طرفداران ژانر JRPG

با اینکه پرسونا 3 و 4 و تموم کردم زمان خودشون ولی 5 و از وسط هاش بیخیال شدم و اصلا منو نگرفت!
الان دارم tales of arise و میرم و حدود 44 ساعت تا الان بازی کردم و بشدت برام جذابه.
با اینکه سبک نوبتی و تو گیم پلی jrpg ها بیشتر دوست دارم ولی tales و خیلی بیشتر پسندیدم.

• Like
Reactions: ce7en44
منم همین بدبختی دارم :))
کلا باید برم از اون اول شروع کنم بیام.
تو همه سبکها همین کار میکنم اما به JRPG که رسیدم نتونستم یعنی در حد "بزارین برم من" نتونستم
Fire Emblem هارو نتونستم ، یک جا گفتم میرم pokemon هارو از اول بازی کنم بیام ، همینجا اعلام میکنم که من غلط بکنم حتی بهش فکر کنم :))
آخرش بهترین های سری رو بازی کردم.
باز هم بوده ولی حضور ذهن ندارم.

شانسی که اینجا داریم این هست که نسخه های پرسونا ابدا هیچ ربطی به هم ندارن و گرنه اونطوری میشه گفت ظلم میبود :D
درست تر بخوام بگم نسخه اول و دوم باهم مرتبطن.
3 و 4 هم از لحاظ زمانی به هم مرتبطن ولی در همین حد.
این وسط چندتا بازی فایتینگ/دنسینگ و... هستن که شخصیتها از هر 2تا (3 و 4 ) درش هستن (که من اینهارو بازی نکردم).

من تو این سری نسخه 5 هنوز بازی نکردم.
منتظرم یک تخفیف درست حسابی بخوره (استیم بد عادتمون کرده :D)

==============
@Reza.zareei

یک نقل قولی از بزرگی پسِ ذهنم هست ، که وقتی یکی میگه من JRPG باز هستم و تا حالا پرسونا بازی نکردم به خاطرم میاد.
نزار تو ذهنم مرورش کنم:D
فاینال فنتسی ها هم ربطی به هم دیگه نداشتن ولی کلا صافشون کردم منظورم اینکه از یه گیم خوشم بیاد کلا هرچی که به اسم اون باشه رو بازی میکنم

فاینال فنتسی ها هم ربطی به هم دیگه نداشتن ولی کلا صافشون کردم منظورم اینکه از یه گیم خوشم بیاد کلا هرچی که به اسم اون باشه رو بازی میکنم
فاینالا ربطی به هم ندارن؟ :D
من فف۱۵ رو سر اینکه حس کردم چیزی از داستان سر در نمیارم و فقط دارم مسافرت میکنم باهاشون دراپ کردم :دی

• Smile
Reactions: m.d.makan
فاینالا ربطی به هم ندارن؟ :D
من فف۱۵ رو سر اینکه حس کردم چیزی از داستان سر در نمیارم و فقط دارم مسافرت میکنم باهاشون دراپ کردم :D
اون یه سینمایی داشت با یه انیمه کوتاه و یه سری موارد دیگه که داستان با اونا شروع می شد

ولی در این انجمن فکر کنم یه True hero داریم که همه ی fire emblem رو رفته @Faruk :D
بازی کردن بازیهای قدیمی واقعا سخته. من بازیهای سگا که بچگی میرفتم رو چوبمم بزنن الان نمیکشم بازی کنم.
ولی درمورد ایشون گمان کنم الان اون فایرامبلم های میکرو رو رفته باشن که واقعا کار سختیه... حتما باید رترو باز بود. من هرگز نتونستم اون متال گیرهای دوبعدی قدیمیو برم.
یعنی فکر کنم قطعا الان رفته تشون، چون میکروهایی که تو ایران بود نه سیو داشت (سیو این بازیها یا فاینال فانتزیهای قدیم اگه اشتباه نکنم رو کارتریج اریج خود بازی بود که این چیزا هرگز تو ایران وجود نداشت) و نه حتی بازیش (به صورت کپی) گیر میومد هیچ نقش آفرینی ژاپنی ندیدم اون زمان نه رو میکرو نه سگا.

حرف پرسوناهای قدیمی یعنی یک و دو شد اونام کار هر کسی نیست تموم کردنشون. هر کی میخواد شروع کنه مستقیم از پرسونا 5 رویال شروع کنه که قدیمیا هیچ ربطیم به این ندارن.

تنها چیزی که من از سری پرسونا میخوام تو نسخه های قدیمیش ریمیک if... هست که یه شین مگامی تنسی بود و پدر پرسونا، اولین مگاتن تو دنیای مدرسه ای دهه نود ژاپن. با همون فاز دهه نودی ایشالا ریمیک شه

در کل به نظرم هر چی رو آدمو زور نکردن از شماره اولش شروع کنه (درمورد بازیهای کامپیوتری)
خودم به شخصه خیلی دوست داشتم Chrono Trigger رو بازی کنم ولی دیدم اصلا نمیکشم. هیچ وقت با بازی دو بعدی اصلا کنار نیومدم جز عناوین پلتفرمر سگا میکرو که اونام الان نمیکشم برم.
فعلا شاید Chrono Cross رو زدم اونم ریمسترش و منتظر ریمیک این عنوان میمونم. اینکه SE ریمیکاش یه دونه کامل هم نشده ایراد من مصرف کننده نیست والا:D
شما هم هر بازی ایو راحت از شماره آخرش شروع کنید حتی اگه ربط داستانیم داشت:D درمورد jrpg ها ربط داستانیم داشته باشه زیاد مهم نیست مثلا اول پارازیت ایو2 رو رفتم بعد 1
جز این بازیه که امیر @Akiba هی تبلیغشو میکنه که بازی ای نیست جز Kingdom Hearts :D نشستیم بریم دیدیم دویست تا نسخه هم هست:D
فقط موسیقیش عالی بود و هرگز از ذهنم نمیره. ولی واقعا اعصاب میخواد انقدر بازی رو تموم کنی از یه آی پی. حالا اون ریمستر قدیمیاشم هست ولی باز آدم نمیکشه حتی اگه خیلی بیکار باشه:D

• Like
Reactions: Akiba and ce7en44
در کل به نظرم هر چی رو آدمو زور نکردن از شماره اولش شروع کنه (درمورد بازیهای کامپیوتری)
خودم به شخصه خیلی دوست داشتم Chrono Trigger رو بازی کنم ولی دیدم اصلا نمیکشم. هیچ وقت با بازی دو بعدی اصلا کنار نیومدم جز عناوین پلتفرمر سگا میکرو که اونام الان نمیکشم برم.
فعلا شاید Chrono Cross رو زدم اونم ریمسترش و منتظر ریمیک این عنوان میمونم. اینکه SE ریمیکاش یه دونه کامل هم نشده ایراد من مصرف کننده نیست والا:D
شما هم هر بازی ایو راحت از شماره آخرش شروع کنید حتی اگه ربط داستانیم داشت:D درمورد jrpg ها ربط داستانیم داشته باشه زیاد مهم نیست مثلا اول پارازیت ایو2 رو رفتم بعد 1
جز این بازیه که امیر @Akiba هی تبلیغشو میکنه که بازی ای نیست جز Kingdom Hearts :D نشستیم بریم دیدیم دویست تا نسخه هم هست:D
فقط موسیقیش عالی بود و هرگز از ذهنم نمیره. ولی واقعا اعصاب میخواد انقدر بازی رو تموم کنی از یه آی پی. حالا اون ریمستر قدیمیاشم هست ولی باز آدم نمیکشه حتی اگه خیلی بیکار باشه:D
بعضی وقتا بخوای بازی اینجوری شروع کنی که داستانشم ربط داره بهم، نباید با این دید که 500تا نسخه ست شروع کنی:دی

باید کل مجموعه رو یک بازیه طولانی ببینی:-"

اون KH هم شماره اولش خیلی گیم پلیش متفاوته(من دوست ندارم زیاد، اصلا روون نیست:-" )، COM یه چیز خیلی متفاوتیه که شاید همه حال نکنند:-"
بقیه نسخه ها دیگه تقریبا تو یک سبک و سیاقه گیم پلی:دی

در مجموع به خاطر هم طولانی بودن، هم شاید خیلی ناکاما پاور بودن و این حرفا زیاد پیشنهادش نکنم به کسی
ولی من خودم خیلی دوست دارم:x
حقیقتا بازی هم اگر میکنید، زارت نرید سر شماره سوم بگید میخوام از گیم پلی لذت ببرم:دی
گیم پلی خوبه، بازی قشنگه...درست...
ولی همین تایم میتونید بزارید برای X بازیه دیگه:دی
چون از نظر داستانی هیچی دستگیرتون نمیشه و احتمالا فحش بازی هم میدید:-" (حقیقتا از نظر داستانی فرض کنید GOW IIIی هست که حتی قضیه ی پاندورا رو هم نداره... اینجا هم دقیقا چپتر آخر یک سری داستان طولانیه :دی )

یکم تو پیجهای SE ضد Forspoken کامنت دادم در کمال تعجب دیدم خیلیا میگن داریم لذت میبریم و فلان...

بیراه نیست SE چهارتا بازی قدیمی ریمیک نمیکنه به نظرم...
البته خودشونم قاتی دارن خیلی سخت میگیرن
Chrono Trigger یا فاینالهای ۱ تا ۴ اصلا با گرافیک سل شید و انیمه ای راحت درمیان... اولی که اصلا طراحی کاراکتراش با توریاما بوده دومیم به خاطر پلات و دنیاشون... با نصف خرج بیهوده فوراسپوکن یعنی راحت چهار تا ریمیک اینطوری درمیوردن عین چیم میفروخت... ولی میخوان چنان گرافیکی داشته باشن احتمالا که پرز کفش کاراکترها معلوم باشه

ریمیکای Vagrant Story که کلی از بازیشو به خاطر محدودیت سخت افزاری زدن
یا Parasite Eve ها بماند. ولی متاسفانه گیر یه شرکت به شدت ایده آل گرا تو زمینه کرافیک و متمایل به هدر دادن پول و منابع خوردیم :(
ریمیک FF IX رو معلوم نیست چیکار کرد!!! اونو با همون گرافیک سیل شید ولی به روز و با همون زاویه دوربین بده شک ندارم رکورد فروش و امتیاز میزنه...

کی سرشون به سنگ بخوره بفهمن نون تو ایناس و پولشونو سر هر پروژه جدید مزخرفی هدر ندن خدا عالمه:(

• Like
یکم تو پیجهای SE ضد Forspoken کامنت دادم در کمال تعجب دیدم خیلیا میگن داریم لذت میبریم و فلان...

بیراه نیست SE چهارتا بازی قدیمی ریمیک نمیکنه به نظرم...
البته خودشونم قاتی دارن خیلی سخت میگیرن
Chrono Trigger یا فاینالهای ۱ تا ۴ اصلا با گرافیک سل شید و انیمه ای راحت درمیان... اولی که اصلا طراحی کاراکتراش با توریاما بوده دومیم به خاطر پلات و دنیاشون... با نصف خرج بیهوده فوراسپوکن یعنی راحت چهار تا ریمیک اینطوری درمیوردن عین چیم میفروخت... ولی میخوان چنان گرافیکی داشته باشن احتمالا که پرز کفش کاراکترها معلوم باشه

ریمیکای Vagrant Story که کلی از بازیشو به خاطر محدودیت سخت افزاری زدن
یا Parasite Eve ها بماند. ولی متاسفانه گیر یه شرکت به شدت ایده آل گرا تو زمینه کرافیک و متمایل به هدر دادن پول و منابع خوردیم :(
ریمیک FF IX رو معلوم نیست چیکار کرد!!! اونو با همون گرافیک سیل شید ولی به روز و با همون زاویه دوربین بده شک ندارم رکورد فروش و امتیاز میزنه...

کی سرشون به سنگ بخوره بفهمن نون تو ایناس و پولشونو سر هر پروژه جدید مزخرفی هدر ندن خدا عالمه:(
جریان ریمیک vargarnt story چیه چنین چیزی تا حالا منتشر نشده اخباری هم نشنیدم

فاینال فنتسی 4 و 3 ریمیک سه بعدی دریافت کردن و خب منم راضیم اگه کل فاینال 1 تا 6 این جوری ریمیک شه ولی خب انگار با دادن پیکسل ریمسترا دارن میگن برنامه ای ندارن

جریان ریمیک vargarnt story چیه چنین چیزی تا حالا منتشر نشده اخباری هم نشنیدم
منظورم این بود میتونن ریمیکش کنن اونم با هزینه کم نسبت به هزینه ساخت مزخرف فوراسپوکن

ولی نمیکنن هیچ نسخه کلاسیکشم بزودی حذف شه
Vagrant Story has never been updated or remade since its original release, and though it's available as a PS1 classic on PS3, there have been reports that PS3 and Vita games are becoming unplayable.

• Like
فاینال فنتسی 4 و 3 ریمیک سه بعدی دریافت کردن و خب منم راضیم اگه کل فاینال 1 تا 6 این جوری ریمیک شه ولی خب انگار با دادن پیکسل ریمسترا دارن میگن برنامه ای ندارن
اون ریمیکها به درد عمه شون میخورد بیشتر البته 😀 من به شدت ناراضیم.
پیکسل ریمستر هم که هیچی.
اینا اسم هیچ کدومشون در واقع ریمیک نیست گرافیک اون ۳ و ۴ رو مثلا از گرافیک نینتندو فامیکام ارتقاشون دادن به گرافیک سوپر نینتندو یا PS1 (یه چیزی بین این دو‌تا در اصل)

پروژه جدید تو این آشفته بازار صنعت گیم احتمالا چیزی بهتر از فوراسپوکن نشه تو ۵۰٪ موارد. همینه که بهتره با ریمیک پول چاپ کنن و ساخت ادامه ip های قدیمیشون که FF های بهتر بسازن و هرزگاهیم ip جدید درست حسابی.

آخرین ویرایش:
  • Like
tales of arise رو الان تموم کردم و باید بگم شاهکاره.
اصلا و ابدا از دست ندید.
من حدود 45 ساعت بازی کردم و با لول 58 راحت بازی و تموم کردم.
چون بازی های زیادی رو دستم مونده و باید تموم کنم دیگه دنبال 100 کردن بازی نرفتم ولی به راحت تا 60 ساعت هم میشه توش سرگرم شد.
من نکته منفی تو بازی ندیدم و همه چیز درست و سرجاش بود.

آخرین ویرایش:
tales of arise رو الان تموم کردم و باید بگم شاهکاره.
اصلا و ابدا از دست ندید.
من حدود 45 ساعت بازی کردم و با لول 58 راحت بازی و تموم کردم.
چون بازی های رو دستم مونده و باید تموم کنم دیگه دنبال 100 کردن بازی نرفتم ولی به راحت تا 60 ساعت هم میشه توش سرگرم شد.
من نکته متفی تو بازی ندیدم و همه چیز درست و سرجاش بود.
یه سری ماموریت هست که تازه بعد از اتمام بازی باز میشن. اونا هم ارزش رفتن دارن :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or