این مشکل تو ۱۳-۲ اوکی شده. تنها مشکل سیستم لول آپ ۱۳-۲ اینه که راحت میشه همه کلاس هاش را مکس کرد.سیستم لول اپ اولین xiii عذاب آور ترین سیستم لول اپ تو سری فاینال
در ۱۳-۲ و LR رفع شدن کاملاراه های باریک و طولانی
یعنی کل چیزی که شما برداشت کردی تغییر رنگ محیط بوده؟ عجب:/رنگ محیطشو تغییر دادن
بعد این وسط محیط ها کم بود یا یکی دو تا بودن؟
کایوس هم که رنگ موهاش بنفش کلا فاینال فنتسی 13 رو آدم می بینه یاد این بازیای دخترونه میفته انقدر محیطش رنگارنگ
واقعا، واقعا حرفی ندارم
به من چه مگه پلتفرمای اصلی بازی PC جزوشون بوده؟ اینا بعد n سال اومدن برا پی سی هم دادن بازی ها را. هر چند خودم هم روی پی سی خریدم و میدونم تنبلی فوقالعاده زیاد ی کردن.پورتای سری 13 رو pc هم جزو داغون ترین پورت هایی هست که اسکوئر داده
دم شما گرم.برای فهمیدن داستان 15 من به وقت خیلی کمتری نیاز دارم
فقط یه سوال: اون داستان شاهکار و بی نظیر ارزش فهمیدن داره اصلا؟
انقدر core داستان افتضاحه، که تو همین فروم همون اول که لیک شده بود گذاشتیم تو تاپیک بازی، بعد میخندیدیم می گفتیم عمرا داستان بازی به این افتضاحی و چرتی نیست ولی بود
آها ، میدونید مشکل چیه؟اگه بابت انیمه ها ، سینمایی و گیم دو بعدی فاینال فنتسی 15 ناراحتی باید بگم الان فاینال فنتسی 7 حدود 5 تا رمان 2 تا انیمه یه سینمایی و 6 تا بازی داره به نظرم وجود رمان و انیمه اصلا هم بد نیست
من با انیمه و فیلم و کتاب و چه و چه مشکل ندارم.
مشکل وقتی شروع میشه که شما بازیت ناقص و درب و داغون باشه، بعد بخوای به زور انیمه و فیلم جمعش کنی، آخر سر هم نتونی!
داستان ۷ فرق داره. بازی کامله، برای گسترش جهانش فیلم ، رمان و... هم داره. که خب خیلیم عالیه این مسئله. و الا قرار بود داستان خود بازی را با فیلم و رمان ماله کشی کنن، صدای همه در میومد.