طرفداران ژانر JRPG

داشتم جواب پست قبلیو میدادم پست شما اومد فکر کردم مربوط به این بحثه حواسم به پستای قبلیش نبود شرمنده :D

پ.ن: بحث jrpg و گرافیک شد این granblue fantasy relink خبری ازش نیست؟ اگه اشتباه نکنم پلاتینیوم گیمز داشت میساختش (یا شایدم رو بخش مبارزاتش کار میکرد یادم نیست) تریلر هاش هم گرافیک جذابی داشت هم مبارزاتش قشنگ بود
فقط این میدونم که ناشر بازی رو از پلاتینیوم گرفت یا پلاتینیوم کنار کشید و خودش روش کار کرد.

• Like
Reactions: zilyzal
فقط این میدونم که ناشر بازی رو از پلاتینیوم گرفت یا پلاتینیوم کنار کشید و خودش روش کار کرد.
حیف شد اون زمان که بازیو دادن به پلاتینیوم و یه تریلر گیم پلی ازش اومد خیلی براش هایپ بودم اینا هم شانس ندارن اون از مایکرو که scalebound کنسل کرد اینم از این
حس میکنم این پروژه های پلاتینیوم که اینجوری میشن بخاطر اون hideki kamiya بی اعصابه :)) دوتا کلمه باهاش حرف میزنن میگیره بلاکشون میکنه کنسل میشه :))

• Smile
Reactions: m.d.makan
من جدا از بحث این پیکسل آرتی ها که نتونستم هنوز باهشون کنار بیام بقیه jrpg ها رو دوست دارم toa و xeno 3 بهترین بازی هایی jrpg هستند به نظرم البته به شرطی که عناوین jrpg کنسول ps1 و قبل اون و پیکسل آرتی ها رو از این قاعده جدا کنم چون تجربه نکردم که نظری بدم در واقع من از زمان ps2 بود که از این سبک خوشم اومد.

عناوین برتر jrpg شما چیه ؟

من جدا از بحث این پیکسل آرتی ها که نتونستم هنوز باهشون کنار بیام بقیه jrpg ها رو دوست دارم toa و xeno 3 بهترین بازی هایی jrpg هستند به نظرم البته به شرطی که عناوین jrpg کنسول ps1 و قبل اون و پیکسل آرتی ها رو از این قاعده جدا کنم چون تجربه نکردم که نظری بدم در واقع من از زمان ps2 بود که از این سبک خوشم اومد.

عناوین برتر jrpg شما چیه ؟
بدون ترتیب خاصی
Chrono Trigger
SUIKODEN که نسخه اول و دوم ریمسترش بزودی میاد
XENOGEARS
سری Trails
سری Persona / SMT
سری FF
Earthbound
سری hack.
و... کلی دیگه که حضور ذهن ندارم.

یک چندتایی هم میزارم تو لیست پایین.

تو اون مایه ها که گرافیکی باشن:
پرسونا 4-5 که تعریف نمیخوان ، ریمستر نسخه سوم هم که بزودی منتشر میشه.
SMT V خیلی خوب بود.
یاکوزا Like A Dragon خیلی خوب بود
ni no kuni
Valkyria Chronicles هر کدوم که شد
سری Tales of که آخریش بازی کردی ولی همشون خوبن.
سری Star Ocean هم خوبن .
Drakengard 3 و2نسخه از Nier هم اضافه کنم.
سری YS پیشنهاد میکنم
سری Kingdom Hearts البته داستان مرتبط دارن و باید همرو بازی کنی.
دراگون کوئست XI فوق العادست.
این وسط کلی هم نسخه های مختلف FF هست که از X/X-2 به بعد دیگه گرافیک مورد نظرت رو احتمالا دارن

چندتایی از این بازیها از لحاظ گیم پلی شاید کاملا نشه بهشون گفت JRPG و بیشتر اکشن RPG باشن ولی تو همون فضای JRPGها با داستان گویی/شخصیت پردازی قوی ساخته شدن.

البته Chrono Trigger و دنیایی از JRPG های بزرگ همشون متعلق به نسل پنجم هستن!

======================

مورد دیگه اینکه این زاویه دوربین ، استایل گرافیکی ، گیم پلی و... خودش یک سبک بازی سازی هست.
دلیل ساخت این بازیها به این شکل ضعف سخت افزاری یا کمبود بودجه و... نیست.
اتفاقا یکی از دلایلی که این بازیها تاریخ مصرف ندارن همین استایل گرافیکی هست که اونهارو ماندگار کرده.
برای همین هنوز JRPG های دوران NES هم قابل بازی هستن و چپ و راست پیشنهاد میشن.

کلا چندتا سبک بازی داریم که میشه برگشت به 30 و چند سال پیش و از عناوین اون سال لذت برد؟
جواب هر چندتا سبکی که باشه تهش میرسیم به اینکه پس مبحث گرافیک ریلستیک نباید خیلی درش مورد توجه باشه.

ما همین اواخر تو 2022 بازی Triangle Strategy داشتیم ، قبل تر هم بازیهایی مثل Octopath Traveler و کلی دیگه.
پشت به پشت هم دارن ریمستر عناوین قدیمی معرفی میشن ، اینها برای خاطره بازی یک مشت پلیرهای پیرپاتال نیست ، کلی پلیر جدید از نسل 8 و حتی نهم برای این بازیها اشتیاق دارن.
میخوام بگم اگر برای تجربه گرافیک به سمت این سبک میاید به کاهدون زدید.
جز چند تا عنوان بزرگ و بعضا نه چندان باکیفیت مورد خاص دیگه ای نمیشه پیدا کرد.

ویژگیهایی که این سبک رو برجسته کرده ، داستان گویی قوی ، شخصیت پردازی و گیم پلی جذاب اونهاست که ارزش دنبال کردن داره.
Octopath Traveler یا I am Setsuna اینا گرافیکشون عالیه اتفاقا بازی کردم. بازی پیکسلی رو نمیتونم نسل سه و چهار اینا رو نمیتونم
نسل پنجم گیمینگ به دوره کنسولهای پلی استیشن1 نینتندو 64 و سگا ساترن اطلاق میشه که همه گرافیک سه بعدی داشتن. حتی سگا جنسیس بازی سه بعدی هم میتونست اجرا کنه یه سونیک بود و اون مراحل مینی گیم سه بعدی سونیک... منم اولین دستگاهم سگا جنسیس بود
خود سگا جنسیس JRPG داشت ولی فیلماش تو ایران نبود فنتزی استار معروفترینش، فلذا من با JRPG از زمان پلی استیشن1 آشنا شدم.
ولی Chrono Trigger گرافیکش به لحاظ تکنیکی کاملا عین بازی های سوپر نینتندو و نسل چهار هست دو بعدیه کلا
Chrono Trigger بازیش آره "روی کاغذ از لحاظ زمانی صرفا" تو دوران نسل پنجم اومده چون نسل پنجم از 1993 شروع شد تا 2001
و Chrono Trigger سال 1995 عرضه شد

این که میگید نباید ریمیک شه اشتباهه من نوعی وقتی نمیتونم بازیش کنم گیمرهای فعلی که هیچی دیگه
اصولا این بازیا رو باید رترو باز باشی بری. من همون هویج خمار و سونیک رو که صد بار تموم کردم الان نمیکشم بازی کنم. اونا هیچی JRPG های سخت پلی1 مثل پارازیت ایو 1 و 2 هم همینطور
پلیر نسل هشت و نه در یه صورت میتونه سراغ این بازیها بره که رترو گیمر باشه ولاغیر.
=
=
=
=
=
=
گویا سایت گیم سابم دیگه فعالیتی نداره همینکه راضی شدن jrpg هم فارسی کنن اینطوری...:(
1234.jpg
سری پرسونا هم قابلیت فارسی سازی داره. یه جا رو باید گیر بیارم مخشونو بزنم برای فارسی سازی کالکشکن.

• Like
Reactions: ce7en44
عزیز این ها که گفتی ته دیگش هم خورده شده مگه میشه طرفردار jrpg باشی فاینال بازی نکنی

من فقط jrpg هایی رو گفتم که حالت پیکسلی دارند و گرنه بقیش که مشکلی نیست
اگه رترو بازی، یا نمیدونی گیمر رترو هستی نیستی و... بسم الله تست کن ضرری نداره در غیر اینصورت یه چیزا رو آدم همیشه جوابشونو از پیش میدونه...

به اعتقاد من مکانیسم بازی بسیار مهمه به روز باشه

بنده وقتی این نسل n تا بازی جهان باز با مکانیسم مشخصشون رفتم، سخته بشینم پای بازی نسل چهار و لذت ببرم این چیز واضح و مبرهنیه

دلیل اینکه SE سراغ ریمیک کردن بازیاش آنچنان نمیره هم بر عکس چیز کاملا مبهمیه که از پول و فروششون خوشش نمیاد یا چی.

من مدیر اونجا بودم نصف توان استدیوها رو میذاشتم برای ریمیک JRPG های قدیم پول چاپ میکردم کاری که کپکام میکنه و سودشو میبینه

• Like
R.gif
خخخ
من معنی پستش رو درست متوجه نشدم. فکر کردم کاملا صفر کیلومتره تو JRPG زدن

ولی سوای هر چیز، تو پیشنهاد دادن بازیای قدیمی باید دقت کرد اگه کسی تازه میخواد JRPG بزنه.

پ.ن: Dragon Quest VIII اومدم برم. دیدم نسخه 3DS یه مرحله داره با دوربین باید رد کنی گیر میکنی، PS2 هم بری ویکی PCSX2 میبینی جزو بازیهای مشکل داره.
عملا باید منتظر ریمستر بمونم تازه اگه اون خوب از آب دربیاد.

بالاخره بعد 7سال ماد Echo S VII برای FF VII (نسخه اصلی) منتشر شد.
با این ماد کل شخصیت های بازی صداگذاری کامل شدن.

2-3 سال اخیر با جذب یک تیم حرفه ای صداگذاری ، پروژه راه صدساله رو یک شبه طی کرد.
واقعا حجم کاری که انجام شده اون هم با این کیفیت فوق العادست.
=========
تاریخ انتشار 13 ژانویه (12 روز دیگه) .
=============
نکته جالب اینکه کار روی صداگذاری کامل FF VIII و همینطور IX از همین تیم شروع شده.
صداگذاری اون 2 بازی بطور همزمان داره انجام میشه.
اگه میخواین پیگیری کنین:
https://twitter.com/tsunamods
https://twitter.com/UpRiisen

"پیام جدید کیتاسه به مناسبت سال نو"

▫️در پیام تبریک سال نو کیتاسه، او گفته است که توسعه بازی FFVIII Rebirth به سرعت در حال انجام شدن است.

▪️همچنین او گفت که در سال 2023 یک اعلامیه بسیار بزرگ خواهد داشت که ربطی به فاینال فنتسی 7 نداره و الان نمی تواند چیزی درباره اش بگوید. او میخواهد سال جدید سالی هیجان انگیز برای فاینال فانتزی باشد.(احتمالا عنوان معرفی نشده که ربطی به فاینال فنتسی 7 نداره همون فاینال فنتسی 9 ریمیک هستش)

بالاخره بعد 7سال ماد Echo S VII برای FF VII (نسخه اصلی) منتشر شد.
با این ماد کل شخصیت های بازی صداگذاری کامل شدن.

2-3 سال اخیر با جذب یک تیم حرفه ای صداگذاری ، پروژه راه صدساله رو یک شبه طی کرد.
واقعا حجم کاری که انجام شده اون هم با این کیفیت فوق العادست.
=========
تاریخ انتشار 13 ژانویه (12 روز دیگه) .
=============
نکته جالب اینکه کار روی صداگذاری کامل FF VIII و همینطور IX از همین تیم شروع شده.
صداگذاری اون 2 بازی بطور همزمان داره انجام میشه.
اگه میخواین پیگیری کنین:
https://twitter.com/tsunamods
https://twitter.com/UpRiisen
می تونم بزارم کانالم؟

• Like
آقا سری Atelier رو میشه بازی کرد ؟ یک مقداری بازی کردم نمی دونم احساس می کنم خیلی لوده بازی و بچه گانه هست مفاهیم سنگین و بعضا جذاب سایر jrpg ها رو نداره ! مثل پرسونا، سری زنو، سری تیلز، ff و ... نیست

• Like
آقا سری Atelier رو میشه بازی کرد ؟ یک مقداری بازی کردم نمی دونم احساس می کنم خیلی لوده بازی و بچه گانه هست مفاهیم سنگین و بعضا جذاب سایر jrpg ها رو نداره ! مثل پرسونا، سری زنو، سری تیلز، ff و ... نیست
منم اصلا با این سری ارتباط نگرفتم.
همون سری FF سرامد هستند.
البته گیم پلی VALKYRIA CHRONICLES بی نظیره.

منم اصلا با این سری ارتباط نگرفتم.
همون سری FF سرامد هستند.
البته گیم پلی VALKYRIA CHRONICLES بی نظیره.

اره اون ها رو بازی کردم

پ.ن: اقا این رام بازی Xenoblade Chronicles x رو از کجا گیر بیارم که بی دردسر دانلود شه ! بقیه سایت ها دانلودشون خیلی اذیت می کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or