طرفداران ژانر JRPG

سیستم لول اپ اولین xiii عذاب آور ترین سیستم لول اپ تو سری فاینال
این مشکل تو ۱۳-۲ اوکی شده. تنها مشکل سیستم لول آپ ۱۳-۲ اینه که راحت میشه همه کلاس هاش را مکس کرد.
راه های باریک و طولانی
در ۱۳-۲ و LR رفع شدن کاملا

رنگ محیطشو تغییر دادن
یعنی کل چیزی که شما برداشت کردی تغییر رنگ محیط بوده؟ عجب:/

بعد این وسط محیط ها کم بود یا یکی دو تا بودن؟

کایوس هم که رنگ موهاش بنفش کلا فاینال فنتسی 13 رو آدم می بینه یاد این بازیای دخترونه میفته انقدر محیطش رنگارنگ
😐😐😐😐🤦🤦🤦🤦
واقعا، واقعا حرفی ندارم 😐

پورتای سری 13 رو pc هم جزو داغون ترین پورت هایی هست که اسکوئر داده
به من چه :D مگه پلتفرمای اصلی بازی PC جزوشون بوده؟:D اینا بعد n سال اومدن برا پی سی هم دادن بازی ها را. هر چند خودم هم روی پی سی خریدم و می‌دونم تنبلی فوق‌العاده زیاد ی کردن.

برای فهمیدن داستان 15 من به وقت خیلی کمتری نیاز دارم
دم شما گرم.
فقط یه سوال: اون داستان شاهکار و بی نظیر ارزش فهمیدن داره اصلا؟
انقدر core داستان افتضاحه، که تو همین فروم همون اول که لیک شده بود گذاشتیم تو تاپیک بازی، بعد میخندیدیم می گفتیم عمرا داستان بازی به این افتضاحی و چرتی نیست :D ولی بود :|

اگه بابت انیمه ها ، سینمایی و گیم دو بعدی فاینال فنتسی 15 ناراحتی باید بگم الان فاینال فنتسی 7 حدود 5 تا رمان 2 تا انیمه یه سینمایی و 6 تا بازی داره به نظرم وجود رمان و انیمه اصلا هم بد نیست
آها ، میدونید مشکل چیه؟
من با انیمه و فیلم و کتاب و چه و چه مشکل ندارم.
مشکل وقتی شروع میشه که شما بازیت ناقص و درب و داغون باشه، بعد بخوای به زور انیمه و فیلم جمعش کنی، آخر سر هم نتونی!

داستان ۷ فرق داره. بازی کامله، برای گسترش جهانش فیلم ، رمان و... هم داره. که خب خیلیم عالیه این مسئله. و الا قرار بود داستان خود بازی را با فیلم و رمان ماله کشی کنن، صدای همه در میومد.

راستش من دوستش داشتم
والا منم دوست داشتم. اما الحق و الانصاف بازی ضعیف تر از اون چیزی بود که می باید.
یه سری چیزای خیلی کول و جالب تو بازی بود. یه سری هینت های بامزه برا طرفدارا و...
اما در کل برای من که هر روز پلاس بودم تو کافی نت تا ببینم خبر جدید چی اومده از بازی، یه جورایی ضد حال بود. یعنی جای کار بیشتر داشت بازی. اما خب سر هم بندی کردن دیگه.
علی ای حال، همونم من دوست دارم و بازی کردم و وقت کنم بازم بازی می کنم :دی :x

رابطه ی noel و Sarah خیلی خوبه ( من همیشه ship شون میکنم:D رابطشون خیلی قوی تر و عمیق تر از رابطه serah با snow هستش) caius هم که villain خیلی خوبی بود . ولی هنوز بهترین داستان برام را خود ۱۳ داشت .
از خوبی های رابطه نویل و سرا برای من این بود که بار احساسی نکرد. اینا تا آخر دوست بودن و موندن و همه چیز اوکی پیش رفت، آخرشم هر کی رفت سر زندگی خودش :دی (می‌دونم داستانو، نمیخوام اسپویل کنم )

خود داستان ۱۳...والا من ۱۳-۲ و ۱۳ را دقیقا همزمان بازی می کردم. و داستان ۱۳-۲ را بیشتر لذت بردم کلیتش را.
حالا خوشبختانه چیزی که من دیدم توی چند سال اخیر توی فروم ها ( به جز ایرانی ) و youtube نظر خیلی ها به ۱۳ عوض شده و خیلی ها از ۱۳ خوششان امده و یا حتا براشون جزو بهترین های سری شده ( مثل ff peasant ) . نظر ها برای ۱۳ و متعلقاتش رنگ و بوی واقعی تری گرفته و صرفن مثل گذشته فقط hate نیست .
این واقعا خوبه :) :x
این سه گانه مشکل داره در موارد زیادی، اما واقعا به اون بدی که میگفتن نبوده و نیست.
این peasant هنوز زندست؟:دی خیلی وقته کانالشو چک نکردم.:دی

این مشکل تو ۱۳-۲ اوکی شده. تنها مشکل سیستم لول آپ ۱۳-۲ اینه که راحت میشه همه کلاس هاش را مکس کرد.

در ۱۳-۲ و LR رفع شدن کاملا

یعنی کل چیزی که شما برداشت کردی تغییر رنگ محیط بوده؟ عجب:/

بعد این وسط محیط ها کم بود یا یکی دو تا بودن؟

😐😐😐😐🤦🤦🤦🤦
واقعا، واقعا حرفی ندارم 😐

به من چه :D مگه پلتفرمای اصلی بازی PC جزوشون بوده؟:D اینا بعد n سال اومدن برا پی سی هم دادن بازی ها را. هر چند خودم هم روی پی سی خریدم و می‌دونم تنبلی فوق‌العاده زیاد ی کردن.

دم شما گرم.
فقط یه سوال: اون داستان شاهکار و بی نظیر ارزش فهمیدن داره اصلا؟
انقدر core داستان افتضاحه، که تو همین فروم همون اول که لیک شده بود گذاشتیم تو تاپیک بازی، بعد میخندیدیم می گفتیم عمرا داستان بازی به این افتضاحی و چرتی نیست :D ولی بود :|

آها ، میدونید مشکل چیه؟
من با انیمه و فیلم و کتاب و چه و چه مشکل ندارم.
مشکل وقتی شروع میشه که شما بازیت ناقص و درب و داغون باشه، بعد بخوای به زور انیمه و فیلم جمعش کنی، آخر سر هم نتونی!

داستان ۷ فرق داره. بازی کامله، برای گسترش جهانش فیلم ، رمان و... هم داره. که خب خیلیم عالیه این مسئله. و الا قرار بود داستان خود بازی را با فیلم و رمان ماله کشی کنن، صدای همه در میومد.
قبول دارم داستان xv ناقص بود ولی با اخرین dlc به خیلی از سوالات پاسخ داده میشه فکر کنم آخرین dlc رو بازی نکردی و این رو ندیدی
آردین شخصیت پردازیش خیلی بهتر از کایوس یه چیزی هم در مورد xiii باید بگم اصلا شخصیتاش در طول بازی رشد نمی کنن داستانش هم بعضی وقتا از kh هم خر تو خر تر میشه

حالا xv و xiii به کنار خیلی وقت از ساختشون میگزره اون تیم سیزده الان داره روی پارت دو ریمیک کار میکنه بیا ببینیم الان چه طوری قرار 7 رو به گند بکشن

در حال حاضر هم xiv بهترین فاینال فنتسی که تیمش دارن xvi رو میسازن که قطعا بهتر از پارت دو ریمیک میشه بازیش

ولی با اخرین dlc به خیلی از سوالات پاسخ داده میشه
گفتم که. شما شیطنت‌های علیمردان خان هم بیای انقدر پس و پیش براش بذاری، یه چیزی ازش در میاد.

آردین شخصیت پردازیش خیلی بهتر از کایوس
نیست. چیزی که من بازی کردم نبوده و نیست.
تو بازی اصلی نیست.
اینکه اومدن یه دی ال سی دادن کلا برا یه شخصیت ، که توجیه کنند پلات هول های مربوط بهش را، بعد به استناد به اون ،بیای بگی شخصیت پردازی بهتره، به نظر من منطقی نیست اصلا.

بیا ببینیم الان چه طوری قرار 7 رو به گند بکشن
به من ربطی نداره. من از توریاما دفاع نمی کنم (هر چند بازم به استاد زی زی گولو شرف داره) ، هیچ وقت کارگردان درجه یکی نبوده.

در حال حاضر هم xiv بهترین فاینال فنتسی که تیمش دارن xvi رو میسازن که قطعا بهتر از پارت دو ریمیک میشه بازیش
یه بزرگی می گفت، فاینال فانتزی که فاینال فانتزی نباشه، فاینال فانتزی نیست :D
________
خواهشاً متای اینا را برای من لیست نکن که همه را حفظم.
از همون 81 فاینال فانتزی 15(که متاش از 86 شروع شد اتفاقا,بعد اومد پایین به مرور) تا 83 فاینال13 و...
کسی هم کار نداره که بعد از عرضه 15، صد تا دی ال سی و صد تا ادیشن دادن ، که به زور متای یکیش شده 85.

پ.ن: تا بحث متا هست، فکر کنم شما نمیدونی یکی از اون 109 تا نقد FFXV روی PS4، نقد بازیسنتره که از قضا خود من نوشتم :)

پ.ن:این بحث زیادی داره چیپ میشه

گفتم که. شما شیطنت‌های علیمردان خان هم بیای انقدر پس و پیش براش بذاری، یه چیزی ازش در میاد.

نیست. چیزی که من بازی کردم نبوده و نیست.
تو بازی اصلی نیست.
اینکه اومدن یه دی ال سی دادن کلا برا یه شخصیت ، که توجیه کنند پلات هول های مربوط بهش را، بعد به استناد به اون ،بیای بگی شخصیت پردازی بهتره، به نظر من منطقی نیست اصلا.

به من ربطی نداره. من از توریاما دفاع نمی کنم (هر چند بازم به استاد زی زی گولو شرف داره) ، هیچ وقت کارگردان درجه یکی نبوده.

یه بزرگی می گفت، فاینال فانتزی که فاینال فانتزی نباشه، فاینال فانتزی نیست :D
________
خواهشاً متای اینا را برای من لیست نکن که همه را حفظم.
از همون 81 فاینال فانتزی 15(که متاش از 86 شروع شد اتفاقا,بعد اومد پایین به مرور) تا 83 فاینال13 و...
کسی هم کار نداره که بعد از عرضه 15، صد تا دی ال سی و صد تا ادیشن دادن ، که به زور متای یکیش شده 85.

پ.ن: تا بحث متا هست، فکر کنم شما نمیدونی یکی از اون 109 تا نقد FFXV روی PS4، نقد بازیسنتره که از قضا خود من نوشتم :)

پ.ن:این بحث زیادی داره چیپ میشه
اقا باشه قبول اصلا xv بدترین نسخه ولی هاجیمه تاباتا بازی هایی مثل کرایسیس کور و Type0 رو ساخته که می ارزن به سه گانه سیزده حالا خوبه توی نقدتون گفته بودین اسکوئر مجبور کرده تا بازی رو همین جوری ناقص بدن اون لیک هارو هم خوندم نهایتش اگه تتسویا بازی رو میساخت این میشد که xv1 xv2 xv3 با دو تا بازی اسپین اف xv dream drige darkness و xv Dark Road رو میداد با 5 تا ناول بعدشم می گفت داستان هنوز تموم نشده داریم xv4 رو میزنیم

نیست.D:
داستان درستی که نداره
گرافیک که فاجعست
موسیقی ها افت کردن
بد من ماجرا دو سر و گردن ضعیف تر از کایس هست.
محدودیت زمانی اعصاب خورد کن داره
سامن هم که اصلا چی هست؟:D
گیمپلی صرفا خوبه.همون گیمپلی 13-2 هم می‌بود بازم خوب می بود . شایدم بهتر.
در مورد داستان کاملا درسته، ضغیف تر از قبلیها بود، شاید یکی بگه ضعیف ترین تو کل سری!
اما چون پایان 3گانه بود، انگیزه داشتم که تمومش کنم.
اون مشکل زمان هم که عملا مشکل نبود، با اسپل میشد دورش زد، فقط اوایلش رو مخ بود که نمیدونستی چطور مدیریت کنی.
همون حرف خودت، نوآوری (بخونیم مشکل) جدید اضافه کردن.

اما گیم پلی (مخصوصا بخش مبارزات) من دوست داشتم (داریم در مورد استاندارد 3گانه صحبت میکنیم)، ولی حتی اگه بستش بدیم به کل سری، بنظرم میتونه بهترین باشه.
خیلی دوست دارم اون سیستم مبارزه رو دوباره تو یک نسخه تجربش کنم.
بخوام لیست کنم، زیاده گویی میشه ولی یکسری عوامل مثل جزئیات طراحی محیط، سیستم پیشرفت، صداگذاری ها و... دوست داشتم.

درسته که که LR اول خیلی ضدونقیض و عجیب بنظر میرسه، نظرات هم در موردش متفاوت هست.
از اون بازیهاست که یا خوشت میاد یا متنفر میشی.
میگم قبول دارم که داستان ضعیفی داره، اما در مجموعِ عوامل برای من بازی فان تری نسبت به 2-13 بود.

ولی هاجیمه تاباتا بازی هایی مثل کرایسیس کور و Type0 رو ساخته که می ارزن به سه گانه سیزده
اوکی :)

حالا خوبه توی نقدتون گفته بودین اسکوئر مجبور کرده تا بازی رو همین جوری ناقص بدن
صرفا من نگفتم. فکته این.

تتسویا بازی رو میساخت این میشد که xv1 xv2 xv3 با دو تا بازی اسپین اف xv dream drige darkness و xv Dark Road رو میداد با 5 تا ناول بعدشم می گفت داستان هنوز تموم نشده داریم xv4 رو میزنیم
:))
واقعا حرفی ندارم :))

بخش اول: هر چند سال یبار تو این فروم باید یک سوال رو تکرار کنم.... واقعا هنوز کسایی هستن که فف 13 رو ستایش کنن؟:دی البته میفهمم یکی که اولین فف اش 13 باشه براش محبوب باشه ولی لطفا دیگه خیلی گنده اش نکنید:دی 13 از هر نظر که فکرشو بکنید آشغال محض بود. حتی همون سیستم کامبتش هم که یه سری سنگشو به سینه میزنن کثافت خالصه. داستان و ورلد دیزاین و.... که دیگه نگم براتون چه شتی بود.

بخش دوم: تتسویا نومورا توانایی ساخت یه فف خوب نداره دیگه. شاید 2 دهه پیش میتونست کارهایی کنه ولی الان دیگه بعیده، مگر اینکه معجزه بشه! تاباتا هم بلند پروازی برای فف 15 زیاد داشت ولی از پسش بر نیومد و رید:دی ولی این آدم بخاطر ساخت کرایسیس کور و تایپ 0 همیشه برای من محترم خواهد موند.

بخش اول: هر چند سال یبار تو این فروم باید یک سوال رو تکرار کنم.... واقعا هنوز کسایی هستن که فف 13 رو ستایش کنن؟:D البته میفهمم یکی که اولین فف اش 13 باشه براش محبوب باشه ولی لطفا دیگه خیلی گنده اش نکنید:D 13 از هر نظر که فکرشو بکنید آشغال محض بود. حتی همون سیستم کامبتش هم که یه سری سنگشو به سینه میزنن کثافت خالصه. داستان و ورلد دیزاین و.... که دیگه نگم براتون چه شتی بود.

بخش دوم: تتسویا نومورا توانایی ساخت یه فف خوب نداره دیگه. شاید 2 دهه پیش میتونست کارهایی کنه ولی الان دیگه بعیده، مگر اینکه معجزه بشه! تاباتا هم بلند پروازی برای فف 15 زیاد داشت ولی از پسش بر نیومد و رید:D ولی این آدم بخاطر ساخت کرایسیس کور و تایپ 0 همیشه برای من محترم خواهد موند.
کسی نمیگه ۱۳ فوق العاده بود و چه چه.۱۳ و دنباله هاش ایراد های مختلف داشتن، توی این شکی نیست.
اما یه چیز دیگه هم هست: کسی که میاد میگه ۱۳ کثافت خالصه ، هیتر تمامه و کاملا داره هیت میورزه. زیاد هم داره هیت میورزه.
توی این هم شکی نیست.
:)

کسی بخواد از رو این حرف قضاوت کنه، یه جوری نتیجه میگیره، انگار مثلاً ما داریم از یه بازی با متا ۵۰-۶۰ دفاع می کنیم.

البته میفهمم یکی که اولین فف اش 13 باشه براش محبوب باشه
تا یه حدی درسته ، اولین نسخه تاثیر گذاره ولی الزامن اینطوری نیست . خیلی هستن و بودن کسانی که از نسخه های تک رقمی با FF بزرگ شدن ولی مثلن ۱۲ یا همین ۱۳ یا حتا ۱۰ براشون محبوب ترین هست و یا حداقل توی TOP هاشون قرار داره

• Like
Reactions: Oakenshield
وسط بحث بین عف عف 13 و 15 که البته از نظر من جفتش داغونه (:-") میشه یکی راجب تایپ 0 توضیح بدی؟ ارزش رفتن داره؟ سبکش چطوریه؟ مثل نسخه های اصلی مستقله یا دنباله است؟

وسط بحث بین عف عف 13 و 15 که البته از نظر من جفتش داغونه (:-") میشه یکی راجب تایپ 0 توضیح بدی؟ ارزش رفتن داره؟ سبکش چطوریه؟ مثل نسخه های اصلی مستقله یا دنباله است؟
Type-0 بازی خوبیه به طور کل . یه سری مشکل داره.
اما کاملا ارزش رفتن داره. داستان خیلی خوبی داره.
جزو مجموعه فابولا نووا کریسالیس هست .یعنی دنیاش با ۱۳ و ورسوس/۱۵ مشارکه. اما خود بازی به خودی خود مستقله

• Like
Reactions: Max Blood and dizzy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or