jeenas
کاربر سایت
والا درست یادم نمیومدم اما دومی بود! ممنون!آخه برادر درست نشونی بده مصر کجا اسکاندیناوی کجا! ولی منظورت حتما یکی از این دوتاست:
والا درست یادم نمیومدم اما دومی بود! ممنون!آخه برادر درست نشونی بده مصر کجا اسکاندیناوی کجا! ولی منظورت حتما یکی از این دوتاست:
آخه برادر درست نشونی بده مصر کجا اسکاندیناوی کجا! ولی منظورت حتما یکی از این دوتاست:
این بازی رو میشه برادر کوچیکه Skyrim توی اعتیاد اوری دونست یکی از معتاد کننده ترین Co op های نسل قبل رو داشت واقعا بی نظیره این بازی گیر باکس هم خوب میشه نگران نباش نسخه ی سوم رو که معرفی کرد نشون میده دقیقا چیکارسپس انگار من اونروز خیلی خوشحال بودم
ولی بد نبودا
من با این بازی واقعا خاطره داشتم
ای کاش این بازی قبل rage عرضه میشد...
شاید id اگه این بازیو میدید rage یه بازی شاهکار میشد
خودمونیم gear box واقعا ضعیف شده
والا بااین لوت بازیهای شرکتا و کیسه کردنه گیمرا این بازی اگه عرضه بشه خوراک کلاه برداریهاین بازی رو میشه برادر کوچیکه Skyrim توی اعتیاد اوری دونست یکی از معتاد کننده ترین Co op های نسل قبل رو داشت واقعا بی نظیره این بازی گیر باکس هم خوب میشه نگران نباش نسخه ی سوم رو که معرفی کرد نشون میده دقیقا چیکارس
دقیقا امیر جان، بازی توی یک سری از المان هاش شدیدا افت کرده بود، مثل افکت های صوتی و موسیقی، هوش مصنوعی و حتی گرافیک، داستانم به قوت شماره قبل نبود، در کل کاملا زیر سایه نسخه اول قرار میگرفت و جوری بود که فکر میکردی این نسخه شماره اوله و نسخه اول شماره بعدیه، چون کلا چند قدم رو به عقب بود ولی..... بازم کاملا مشخص بود که بازی ساخته monolith هست و اون ظرافت های ساخت رو داشت کاملا. ولی نسخه 3 رو شخصا اصلا جزو این سری نمیتونم حساب کنم چون کلا جهان بازی به هیچ وجه شبیه نسخه های قبلیش نبود، در هیچ یک از ابعادش. بازی بدی نبود ولی fear نبود اصلا.
سلام به بچه های گل
این نسخه درسته به پای بازی اصلی نمیرسه ولی خب عشق monolith نسبت به این ip رو نمیشه نادیده گرفت.
اونا چون اونموقع ip دست خودشون نبود همین نسخه رو به نام project orgin معرفی کردن که دنباله معنوی fear بود
بعدها wb مردونگی کرد و این ip رو خرید
این نسخه سرعت بازی به شدت بالاتر رفته بود.
ولی خب فاصله گرفتن از اتمسفر سنگین fear و همچنین داستان نه چندان قابل قبول باعاث شد نسخه اول همچنان بهترین نسخه باشه.
راجعبه فاجعه نسخه سوم هم صحبت نمیکنم چون ابروی مارو برد
جوکی بیش نبود
وای من عاشق این نسخم ، مردن سوپ و قبل از مردنش که پرتمون میکنه پایین عالیه
امیر بدون شک RAGE 2 . من اصلا حس میکنم خود بازی هم زمان عرضه بدرخشه، اگر همین چیزی که میبینیم باشه، واقعا بازیه عظیمی به نظر میاد توی تمام جهات و جنبه ها.خب بچه ها بهتره این تاپیک رو از خاک بکشیم بیرون
اصلا فکرشو نمیکردم FPS تو ایران انقدر طرفدار کم داره...
برای اینکه تنوعی ایجاد بشه بیان بگین کدوم بازی FPS تو نمایشگاه درخشید...
کدوم مورد علاقتون بود؟
خب بچه ها بهتره این تاپیک رو از خاک بکشیم بیرون
اصلا فکرشو نمیکردم FPS تو ایران انقدر طرفدار کم داره...
برای اینکه تنوعی ایجاد بشه بیان بگین کدوم بازی FPS تو نمایشگاه درخشید...
کدوم مورد علاقتون بود؟