ce7en44
کاربر سایت
جالبه، توی عکس همه اسم ها انگلیسی نوشته، بعد آخری رو ژاپنی نوشتهچرا نسخه اول آرک دوم مجموعست.
ولی خب برای درک کلی این دنیا باید بری آرک اول هم بازی کنی .
برای عنوان پیشنهادی همین cold steel عالیه ، چون مدرن تر هست و بهتر میتونی باهاش ارتباط بگیری.
پلی میشه که برای درک داستان و شخصیتها بری قدیمی تر ها رو هم بازی کنی.
اسپویل نمیکنم ولی به اواخر این آرک که میرسی لذت کافی رو زمانی میبری که آرک in the sky رو بازی کرده باشی.
همونطور که میگی واقعا حیفه چون از لحاظ داستانی 80-70 لیستی که نوشتی جلوش هیچن.
تفاوتی هم که با مجموعه های دیگه مثل FF/Persona و... داره اینکه همه بازی ها تو یک دنیا اتفاق میفتن و شخصیت ها برمیگردن (مثل Xenoblade)
و اینکه فاصله زمانی بین اتفاقات نسخه اول از آرک اول (Trails in the Sky ) تا نسخه آخر آرک آخر (Cold Steel 4) ، زیر 5سال هست.
داریم در مورد 11-10 تا بازیِ 50-40 ساعته (حداقل) صحبت میکنیم.
View attachment 283490
اینهم بگم من همین 4-3 سال پیش اولین نسخه مجموعه رو بازی کردم.(Trails in the Sky)
تجربم نسبت به باقی بچه های قدیمی تر جدیدتر هست ، برای همین میگم بهش زمان بده.
اما اگه برای داستان بازی نمیکنی که خب کاریش نمیشه کرد.
پیر شدیم و این شماره بعدی برای غرب نیومد
وارد شدن به سری تریلر از اسکای یکمی سخته چون پورت پی سی صداگذاری نداره و صداگذاری با پچ باید اضافه کرد. اون دو شماره زیرو و آزوره هم من یادمه که فن ترنسلیت بودن
در مورد داستان هم شماره محبوب من the sky 3rd بود که بهترین کست رو داشت. کلد استیل ۱ هم واقعا آدم رو پیر میکنه از بس کند پیش میره ولی حداقل شماره های بعدی سرعتشون بهتر میشه. با این حال این تم مدرسه ای که سعی کردن از پرسونا وارد کنن خیلی روی مخ بود در حالیکه اصلا نیازی بهش نبود.
خوبیش اینه گرایند خاصی ندارم و همینجوری میشه رفت جلو توی راه هر چی دیدی رو بزنی و لولت به اندازه باس غایت بعدی افزایش پیدا کنه.
یه خوبی دیگه اش اینه سرعت توربو داره و همین باعث میشه بازی رو خیلی سریعتر تموم کنی.
برای بازی هم استراتژی گاید داخل اینترنت هست که سر باس فایت ها و ماموریت های فرعی کمک میکنه و از سختی بازی کم میشه.
دیگه نهایت با تمام این موارد اگه کسی همینقدر هم حوصله بازی نکردن نداشته باشه میتونه برای دشمن های معمولی چیت وان شات بزنه و فقط باس ها رو مردونه بجنگه.
گیم پلیش هم با اینکه نوبتی هست ولی بیلدهای متنوعی میشه بست که خیلی جالبتر میشه، مثلا بیاد ببندی که همه ضربه ها رو جاخالی بدن و کانتر اتک بزنن، یا یه نفر تانک بشه و بقیه خیلی کنن یا نوبت دشمن ها رو ازشون بگیری و مدام نوبت خودت بشه
در کل تجربه خوبی هست