طرفداران ژانر JRPG

از عشقت kh iv که هست😂
اون مشخص بود یه جورایی:-"
هم اینکه سالگرد 20سالگیش نزدیکه و قول یک سری خبر دادن، هم اینکه یه جورایی مشخصه اسکوئر میخواد این بازی رو تبدیل به یکی از IPهای مهم و بزرگش کنه:-"
البته انتظار نسخه ی فرعی هم میرفت ازش:-"

اون مشخص بود یه جورایی:-"
هم اینکه سالگرد 20سالگیش نزدیکه و قول یک سری خبر دادن، هم اینکه یه جورایی مشخصه اسکوئر میخواد این بازی رو تبدیل به یکی از IPهای مهم و بزرگش کنه:-"
البته انتظار نسخه ی فرعی هم میرفت ازش:-"
به نظرم یه بازی اصلی خیلی بهتر از یه بازی فرعی خوشحالم که مثل kh3 قرار نیست بالای 10 سال صبر کنیم

• Like
Reactions: ce7en44
به نظرم یه بازی اصلی خیلی بهتر از یه بازی فرعی خوشحالم که مثل kh3 قرار نیست بالای 10 سال صبر کنیم
البته KHها تمامشون بازی اصلین، فقط اسم فرعی رو بدک میکشن
چه داستانی، و چه گیم پلی که هرکدوم کامل یه سیستم جدیدن:-"

در کل هم انتظار داشتم یه چیزی برای سوییچ بدن طبق معمول که در کمال تعجب هیچ خبری نیست! به شدت مشکوکه برام این مورد:-"

• Like
البته KHها تمامشون بازی اصلین، فقط اسم فرعی رو بدک میکشن
چه داستانی، و چه گیم پلی که هرکدوم کامل یه سیستم جدیدن:-"

در کل هم انتظار داشتم یه چیزی برای سوییچ بدن طبق معمول که در کمال تعجب هیچ خبری نیست! به شدت مشکوکه برام این مورد:-"
بهترین گیم پلی سری kh واسه من نسخه ی دومش بود این سری فرعی ها بعضی هاشون گیم پلی هاشون اعصاب خورد کن مثل اون کارت بازی

• Like
الان اینجا تنها کسی که نمیخواد ریمیک اف اف ببینه منم ؟ :-?
البته من هیچ وقت طرفدار این سری نبودم شاید نظرم ملاک نباشه ولی اون ریمیک 7 چی بود آخه :D باز میدن دست نمورا که انگار موقع نوشتن اسکریپتا LSD میزنه :D

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and ce7en44
البته من هیچ وقت طرفدار این سری نبودم شاید نظرم ملاک نباشه ولی اون ریمیک 7 چی بود آخه :D باز میدن دست نمورا که انگار موقع نوشتن اسکریپتا LSD میزنه :D
Ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
خیلی ناراحتم کردی ، این کامنت چی بود اخه ؟ 😂 تیر زهر آگینی بود تو قلب بچه های کل این تاپیک ، خواهش میکنم مسئولین رسیدگی کنن 😂😂

ریمیک FFX بسازن 100 دلار من میخرم 😁☺️

View attachment 224640
لیک سنگین بازی های فاینال فنتسی⁉️

▪️به تازگی کاربری با هک کردن GFN به لیست عجیبی از بازی ها و برنامه هایی دسترسی پیدا کرده که هنوز برای هیچ پلتفورمی ریلیز نشده.

▪️به نظر میرسد که این لیست در واقع شامل بازی های در حال آزمایش توسط توسعه دهنگان میباشد، و در این بین ریمیک فاینال فنتسی 9، ریمیک فاینال فنتسی 7، فاینال فنتسی 16 ، فاینال فنتسی تاکتیکس ریمستر و کینگدام هارتس 4 هم حضور داشتند.

❌ این لیست مثل تمام لیک های دیگر قطعی نیست و هیچ تاریخ اکرانی از پروژه های بالا ذکر نشده بود. ❌

لینک لیک:r/GamingLeaksAndRumours - Definitive compilation of leaked GeForce Now database games (Sony, Microsoft & many more publishers)
انویدیا صحت چنین لیستی رو تایید کرد و همچنین اعلام کرد که بازی های لیست شده در واقع پروژه های در حال تست توسعه دهندگان است، و این که لزوما همه ی بازی های این لیست محصول نهایی نیستند.
Nvidia confirms leaked Geforce Now list is real, but claims games are ‘speculative’ | VGC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or