Shameless One
کاربر سایت
دوستان کسی YS:Origins بازی کرده؟ چجوریاست؟ بهتر از Oath in felghahana هستش؟
دوستان کسی YS:Origins بازی کرده؟ چجوریاست؟ بهتر از Oath in felghahana هستش؟
سلامسلام.
تقریبا تمام بازی های SE که روی PC بازی کردم هم زبان ژاپنی داشتن هم انگلیسی!FFXV رو میخوام بخرم،میخواستم بدونم رو PS4 هم همینه آیا؟میدونید دیگه،صداگذاری انگلیسی باشه حرامه blah blah....
بقیه بازیها چی؟یاکوزا و نیر و به عنوان مثال.اگر من از اکانت ژاپن اینارو بگیرم،فقط صداگذاری ها ژاپنین یا کلا نیهونجینه؟
بین YS و Legend of heroes: trails in the sky امکان خرید یکیشون دارم کدوم پیشنهاد میشه؟
بین YS و Legend of heroes: trails in the sky امکان خرید یکیشون دارم کدوم پیشنهاد میشه؟
انحصاری PS4 هم هست!!!
@Dante Never Cry
عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.... کـــــــجـــــــایــــــــــــــــــــــــــی؟!
Most Anticipated Game of 2018
My Body is READY
انحصاری PS4 هم هست!!!
من کابل هدفونم خراب شد وسطای بازی نتونستم Cold Steel 2 رو ادامهاش بدم باید بعد پرسونا ۵ برگردم سروقتش!
پ.ن: Nier Automata بازی کردی آریا؟ شاهکار بود بازی
آره خداییش اینکه چه سیستمای جدیدی میتونند روی PS4 پیاده کنند خیلی هیجان انگیزهشماره 1 و 2 رو ویتا خیلی خیلی حال داد، مخصوصاً به من که زیاد خونه نبودم....
ولی از انحصاری PS4 شدن هم استقبال میکنم.... چون اولاً که، کماکان میشه ریموت پلی بازی کرد!
دوماً هم اینه که کنسول خونگی میتونه باعث شه کلی المان جدید که رو ویتا بخاطر سخت افزار ضعیفتر امکانش نبود به بازی اضافه کنن.. 8-
هدفون درسته فقط کابلش قطع شده تا الان ۱۰۰ بار براش کابل خریدم ولی این کابلای بزرگ یه روز نشده قطع میشن ولی نگران نباش 100% بعد از پرسونا میرم سروقتشمردک خب برو یه هدفون بگیر!
حتماً بعد از پرسونا برو سراغش، انصافاً اگه نگم بهترین، بنظرم در کنار Trails in the Sky 2 بهترین بازی تو کل سری Legend of Heroesه... خیلی پشم ریزونه!
اوه اوه، پس میخوای اوتاکو Mode رو فعال کنی منم اگه خدا بخواد این تعطیلات خونه کامل دستمه و قشنگ سر فرصت میتونم با خیال راحت هرچی خواستم بیوفتم پای گیم و انیمهمن فردا آخرین روزه کاریمه... بعدش تا 15 فروردین تعطیلم و فقط خدا بهم رحم کنه!
اگه تو این 16-17 روز به رحمت ایزدی نرم شانس آوردم!
میخوام برم برای مسابقات!
برنامه ریختم 17 روز به یاد دوران اوج و گذشتهها، کاملاً به دور از اجتماع!
موبایل خاموش، در خونه قفل، سیم برق آیفون هم میکشم، اندازه 2 هفته آت آشغال سفارش دادم، غذام که زنگ میزنم میارن....
میمونه فقط بازی-انیمه
دانلود تمام بازیها تموم شده، فقط مونده Mass Effect.
لیست رو نگاهاول با NieR و Yakuza شروع میکنم...
پشت بندشون Steins;Gate 0 و Berserk و Gravity Rush 2
بعدش هم که Nioh و Mass Effect و Tales of Berseria تو نوبتان... (یعنی عمراً اگه وقت به همشون برسه)
+
آرشیوی از انیمههای دیده نشده در یکسال اخیر...
یک خروار دوجین استفاده نشده! ()
جلد جدید لایت ناولهای خونده نشده.
و ...