همچنان حمایت خود را از نومورا اعلام میکنم
حالا هی فحشش بدیدخیلیم خوبه
همش ۱۰۰ دلار؟ریمیک FFX بسازن 100 دلار من میخرم
چرا چون سبک و سیاق فاینال ها رو تغییر داد۔۔۔همچنان حمایت خود را از نومورا اعلام میکنم
نکنی هم امضا و تصویر پروفایلت گویای قضیه سهمچنان حمایت خود را از نومورا اعلام میکنم
ایکاش یه روز یکی به منم اینطوری علاقه پیدا کنهدیگه هر کی یه نقطه ضعفی داره
هم رو ps خریدم هم رو xbox... جو بگیره میرم رو سوییچ هم میخرم با اینکه کنسولش و ندارم
خیلی هم خوبه آقا! خیلی هم خوبهنکنی هم امضا و تصویر پروفایلت گویای قضیه س
شما طرفدارای KH و نمورا رو خدا زده، بحثی نیست اصلاً فقط دلم برای فنای اف اف میسوزه حالا باید ببینن چطوری فرنچایز مورد علاقشون با Chuunibyou شِت های نمورا و پلات هولاش سلاخی میشه
جالبه تنها فاینالی که خوده نومورا تو داستانش نقش داشته نسخه اصلی ffvii بوده و اینطوری حرف می زننخیلی هم خوبه آقا! خیلی هم خوبه
اون FF VII هم بسی حال داد
حالا همون FF VII تو مصاحبه ها اومده بود که نومورا کسی بوده که جلوی خیلی از تغییرات رو گرفته، بعد ملت فحش این بدبخت میدن
برای ریمیک 9 باید یه قرارداد با استدیو ساکاگوچی ببندن خودش بیاد ریمیک کنه چون بیشترین تاثیر رو تو ساخت ix داشتهمن دوست داشتم اول ریمیک 6 رو ببینیم... بعد برن سراغ 9 و بعدش 12
و احتمالا هم زیر نظر یوشیدا ریمیک نسخه 9 ساخته بشه.
چون نومورا که علاقه اش به گفته خودش بازسازی نسخه های یک تا پنج بوده...!
برای کیتاسه و توریاما هم 10 نقطه اوج سریه...لول(مشتاق ریمیک نسخه 8 هم هستم
خلاصه از هر نسخه ای ریمیک استقبال میشه...
البته جز 10!(حتی ریمیک 13بهتر از 10هست برای من)
.
.
جالبه تنها فاینالی که خوده نومورا تو داستانش نقش داشته نسخه اصلی ffvii بوده و اینطوری حرف می زنن
View attachment 225059
من دوست داشتم اول ریمیک 6 رو ببینیم... بعد برن سراغ 9 و بعدش 12
و احتمالا هم زیر نظر یوشیدا ریمیک نسخه 9 ساخته بشه.
چون نومورا که علاقه اش به گفته خودش بازسازی نسخه های یک تا پنج بوده...!
برای کیتاسه و توریاما هم 10 نقطه اوج سریه...لول(مشتاق ریمیک نسخه 8 هم هستم
خلاصه از هر نسخه ای ریمیک استقبال میشه...
البته جز 10!(حتی ریمیک 13بهتر از 10هست برای من)
همون اول گفتم که دوست داشتم 6 رو اول ببینماین جوری که میگی عملا نسخه 6 خاار داره
البته ریمیک 9 برای من همون قدر مورد انتظاره. بقیشون نه اون قدر.
جالبه تنها فاینالی که خوده نومورا تو داستانش نقش داشته نسخه اصلی ffvii بوده و اینطوری حرف می زنن
View attachment 225059
به عنوان خبر خوش برای شما بگم که قرار نیست دیگه نسخه های بعدی ریمیک 7 رو کارگردانی کنهاگه تکفیر نمیکنید مدعی بشم پلات FFVII شاهکار بی نقصِ بی بدیلی نیست.
ساکاگوچی و کیتاسه جلوی اینو میگرفتن نمیذاشتن زیاد خراب کنه. حالا که رسما کارگردانه و نقش اصلی سری
اگه کسی که رو بازی تاثیر گذار باشه بخواد روش کار کنه، خود ایتو (کارگردان و نویسنده بازی) هنوز تو اسکواره، هر چند ایتو دیگه بازی نمیسازه ۔۔۔برای ریمیک 9 باید یه قرارداد با استدیو ساکاگوچی ببندن خودش بیاد ریمیک کنه چون بیشترین تاثیر رو تو ساخت ix داشته