طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
با ریلیز Guilty Gear Xrd Revelator توی ژاپن معلوم شده ورژن کنسولی بازی شامل روستر کامل کرکترها (در حال حاضر کامل نیستن) ، lobby system ، minigames ، tutorial به روز شده و موارد بیشتری میشه :دی
===
علی @Safety & Peace یه پیشنهاد :دی توی پست اول یه بخش بذار ، فایت هایی که توی اون سال میان با تاریخ ریلیز بزن که حواسمون باشه :دی (اونایی هم که تاریخ دقیق ندارن ولی گفته شده اون سال میان TBA بزن جلوش) مثلاً برای امسال هر چی توی 2016 میاد رو بزن ، سال بعد 2017 ـیا و به همین ترتیب الخ :دی

تعداد پلیرهای شرکت کننده SFV توی EVO 2016 از مرز 4000 نفر گذشت و هنوز هم داره افزایش پیدا میکنه. #بازی_ناقص #بازی_بد

gv0se9w3a7bp8s7w9goc.jpg

بازی های "کامل" تلاش کنین بلکه کامیونیتیتون بتونه نصف این مقدار پلیر رو بفرسته توی EVO=;

فک کنم میشه Rain رو تایید شده دونست ! شروع دادن DLC برای یه نسخه ی کامل از بازی (یه سری توئیت های دیگه با محور بارون و رنگ بنفش هم داده)

f766ausqk9cm7zyv6x2g.jpg

نکته ی جالب اینه که اد بون فن ها رو به نقاط تحتانی هم حساب نکرده چون توی نظر سنجی فک کنم Noob رای آورده بود !

ctgqfl4ukpgnx7f108ul.jpg

فکر نمی کنم ربطی به DLC داشته باشه.توییت های اخیرش به خاطر مرگ Prince و آلبوم معروفش Purple Rain هست که منبع الهام اینا برای ساخت کرکتر Rain بوده.

داشتم توی توییتر با کامیونیتی منیجر SNK حرف میزدم، میگفت واقعا فکر کردین کپکام میتونه CvS 3 رو با وضعیت کنونیش بسازه؟ وقتی همه رفتن؟ مثل همین یارو Neo_G ؟
بهش جواب دادم نه، با نگاه کردن به KoF XIV لابد فقط SNK میتونه بسازه :lol: ایتسونو کارگردانش هنوز توی کپکامه. تازه تیم سازنده SF هم هست.
گفت اگه فکر میکنی Ono و بقیه میتونن بسازن، باید بگم متوهمی. من توی تورنومنت های زیادی شرکت کردم و باید بگم XIV خیلی بهتره.
گفتم تو مغزت توی گذشته گیر کرده فکر میکنی استعداد های جدید به وجود نمیان. با 2-3 بار بازی کردن عنوانی که هنوز عرضه نشده هم توهم برت نداره که XIV از XIII بهتره.
قضیه رو پیچوند و گفت حالا استعداد های جدید میخوان به وجود بیان یا نیان به من ربطی نداره. ولی با وضعیت SF IV, SFxT و SF V عمرا اگه بتونه بسازتش.
گفتم دوران SF IV خفه خون گرفته بودین و صداتون در نمیومد. سر لانچ SF V تازه از سوراخی که قایم شده بودین اومدین بیرون و زبونتون باز شده. چه از نظر فروش، چه از نظر تورنومنت و چه نقد SF IV کاری کرده بود 7 سال سکوت کنین.
گفت SF IV فقط از نظر تورنومنتی بازی قوی ای بود. از بقیه نظر ها بازی خوبی نبود :lol:
گفتم بای:) مغزت به زوال رفته.

یارو قشنگ معلومه 7 سال عقده ها رو ریخته بود توی خودش:)) تا بلکه KoF با این وضعیت رقت انگیزش بتونه روی دست SF بلند بشه (اونم XIV!!!). وقتی بازی عرضه شد ویدئوی اسکی رفتن های بازی رو با نمونه مشابهش از SF IV و SF V میذارم تا ببینین چطوری شیک و مجلسی و بدون تغییر دادن انیمیشن ها، همونا رو برداشتن کپی کردن توی بازیشون:)) اصن همین سیستم Custom Combo که استفاده میکنین رو SF Alpha ابداع کرده. بقیه چیزها بماند:D

آخرین ویرایش:
داشتم توی توییتر با کامیونیتی منیجر SNK حرف میزدم، میگفت واقعا فکر کردین کپکام میتونه CvS 3 رو با وضعیت کنونیش بسازه؟ وقتی همه رفتن؟ مثل همین یارو Neo_G ؟
بهش جواب دادم نه، با نگاه کردن به KoF XIV لابد فقط SNK میتونه بسازه :lol: ایتسونو کارگردانش هنوز توی کپکامه. تازه تیم سازنده SF هم هست.
گفت اگه فکر میکنی Ono و بقیه میتونن بسازن، باید بگم متوهمی. من توی تورنومنت های زیادی شرکت کردم و باید بگم XIV خیلی بهتره.
گفتم تو مغزت توی گذشته گیر کرده فکر میکنی استعداد های جدید به وجود نمیان. با 2-3 بار بازی کردن عنوانی که هنوز عرضه نشده هم توهم برت نداره که XIV از XIII بهتره.
قضیه رو پیچوند و گفت حالا استعداد های جدید میخوان به وجود بیان یا نیان به من ربطی نداره. ولی با وضعیت SF IV, SFxT و SF V عمرا اگه بتونه بسازتش.
گفتم دوران SF IV خفه خون گرفته بودین و صداتون در نمیومد. سر لانچ SF V تازه از سوراخی که قایم شده بودین اومدین بیرون و زبونتون باز شده. چه از نظر فروش، چه از نظر تورنومنت و چه نقد SF IV کاری کرده بود 7 سال سکوت کنین.
گفت SF IV فقط از نظر تورنومنتی بازی قوی ای بود. از بقیه نظر ها بازی خوبی نبود :lol:
گفتم بای:) مغزت به زوال رفته.

یارو قشنگ معلومه 7 سال عقده ها رو ریخته بود توی خودش:)) تا بلکه KoF با این وضعیت رقت انگیزش بتونه روی دست SF بلند بشه (اونم XIV!!!). وقتی بازی عرضه شد ویدئوی اسکی رفتن های بازی رو با نمونه مشابهش از SF IV و SF V میذارم تا ببینین چطوری شیک و مجلسی و بدون تغییر دادن انیمیشن ها، همونا رو برداشتن کپی کردن توی بازیشون:)) اصن همین سیستم Custom Combo که استفاده میکنین رو SF Alpha ابداع کرده. بقیه چیزها بماند:D
19aed6d18e47c4781c3ac96e46700eaaf7f9bb7bf5c97aa98caa6cf6d7ae6fdf.jpg

140b5483695386641c948708752a0663ef0e2f500d6cdab6175c881d626a5a60.jpg

کمپانی Disney چند روز پیش اعلام کرد که به طور رسمی از ساخت بازی ها کناره گیری میکنه. در قدم اول بازی Disney Infinity دیگه ساپورت نمیشه. دیزنی گفته که از این به بعد فقط لایسنس IP هاشو میفروشه و خودش به هیچ عنوان بازی نمیسازه/منتشر نمیکنه. از اونجایی که Marvel Comic مال دیزنی هست، فن ها از در و دیوار ریختن و خواستار ساخت Marvel Vs. Capcom 4 شدن و حتی طومار آنلاین هم ساختن و توی توییتر از هشتگ #MvC4 استفاده میکنن تا حرفشونو به گوش مارول و کپکام برسونن.

از اونجایی که Marvel Comic مال دیزنی هست، فن ها از در و دیوار ریختن و خواستار ساخت Marvel Vs. Capcom 4 شدن و حتی طومار آنلاین هم ساختن و توی توییتر از هشتگ #MvC4 استفاده میکنن تا حرفشونو به گوش مارول و کپکام برسونن.
اووووووووووووووه چه خبره حالا MvC3 که تازه اومده که!

ابرو کمون توی توییتر از طرفدارا پرسیده که دوست دارن کار بعدیشون چی باشه:

ky1tpevlt1r1yppj6ibi.jpg

فعلا که همه زدن KP3. ولی من به شخصه امیدوارم SM 2 باشه. خصوصا اگه میخوان "داستان سرایی" کنن، اینجوری دستشون بازتره تا اینکه بخوان دوباره Read مال داستانی مثل MKX بسازن.

اووووووووووووووه چه خبره حالا MvC3 که تازه اومده که!
1. همونطور که علی گفت، اون 5سال پیش اومد، تازه اون نسخه اصطلاحا Complete edition بود و اصلش فکر کنم یه سال قبلش اومده بود.
2. این بازی اصلا واسه pc نیومده درحالیکه یکی از فایتینگای کلاسیک کپکامه.
3. من دلم لک زده با spiderman و wolverine و dante یه تگ تیم خفن بزنم حال کنم.
خیلی دوس دارم ساخته شه این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or