البته پارسا این لیست کسایی هست که توی نظرسنجی شرکت کردن و در مورد رایشون چیزی گفته نشده ولی خب در هر صورت باید تبریک گفت به اتلوس و تیم سازنده پرسونا 5
Persona 5 - 25 votes
Final Fantasy XV - 22 votes
The Last Guardian - 14 votes
Dragon Quest Builders - 9 votes
Overwatch - 7 votes
Summer Lesson - 7 votes
etc...
یوکو تارو سازنده ی نایر هم هست ایول! عالیه این یارو، همیشه هم با ماسک امیل میاد
Persona X danganronpa نمیدونم واقعا چطور میشه اگه درست کنن همه رو میزنن میکشن اخر :/
این که Hashino تونست با پرسونا 3 یک فرمول کاملا جدیدی نسبت به نسخه ی قبلی بسازه،یک کار تحسین امیز بود.یک بازی ساخت اون موقع اصلا نمونش پیدا نمیشه.همین الانش هم خیلی کم پیدا میشهخب بعد از مدتها من یک هفتهای هست اومدم خونه، یکمقدار خودم با خودم بحث کنم حالشو ببرم!
الان که فکر میکنم میبینم قشنگ P-Studio به ف*ک عظما رفت!
هاشینو اکثر نفرات اصلی رو با خودش برده استودیو جدید... مطمئناً این بازی میترکونه ولی نکته منفی اینجاست که پرسونا 6 رو کی میخواد بسازه!
حالا کل تیم ساخت و بزاریم کنار هم مهم نیست، مهم اینه که مطئمناً هیچکسی در حد هاشینو تو اتلاس دیگه نیست (حداقل در حال حاضر)...
حالا که هاشینو فول تایم رو این بازی جدیده است یعنی یا خبری از پرسونا 6 تا 5-6 سال آینده نیست (که بنظرم روش خوبیه) یا اینکه چند نفر اصلی دیگه که موندن تو P-Studio احتمالاً بازی رو میسازن. (که مطمئناً همینطوره)
اُمیدوارم از توشون یه هاشینو دیگه در بیاد و همون کاری که هاشینو با سری کرد و زیر و روش کرده رو انجام بدن و پرسونا 6 یه شروع جدید برای سری باشه درست مثل P3.
از همین لحظه به صورت خود جوش هایپم برای پرسونا 6 زد بالا...
رد دادم کاملاً دیگه، خودم میدونم!
البته اون قضیه ی سفر رو فاینال فانتزی 15 پیاده کرد، بعید میدونم دوباره بره سمتش. خلاصه چون اون موقع میخواست دلیل نمیشه دوباره بره، با توجه به اینکه اتلوس هم عاشق تیمای جوونه و اصلا بعید نیست پرسونا رو بده یه تیم جدید! البته خب این فقط هاشینو نیست، مگورو و سوئجیما هستند، نصف تیم پرسونا الان رو این بازی جدید کار میکننحالا خود Hashino که داره روی این IP جدید کار می کنه،مسلما میتونه تجربه و ایده های بیشتری تو اینده به دست بیاره.احتمالا بعد از ساخت این بازی،Hashino بتونه اون ایده ی "سفر در سراسر جهان" رو تو پرسونا 6 عملی کنهاگه هم این تم رو انتخاب نکردند،صد در صد یک چیز کامل جدید در حد همین تم برای پرسونا 6 انتخاب میکنند
انصافا هیچ کدوم از بازی های هاشینو اینقدر زمان نبردن! پرسونا 4 رو که کمتر از دو سال ساختند، 5 هم یه سری اتفاقات افتاد که این همه ( یک سال و نیم ) با تاخیر اومد. کاترین رو هم باز 2 و خورده ای ساله درست کردند. به نظر من همون 3 سال دیگه میاد اگه باز خراب کاری نشه!ین مسئله رو هم در نظر بگیرید که این بازی مطمئناً مگاتن اصلی شرکت بعد از پرسونا 5 قراره باشه... همینا باعث میشه که انتشار بازی دربهترین شرایط بره برای 3 (محال) تا 5 (محتمل) سال آینده.
دوستان Season Passه بازی Disgaea 5 ارزش خرید داره؟ تخفیف خورده شده 10 پوند! چقدر مدت زمان گیم پلی اضافه میکنه؟ یه سری ماموریت ظاهرا اضافه میشه ولی نمیدونم ارزش داره یا نه؟! تشکر از راهنمایی!