Donger
کاربر سایت
PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness توی استور PSN آمریکا 50% تخفیف خورده
دوست داران این انیمه و Visual Novel از دست ندن
بدبختی من رفتم لمیتد ادیشنش هم گرفتم هنوز نزاشتم تو دستگاه ...اوه دوستانت بعداز یه عیبت طولانی برکشتن
والا به دارم با بازی CATHERINE بازی میکنم روی کنسول پلی3
یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید به شدت به شدت سخته خیلی فکر میخواد دمار از روزگارم در امد هی دارم شیرینی میخورم تا مغزم یکمی کار کنه لامصب چی ساخته این شرکت اطلس دمش گرم حال اساسی دارم باهاش میکنم خدایش حرف نداره درسته قدیمی ولی همین قدیمی هاشم خوبه
البته برای پلاس 60 درصد اف داره اما به نظرم بازم منتظر باشید از اون دسته بازی هایی هست که به زودی به 80 تا 90 درصد اف میرسه .من که بیشتر منتظرم steins gate اف بخوره بگیرم یا root letterPSYCHO-PASS: Mandatory Happiness توی استور PSN آمریکا 50% تخفیف خورده
The magazine shows three pieces of artwork
- A dragon facing off against several knights with the subtitle: Creating new things by building off successful things from the past
- Four people riding on a horse carrage together with a dog with the subtitle: bonds
- A young red haired elf girl and a young blonde haired boy riding on horses with the subtitle: adventure
چی بگم والا تازه باید روی حالت نرمال و هاردشم برمعادت میکنی حسین، بعد جالبه برای دفعه ی دوم که بازیو شروع میکنی میبینی چقدر پیشرفت کردی و یه حس خیلی خوبی میده بهت
چرا حیفه خدایش بازیش کن کلا خلاقیت و نحوه سبکش خوبه من خوشم امده ازشبدبختی من رفتم لمیتد ادیشنش هم گرفتم هنوز نزاشتم تو دستگاه ...
آقایون هایپتون رو در مورد بازی جدید اتلوس بیارید پایین که حالا حالاها ازش خبری نمیشه. اتلوس تازه میخواد اعضای استدیو رو جمع و جور کنه و پروژه در مراحل خیلی خیلی ابتداییش قرار داره. در کنار این بازی قراره اتلوس روی بازیای دیگهای مثل سری پرسونا و باقی بازیها هم کار کنه و گفتن یکی از اونا سال دیگه معرفی میشه پس تمرکز رو فعلا بزارید روی اونا تا استدیوی جدید اتلوس به آرومی کار ساخت این IP جدیده رو پیش ببره. راستی علاوه بر اشخاص مهمی که قبلا بهشون اشاره کردم آهنگساز بازی هم قراره Shoji Meguro باشه که فکر کنم هوادارای سری پرسونا خوب بشناسنش.
در مورد اینکه چرا اتلوس تصمیم گرفته تا الان یهویی بره سروقت RPG فانتزی، Hiraoka میگه از پرسونا ۳ به این سمت تصمیم اتلوس این بوده تا بر خلاف سایر سازندههای صنعت که همیشه توی ستینگ و دنیاهای مشابه اتفاق میوفتن (دنیاهای فانتزی) بازیهای بسازه که کمتر نمونهشون رو میشه دید (مثل سری پرسونا که توی مدرسه اتفاق میوفته). ولی الان دوست دارن تا اونا هم یه بازی توی همین ستینگهای محبوب صنعت بسازن (دنیای فانتزی) ولی خب اون خاص و یونیک بودن بازیهای اتلوس رو به این ستینگ و دنیا بیارن.
هنوز در مورد پلتفرمای بازی چیز مشخصی گفته نشده و مطمئنا حالاحالاها هم چیزی در موردش نمیگن ولی اشاره کردن که بازی رو دارن برای کسایی میسازن که از عناوین اتلوس خوششون میاد و دوست دارن روی کنسول خونگی بازی کنند (قابل توجه @Akiba )، پس میشه امیدوار بود که بازی جدیدشون رو روی PS4 ببینیم (البته اگه تا قبل از تموم شدن نسل منتشر بشه )
اینم یه سری اطلاعات دیگه که از چندتا از آرت ورکهای منتشر شده توی مجله به دست اومده:
جان من نهدر حال حاضر مورد انتظارترین بازی 2018 برای منه، مگه اینکه اون Tales of جدیده که قراره بعد از Berseria بیاد و کاملاً نسل بعدی هست و شایعه شده شروع جدیدی تو سریه هم 2018 بخواد بیاد که احتمالش خیلی زیاده.
از کاترین جدید و یه بازی ریتمیک دیگه تو دنیای پرسونا (مثل P4Dancing All Night) هم شدید استقبال میشه.
جان من نه
خدایی واقعا حیفه وقتی اومدن یک شاهکاری مثل P5 ساختند رو بیان با یک همچین Spin Off مضحکی ازش شیر دوشی کنند
کلا من اصلا مخالفم که از الان سریع بیان برای پرسونا 5 روی Spin Off هاش کار کنند(حالا استثنا هم داره این موضوع برای من یکی).به خاطر همین وقتی فهمیدم سازنده های پرسونا دارند روی IP جدید کار میکنند،از شنیدنش خیلی خوشحال شدم.چون بعد از Spin Off های مختلف پرسونا 4 و انتشار خود پرسونا 5 من یکی معتقدم این سری نیاز به یک استراحت داره.نه این که سریع بیان ابهت پرسونا 5 با یک Spin Off مضحکی سریع ضایعش کنند
البته اگه یک ادامه برای پرسونا 5 مثل P2 Eternal Punishment یا P3 FES بسازند،نه تنها من مشکلی باهاشون ندارم،بلکه ازش هم استقبال هم میکنم
حالا هم اگه میخوان یک Spin Off ی از پرسونا 5 یک چیزی تو مایه های P4 Arena یا PQ بدند،حداقل نیان فقط از شخصیت های پرسونا 5 استفاده کنند.چون این جوری سریع از پرسونا 5 شیر دوشی میشهاگه بیان یک Spin Off از پرسونا 5 با داستان درست و حسابی که شخصیت های نسخه های قبلی(مخصوصا شخصیت های Persona 2) توش حضور داشته باشند،میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره
ولی اگه بخوان یک Spin Off مضحکی اونم مثل P4 Dancing All Night برای پرسونا 5(اون هم با همه ابهتش) درست کنند ترجیح میدم صد سال سیاه نیادخدایی یک مدت بعد از انتشار P4DAN، من هر جوری به اون بازی نگاه میکردم،نمیتونستم دید خودم به اون بازی رو چیزی به جز شیر دوشی تغییر بدم
نه ببین مشکل من از عیب داشتن بازی نیست.وگرنه محتویاتی که خود بازی داشت،برای یک بازی ریتمیک خیلی خوب بود
مشکلی که داشتم چرا اومدند یک بازی ریتیمیک از این سری پرسونا ساختند
اولش که معرفی کردند جالب به نظر میرسید،منتشر شد هم انصافا بازی قشنگی بود.ولی کلا بعد از انتشار بازی کلا فهمیدم همچین چیزی زیادی شیر دوشیه
خود پرسونا 4 یک شاهکار به تمام بود.این که اومدند از پرسونا 4 یک همچین Spin Off ساختند،واقعا تو کت من یکی نمیرفت
باز حداقل PQ و P4 Arena یک محتویاتی داشتند که ادم ازش لذت میبرد.ولی Dancing All Night محتویاتش در مقابل اون Spin Off ها کم میاره
اخه واقعا من دلیل خاصی برای ساخت این بازی نمیبینماین که دلیل ساخت بازی برای خداحافظی برای شخصیت های پرسونا 4 هم باشه واقعا بعید بدونم.الان خودشون میگند دارند روی Spin Off های پرسونا دارند کار میکنند.یک دفعه ای دیدی که الان همه ی شخصیت های پرسونا 4 توش حضور دارند
درسته که ممکنه برای پرسونا 5 نمیشه همچین Spin Offی نسازند،ولی ه یک وقت دیدی یک Spin Off مضحک دیگه ای تو مایه های Skating All Afternoon اومدند به جاش ساختند
با اون همه Spin Off از پرسونا 4 ساختند از اینا بعید نیستش یکیشون این جوری از اب در بیاد
فقط حرف من اینه که نیان یک Spin Off خیلی مضحکی برای Persona 5 در حد DAN بسازند تا ابهتش از بین بره.
نه ببین مشکل من از عیب داشتن بازی نیست.وگرنه محتویاتی که خود بازی داشت،برای یک بازی ریتمیک خیلی خوب بودپارسا... بالام جان، P4DAN بازی کردی بالاخره یا نه؟
چون بنظر من نه تنها هیچ مشکلی نداشت که فوقالعاده بود و یکی از بهترین بازیهای ویتا... جزو بازیهای ابدی ویتا من شده و چند روز یکبار یکی دو تا ترک و دوباره میرم، خیلی حال میده لعنتی.
داستان هم با اینکه اصلاً در حد نسخههای اصلی نیست (که خب کسی هم انتظاری ازش نداشته) ولی بازم از خیلی از JRPGهایی که از در و دیوار میریزن روایت باحالتری داره.
P4Dancing All Night بنظرم یه خداحافظی کاملاً شایسته با بروبچ دوست داشتنی شماره 4 بود و من که شدیداً باهاش حال کردم.
برای P5 هم مطمئن باش که نمیان همچین اسپینآفی بسازن، صد سال سیاه!
دلیل اصلیش هم اینه که تم کلی پرسونا 5 زمین تا آسمون با پرسونا 4 فرق داره که خودت از همه بهتر به این قضیه واقفی.
دنیا، اتمسفر و شخصیتهای پرسونا 4 جوری بود که یه عنوان فرعی مثل Dancing All Night براش کاملاً قابل پذیرشه... برای P5 بنظرم اگه بخوان اسپین آف بدن یا میرن سراغ عنوان مبارزهای (که اینم من بعید میدونم)، یا در بهترین حالت همون که خودت گفتی و ادامه Alternative براش میسازن.
در کل اینکه انقدر به P4DAN هیت نورز مردک!
آخرته بازیه...
بخش داستانی Arena کاری کرد که من کلا از بازی متنفر بشم ۱۰۰ بار باید یه سناریو رو تکرار میکردی یعنی من اگه دستم به اون طراحی که این ایده رو مطرح کرد برسههامن هر چقدر با P4DAN حال کردم از Arena خوشم نیومد
یه خروار بازی ps3 و ویتا ریخته رو سرم ...چی بگم والا تازه باید روی حالت نرمال و هاردشم برم
ببینم میتوانم این بازی رو پلات کنم یا نه
چرا حیفه خدایش بازیش کن کلا خلاقیت و نحوه سبکش خوبه من خوشم امده ازش
بخش داستانی Arena کاری کرد که من کلا از بازی متنفر بشم ۱۰۰ بار باید یه سناریو رو تکرار میکردی یعنی من اگه دستم به اون طراحی که این ایده رو مطرح کرد برسهها
چرا اتفاقا در مورد رای هاشون گفتندالبته پارسا این لیست کسایی هست که توی نظرسنجی شرکت کردن و در مورد رایشون چیزی گفته نشده ولی خب در هر صورت باید تبریک گفت به اتلوس و تیم سازنده پرسونا 5