طرفداران ژانر JRPG

1
2
3
3 remake 3D
4
4 remake 3D
4 after years 2D
4 after years 3D
4 -Interlude-
5
6
7
8
9
10
10_2
12
13
13_2
13 lightning Returns
15
Dissidia
Dissidia 021
12 ds
Crystal chornical
7 Crisis core
7 Drege of cerbrus
Type_0
Dimensions
Dimensions 2
Tactics
Chocobo Racing
Fables: Chocobo Tales
Fables: Chocobo's Dungeon
The 4 hero of light
Mystic quest
explorer
Theatrhythm
pictlogica
Mobius
World of final fantasy
World of final fantasy maxima
Bahamut lagoon
Adventure
Crystal defenders
crystal chronicles life as a king
crystal chronicles life as a Darklord
Ehrgeiz: God Bless the Ring
vagrant story
Blood of bahamut
Tactics A2
Tactics Advance
Crystal chronicles Ring of fates
Crystal chronicles echoes of time
Chocobo stallion
Chocobo dungeon 2
Dice de chocobo
Chocobo no Fushigi na Dungeon
Hataraku Chocobo
Before crisis remake fanmade
Brave exvius
Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable
Cid to Chocobo no Fushigi na Dungeon Toki Wasure no Meikyū DS+
Chocobo to Mahō no Ehon
Chocobo to Mahō no Ehon: Majo to Shōjo to Gonin no Yūsha
Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

من تا امروز تونستم تمام فاینال فنتسی و اسپین اف های این لیست رو بازی کنم من نمیگم فاینال فنتسی 15 خوبه بلکه به نظرم از 13 قابل تحمل تره البته یه سری اسپین اف رو کنسول های نینتندو دادن اونا اصلا غیر قابل تحملن اگه بتونم فاینال فنتسی 11 و 14 رو بزنم لیستم از بازی های اصلی تکمیل میشه

این بحث ها رو ول کنید و World of Final Fantasy بزنید و لذت ببرید :p
والله :-"

---

من 15 رو دوست داشتم، ایراد کم نداشت(تازه بعد آپدیت اولین بار زدم) ، ولی کلا اون حس Road Trip و چهارتا رفیق و برادرش رو خیلی دوست داشتم!

اگر FF XIII هم ریمستر میشد، سه گانه ش رو میزدم:-"
یه زمانی خیلی فحش خورد، ولی به نظرم احتمالا اونقدر دیگه فاجعه نباشه و میشه ازش لذت برد:-" ... در حد همون متاش دیگه حداقل باید خوب باشه:-" (ولی FF XV خیلی بیشتر از متاش حال داد :-" )

• Like
Reactions: NHM and Reza.zareei
والله :-"

---

من 15 رو دوست داشتم، ایراد کم نداشت(تازه بعد آپدیت اولین بار زدم) ، ولی کلا اون حس Road Trip و چهارتا رفیق و برادرش رو خیلی دوست داشتم!

اگر FF XIII هم ریمستر میشد، سه گانه ش رو میزدم:-"
یه زمانی خیلی فحش خورد، ولی به نظرم احتمالا اونقدر دیگه فاجعه نباشه و میشه ازش لذت برد:-" ... در حد همون متاش دیگه حداقل باید خوب باشه:-" (ولی FF XV خیلی بیشتر از متاش حال داد :-" )
الان دیگه به جز 11 و 14 با چندتا بازی موبایل چیزی نمونده که نزده باشم(البته ریمیک7 رو هم نزدم هنوز) اون world of final fantasy هم عالی بود خیلی دوستش داشتم حتی الهه ی بازی رو شکست دادم که یه باس مخفی بود خیلی قوی بود ولی خب هرکاری کردم کاتسین اخر بازی رو نتونستم ببینم رفتم از یوتویوب دیدم😁

کسی نمیگه ۱۳ فوق العاده بود و چه چه.۱۳ و دنباله هاش ایراد های مختلف داشتن، توی این شکی نیست.
اما یه چیز دیگه هم هست: کسی که میاد میگه ۱۳ کثافت خالصه ، هیتر تمامه و کاملا داره هیت میورزه. زیاد هم داره هیت میورزه.
توی این هم شکی نیست.
:)

کسی بخواد از رو این حرف قضاوت کنه، یه جوری نتیجه میگیره، انگار مثلاً ما داریم از یه بازی با متا ۵۰-۶۰ دفاع می کنیم.
این هیتر تمامی که میفرمایید بازی رو پلات کرده دوست عزیز:D هر کی 13 رو پلات کرده میدونه چه خون دلی برا 2 تا از تروفی های بازی باید میخوردی تا بدستشون بیاری و چقدر خودتو باید در دنیای بازی غرق میکردی. بر اساس همین تجربه ای که داشتم و مقایسه ای که با بقیه فف هایی که بازی کردم انجام میدم با اطمینان تمام میگم که بله، فف 13 زباله هستش. دیگه ببخشید که برا شما سنگینه نظرم:D
راجع به متای 13 هم یه نمونه رو اشاره میکنم، اونم بچه های سابق گیم تریلرز (ایزی الایز فعلی) که یک بار به صراحت گفتن نمره ای که اون موقع به 13 داده بودن کاملا بیشتر از حقش بوده و اصلا این بازی در حد و اندازه های 80 نبوده هیچ رقمه و همچنین توی تیم حال حاضرشون همه موافقن که 13 یکی از بدترین ها هستش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza.zareei
این هیتر تمامی که میفرمایید بازی رو پلات کرده دوست عزیز:D هر کی 13 رو پلات کرده میدونه چه خون دلی برا 2 تا از تروفی های بازی باید میخوردی تا بدستشون بیاری و چقدر خودتو باید در دنیای بازی غرق میکردی. بر اساس همین تجربه ای که داشتم و مقایسه ای که با بقیه فف هایی که بازی کردم انجام میدم با اطمینان تمام میگم که بله، فف 13 زباله هستش. دیگه ببخشید که برا شما سنگینه نظرم:D
راجع به متای 13 هم یه نمونه رو اشاره میکنم، اونم بچه های سابق گیم تریلرز (ایزی الایز فعلی) که یک بار به صراحت گفتن نمره ای که اون موقع به 13 داده بودن کاملا بیشتر از حقش بوده و اصلا این بازی در حد و اندازه های 80 نبوده هیچ رقمه و همچنین توی تیم حال حاضرشون همه موافقن که 13 یکی از بدترین ها هستش.
الان پلات معیار چیه دقیقا؟ تو همین فروم کسیو میشناسم که تا وقتی بود، همه کاربرا خیلی بیشتر از من و شما قبولش داشتن، بازی ها را هنوز که هنوزه به هر بدبختی هست پلات می کنه، همین فاینال 15 را هم همون موقع که اومد پلات کرد، اما بعد تموم شد در اومد هر چی فحش بد و خوب بلد بود به بازی و سری داد (13 را هم پلات کرده بود). کلا هم ادعاش این بود که چون من بازی ها را دارم پلات می کنم، دانش کاملی دارم از هر بازی و نظرم فکته.
خوشبختانه نظر شما هم فکت نیست که بخواد برای کسی سنگین باشه. از قضا تصور ذهنی خودتونه که میایید بازیی که ATB و موسیقیش جزو بهترین های سری هست را کلا زباله مطلق خطاب می کنید.
درباره متا هم حرف نمی زنم. همین که 13 متا 83 داره و 13-2 هم متا 79 داره فکر می کنم جوابتون باشه.
اها... منتقدا سر 13-2 هم بازم گیج و منگ و هایپ زده و چه و چه بودن، یه جوری نمره دادن که میانگین نمراتشون تو متا دوباره نزدیک 80 شده.

پ.ن: حتی اگه بیایید 3/(66+79+83) بکنید، بازم به 76 می رسید که عددی تو بازه سبزه و یه 10،20 نمره با اون FF13 ای که شما بازی کردید و تصوراتتون را دورش ساختید، فرق داره :D
پ.ن 2: 6 ساله دارم بازی نقد می کنم، تو سایت های مختلف و شناخته شده ایرانی بودم، احدی را ندیدم که بیاد به بازی با متا حتی زرد بگه کثافت و زباله.

این که عشقه:x

یه سوال من هیچ دیسیدیا NT رو بازی نکردم برای اتمام بخش داستانیش باید مبارزات آنلاین انجام بدم یا افلاین هم میشه تمومش کرد؟
تا جایی که یادمه باید انلاین بازی می کردید.
بعد داستانش اون روالی که فکر می کنی را نداره. کات سین هاش را هم تو یوتیوب ببینی جوابه.
پ.ن: نت خوبی هم میخواد به نسبت

آخرین ویرایش:
حقیقتش به نظر‌من ۱۳-۲ چندین پله از ۱۵ سرتره. ۱۳-۲ با وجود تمام بدیاش، یه ویلین فوق‌العاده، یه گیم‌پلی نسبتا سخت و درگیرکننده و یه هدف نسبی داره. ولی ۱۵ به خودی خود یه آش شله قلم کار بی‌هدف، بزرگ و توخالیه که خیلی سخته وسطش ولش نکنی.
در مجموع به نظرم جفتشون از نسخه‌های ضعیف‌تر سری‌ان، ولی Caius به کل هیکل ۱۵ می‌ارزه :D

الان پلات معیار چیه دقیقا؟ تو همین فروم کسیو میشناسم که تا وقتی بود، همه کاربرا خیلی بیشتر از من و شما قبولش داشتن، بازی ها را هنوز که هنوزه به هر بدبختی هست پلات می کنه، همین فاینال 15 را هم همون موقع که اومد پلات کرد، اما بعد تموم شد در اومد هر چی فحش بد و خوب بلد بود به بازی و سری داد (13 را هم پلات کرده بود). کلا هم ادعاش این بود که چون من بازی ها را دارم پلات می کنم، دانش کاملی دارم از هر بازی و نظرم فکته.
خوشبختانه نظر شما هم فکت نیست که بخواد برای کسی سنگین باشه. از قضا تصور ذهنی خودتونه که میایید بازیی که ATB و موسیقیش جزو بهترین های سری هست را کلا زباله مطلق خطاب می کنید.
درباره متا هم حرف نمی زنم. همین که 13 متا 83 داره و 13-2 هم متا 79 داره فکر می کنم جوابتون باشه.
اها... منتقدا سر 13-2 هم بازم گیج و منگ و هایپ زده و چه و چه بودن، یه جوری نمره دادن که میانگین نمراتشون تو متا دوباره نزدیک 80 شده.

پ.ن: حتی اگه بیایید 3/(66+79+83) بکنید، بازم به 76 می رسید که عددی تو بازه سبزه و یه 10،20 نمره با اون FF13 ای که شما بازی کردید و تصوراتتون را دورش ساختید، فرق داره :D
پ.ن 2: 6 ساله دارم بازی نقد می کنم، تو سایت های مختلف و شناخته شده ایرانی بودم، احدی را ندیدم که بیاد به بازی با متا حتی زرد بگه کثافت و زباله.
شما همین که داری با این سطح از جنگندگی به من پاسخ میدی یعنی نظرم برات سنگین بوده:D در مورد پلات هم منظور این بود که انقدری این بازی برای من مهم بوده که بخوام این همه براش وقت بزارم و زیر و بمش رو شخم بزنم. قطعا از یکی که بار اولش بوده فف میزنه نظرم در موردش ولید تره:) ( در قیاس با بقیه شماره های مجموعه منظورمه) بعدشم مگه من گفتم 15 شاهکار بوده؟ اونم یه زباله مثل 13:D
همون سیستم ATB و پردایم 13 یکی از ماستمالیته ترین کامبت دیزاین های تاریخ این سری بودش که تازه واردین فف یوقت اوف نشن:D
در مورد متا هم که توضیح دادم... قطعا 13 اگه الان ریلیز میشد به زور 70 هم نمیگرفت. 13-2 هم اصلا حرفی نزدم چون بازی نکردم و برام اهمیتی هم نداره.

پ.ن: خب پس خوب نگاه نکردی اون سایتهای شناخته شده ایرانی رو! چون قرار نیست همه چشمشون به متا باشه. شما معیارت متا هستش، من معیارم تجربه خودمه و تجربه خودم میگه این بازی شت بوده:D ( بازم میگم، در قیاس با بقیه شماره ها) بازم ببخشید اگه غیر قابل هضمه نظرم برات:D

شما همین که داری با این سطح از جنگندگی به من پاسخ میدی یعنی نظرم برات سنگین بوده:D در مورد پلات هم منظور این بود که انقدری این بازی برای من مهم بوده که بخوام این همه براش وقت بزارم و زیر و بمش رو شخم بزنم. قطعا از یکی که بار اولش بوده فف میزنه نظرم در موردش ولید تره:) ( در قیاس با بقیه شماره های مجموعه منظورمه) بعدشم مگه من گفتم 15 شاهکار بوده؟ اونم یه زباله مثل 13:D
همون سیستم ATB و پردایم 13 یکی از ماستمالیته ترین کامبت دیزاین های تاریخ این سری بودش که تازه واردین فف یوقت اوف نشن:D
در مورد متا هم که توضیح دادم... قطعا 13 اگه الان ریلیز میشد به زور 70 هم نمیگرفت. 13-2 هم اصلا حرفی نزدم چون بازی نکردم و برام اهمیتی هم نداره.

پ.ن: خب پس خوب نگاه نکردی اون سایتهای شناخته شده ایرانی رو! چون قرار نیست همه چشمشون به متا باشه. شما معیارت متا هستش، من معیارم تجربه خودمه و تجربه خودم میگه این بازی شت بوده:D ( بازم میگم، در قیاس با بقیه شماره ها) بازم ببخشید اگه غیر قابل هضمه نظرم برات:D
این سطح از به قول شما جنگندگی! به خاطر اینه که طرف مقابلم زیادی به فکت هایی که صادر می کنه مطمئنه.
این valid بودن هم به درد خودتون میخوره بیشتر. ۶ سال پیش که اولین پستم را اینجا گذاشتم، همین حرفارا شنیدم. الآنم همینو دارم میشنوم. دقیقا چی حرفتون داره ولید میشه به خاطر این موضوع واقعا درک نمی کنم. بقیه بازی های سری را هر کدوم را دوست داشتم و تونستم ، من هم بازی کردم. حالا شما سال عرضه بازی کردی، من چند سال دیر تر.

پارادایم را کاری ندارم، اما ATB واقعا خوبه.
راستی نمی‌دونستم ماکان هم از تازه واردین سری هست، چون از ۷ سری را شروع کرده و به قول خودش تو بازی های جدید سری(۱۰ به بعد), ATB از بهترین سیستم های مبارزه هست.

کسی هم با بازی کردن یا نکردن FF تا حالا اوف نشده که شما و من بخوایم اولیش باشیم یا نباشیم.

بله، بازی های سال ۲۰۱۰الان عرضه میشدن، صد در صد متای پایین تری می‌گرفتن همشون. بالاخره استاندارد های صنعت گیم خیلی فرق کرده. و الا به خودی خود نه، همون استاندارد ها الآنم می‌بودند،۱۳ میومد، همون متا را هم می‌گرفت.

شما که کلا از یه سه گانه یکیش را بازی کردی، و برات هم اهمیتی نداره کلا، بهتره برا کلش فکت صادر نکنی.

معیار من هم متا نیست، اون دوستمون اومد اسکرین گذاشت از متا این بازی و اون بازی که به زور بگه متا xv ویندوز ادیشن با 30 تا نقد شده 85 پس خوبه و فلان و بهمان.

در نهایت طبق چیزی که فهمیدم، شما کلا سیستمت اینه که یا حال می کنی با یه چیزی یا نه. اگه حال کردی، که فبها ، اوکی و گل و بلبل . اگه حال نکردی، زبالست. کثافت خالصه و باید سازنده هاش در طبقه هفتم جهنم به زنجیر کشیده بشن:))
خوشبختانه تو دوره آموزشی که داشتم، یکی از چیزایی که یاد گرفتم ، این بود که نقد نوشتن و بررسی کردن بازیا اصولش این نیست.
من حال نکردم ، پس بازی زبالست، اصول بررسی و قضاوت کردن دربارش نیست.

پ.ن: من چرا واقعا دارم این بحث پوچ را ادامه میدم؟ نمی‌دونم! بازی اومده. مثل چی فروخته. دنباله هاش اومدن، طرفداراش راضی بودن. هیتراش هم تا ابد هیت ورزیدن برا خودشون، در حالی که دنیا دید مثبت تری نسبت به ۱۳ پیدا کرده.

پیشنهاد میکنم حتما 2-13 بازی کنی، از همه لحاظ از 13 بهتر، متای 2نسخه باید با هم عوض بشه.
اینو هم قبول دارم که اگه منتقدها با استاندارد زمان 2-13 بهش نمره میدادن، قطعا زیر 80 میشد و نسخه دوم بالای 80.

من فکر میکنم اگه 2-13 بازی کنی، قطعا نظرت در مورد 3گانه عوض میشه.

• Like
Reactions: Oakenshield
Screenshot_۲۰۲۱۱۰۲۵-۱۳۲۴۳۲_Chrome.jpg
من نمی خوام این بحث رو کش بدم ولی خود بازی xiii حدود 7.7 میلیون نسخه فروخته xiii2 هم 3.6 میلیون نسخه و لایتینگ ریتورنز هم 1.2 میلیون سر همین فروش ضعیف احتمالا تصمیم گرفته شده که اسم xiii agito و versus xiii تغییر بکنن.

من هیچ وقت از سیستم مبارزات xiii خوشم نیومد ریتم نبرد ها خیلی سریع شده بود در عوض خون باس هارو هم خیلی بالا برده بودن اون گزینه auto battle رو فقط باید بیشتر مواقع میزدی چون سرعت مبارزات انقدر بالا بود که ادم وقت نمی کرد از حالت معمولیش استفاده کنه mp رو هم که حذف کرده بودن هر چه قدر طرف دلش می خواست جادو میزد و به خودش خون میداد که به خاطر همین نبرد هارو طولانی تر کرده بودن و واسه لول اپ ادم کچل میشد.

الان هم دارم لایتینگ ریتورنز رو تموم می کنم گیم پلیش خیلی با حال تر از xiii و آدم یه جورایی کیف میکنه. یکی از این نوازنده های توی خیابون تو بازی داشت آهنگ باس بتل فاینال 3 رو پخش می کرد یه جا دیگه هم یه پوستر دیدم که واریور اف لایت روش بود یکی دیگه از نوازنده ها هم داشت تم اصلی فاینال فنتسی 1 رو میزد به صورت کلی با این جور ایستر اگ ها حال می کنم.

ایکاش اسکوئر جای این مسخره بازیا گیم پلی سه گانه سیزده رو به کل هک اند اسلش میکرد چون این جوری قطعا خیلی بهتر از گیم پلی فعلیش میشد ولی خب بازی مثل ff vi که جهان باز و کلی آیتم مختلف داره و شغل اعضای تیم توش ثابت رو واقعا دوست دارم البته به جز این نسخه ی مسخره ی پیکسل ریمستر رو

این سطح از به قول شما جنگندگی! به خاطر اینه که طرف مقابلم زیادی به فکت هایی که صادر می کنه مطمئنه.
آره خب قطعا از حرف خودم خیلی مطمئن ترم تا کسی که تا قبل 13 هیچی فف نزده بوده
کسی هم با بازی کردن یا نکردن FF تا حالا اوف نشده که شما و من بخوایم اولیش باشیم یا نباشیم.
باشه حالا انقد حرص نخور:D
شما که کلا از یه سه گانه یکیش را بازی کردی، و برات هم اهمیتی نداره کلا، بهتره برا کلش فکت صادر نکنی.
خداوکیلی خودت خندت نگرفت از این حرفت؟:D
پ.ن: من چرا واقعا دارم این بحث پوچ را ادامه میدم؟ نمی‌دونم! بازی اومده. مثل چی فروخته. دنباله هاش اومدن، طرفداراش راضی بودن. هیتراش هم تا ابد هیت ورزیدن برا خودشون، در حالی که دنیا دید مثبت تری نسبت به ۱۳ پیدا کرده.
بله بله انقد دنیا دید مثبت تری نسبت به 13 پیدا کرده که حتی اسکوئر هم حاضر نیست دیگه چیزی مثل این پیس آو شت رو بسازه:))

پیشنهاد میکنم حتما 2-13 بازی کنی، از همه لحاظ از 13 بهتر، متای 2نسخه باید با هم عوض بشه.
اینو هم قبول دارم که اگه منتقدها با استاندارد زمان 2-13 بهش نمره میدادن، قطعا زیر 80 میشد و نسخه دوم بالای 80.

من فکر میکنم اگه 2-13 بازی کنی، قطعا نظرت در مورد 3گانه عوض میشه.
از خیلی ها شنیدم که 13-2 فرسنگها بهتر از 13 هستش. منتها انقد گیم نزده دارم که این ته جدول هم نیستش الان برام:دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
سر همین فروش ضعیف احتمالا تصمیم گرفته شده که اسم xiii agito و versus xiii تغییر بکنن
Type 0 سال ۲۰۱۱ اومده.
13-2 سال ۲۰۱۲ اومده.
یعنی بر اساس ۷.۷ میلیون نسخه فروش ۱۳ تصمیم گرفتن اسم بازی را بکنند تایپ 0؟ ریلی؟:))
ورسوس هم که دلیلش را خود اسکویر رسماً گفت چون می‌خواستیم یه نسخه از سری اصلی باشه ، و جای خالی فاینال فانتزی( یه بازی اصلی از سری) حس میشد ، اسمشو تغییر دادیم.

آره خب قطعا از حرف خودم خیلی مطمئن ترم تا کسی که تا قبل 13 هیچی فف نزده
اعتماد به سقفت زیادی بالاست.
باشه حالا انقد حرص نخور
:))

خداوکیلی خودت خندت نگرفت از این حرفت؟
جواب دیگه نداشتی بدی؟:))
بله بله انقد دنیا دید مثبت تری نسبت به 13 پیدا کرده که حتی اسکوئر هم حاضر نیست دیگه چیزی مثل این پیس آو شت رو بسازه
WTF فقط :|

• Like
Reactions: dizzy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or