بابا مرد حسابی من کی گفتم گیمپلی بده؟والا چیزی که ما ازش می دیدیم خلاف اینیه که میگی هر روز یه چیز مرد افکن از توش درمیاد
View attachment 159089
View attachment 159090
حالا بماند که توی تکن هر چی DLC میدن اولش وحشتناک OP ـه که همه برن بخرن ، بعد که به اندازه فروخت با اولین پچ تا خرخره نرف میکننش در حدی که دیگه قابل بازی نباشه
----
اتفاقاً سر GGs هم بحثش بود ولی فکر کنم نمیرسیدن توی پروسه ی ساخت
اون خیلیا که آره ، فعلاً توی مرحله ی حمله ـس این جریان حالا چقدر آدم بشن این وسط خدا می دونه
بله کار هارادا اوکی ولی خب اولین کسی نیست که داره اینکارو میکنه ، گفتم که یه جریانی بود که خفت خیلیا رو گرفت. الانم تکن اولین نفر نیست ، تا قبل از این Fighthing EX layer و یکی دوتا بازی دیگه هم بودن که نت کد ها رو به رول بک تغییر دادن حالا بماند همین هارادایی که میگی اولش داشت کلی بهونه میاورد (با علی @Safety & Peace هم اون موقع در موردش حرف میزدیم) که آقا بازی ما 3D هست و رول بک داستان داره و فریم های بازیمون اینجوریه و اونجوریه و رول بک بشه فلان میشه و ... خلاصه که قبله ی عالم داشت از زیرش در میرفت اول
پ.ن : کلاً ژاپنیا فقط با نت خودشون فایتینگ ها رو سازگار میکنن ، باقی دنیا به چیز مبارکه
اتفاقا خودم عاشق سرعتشم... و دیدم سر این Auto Combo اش بعضی Elitism بازی در میارن و گارد گرفتن درحالی که کاملا با گیمپلی و DNA سری جور در میاد.
من گفتم فقط لوپ اش برای *من* تکراریه، بعد یک مدت دیگه علاقه ایی به ادامه دادن نداشتم، مخصوصا بخاطر تنوع نداشتن بعضی کرکترا چه از لحاظ ویژوالی و اینکه صورت های یک عده اشون کپی پیستن و رنگ مو ها عوض میشن.(که اونم تقصیر اینا نیست، بخاطر ارت استایل DBاهه و منم شخصا از این موضوع خوشم نمیاد.)
با قدرت های DB هم همین مشکل رو دارم.
کلا باب میل من این دو مورد نیست + اصلا DB دوست نداشتم و ندارم، یعنی از کل چیزایی که از DB تولید کردن، فقط من عاشق DBFZ هستم.
بگذریم حالا....
والا تیکن باز نیستم این نرف و این چیزا رو خبر ندارم
اره حتی فکر کنم قراره به لانچ اش برسه.
منظورم رو اشتباه رسوندم، درواقع میخواستم بگم، که بعد این GG اخری ASW هم اتوماتیک وار به اون مسیر میره.
بابا این ژاپنی ها انتظار زیادیه کلهم اجمعین آدم شن.
یک عده میشن، یک عده هم مگه بمب اتم بهشون بخوره تا آدم شن.
لول یادم رفته بود...در هرصورت دیگه کمپانی گای اهه هارادا، برای دمیج کنترل باید یک شر و وری بگه.
بعد اون دروغ ها و دمیج کنترلی که ONO سر لانچ سوپر افتضاح SFV و در ادامه انجام داد، هیچی برام سوپرایز کننده نیست.
پ.ن:متاسفانه دقیقا همینطوره.:/