Reza.zareei
کاربر سایت
ولی توسعه ff x3 اصلا شروع نشده چون گفتن می خوان اول ریمیک 7 رو تموم کنن نگرانم یه وقت مثل خالق برزرک نمیرن چون دیگه دارن پیر میشن☹
ولی توسعه ff x3 اصلا شروع نشده چون گفتن می خوان اول ریمیک 7 رو تموم کنن نگرانم یه وقت مثل خالق برزرک نمیرن چون دیگه دارن پیر میشن☹
اون مشخص بود یه جوراییاز عشقت kh iv که هست
به نظرم یه بازی اصلی خیلی بهتر از یه بازی فرعی خوشحالم که مثل kh3 قرار نیست بالای 10 سال صبر کنیماون مشخص بود یه جورایی
هم اینکه سالگرد 20سالگیش نزدیکه و قول یک سری خبر دادن، هم اینکه یه جورایی مشخصه اسکوئر میخواد این بازی رو تبدیل به یکی از IPهای مهم و بزرگش کنه
البته انتظار نسخه ی فرعی هم میرفت ازش
البته KHها تمامشون بازی اصلین، فقط اسم فرعی رو بدک میکشنبه نظرم یه بازی اصلی خیلی بهتر از یه بازی فرعی خوشحالم که مثل kh3 قرار نیست بالای 10 سال صبر کنیم
بهترین گیم پلی سری kh واسه من نسخه ی دومش بود این سری فرعی ها بعضی هاشون گیم پلی هاشون اعصاب خورد کن مثل اون کارت بازیالبته KHها تمامشون بازی اصلین، فقط اسم فرعی رو بدک میکشن
چه داستانی، و چه گیم پلی که هرکدوم کامل یه سیستم جدیدن
در کل هم انتظار داشتم یه چیزی برای سوییچ بدن طبق معمول که در کمال تعجب هیچ خبری نیست! به شدت مشکوکه برام این مورد
Ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffالان اینجا تنها کسی که نمیخواد ریمیک اف اف ببینه منم ؟
البته من هیچ وقت طرفدار این سری نبودم شاید نظرم ملاک نباشه ولی اون ریمیک 7 چی بود آخه باز میدن دست نمورا که انگار موقع نوشتن اسکریپتا LSD میزنه
ریمیک FFX بسازن 100 دلار من میخرمالان اینجا تنها کسی که نمیخواد ریمیک اف اف ببینه منم ؟
البته من هیچ وقت طرفدار این سری نبودم شاید نظرم ملاک نباشه ولی اون ریمیک 7 چی بود آخه باز میدن دست نمورا که انگار موقع نوشتن اسکریپتا LSD میزنه
انویدیا صحت چنین لیستی رو تایید کرد و همچنین اعلام کرد که بازی های لیست شده در واقع پروژه های در حال تست توسعه دهندگان است، و این که لزوما همه ی بازی های این لیست محصول نهایی نیستند.View attachment 224640
لیک سنگین بازی های فاینال فنتسی
به تازگی کاربری با هک کردن GFN به لیست عجیبی از بازی ها و برنامه هایی دسترسی پیدا کرده که هنوز برای هیچ پلتفورمی ریلیز نشده.
به نظر میرسد که این لیست در واقع شامل بازی های در حال آزمایش توسط توسعه دهنگان میباشد، و در این بین ریمیک فاینال فنتسی 9، ریمیک فاینال فنتسی 7، فاینال فنتسی 16 ، فاینال فنتسی تاکتیکس ریمستر و کینگدام هارتس 4 هم حضور داشتند.
این لیست مثل تمام لیک های دیگر قطعی نیست و هیچ تاریخ اکرانی از پروژه های بالا ذکر نشده بود.
لینک لیک:r/GamingLeaksAndRumours - Definitive compilation of leaked GeForce Now database games (Sony, Microsoft & many more publishers)
حتی اکه نمورا با خزعبلاتش گند بزنه به داستان؟ریمیک FFX بسازن 100 دلار من میخرم
دیگه هر کی یه نقطه ضعفی دارهحتی اکه نمورا با خزعبلاتش گند بزنه به داستان؟