طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این خبر نسخه ریمستر hexen و heretic خیلی خوب بود امیدوارم بعد سالها نسخه جدیدشون هم بیاد
واقعا آرزومه این بازی ها رو یه ریبوت فوق العاده مثل دووم ازشون ببینم بالاخره. با اینکه خیلی سال هست که خبری ازشون نبوده ولی باور کنید ساخته بشن راحت مارکت و فروش خودشون رو دارن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

Heretic + Hexen Official Launch Trailer (4K) | Now Available​

این دوتا جواهر از ساخته های Raven رو استودیو نایت دایو دوباره زنده کرده و تحت یه پکیج منتشر کردن.
اگه نسخه های اصلی رو دارید به طور رایگان به لایبرری استیمتون اضافه شدن.
نسخه های فیزیکی هم داره ظاهرا ماکان، فقط باید دید اصلا میاد اینجا یا نه😁.

بعضی مواقع سوالهایی که تو این تاپیک پرسیده میشه به قدری برام دردناکه احساس فسیل بودن بهم دست میده:D
این یکی از همونها بود.

البته خارج از اینجا هر چندوقت یکبار این احساس رو وقتی که برادرزاده هام رو میبینم که دارن از بازیهایی که تجربه کردن صحبت میکنن هم میگیرم. :D
انگار همین دیروز بود 8-> . برای اینکه تو pc خودم اجرا نمیشد رفتم خونه دوستم بازی کردم و برام شد بهترین نسخه این سری
14 سال از اون روز گذشته . هنوز هم به نظرم بهترین نسخه سریه .

انگار همین دیروز بود 8-> . برای اینکه تو pc خودم اجرا نمیشد رفتم خونه دوستم بازی کردم و برام شد بهترین نسخه این سری
بلک اوپس ۱ واقعا بهترین کالافی بود که بازی کردم درسته مدرن وارفر ها فوق العاده بودن ولی جو بلک اوپس و داستانش واقعا برای من تکرارنشدنیه.

بلک اوپس ۱ واقعا بهترین کالافی بود که بازی کردم درسته مدرن وارفر ها فوق العاده بودن ولی جو بلک اوپس و داستانش واقعا برای من تکرارنشدنیه.
واقعا از لحاظ داستانی حتما بهترین نسخه سریه.
ولی انصافا اون پیچش داستانی ، بزرگسالانه و دارک بودنش شاید یکی از بهترین های صنعت هم باشه.
تو هیچکدوم از بازیهای مجموعه این نوع ارتباطی رو که با شخصیتی که باهاش بازی میکنیم نمیگیریم که اینجا با Mason میگیریم .

واقعا عجیبه که از اون کیفیت رسیدیم به این آشغالی که این روزها میسازن.
=====
جدای از این بخش کمپین BO1 قطعا یکی از بهترین کمپینهای صنعت بازیه.
من اگه روزی بچه دار بشم و بزرگتر که شد برگرده بهم بگه بازیهای دوران شما دوزاری بودن...
Black ops1 حتما جزو بازیهاییه که با افتخار میزارم جلوش و میگم اول ببند و بعد هضمش کن :D

واقعا از لحاظ داستانی حتما بهترین نسخه سریه.
ولی انصافا اون پیچش داستانی ، بزرگسالانه و دارک بودنش شاید یکی از بهترین های صنعت هم باشه.
تو هیچکدوم از بازیهای مجموعه این نوع ارتباطی رو که با شخصیتی که باهاش بازی میکنیم نمیگیریم که اینجا با Mason میگیریم .

واقعا عجیبه که از اون کیفیت رسیدیم به این آشغالی که این روزها میسازن.
=====
جدای از این بخش کمپین BO1 قطعا یکی از بهترین کمپینهای صنعت بازیه.
من اگه روزی بچه دار بشم و بزرگتر که شد برگرده بهم بگه بازیهای دوران شما دوزاری بودن...
Black ops1 حتما جزو بازیهاییه که با افتخار میزارم جلوش و میگم اول ببند و بعد هضمش کن :D
احسنت ماکان جان دقیقا👏.
من هنوزم یاد اون سکانس خاص میفتم موهای تنم سیخ میشه و شدیدا کرکترهای این نسخه رو دوست داشتم ویکتور رزنوو خفن ترین کرکتر بازی، شجاع و یه پاتریوت واقعی بود که به طرز شدیدی افکارش روی میسون اثرگذاشته بود. و وودز و بومن و هادسون هم واقعا چه به لحاظ اکت و اکتورهاشون و هم کرکتر خاصشون فوق العاده بودن مخصوصا وودز. حتی بدمن هاش هم عجیب نفرت انگیز بودن دراگوویچ کراوچنگو و استاینر.
خود میسون هم که با اون brain wash وحشتناک هنوزم یه جورایی شخصیت به شدت مقاوم و سرسخت و میهن پرستی داشت که در واقع هویتش با افکار و صدای رزنوو یکی شده بود.
خارق العاده بود واقعا این نسخه و فضاش به جدیت تاریک ترین فضای سری کال اف بود از نظر من.

آخرین ویرایش:
من هرازگاهی به آرشیو عناوین محبوب قدیمیم یه سری میزنم. داشتم بازی fear 2005 رو بازی میکردم. یه چیزایی توی بازی های قدیمی آدم میبینه که توی بازی های امروزی کمتر دیده میشه دلیلش هم نمیدونم واقعا. ولی بازی های قدیمی یه حس پرفکت بودن عجیبی دارن. این fear 2005 که اصلا هرچی نگاه کنی شبیهش توی عناوین امروزی پیدا نمیکنی. موزیک ها و صداگذاریش طوری طراحی شده که برای هر منطقه، هر اتفاق، هر درگیری یه ریتم خاصی طراحی کردن.
دشمنان رو که میکشی اینجوری نیست که بری و برگردی غیب شده باشن، جنازه هاشون همیشه هست. از همه جالبتر دقت به جزییاته که عجیب بالا بوده توی اون دوران و این بازی. مثلا وقتی با اسلحه طرف رو میکشی و تیکه تیکه نمیشه شدت خونریزی فرق داده با زمانی که با نارنجک مضمحل میشن یا مثلا با شاتگاه دو نیم میشن. در حالت دوم تمام لباس هاشون پر از خون میشه و تکه های قطع شده بدن تا مدتی ازشون خون میره و وقتی مثلا پاتون بخوره به دست قطع شده شون بازم ازش خون نشت میکنه. بخدا این چیزارو اصلا توی بازی های الان نمیشه دید.
توی مقوله گرافیک و نورپردازی که اصلا عجیبه، تکسچرها خیلی واقعین و مثلا فلز کانال کولر، پارکت های کف، دیوارهای نم زده، لوله ها و اتصالات فلزی و گاهی زنگ زده و... قشنگ جنسشون قابل لمسه انگار. اون موقع تکنولوژی های خفن الان هم نبود و القای جنس و متریال هر آبجکت از طریق گرافیک به مخاطب واقعا کار دشواری بود ولی همین الان این بازیو بازی کنید باور کنید کمتر از بازی های الان ازش لذت نمیبرید. حالا بحث هوش مصنوعی و ... هم به کنار که اصلا شبیهش نیست.
در کل خیلی چسبید بعد مدت ها، واقعا شاهکاره. اون تم ترسناک و صحنه های هالوسینیش و جهنمیش الانم واقعا تن و بدن ادمو میلرزونه.

یه فن مید فوق العاده باکیفیت تو دنیای Fallout روی انجین GZDoom

Fallout: Bakersfield Trailer​

View attachment 386723

========
کیفیت از سر و روش میباره.
امیداورم پروژه تکمیل بشه و نیمه کاره رها نشه.
گیم پلی جدید:

کی دلش Prey 2 میخواست؟ :D

Prey 2 | PC

عجب بازی ای بود حقیقتا. امیدوارم آرکین سر غیرت بیاد. خیلی بازیه خوبی بود. عاشق ستینگ و داستانش بودم و اینکه آخرش واقعا عجیب غریب بود

ویرایش: آقاااااا این نسخه اولیه بازی بود که😁چقدرررر حیف شد این بازی

• Like
Reactions: m.d.makan
عجب بازی ای بود حقیقتا. امیدوارم آرکین سر غیرت بیاد. خیلی بازیه خوبی بود. عاشق ستینگ و داستانش بودم و اینکه آخرش واقعا عجیب غریب بود

ویرایش: آقاااااا این نسخه اولیه بازی بود که😁چقدرررر حیف شد این بازی
آره Prey آرکین که باید اسمش رو میزاشتن Shock+هرچی :D
اون بنده خدا نفرین کنسل شدن Prey رو به دوش کشید.
گذاشتن این اسم روی اون خیلی روی بازی تاثیر منفی گذاشت.
==========
واقعا Prey 2006 عجیب خوب بود.
نسخه دوم هم با توجه به ویدئوهای لیک شده واقعا خیلی باکیفیت بوده.
پلیرها همه منتظرش بودن ، ستینگ و گیم پلی بازی خیلی خوبه ، استودیو هم که بازی رو داشته میرسونده و توسعه بازی تو مراحل خیلی خوبی بوده ...
عجیبه که چرا کنسل شد!

آره Prey آرکین که باید اسمش رو میزاشتن Shock+هرچی :D
اون بنده خدا نفرین کنسل شدن Prey رو به دوش کشید.
گذاشتن این اسم روی اون خیلی روی بازی تاثیر منفی گذاشت.
==========
واقعا Prey 2006 عجیب خوب بود.
نسخه دوم هم با توجه به ویدئوهای لیک شده واقعا خیلی باکیفیت بوده.
پلیرها همه منتظرش بودن ، ستینگ و گیم پلی بازی خیلی خوبه ، استودیو هم که بازی رو داشته میرسونده و توسعه بازی تو مراحل خیلی خوبی بوده ...
عجیبه که چرا کنسل شد!
اون prey 2006 رو الان که بازی میکنی تازه میفهمی چی بوده، خداشاهده اصلا متا و نمراتش قابل قبول نیست. نمیدونم اون تایم منتقدا چجوری بازیارو نقد میکردن، یه سری بازی مثل همین prey و singularity و .... هیچ رقمه نمراتشون با محتواشون نمیخونه.
اون نسخه کنسلی هم همیشه داغش به دلمون موند. درسته که اونم کلا جوش با نسخه اوریجینال خیلی تفاوت داشت ولی بازم خیلی خیلی خوب بود.

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or