طرفداران ژانر JRPG

سلام :D دوستان این پرسونا قضیش چیه؟ چون میبینم همه خیلی دوسش دارن ولی من اصلا ایده ای ندارم که چیه ولی دوتاشون تو گیم پس هستن :D
چکار میکنیم توش به طور کلی؟
پرسونا5 داستان یه سری بچه دبیرستانین که دزد قلب ملتن:p (بازی کنی قلب تو رو هم میدزدن:دی )
البته دزد قلب ملت، به معنی دل بردن نیست:دی یه فاز دیگه ایه:دی

حالا جدا از بخش اصلی داستان که دانجت ها و مبارزات هست
در عین حال باید زندگی دبیرستانیت رو هم پیش ببری:-"
کلاس های مدرسه، بیرون رفتن با دوست ها و وقت گذزوندن با افراد مختلف، تلاش برای بالا بردن اسکیل هات و ....

در مجموع باید تجربه کنی و مزه ش رو بچشی تا بفهمی چجوریاست:دی
اگر پرسونا5 رویال روی گیم پسه حتما برو سراغش:-"
بازی منوهاش و همه چی خیلی استایل خاص و باحالی داره، از همون اول جذبت میکنه:دی (یا منکنه بگی شلوغه و فرار کنی:)) )

سلام :D دوستان این پرسونا قضیش چیه؟ چون میبینم همه خیلی دوسش دارن ولی من اصلا ایده ای ندارم که چیه ولی دوتاشون تو گیم پس هستن :D
چکار میکنیم توش به طور کلی؟
زندگی میکنی :D
کلمه درست تری پیدا نکردم :))

هر چی واژه ترین از نوع مثبت تو زبان فارسی داریم میتونی در توصیف بازی به کار ببری.
اگه تا حالا JRPG بازی نکردی این عنوان در ورودی به این سبک هست.
با اینکه تو بعضی از جنبه ها نسخه سوم شاید بهتر باشه ولی بنظرم اول P4 بازی کن چون کمی پالیش شده تر از 3 هست.
البته مطمئنم اگه با 4 ارتباط بگیری بعدش میری همرو درو میکنی.
چون همه چی از همین نسخه سوم بازی شروع شد.

این هم بگم که ارتباط داستانی باهم ندارن.
هر طور دوست داری بازی کن.

بازی آموزش و... هم نمیخواد ، اصلا اینطور طراحی شده که از همون اول درگیر و جذبت کنه.
برای همین یکی از بهترین عناوین برای آشنا شدن با JRPG هست.
برای همین نسخه های مختلف این سری همیشه جزو Top5 یا Top10 هر پلیری میتونه باشه.

==========
گفتی هردوش روی گیم پس هست.
من یاد خودم افتادم که برای اینکه MGS Peace Walker بازی کنم چندماه برنامه ریزی کرده بودم و پولهام جمع میکردم تا بتونم ویتا بخرم.
بعد خرید ویتا اون چند روزی که صبر کردم تا بازیهای منتخب برسه به دستم تو استور P4 تخفیف خورده بود منم چون تو لیست خریدم بود (تو رتبه های خیلی پایین تر) گفتم بهترین موقعست که بخرم.
خلاصه اینکه خریدن همان و بازی کردن شبانه روزی حتی سر کار همان.
MGS/Uncharted و... که فیزیکی خریده بودم رسید دستم و من تا ماه ها بعد سمتشون نرفتم.
شد اولین بازی JRPG که من بازی کردم.

خلاصه اینکه تا روی گیم پس هست حتما تجربش کن چون امکان داره دیگه این فرصت پیش نیاد.

ایول پس همین امشب میزنم پرسونا 5 رویال نصب شه :D
این عناوین رویال و پورتابل صرفا تایتل اون نسخه هستن؟ یا نه مثلا پرسونا 3 پورتابل داریم پرسونا 3 مدل دیگه هم داریم؟ :دی
فقط کاش مبارزاتی که داره نوبتی نباشه واقعا کلمو خراب میکنه مبارزات نوبتی حالا چه ff باشه چه south park یا هرچی دیگه :دی

ایول پس همین امشب میزنم پرسونا 5 رویال نصب شه :D
این عناوین رویال و پورتابل صرفا تایتل اون نسخه هستن؟ یا نه مثلا پرسونا 3 پورتابل داریم پرسونا 3 مدل دیگه هم داریم؟ :D
فقط کاش مبارزاتی که داره نوبتی نباشه واقعا کلمو خراب میکنه مبارزات نوبتی حالا چه ff باشه چه south park یا هرچی دیگه :D
Persona 3
Persona 3 FES
Persona 3 Portable
سه تاشونم باهم فرق دارن :D

DNA سری SMT و اسپین آف های اصلی اش مبارزات نوبتی اه.

• Like
Reactions: ce7en44 and Z-fan
Persona 3
Persona 3 FES
Persona 3 Portable
سه تاشونم باهم فرق دارن :D

DNA سری SMT و اسپین آف های اصلی اش مبارزات نوبتی اه.
قلبم میگیره با مبارزات نوبتی :(
من به هر حال باید بازی کنم پرسونا رو تا ببینم چیه
غیر قابل باوره برام که انقدر همه روی شاهکار بودنش تاکید دارن

من پرسونا 4 گلدن رو همینطور که از امضام مشخص هست شروع کردم :D و خدا لعنتش کنه کلی کار دارم و 3 ساعت و نیم بازی کردم بدون اینکه بفهمم زمان چجوری گذشته
البته که اولش انقد حوصلمو سر برد اون حجم از دیالوگ و گرافیکش که خیلی نینتندو-لایک بود که واقعا داشتم دراپش میکردم ولی کم کم جذاب تر شد دیگه به اولین دانجن بازی که رسیدم روحم به پرواز در اومد :D
چقدم مبارزات نوبتیش خوب بود حقیقتا فکرشم نمیکردم انقدر جذاب و دلچسب باشه :دی
تنها چیزی که نفهمیدم این سوشال لینکاشه که اونم احتمالا کم کم دستم میاد چیه قضیش :دی

تنها چیزی که نفهمیدم این سوشال لینکاشه که اونم احتمالا کم کم دستم میاد چیه قضیش :D
آره اینکه خودت متوجه بشی بهتر.
منم نمیخوام چیزی برات اسپویل کنم ولی از این به بعد هرچی بازی میکنی بازی جذاب تر میشه و اعتیادآورتر.

• Like
Reactions: ce7en44
آره اینکه خودت متوجه بشی بهتر.
منم نمیخوام چیزی برات اسپویل کنم ولی از این به بعد هرچی بازی میکنی بازی جذاب تر میشه و اعتیادآورتر.
خوشحالم که اول از 4 شروع کردم :دی اگه از 5 شروع میکردم احتمالا دیگه به خاطر این گرافیک برنمیگشتم به 4 و 3 :دی

دقیقا.
تا همینجایی که رفتی بیشتر از کدوم شخصیت خوشت اومده؟
من یه ستینگی تو مغزم روشنه که کلا موهای چتری اولویت دارن :دی حالا میخواد ایناروس یوسف پیامبر باشه یا خیاط اینکردیبلز یا آناستازیا از فیفتی شیدز :دی
طبعا اول از همه یوکیکو رو دوس دارم :D بعد از اون یوسوکه خیلی رفیق خوبیه به نظرم هرچقدرم کارکتر های بیشتری آنلاک شن درطول بازی هیچوقت از ترکیبم خارجش نکنم :D

من یه ستینگی تو مغزم روشنه که کلا موهای چتری اولویت دارن :D حالا میخواد ایناروس یوسف پیامبر باشه یا خیاط اینکردیبلز یا آناستازیا از فیفتی شیدز :D
طبعا اول از همه یوکیکو رو دوس دارم :D بعد از اون یوسوکه خیلی رفیق خوبیه به نظرم هرچقدرم کارکتر های بیشتری آنلاک شن درطول بازی هیچوقت از ترکیبم خارجش نکنم :D
احسنت:D
من تو 4 عاشق ناناکو و chie بودم ، کلا دیالوگهایی که میگن با صدای خیلی خوبی که روش گذاشتن عالی بود.
من فکر کنم 3-2 تا JRPG بودن که اگه حق انتخاب داشتم باصدای انگلیسی بازی کردم ، یکیش همین P4.
البته P4 که توفیق اجباری بود روی ویتا (ژاپنی نداشت اونموقع).
ولی میخوام بگم صداهای انگلیسی این بازی واقعا عالیه.

• Like
Reactions: ce7en44
احسنت:D
من تو 4 عاشق ناناکو و chie بودم ، کلا دیالوگهایی که میگن با صدای خیلی خوبی که روش گذاشتن عالی بود.
من فکر کنم 3-2 تا JRPG بودن که اگه حق انتخاب داشتم باصدای انگلیسی بازی کردم ، یکیش همین P4.
البته P4 که توفیق اجباری بود روی ویتا (ژاپنی نداشت اونموقع).
ولی میخوام بگم صداهای انگلیسی این بازی واقعا عالیه.
منم تعجب کردم از صدای انگلیسیش زیاد انیمه باز و ژاپنی باز نیستم کلا ولی تا حالا هرچی انیمه دیدم یا بازیای ژاپنی بازی کردم انگلیسیاشون یه جوری تو دیوار بود اصلا نمیشد تحمل کرد اون لحجه ای انیمه ای روی زبان انگلیسی رو ولی پرسونا کاملا قابل قبول بود برام :D تنها مشکلی که باهاش دارم دیالوگای خیلی طولانی در قالب تکست و ویسه شخصا کاتسین رو خیلی ترجیح میدم (مخصوصا که کاتسینای این بازی خیلی قشنگن من حتی به این فکر کردم که کاش انیمه ازش وجود داشته باشه :دی) یاکوزا0 رو سر همین زیاد بودن دیالوگاش دراپ کردم :دی

• Like
Reactions: m.d.makan
خوشحالم که اول از 4 شروع کردم :D اگه از 5 شروع میکردم احتمالا دیگه به خاطر این گرافیک برنمیگشتم به 4 و 3 :D
به باتلاق پرسونا خوش اومدی:D
منم اول از 3 شروع کردم ولی بعد رفتم سراغ 4 و 2 و 1.
ترتیب شماره های محبوبم هم اینه:
P2 Innocent Sin
P3 FES
P4
P1: Revelations
P2 Eternal Punishment

بعد کشیده شدم توی SMT و اول SMT3 زدم، بعد Digital Devil Saga 1و2، بعد SMTIV اصلی و آپوکالیپس، بعد SMT: Strange Journey و ...
ولی هیچوقت دیگه فرصت نشد P3P و P4 Golden رو برم (در واقع حس گرایند دوباره نیست) . PQ هم نتونستم ارتباط برقرار کنم. P5Royal هم که هنوز نیومده :-"

به باتلاق پرسونا خوش اومدی:D
منم اول از 3 شروع کردم ولی بعد رفتم سراغ 4 و 2 و 1.
ترتیب شماره های محبوبم هم اینه:
P2 Innocent Sin
P3 FES
P4
P1: Revelations
P2 Eternal Punishment

بعد کشیده شدم توی SMT و اول SMT3 زدم، بعد Digital Devil Saga 1و2، بعد SMTIV اصلی و آپوکالیپس، بعد SMT: Strange Journey و ...
ولی هیچوقت دیگه فرصت نشد P3P و P4 Golden رو برم (در واقع حس گرایند دوباره نیست) . PQ هم نتونستم ارتباط برقرار کنم. P5Royal هم که هنوز نیومده :-"
نه دیگه انقد وقت ندارم :دی پولم ندارم همین و 5رویال و نهایتا 3پورتابل رو بازی میکنم :دی به بازیای دیگمم باید برسم :دی
از طرفی هم چون خیلی از پرسونا خوشم اومده میخوام جوجو رو هم ببینم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or