طراحی اضافه کردن آره حین مکالملت خیلی میتونست جذاب ترم باشه، حداقل کاراکترها رو جز اون اول بازی، باز هم میدیدیم همیشه یه آرت درست ازشونمنم با hikari بازی کردم
البته نیاز نیست از اول شروع کنی ، مثل شماره قبل 8تا کلاس هست که در طول بازی میتونی همرو آزاد کنی و داستان اونهارو هم ببینی.
پارتی 4 نفرست ولی کل نفراتی که میتونی با خودت همراه کنی 8 نفرن.
بازی خیلی Octopath 1 هست و یک چندتایی ویژگی جدید اضافه شده.
واقعا گیم پلی خیلی خوبه مخصوصا مبارزات و لوت.
Ochette (Hunter) هم خیلی باگه ، حیوون هارو اسیر میکنه و تو مبارزات ازشون استفاده ، تقریبا هر نوع مبارزه ای میتونه دسترسی داشته باشه.
اسپلهای ساپورت خیلی خوبی هم داره که که به پارتی کریتیکال اتک و... اضافه میکنه.
مثلا کلاس رقصنده (Agnea) برای ماموریتها میتونه نفر جمع کنه یا اونهارو تو مبارزات احضار کنه.
================
من فقط دوست داشتم اسکوئر به این بازی حین مکالمه sprite اضافه میکرد که حالتهای چهره رو بهتر نشون بده (مثلا پرسونا و...) یا کات سین که شخصیت ها کمی بیشتر جون بگیرن.
دیگه باید فرق خودت رو که شرکت مولتی میلیاردی هستی با کسی که یک نفره یک بازی میسازه (مثلا Astlibra) رو با همچین مواردی نشون بدی.
البته بودجه بالا از سر و روی بازی میباره و کاملا مشخصه (مثل صداگذاری کامل شخصیتها و NPCها) ولی اونطوری خیلی جذاب تر میشد.
اما بنظرم اسکوئر با این hd2d ها دیگه خیلی داره دست به عصا راه میره و شاید هم خصیص بازی در میاره.
من دیشب 11 یا 12 شب شروع کردم و تا 5 صبح داشتم بازی میکردم.
امروز کلا خوابیده راه میرم و کار میکنم
Octopath 1 رو حتما بازی کن، ارتباطی با نسخه دوم نداره ولی بنظرم به جای این گاچای بیخاصیت بشین اون رو بازی کن.
اونموقع نسخه موبایل هم بعنوان پیش درآمد ارزش بازی کردن پیدا میکنه. (خودم بازی نکردم)
==============
روی کنسول هم دمو محدودیت زمانی داره؟
من روی PC با دستکاری سیو پلی تایم رو صفر کردم که 4 ساعت رو پر نکنه.
فر کنم امروز باید دوباره صفر کنم وگرنه نمیرسم تو 4 ساعت چندتا کرکتر آخر رو آزاد کنم.
لوت ... حالا تو تاثیر گیم پلی شاید خفن باشه
ولی کاش مثلا زره میگرفتیم ، عوض میشد طراحیمون البته شایدم در آینده یک سری لباسا بشه...نمیدانم ولی تو این بخش اول یه خرید داشتم اتفاقی نیفتاد اما اگر سلاح و لباسا هم عوض بشن جذابه...حداقل مثل DQ11 یک سری از لباسا بشن
حوصله بازی پای PC ندارم
و سر کار هم وقت خالی زیاد دارم موبایله جوابه
خود بازی گاچاهه جالب باشه و پیشرویش رو اعصاب نره خوبه (یکم فعلا بازی کردم...اوکیه ولی در مورد lvl up اینا زیاد مطمئن نیستم )
آره دمو محدودیت سه ساعت رو داره، من هیکاری 1:40 بازی کردم تا تازه رسیدم منطقه دوم...ولی احتمالا دیگه بازی نکنم حجت بر من تمام گشت برای بازی و تایم باقی مونده هم کمه
البته میتونم رو یوزرهای دیگم بزنم...ولی وقتی قراره بازی رو بگیرم، چرا دوباره برم؟