NoctisSasuke
کاربر سایت
Disgaea 5 رو خریدممممم هورااااااااا
خیلی دوسش دارم:sob::sob::sob::sob::sob:
تو میتونی FF XIV وارد بازی بشی؟ من از وقتی تِر زدن به تلگرام و کل نت کشور دیگه نمیتونم وارد بازی بشم
Disgaea 5 رو خریدممممم هورااااااااا
خیلی دوسش دارم:sob::sob::sob::sob::sob:
من میتونم :<تو میتونی FF XIV وارد بازی بشی؟ من از وقتی تِر زدن به تلگرام و کل نت کشور دیگه نمیتونم وارد بازی بشم
بازی فوق العاده زیاده ولی من اگه بخوام پیشنهادی بدم نظرم رو persona 5 هست چون بازی در کنار نوآوریاش جدیدم هست و میتونی ازش لذت ببریبه نظرتون واسه ورود به این سبک جذابترین بازی چیه؟
پرسونا رو اگه تخفیف بخوره میخرمبازی فوق العاده زیاده ولی من اگه بخوام پیشنهادی بدم نظرم رو persona 5 هست چون بازی در کنار نوآوریاش جدیدم هست و میتونی ازش لذت ببری
قبل بازی کردنم هر آت آشغالی که از بازیا تو ذهنته رو بریز دور از خود بازی لذت ببر چون قرار نیست اصلا کوچیک ترین شباهتی به بازیای غربی داشته باشه
البته اینم اضافه کنم زبانت باید در حد معمولی باشه که بتونی متنارو بخونی و داستانو متوجه بشی. کلا اکثر بازیای شرقی بزرگ ترین نقطه فوتشون داستانای فوق العادشونه
disgaea 5 ام خیلی خیلی باحاله plipبه نظرتون واسه ورود به این سبک جذابترین بازی چیه؟
سلام... منم 3 ماهی شروع کردم به یاد گیری، اول از یاد گیری کلمه به صورت romaji و تلفظ لغات و همخانواده، متضاد،فاعل و جملات کوتا خیلی ساده. الان هم میخوام خط hiragana و katakana رو یاد بگیرم، خط kanji واقعا سخته..آره. 5 سال پیش شروع کردم به یاد گرفتن.
اینورا معلم خوبی برای زبانای شرقی پیدا نمیشه باید خودآموزی کنی.
اتفاقا بنظرم kanji راحتترهسلام... منم 3 ماهی شروع کردم به یاد گیری، اول از یاد گیری کلمه به صورت romaji و تلفظ لغات و همخانواده، متضاد،فاعل و جملات کوتا خیلی ساده. الان هم میخوام خط hiragana و katakana رو یاد بگیرم، خط kanji واقعا سخته..
بعد از یاد گیری اولیه خط، basic grammar یاد میگیرم
هر کی افتاده تو یاد گیری ژاپنی واقعا درک کرده چقدر شیرین و غنی هستش....
کسایی هم که ژاپن رفتن میگفتن تا روزی چند ساعت صدای ژاپنی تو گوشت نباشه نمیتونی یاد بگیری....
خلاصه امیدوارم بازی های jrpg و انیمه ها رو مستقیم بفهمم
تخفیف زیاد میخوره احتمالا یکم صبر کنی بازم تخفیف میخورهپرسونا رو اگه تخفیف بخوره میخرم
آره بازیای ژاپنی حس عجیبی دارن واسه تنوع خوبه
زبان هم در این حده که ویچر رو بدون زیرنویس کامل میفهمم کلمه به کلمه
بسیار عالی.سلام... منم 3 ماهی شروع کردم به یاد گیری، اول از یاد گیری کلمه به صورت romaji و تلفظ لغات و همخانواده، متضاد،فاعل و جملات کوتا خیلی ساده. الان هم میخوام خط hiragana و katakana رو یاد بگیرم، خط kanji واقعا سخته..
بعد از یاد گیری اولیه خط، basic grammar یاد میگیرم
هر کی افتاده تو یاد گیری ژاپنی واقعا درک کرده چقدر شیرین و غنی هستش....
کسایی هم که ژاپن رفتن میگفتن تا روزی چند ساعت صدای ژاپنی تو گوشت نباشه نمیتونی یاد بگیری....
خلاصه امیدوارم بازی های jrpg و انیمه ها رو مستقیم بفهمم
اتفاقا بنظرم kanji راحتتره
هم یبار ببینیش یادت میمونه و هم موقع خوندن متن راحتتر از hiragana/katakana هست
اون چیزی که درمورد یادگیری بهت گفتن هم در مورد همه زبانا میگن چون معمولا هر کسی با یه زبان دیگه تو زندگی روزمرش سروکار نداره و یه سری چیزارو تو گذر زمان استفاده نکنه یادش میره ولی نه برای ماهایی که همش با انیمه و بازیای ژاپنی سروکار داریم.
تخفیف زیاد میخوره احتمالا یکم صبر کنی بازم تخفیف میخوره
هرچند بنظرم جزو بازیاییه که ارزش هزینه کاملو داره. بعد از 200 ساعت بازی کردن هنوز دوست دارم وقت خالی گیر بیارم از اول بشینم بازی کنم
به نظرتون واسه ورود به این سبک جذابترین بازی چیه؟
میدونم بطور کامل یاد گرفتنش سخت هست منم منظورم همون پایه بود. باید کاملتر توضیح میدادم. درکل یاد گرفتن حروف مهم kanji (حداقل برای من) یجورایی راحتتره مثلا 火 یا 猫 رو من کلا یبار بیشتر ندیدم ولی طریقه نوشتن و معنیشون همون بار اول یادم موندهب
با گزاره جمله اولت موافق نیستم. یادگیری کانجی دشوار ترین بخش یادگیری چینی و ژاپنی هست، اگر دقت کرده باشی تو انیمه ها و بازی ها هم بعضیاشون موقع معرفی اسمشون از کوه و دشت و دریا مثال میزنن تا طرف براش جا بیوفته اسمش چطوری نوشته میشه. برای خودشونم راحت نیست چه برسه ما. خبر خوش اینه که فقط کافیه 500 تا کانجی (از 2 هزار تای کلاس جویو) فرکانس بالا رو یاد داشته باشی تا بتونی نصف بیشتر متونُ راحت بخونی.
با حرف بعدیت، ولی کم و بیش موافقم؛ البته دیدن انیمه هیچ کمک خاصی نمیکنه اما بهترین شیوه ای که من پیشنهادش میدم اینه که بعد یادگیری قواعد N5 و کانا (ِیادگیریشون بیشتر از یه هفته طول نمیکشه) برید تا میتونین VN (یه چیزی مثل آماگمی که دیتینگ سیمه، نه عناوین سنگینی همچون اشتاینز گیت ها) و بازیای اکشن (S̶e̶n̶r̶a̶n̶ ̶K̶a̶g̶u̶r̶a̶) بزنید. اینطوری هم دایره لغاتتون زیاد میشه هم ذهنتون دچار کنش واکنش مفیدی خواهد شد.
همون کانجی نِکو یا 猫 یه کانجی دیگه هست به معنای نقاشی کشیدن یا رسم کردن 描 با تلفظ کاکو، جفتشونم 11 استروکن تنها تفاوتشونم اینه که کانجی نکو اون خط سمت چپش 20 درجه کج تره الان اگر تجربه شو نداشته باشی اینا رو ببینی قاطی نمیکنی؟میدونم بطور کامل یاد گرفتنش سخت هست منم منظورم همون پایه بود. باید کاملتر توضیح میدادم. درکل یاد گرفتن حروف مهم kanji (حداقل برای من) یجورایی راحتتره مثلا 火 یا 猫 رو من کلا یبار بیشتر ندیدم ولی طریقه نوشتن و معنیشون همون بار اول یادم مونده
درمورد اون قسمت دومم کمکی خاصی تو یادگیری شاید نکنه ولی همین دیدن و شنیدن باعث میشه وقتی آدم یادگیری زبانو یه مدت بذاره کنار چیز خیلی زیادی یادش نره.
پ.ن: Bullet Girls Phantasia Gets Tons of Screenshots Showing Waifus and Fanservice Aplenty
خب کاملا قانع شدمهمون کانجی نِکو یا 猫 یه کانجی دیگه هست به معنای نقاشی کشیدن یا رسم کردن 描 با تلفظ کاکو، جفتشونم 11 استروکن تنها تفاوتشونم اینه که کانجی نکو اون خط سمت چپش 20 درجه کج تره الان اگر تجربه شو نداشته باشی اینا رو ببینی قاطی نمیکنی؟
آه بولت گلرز. تو لیستم بود ولی با این قیمت دلار نمیصرفه دیگه.
عزیز من خود ژاپنی ها تو یاد گیری kanji موندن... از 20 سال پیش تا همین الان خیلی از ژاپنی ها ناچیز kanji یاد گرفتن!الان که بدتر هم شده! جوون های امروزی تر تو ژاپن خیلی کم kanji میدونن،این حرف نقل و قول خودشونه... درضمن kanji حروف نیست. نزدیک چند هزار لغت هستمیدونم بطور کامل یاد گرفتنش سخت هست منم منظورم همون پایه بود. باید کاملتر توضیح میدادم. درکل یاد گرفتن حروف مهم kanji (حداقل برای من) یجورایی راحتتره مثلا 火 یا 猫 رو من کلا یبار بیشتر ندیدم ولی طریقه نوشتن و معنیشون همون بار اول یادم مونده
درمورد اون قسمت دومم کمکی خاصی تو یادگیری شاید نکنه ولی همین دیدن و شنیدن باعث میشه وقتی آدم یادگیری زبانو یه مدت بذاره کنار چیز خیلی زیادی یادش نره.
پ.ن: Bullet Girls Phantasia Gets Tons of Screenshots Showing Waifus and Fanservice Aplenty