vayne solidor
کاربر سایت
یکم پیدا کردنش سخته ها برو تو قسمت free ها همون صفحه اول پیداش میکنی .توی demo ها نیستش.برای من که هنوز نیومده رو استور نمیدونم جریان چیه :/
یکم پیدا کردنش سخته ها برو تو قسمت free ها همون صفحه اول پیداش میکنی .توی demo ها نیستش.برای من که هنوز نیومده رو استور نمیدونم جریان چیه :/
https://store.playstation.com/#!/en...demo/cid=UP0082-CUSA06016_00-WORLDOFFFPS40000برای من که هنوز نیومده رو استور نمیدونم جریان چیه :/
برای من که هنوز نیومده رو استور نمیدونم جریان چیه :/
کجاش سخته عمو مثه گاوه پیشونی سفید وسطه استور داره ما ما میکنه!یکم پیدا کردنش سخته ها برو تو قسمت free ها همون صفحه اول پیداش میکنی .توی demo ها نیستش.
اره راست میگی سخت نیستکجاش سخته عمو مثه گاوه پیشونی سفید وسطه استور داره ما ما میکنه!
تا قبل از بازی کردن دمو فکر نمیکردم از بازی خوشم بیاد ولی خوب از نظرم بازی خوبی هست خصوصا ایده ی استک و آن استک! نه که منم صاحب نظر و جی آر پی جی باز قدر و از این صحبتا اینه که گفتم نظرمو بگم بدونید!!! لول
من به همین خاطر بازیو بن میکنم نمیخرم دیگه چاره اینه که اکانت اروپا بریزی روی ویتا بازی کنی یا از روی PS4 ریموت پلی بزنی یا اینکه صبر کنی تا سه شنبه خود بازیو بخریینی چی دمو واس ویتا نمیاد؟! مگه دست خودشونه ندن! تا فردا وقت دارن بدن برای ویتا
هرچی فک کردم دیدم واقعاً کار خاصی ازم برنمیادمن به همین خاطر بازیو بن میکنم نمیخرم دیگه چاره اینه که اکانت اروپا بریزی روی ویتا بازی کنی یا از روی PS4 ریموت پلی بزنی یا اینکه صبر کنی تا سه شنبه خود بازیو بخری
باید turn Base باز باشی تا بفهمی این بازی چه گوهریهمن اصلا انتظاری که ازش داشتم رو برام توی دموش برآورده نکرد فکر میکردم خیلی بهتر باشه ولی نبود :<
باید turn Base باز باشی تا بفهمی این بازی چه گوهریه
امسال تا الان بهترین بازی که کردم i am setsuna بوده اینم میره کنارش .با یه دمو ساده بازی را ارزیابی نکن ماشالله خودتم حرفه ای اندازه من نوبتی بازی کردیوالا بیشتر از شما TB بازی نکرده باشم و لذت نبرده باشم کمتر هم نکردم
دیگه اینکه علاقه به TB داشته باشه کسی دلیل نمیشه هرچی اومد جذاب باشه
کلا نظرم رو گفتم