K o j i m a
کاربر سایت
ویتای خودم که نیست مال یکی از دوستانه میخواستم یه زمانی بخرم ولی چون اکانت شیر نمیشه نخریدم، من از استور جاپن بازی زیاد میگیرم ، استور جاپن ویتا هم عناوین خیلی خوبی داره که اگر قراره در هرصورت ازش بی بهره بمونم پس بهتره نخرم
بازی به شدت Slow paceهه ، ممکنه یکم خستت کنه ولی جلوتر یعنی در واقع از نیمه دوم به بعد به شدت عالی میشه. آخراش که برسی کلا دهنت باز میمونه
اما در رابطه با دوبله ش، تقصیر فالکوم نیست ، فالکوم خودش مشکلی نداره بلکه مشکل اون Talent agencyهه که بازیو دوبله کرده در واقع بحث صداگذاری کاراکترای بازی برون سپاری شده و اگر میخوای کسیو نفرین کنی CharaAni رو نفرین کن یا اینکه دعا کن فالکوم پولدار بشه خودش اینکارو بکنه ( خود فالکوم هم سرگذشتی داره که اگر 20 سال پیش درست انتخاب میکرد الان جای اسکوئر انیکس و اف اف خزش ، فالکوم حرف اولو میزد )
ولی انصافا دوبله انگلیسیش خوبه ، صدای بعضیاشون مثل لارا افتضاحه ولی صدای رین و crow شاهکارن. صدای آلیسا هم واسه یه انگلیش زبان که میخواد ادای تسوندره ها رو در بیاره بد در نیومده.(ولی با تمام اوصاف من هنوز دلم برای yuri horie میسوزه، صداگذار جاپنی آلیسا، حیف ازش بی بهره ایم وگرنه صداش فوق العاده س و اصلا با دوبله غربیش قابل مقایسه نیست)
درکل از سایر دوبله هایی که دیدم لااقل یه سر و گردن بالاتره. حتی در مقایسه با صداگذاری جاپنیشم بعضی جاها به خصوص خود رین شوارتزر بهتر کار شدن، Xseed طوری این مسئله رو هندل کرده که یه عمق تازه به بازی داده شده که از کلیشه های انیمه ای دورش میکنه. صدای ژاپنی رین رو ببینی اصلا انگار یه کاراکتر خز دیگه رو داری میبینی .
راجع به اینکه بخوای هم با اکانت آمریکا بازی کنی هم ژاپن یه حرکتایی میتونی بزنی، مثل بک آپ گرفتن و فورمت کردن بعد وارد شدن به اون یکی اکانت و ریختن بازی ها، ولی شیر کردن اکانتو کاریش نمیشه کرد متاسفانه.
راجع به دوبله کاری ندارم که چرا دوبله انگلیسی بده، مشکلم اینه که فالکوم اجازه نداده اینا دوبله ژاپنی رو روی بازی بزارن یا حداقل به عنوان یه DLC پولی بردارن منتشر کنن (اخه چرا واقعا؟ ) خب طبیعتا توو این حالت باید به فالکوم و سیاستاش لعنت فرستاد
من کلا یه مشکلی که دارم نمیتونم JRPG هایی که دوبله انگلیسی میشن رو تحمل کنم یعنی اصلا نمیتونم ببینم یه کرکتر با پورتریت ژاپنی/انیمه ای داره انگلیسی حرف میزنه، برای همینه همه رو در حد زباله میبینم برای مثال این یه فکته که اتلوس بهترین دوبلورای انگلیسی رو برای پرسونا میاره ولی تا حالا تنها کسی که تونستم صداشو تحمل کنم Yosuke توی P4 بوده که اونم انقدر کارش عالی بود که واقعا دهنمو بست
پ.ن: راجع به این سرگذشت فالکوم یه توضیح میدی؟ اشاره کردی کنجکاو شدم