طرفداران ژانر JRPG

چرا نسخه اول آرک دوم مجموعست.
ولی خب برای درک کلی این دنیا باید بری آرک اول هم بازی کنی .

برای عنوان پیشنهادی همین cold steel عالیه ، چون مدرن تر هست و بهتر میتونی باهاش ارتباط بگیری.
پلی میشه که برای درک داستان و شخصیتها بری قدیمی تر ها رو هم بازی کنی.
اسپویل نمیکنم ولی به اواخر این آرک که میرسی لذت کافی رو زمانی میبری که آرک in the sky رو بازی کرده باشی.

همونطور که میگی واقعا حیفه چون از لحاظ داستانی 80-70 لیستی که نوشتی جلوش هیچن.
تفاوتی هم که با مجموعه های دیگه مثل FF/Persona و... داره اینکه همه بازی ها تو یک دنیا اتفاق میفتن و شخصیت ها برمیگردن (مثل Xenoblade)
و اینکه فاصله زمانی بین اتفاقات نسخه اول از آرک اول (Trails in the Sky ) تا نسخه آخر آرک آخر (Cold Steel 4) ، زیر 5سال هست.
داریم در مورد 11-10 تا بازیِ 50-40 ساعته (حداقل) صحبت میکنیم.
View attachment 283490

اینهم بگم من همین 4-3 سال پیش اولین نسخه مجموعه رو بازی کردم.(Trails in the Sky)
تجربم نسبت به باقی بچه های قدیمی تر جدیدتر هست ، برای همین میگم بهش زمان بده.

اما اگه برای داستان بازی نمیکنی که خب کاریش نمیشه کرد.
جالبه، توی عکس همه اسم ها انگلیسی نوشته، بعد آخری رو ژاپنی نوشته :D

پیر شدیم و این شماره بعدی برای غرب نیومد :D

وارد شدن به سری تریلر از اسکای یکمی سخته چون پورت پی سی صداگذاری نداره و صداگذاری با پچ باید اضافه کرد. اون دو شماره زیرو و آزوره هم من یادمه که فن ترنسلیت بودن :D

در مورد داستان هم شماره محبوب من the sky 3rd بود که بهترین کست رو داشت. کلد استیل ۱ هم واقعا آدم رو پیر می‌کنه از بس کند پیش می‌ره ولی حداقل شماره های بعدی سرعتشون بهتر میشه. با این حال این تم مدرسه ای که سعی کردن از پرسونا وارد کنن خیلی روی مخ بود در حالیکه اصلا نیازی بهش نبود.

خوبیش اینه گرایند خاصی ندارم و همینجوری میشه رفت جلو توی راه هر چی دیدی رو بزنی و لولت به اندازه باس غایت بعدی افزایش پیدا کنه.
یه خوبی دیگه اش اینه سرعت توربو داره و همین باعث میشه بازی رو خیلی سریعتر تموم کنی.
برای بازی هم استراتژی گاید داخل اینترنت هست که سر باس فایت ها و ماموریت های فرعی کمک می‌کنه و از سختی بازی کم میشه.
دیگه نهایت با تمام این موارد اگه کسی همینقدر هم حوصله بازی نکردن نداشته باشه می‌تونه برای دشمن های معمولی چیت وان شات بزنه و فقط باس ها رو مردونه بجنگه.

گیم پلیش هم با اینکه نوبتی هست ولی بیلدهای متنوعی میشه بست که خیلی جالبتر میشه، مثلا بیاد ببندی که همه ضربه ها رو جاخالی بدن و کانتر اتک بزنن، یا یه نفر تانک بشه و بقیه خیلی کنن یا نوبت دشمن ها رو ازشون بگیری و مدام نوبت خودت بشه :D

در کل تجربه خوبی هست :D

• Like
Reactions: m.d.makan
حالا که صحبت از JRPGهای معروف شد منم بگم که Tales of Arise رو 5 ساعت امتحان کردم ولی اصلا بهم نچسبید و کلا چیز خاصی ندیدم که به بخوام جذبش بشم.
کسی اگه پیشنهادی چیزی داره بگه.
بزرگترین مشکلمم با داستان زیادی ساده و تا حدی بچگونه‌اش بود و اینکه کلا توی 5 ساعت بازی هیچ هیجان و لذتی بهم منتقل نکرد.

• Like
Reactions: Z-fan and Cait Sith
جالبه، توی عکس همه اسم ها انگلیسی نوشته، بعد آخری رو ژاپنی نوشته :D

پیر شدیم و این شماره بعدی برای غرب نیومد :D
احتمالا چون نسخه غربی هنوز اسمی نداره.
اگه منظورت Reverie که4-3 ماه دیگست.
اصل کاری فکر نکنم به امسال هم برسه ، 2024 آیا؟
وارد شدن به سری تریلر از اسکای یکمی سخته چون پورت پی سی صداگذاری نداره و صداگذاری با پچ باید اضافه کرد. اون دو شماره زیرو و آزوره هم من یادمه که فن ترنسلیت بودن :D
من رو ویتا بازی کردم و خب صدا داشت.
همونطور که گفتی پچ/ماد برای صدا/موزیک/ویژوال و... برای PC هم که هست و مشکلی نیست.

من Zero رو تو یوتوب شروع کردم به دیدن بعد فهمیدم که ترجمش تکمیل شده ، دوباره بازی کردم .
چند ماه پیش هم ریمسترش اومد و آژور هم که ماه دیگه میاد.

این پیوستگی و ارتباطی که با هم دارن ، اینکه داری انیمه میبینی واقعا نکته خیلی خوبیه.
منم خیلی منتظر نسخه غربیم.

آخرین ویرایش:
حالا که صحبت از JRPGهای معروف شد منم بگم که Tales of Arise رو 5 ساعت امتحان کردم ولی اصلا بهم نچسبید و کلا چیز خاصی ندیدم که به بخوام جذبش بشم.
کسی اگه پیشنهادی چیزی داره بگه.
بزرگترین مشکلمم با داستان زیادی ساده و تا حدی بچگونه‌اش بود و اینکه کلا توی 5 ساعت بازی هیچ هیجان و لذتی بهم منتقل نکرد.
تو بازیهایی که تو این دو-سه سال اخیر اومدن:
زنوبلید 3 و 13 sentinels که با اختلاف از همشون بهتر بودن.
OPUS: Echo of Starsong اگه دنبال داستانی ، فوق العادست.
The World Ends with You
FEW T.Houses / FE T.Hopes و انگیج
Live A Live
YS IX
SMT V
Yakuza LaD
Scarlet Nexus بدی نبود ، این هم داستان اصلی تو چند ساعت اول چیز خاصی نشون نمیده ولی اگه بازی نکردی حتما بازی کن چون هم داستان و هم مبارزات بعد چند ساعت خیلی بهتر میشه.
Triangle Strategy
Nier replicant
Utawarerumono: P.to the Fallen
هرچی Atelier پیدا کردی :D
P5 Strikers هنوز بازی نکردم اما بچه ها میگن سورپرایز شدن باهاش و اصلا انتظار نداشتن اینقدر خوب باشه.
خودم هنوز بازی نکردم چون میگن اسپویلر داره و قشنگ ادامه P5 هست که هنوز تو لیستم.
============
اگه دنبال گرافیک نیستی Chained Echoes عالی بود.
ریمستر Suikoden 1-2 هم که نزدیکه.
====================
برام سوال که شما چطوری نسخه یک بازی بالای 40-30 ساعت رو تو 5 ساعت میپیچین؟ :-??

اما استثنائاً اینجا احساست درست بود :D
داستان در ادامه بدتر هم میشه و واقعا افت میکنه و در حدخوبهای سری نیست.

من تا کنسول Nes رو می تونم تحمل کنم گیماشو ولی از اون قبل تر رو دیگه اصلا نمی تونم
من که تنها راهی که متصورم برای تجربه این بازیها سفر تو زمان اونم به ژاپن دهه هشتاد میلادیه:دی چون تو ایران چه اون دهه شصت چه هفتاد که خودم تو قید حیات:دی بودم هیچ جوره سری فاینال فنتزی میکرو یا حتی فنتزی استار سگا جنسیس هیچ جا نبود... با اطمینان کامل میگم چون اصلا بازی نمیخریدم هر شب یه بازی کرایه میکردم و یه بازی هایی دیدم الانم نمیدونم چین.
حالا این مسئله که بشه سیو کرد بماند
یه مسائله هم نمایشگر مناسبه
میکرو رو در اصل روی تلویزیون CRT خصوصا اون کوچیک قرمزا میزدن... رو بزرگتر اصلا مزه نمیداد.
یه پیج رترو تو اینستا پیدا کردم طرف بازیهای فامیکام رو روی دقیقا همین شکل تلویزیونا میزد عجیب گرافیکشون خوب بود.
پ.ن: اون نسخه اچ دی و نمیدونم ریمستر و ایناشون تمام چرته از نظر من:دی

من که تنها راهی که متصورم برای تجربه این بازیها سفر تو زمان اونم به ژاپن دهه هشتاد میلادیه:D چون تو ایران چه اون دهه شصت چه هفتاد که خودم تو قید حیات:D بودم هیچ جوره سری فاینال فنتزی میکرو یا حتی فنتزی استار سگا جنسیس هیچ جا نبود... با اطمینان کامل میگم چون اصلا بازی نمیخریدم هر شب یه بازی کرایه میکردم و یه بازی هایی دیدم الانم نمیدونم چین.
حالا این مسئله که بشه سیو کرد بماند
یه مسائله هم نمایشگر مناسبه
میکرو رو در اصل روی تلویزیون CRT خصوصا اون کوچیک قرمزا میزدن... رو بزرگتر اصلا مزه نمیداد.
یه پیج رترو تو اینستا پیدا کردم طرف بازیهای فامیکام رو روی دقیقا همین شکل تلویزیونا میزد عجیب گرافیکشون خوب بود.
پ.ن: اون نسخه اچ دی و نمیدونم ریمستر و ایناشون تمام چرته از نظر من:D
من با شبیه ساز گیماشو زدم یه دیسک هم بود واسه ps1 اون زمان گیمای nes روش بود روی همون اولین زلدا رو تموم کردم هیچ فاینال فنتسی ولی روی دیسک نبود که طبیعی بود چون واسه ps1 پورت شده بودن.روی خود ps1 و ps2 من هیچ وقت گیم فاینال فنتسی ندیدم تا بتونم بخرم همه ی فاینال فنتسی هارو تو 5 سال اخیر زدم🤣

• Smile
Reactions: m.d.makan
تو بازیهایی که تو این دو-سه سال اخیر اومدن:
زنوبلید 3 و 13 sentinels که با اختلاف از همشون بهتر بودن.
OPUS: Echo of Starsong اگه دنبال داستانی ، فوق العادست.
The World Ends with You
FEW T.Houses / FE T.Hopes و انگیج
Live A Live
YS IX
SMT V
Yakuza LaD
Scarlet Nexus بدی نبود ، این هم داستان اصلی تو چند ساعت اول چیز خاصی نشون نمیده ولی اگه بازی نکردی حتما بازی کن چون هم داستان و هم مبارزات بعد چند ساعت خیلی بهتر میشه.
Triangle Strategy
Nier replicant
Utawarerumono: P.to the Fallen
هرچی Atelier پیدا کردی :D
P5 Strikers هنوز بازی نکردم اما بچه ها میگن سورپرایز شدن باهاش و اصلا انتظار نداشتن اینقدر خوب باشه.
خودم هنوز بازی نکردم چون میگن اسپویلر داره و قشنگ ادامه P5 هست که هنوز تو لیستم.
============
اگه دنبال گرافیک نیستی Chained Echoes عالی بود.
ریمستر Suikoden 1-2 هم که نزدیکه.
دستت دردنکنه :x
از این لیستت Yakuza LaD، Scarlet Nexus و Chained Echoes رو رفتم. از SN و CE بیشتر خوشم اومد. P5:S رو هم ول کردم چون زیاد اهل بازی‌های موسو نیستم و داستانش هم به پای پنج یا رویال نمیرسید.
میشه راجب YS IX و 13 sentinels یکم توضیح بدی؟ چون زیاد تعریف شنیدم ولی نمیدونم اصلا انتظار چیو داشته باشم.

====================
برام سوال که شما چطوری نسخه یک بازی بالای 40-30 ساعت رو تو 5 ساعت میپیچین؟ :-??

اما استثنائاً اینجا احساست درست بود :D
داستان در ادامه بدتر هم میشه و واقعا افت میکنه و در حدخوبهای سری نیست.
اتفاقا این قانون خیلی خوب عمل میکنه :>
حالا نه اینکه نسخه بازی رو بپیچم ولی وقتی میبینم بعد از 10-20 درصد یه بازی با هیچ چیزیش حال نمیکنیم و ستینگش به سلیقه من نمیخوره یا مبارزاتش نمیتونه جذبم کنه بیخیالش میشم چون بعید میدونم بعدش قرار باشه معجزه بشه.
مثلا اسکارلت رو رفتم و با اینکه اوایل خیلی آروم بود ولی حداقل دوتا ویژگی مثبت داشت که با خودش همراهم کنه ولی تیلز اصلا و ابدا کشش نداشت واسم و خیلی بی روح بود مخصوصا که من متای بازی و چندتا از نقدها خیلی هایپم کرده بودن.

دستت دردنکنه :x
از این لیستت Yakuza LaD، Scarlet Nexus و Chained Echoes رو رفتم. از SN و CE بیشتر خوشم اومد. P5:S رو هم ول کردم چون زیاد اهل بازی‌های موسو نیستم و داستانش هم به پای پنج یا رویال نمیرسید.
میشه راجب YS IX و 13 sentinels یکم توضیح بدی؟ چون زیاد تعریف شنیدم ولی نمیدونم اصلا انتظار چیو داشته باشم.
13Senitnels: Aegis Rim
==========
در مورد YS (تلفظش میشه ایز) هم کلا این سری سبکش action RPG هست و اصولا یکی از بازیهایی هست که خیلی تو این سالها بعنوان در ورودی به سبک به اصطلاح JRPG ازش یاد میشد.
بقیش مثل بازیهای دیگست ، بازیهای جدیدترهاش پارتی داره ، دانجن داریم و باس.
گرایند نداره.

در مورد ارتباط داستانی نسخه های مختلف هم این سری یک شخصیت داره مثل سری زلدا.
اسمش شخصیت موقرمزمون هم Adol Christin هست.
رفیقش هم Dogi همراش تو همه نسخه ها هست.
هر نسخه رو میتونی بطور مجزا بازی کنی و نیاز نیست قبلیهارو تجربه کنی.
طبق معمول اشاراتی میشه و اگه اونهارو تجربه کرده باشی لذت بیشتری میبری ولی خب الزامی نیست.

داستان و شخصیت پردازی تو نسخه ها بالا پایین داره ولی گیم پلی همیشه تو نسخه های جدیدتر بروز میشه و مکانیکهای جدیدتر بهش اضافه.
البته اگه تا حالا بازی نکردی اول YS VIII بازی کن ، خیلی خوبه (حداقل از لحاظ داستانی) و بعد برو سمت 9.
نسخه 10 هم که امسال میاد.
======================
اتفاقا این قانون خیلی خوب عمل میکنه
:>

حالا نه اینکه نسخه بازی رو بپیچم ولی وقتی میبینم بعد از 10-20 درصد یه بازی با هیچ چیزیش حال نمیکنیم و ستینگش به سلیقه من نمیخوره یا مبارزاتش نمیتونه جذبم کنه بیخیالش میشم چون بعید میدونم بعدش قرار باشه معجزه بشه.
مثلا اسکارلت رو رفتم و با اینکه اوایل خیلی آروم بود ولی حداقل دوتا ویژگی مثبت داشت که با خودش همراهم کنه ولی تیلز اصلا و ابدا کشش نداشت واسم و خیلی بی روح بود مخصوصا که من متای بازی و چندتا از نقدها خیلی هایپم کرده بودن.
من از تجربه خودم بگم این در مورد JRPG ها حداقل جواب نمیده ، چون اکثرا بازیهای تایم بالا هستن (40/50 و بیشتر) و قضاوت بر اساس 5-4 ساعت خیلی وقتها پوچ از آب در میاد.
حالا این وسط یکسری از بازیها هستن که نیاز به مقدمه چینی برای یک آرک چند قسمته دارن ، برای همین اوایل روند کندی دارن و خیلی مکالمه محور و... هستن.
از این دست بازیها زیاد داریم که شاهکارن و 5-4 ساعت اولشون هیچ وجه تشابهی با اوج بازی نداره.

آخرین ویرایش:
بچه ها قبل از بازی کردن octapath traveler 2 ارزشش رو داره که نسخه اول رو روی سوییچ برم یا صبر کنم همون نسخه دومو برم. این ابله ها چرا نسخه اولو رو پلی استیشن نمیدن :|

بچه ها قبل از بازی کردن octapath traveler 2 ارزشش رو داره که نسخه اول رو روی سوییچ برم یا صبر کنم همون نسخه دومو برم. این ابله ها چرا نسخه اولو رو پلی استیشن نمیدن :|
نه همون نسخه ۲ رو برو فقط

• Like
Reactions: m.d.makan and SMM9
اگه یادم باشه یه اسپین اف هم روی موبایل داشت

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or