه بازی مستقل ازش لذت برد.
پ.ن: *wink* کک
پ.ن 2: خوبه این فتیشت شاید اینجا درمان بشه این استایل جدید سایت خیلی آزار دهنده و نچسبه برای همین باید سعی کنیم تکست ها رو تمیز تایپ کنیم تا پیام درست منتقل بشه.