نمایش Switch هیولا بود و بهترین بخش کل نمایش هم معرفی سلطان Xenoblade Chronicles 2 بود.
Xenoblade Chronicles اصلی رو Wii یکی از خفنترین JRPGهای تمام تاریخه و بنظرم بهترین بازی کنسول Wiiه.
Xenoblade Chronicles X رو WiiU هم که دلیل اصلی خرید WiiU برای من بود... تا همین لحظه بهترین و لذتبخشترین JRPG نسل هشت که بازی کردم/میکنم.
معرفی شماره جدید که با توجه به شماره 2 تو اسمش احتمالاً ادامه Xenoblade اصلی رو Wii باشه بهترین خبری بود که میشد به من داد.
طبق چیزی که نشون دادن و مصاحبههای یکی دو سال اخیر تاکاهاشی (کارگردان سری) بازی روند مشابهی شبیه شماره اول باید داشته باشه و خیلی Story Heavy و Story Focus باشه اصطلاحاً، برعکس XCX که داستان و Loreش بیشتر تو SideQuestها و بصورت پراکندهتر روایت میشد.
امام تاکاهاشی (ع) {کارگردان سری} یکی از خفنترین بازیسازهایی هست که تو سبک JRPG فعاله... استودیو Monolith Soft هم بنظرم در کنار تیم پرسونا (اتلاس) در حال حاضر بهترین JRPGسازهای (AAA) ژاپن هستن.
تریلر معرفی بازی هم که اصلاً حرفشو نزنیم دیگه!
لعنتی مثل همیشه (معرفی دو شماره قبلی) صحرای کربلا بود قشنگ...
موسیقیام دوباره افتاده دست ACE...
هرچند من با ساوانو هم خیلی حال میکردم ولی خب موسیقی شماره اول یه چیزه دیگه بود...
تو تریلرم آهنگ اپیک و خفنی داشت پخش میشد...
در کل اینکه همه چی عالی بود، از آرت استایل بازی که انیمهای شده و شدید مورد پسنده منه تا موزیک و...
منتظر باشید که مثل شماره اول بازی احتمالاً با یکی از بهترین JRPGهای دوران طرفیم.
ختم کلام اینکه از صبح تا حالا 50 دفعه تریلر رو دیدم و همش در حال توهم زدنم و از فرط هایپ دارم میمیرم!
پ.ن: نمایش سوییچ از عالی هم عالیتر بود و قشنگ Dreams Come True بود!
یه کنسول قابل حمل (حالا هرچی دوست دارن بگن کنسول خونگی، فرقی در اصل ماجرا نمیکنه!
) که قراره تمام تیمهای نینتندو رو دور هم جمع کنه و مطمئناً با حذف شدن ویتا و 3DS کنسولیه که در آینده نزدیک تبدیل به قبله جدید JRPGبازها میشه!
این کنفرانس سوییچ رو حتماً برید ببینید... خیلی وقت بود دلم برای این اُسکول بازیهای نینتندو تنگ شده بود: