vaan 2
کاربر سایت
بشر freedom wars رو هر چه قدر بازی میکنم سیر نمیشم .. شدیدا منتظر نسخه بعدیشم .
من برای ویتا گرفتمش چند هفته پیش... سرگرمت میکنه تا یه مدت ولی درکل بازی خیلی صعیفه. داستان و روایتش که اصن تو دیواره گیم پلیم بعد از یه مدتی که با هرکلاس بازی کنی و قلقش دستت بیاد خسته میشی ازش.اقا سلام این تخفیف خیلی خیلی داره وسوسه ام میکنه الان این بازی رو گذاشته منم میخوامش چه کنم دوستان بخرمش یا شایدم در اینده برای پلاس رایگان بشه
75 درصد تخفیف زده اینو
Sword Art Online: Lost Song
من برای ویتا اینو گرفتممن برای ویتا گرفتمش چند هفته پیش... سرگرمت میکنه تا یه مدت ولی درکل بازی خیلی صعیفه. داستان و روایتش که اصن تو دیواره گیم پلیم بعد از یه مدتی که با هرکلاس بازی کنی و قلقش دستت بیاد خسته میشی ازش.
اخ اخ گفتی فاینال 9 را خیلی دوست داشتم به نظرم خیلی بهش ظلم شده و پشت دیوار ۷ و ۸ مونده اگه یه نظر سنجی بین این ۳ تا فاینال بزارن شک نکن ۷۵ درصد میگن ۷ بیست و چهار درصد میگن ۸ شاید فقط یک درصد بگن ۹ که منم تو اون یه درصدمTales of heart r رو بالاخره تموم کردم ... .............
دو هفته پیش هم ffix رو که دوباره داشتم میرفتم تموم کردم .. واقعا هر چند بار که بریش سیر نمیشی .
........
الان هم بالاخره میتونم برم سراغ ffviii به جز ff ها باستانی(۱-۶) .. تنها ff ی که هنوز بازیش نکردم همینه .
اخ اخ گفتی فاینال 9 را خیلی دوست داشتم به نظرم خیلی بهش ظلم شده و پشت دیوار ۷ و ۸ مونده اگه یه نظر سنجی بین این ۳ تا فاینال بزارن شک نکن ۷۵ درصد میگن ۷ بیست و چهار درصد میگن ۸ شاید فقط یک درصد بگن ۹ که منم تو اون یه درصدم![]()
الان فنای دو اتیشه فاینال اتیشمون میزن اما به نظرم فاینال ۷ را خیلی گندش کردن نمیدونم اون موقع که اومد از نظر گرافیکی و داستانی انقلابی تو زمان خودش بود اما برای من ۴ مین فاینالیه که دوسش دارم. اگه فاینال ۹ را از ۷ بیشتر دوست داری مطمئن باش بازم ۹ رو از ۸ بیشتر دوست خواهی داشت .چه جمله ای گفتممن تازه ۸ رو شروع کردم .. نمیتونم به قطعیت در موردش نظر بدم ... ولی بین هفت و ۹ منم بزار جز اون یک درصد
من لول دیزاین و طراحی ها چه محیط چه کارکتر ها و مهمتر از همه گیم پلی برام مهمتر از همه چیزه .... هفت به نظر شخصیم بهترین داستان و شخصیت منفی سری رو داره ... ولی ضعیف ترین گیم پلی و طراحی و لول دیزاین رو هم به نظر شخصیم داره ...الان فنای دو اتیشه فاینال اتیشمون میزن اما به نظرم فاینال ۷ را خیلی گندش کردن نمیدونم اون موقع که اومد از نظر گرافیکی و داستانی انقلابی تو زمان خودش بود اما برای من ۴ مین فاینالیه که دوسش دارم. اگه فاینال ۹ را از ۷ بیشتر دوست داری مطمئن باش بازم ۹ رو از ۸ بیشتر دوست خواهی داشت .چه جمله ای گفتم![]()
میبینی چه بدشانسیمن برای ویتا گرفتمش چند هفته پیش... سرگرمت میکنه تا یه مدت ولی درکل بازی خیلی صعیفه. داستان و روایتش که اصن تو دیواره گیم پلیم بعد از یه مدتی که با هرکلاس بازی کنی و قلقش دستت بیاد خسته میشی ازش.
میبینی چه بدشانسی
تا امدمش بخرمش تخفیفش رو برداشتن
خیلی دیر کارت پی اس ان گیر امد و هیچی دیگه چیزی ندارم بگم
Stuff of dreams
![]()
اره دیگه قراره زیرنویس باشه یاکوزایی هم که قراره ژانویه بیاد یاکوزا زیرو هستش .ترتیبشم از صفر تا 6 به ترتیب هست.البته 2 تا هم به نام های ایشین و کنزان داریم که جزو بهترین های سری هستند اما متاسفانه فکر نکنم هیچ وقت ساب بشن اون کیوامی هم همون ریمیک نسخه اول هستش.اینا قراره زیرنویس انگلیسی هم داشته باشه یا فقط واسه ژاپنه؟
اون یاکوزایی که چند وقت دیگه داره میاد (یا اومده، نمیدونم)، قضیه ش چیه؟؟ قبل ایناس، بعدشه؟
کلا یه توضیحی درباره این سری میدید که ایا داستان دنباله دار هست و ترتیبش چجوریه و کدوماش با زیرنویس موجوده؟ (برای PS4)
ممنون![]()