داشتم توی توییتر با کامیونیتی منیجر SNK حرف میزدم، میگفت واقعا فکر کردین کپکام میتونه CvS 3 رو با وضعیت کنونیش بسازه؟ وقتی همه رفتن؟ مثل همین یارو Neo_G ؟
بهش جواب دادم نه، با نگاه کردن به KoF XIV لابد فقط SNK میتونه بسازه

ایتسونو کارگردانش هنوز توی کپکامه. تازه تیم سازنده SF هم هست.
گفت اگه فکر میکنی Ono و بقیه میتونن بسازن، باید بگم متوهمی. من توی تورنومنت های زیادی شرکت کردم و باید بگم XIV خیلی بهتره.
گفتم تو مغزت توی گذشته گیر کرده فکر میکنی استعداد های جدید به وجود نمیان. با 2-3 بار بازی کردن عنوانی که هنوز عرضه نشده هم توهم برت نداره که XIV از XIII بهتره.
قضیه رو پیچوند و گفت حالا استعداد های جدید میخوان به وجود بیان یا نیان به من ربطی نداره. ولی با وضعیت SF IV, SFxT و SF V عمرا اگه بتونه بسازتش.
گفتم دوران SF IV خفه خون گرفته بودین و صداتون در نمیومد. سر لانچ SF V تازه از سوراخی که قایم شده بودین اومدین بیرون و زبونتون باز شده. چه از نظر فروش، چه از نظر تورنومنت و چه نقد SF IV کاری کرده بود 7 سال سکوت کنین.
گفت SF IV فقط از نظر تورنومنتی بازی قوی ای بود. از بقیه نظر ها بازی خوبی نبود

گفتم بای

مغزت به زوال رفته.
یارو قشنگ معلومه 7 سال عقده ها رو ریخته بود توی خودش

تا بلکه KoF با این وضعیت رقت انگیزش بتونه روی دست SF بلند بشه (اونم XIV!!!). وقتی بازی عرضه شد ویدئوی اسکی رفتن های بازی رو با نمونه مشابهش از SF IV و SF V میذارم تا ببینین چطوری شیک و مجلسی و بدون تغییر دادن انیمیشن ها، همونا رو برداشتن کپی کردن توی بازیشون

اصن همین سیستم Custom Combo که استفاده میکنین رو SF Alpha ابداع کرده. بقیه چیزها بماند