طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
احسان 3D خیلی خوبه، اما محدودیت های گیم پلی میاره به خاطر اینکه انیمشن های کنسل شدن توی اسپرایت ها به راحتی انجام میگرفت و خیلی هم خوشگل بود ولی توی 3D برای چشم تمرین دیده زشت از آب در میاد:biggrin1: همین SF IV خیلیا از انیمشن های کنسل شدن شوریوکن و هادوکن و ... . به خاطر همین هم کپکام مجبور شد SF IV رو جوری بسازه که سر هر ضربه یه استاپ در حد میلی ثانیه انجام میگیره و به عبارتی بازی تیکه تیکه هست و مثل MK، حرکات یکنواخت و نرم دیده نمیشن (در واقع MK و TK و بازی های سه بعدی چون به اون صورت کنسل شدن ندارن، همچین مشکلی نداره). همین موضوع باعث میشه یه سری ایده هایی که قرار بود برای گیم پلی استفاده بشه، از بازی حذف بشه. من خودم هنوز درست نمیدونم ولی خیلی دوست دارم بدونم مثلا مکانیزم Custom Combo چجوری توی دنیای 3D از آب در میاد:biggrin1:

میدونم چی میگی و همین لبه لبه بودن اسپرایت ها تا حدودی رو اعصاب منم هست ولی از نظر گیم پلی، به نظرم بازی های 2D به مراتب قوی تر از 3D ها هستن و دست سازنده برای ایده پردازی خیلی بازتره:biggrin1:

در مورد GG هم الان میگم حمیدوس بیاد بخورتت:biggrin1: GG Xrd شاید حتی سخت تر از SF IV بوده باشه توی طراحی!:biggrin1: @HamidoOs پاشو بیا بحث رو اکسپند کن:p

پ.ن: کاش KOF جدید رو مثل Xrd میساختن. هم کیفیت شخصیت ها پایین نمیومد و هم گیم پلی عالی میشد:biggrin1:

حرفت درسته ولی می تونن عین GG Xrd انیمیشن ها رو دقیقاً مطابق نمونه ی 2D در بیارن که اون موردی که گفتی کمتر احساس بشه :دی الان توی همین GG Xrd انیمیشن ها رو مو به مو از روی اسپرایت ها درست کردن :دی

طراحی GG هم شاید به چشم ما سخت بیاد ولی روشیه که خیلی وقته ژاپنیا دارن توی انیمه جات و ... ازش استفاده می کنن :دی

===

گیم پلی بِردی :دی

http://gof.ir/epfx/SF5-Beta-F.Yagami-(Birdie)-VS-Brrule-(Ryu)-(60fps-1080p).mp4.html

با تشکر ویژه از حامد :دی

آخرین ویرایش:
این آخر هفته ، DOA Festival بید :biggrin1: جشن گرفتن برای سری DOA توی Osaki Bright Core Hall توکیو :دی

خیلیا توی مراسم حضور دارن ، تا دلتون بخواد مدل و اِلِمان های مخصوص سنسی هم توش هست :biggrin1: 1 آگوست شروع میشه ، ببینیم چه میکنن :دی

آخ آخ آخ :دی همین چند وقت پیش بود داشتیم با علی خائن در موردش حرف میزدیما :دی علی Dante Never Cry@ کجایی بدو بیا :دی

من تازه خبرش رو دیدم و براش تاپیک جدا زدم :| :دی

آقا عالیه! بعد از NG و DOA جدید، این بهترین خبری بود که میتونستم از TN بشنوم :دی کسایی که نسخه قبلی رو بازی کردن از گیم پلی و خود والیبال بازی هم وحشتناک تعریف میکنند برای همین بی صبرانه منتظرم تا اولین گیم پلی بازی رو ببینم :دی

New Character, Stage & Costume Sets Coming to DOA5: Last Round :|

نمی دونم کی می خوان از DOA5 بکشن بیرون و برن سراغ 6 :| احتمالاً توی چند تا مراسم دیگه بازم کرکتر معرفی میشه و به همراه کوه DLC های DOA5 LR یه نسخه ی دیگه تحت عنوان DOA5 Folan عرضه میشه :دی بابا این چند تا کرکتر و کاستوم آخرو یا بی خیال شید یا مثل بعضیا رایگان عرضه کنید و پاشید برید سراغ شماره ی 6 ، تا کی باید DOA 5 عرضه بشه :دی هر چقدر بازیشون عالیه ، برعکس این کاراشون خیلی خیلی رو اعصاب آدم میره !

هیچ چیزشون مثل آدم نیست. از اونور میگن LR آخرین و کاملترین نسخه هست و از اینور 600تا کاستوم و کرکتر جدید باز میدن. Team Ninja و Tecmo بدجوری راهشونو گم کردن.

هیچ چیزشون مثل آدم نیست. از اونور میگن LR آخرین و کاملترین نسخه هست و از اینور 600تا کاستوم و کرکتر جدید باز میدن. Team Ninja و Tecmo بدجوری راهشونو گم کردن.

ای گفتی علی :دی یادته سر همین حرف که این آخرین نسخه ـس می خواستم کاستوم ها رو بخرم ؟ :دی خوب شد هنوز پول توی اکانتو بابتش نسوزوندم :دی
حالا تعداد کاستوم ها یه طرف قیمت هاش هم یه طرف علی ! الان برای LR طبق آخرین چیزی که دیدم (نمی دونم چند تای دیگه اضافه شده) 3 تا پک لباس بود دوتاش حدود 30 دلار یکیش 50 دلار ! بالای 100 دلار DLC اونم برای نسخه ای که اسمش Last Round ـه :دی احتمالاً کار داره به وقت اضافه میکشه :دی
نمی دونم به جای این کارا چرا یه نسخه ی Next Gen نمیسازنن تا بشینن اونو ساپورت کنن ، نه یه بازی شون سال پیشو :|

===

خب اوضاع بدتر هم شد ! :دی
استیج به همراه Summer Costume ها طی آپدیت 1.04 توی 11 اگوست به بازی اضافه میشه ، که استیج ظاهراً همون استیج ساحله که شکل و شمایلش عوض شده :دی و از همه بدتر اینکه ظاهراً آپدیت اول برای ژاپن در دسترسه !

و اما باقی DLC ها یه جا عرضه نمیشه و یه برنامه ی چند ماهه براش در نظر گرفته شده :| کاستوم های جدید بر اساس فرانچایز های Falcom و Schoolgirl Strikers و Tatsunoko هست که به ترتیب کاستوم های Falcom برای ماه سپتامبر ، کاستوم های Schoolgirl Strikers برای ماه نوامبر و کاستوم های Tatsunoko برای زمستان 2016 برنامه ریزی شدن !!! علاوه بر اینها یه سری Halloween costumes 2015 هم هست که برای اکتبر در نظر گرفته شده (قبلاً یه سری هالووین کاستوم داده بودن ، این یه سری دیگه ـس !)
تصاویر کاستوم ها :

Falcom

Schoolgirl Strike

Tatsunoko

Halloween costumes 2015

احتمالاً تا بهار 2016 بازی فقط با کاستوم و ... ساپورت میشه ، بقیه ـشو خدا بخیر کنه :| حداقل امیدوارم برای سه ماهه ی سوم یا چهارم 2016 بیان DOA6 رو یا معرفی کنن یا عرضه که حداقل عصبانیت آدم بخوابه :دی خیلی ضایعس که تقریباً توی شش ماه دوم 2016 شماره ی جدید اکثر فایت های به نام سر و کله ـشون پیدا میشه ولی اینا هنوز دارن توی نسل قبل دست و پا میزنن ! :|

آخرین ویرایش:
حس تاپیک زدن نیست ولی برای هوادارای King of Fighters باید جالب باشه :دی
Rumor: Chinese company looking to buy SNK Playmore - NeoGAF
===
آخ آخ این جریان DLC های DoA فکر کنم یکی از عجایب صنعت گیم باشه :دی یه سری رفتم تعداد DLC ها رو نگاه کنم ببینم میشه همه رو دانلود کرد (تازه پایرت نه اینکه بخوام بخرم!) مُخم سوت کشید! تا اون موقع که من بررسی کردم 700 و خورده ای کاستوم به صورت DLC برای بازی اومده بود :|:|:|

خداییش کسی پیدا میشه برای همه اینا پول خرج کنه؟ :دی فکر کنم بخوای همه DLC ها رو بگیری باید یه چیزی بالای 3-4 هزار دلار پیاده بشی :|:دی

امیدوارم این خریده شدن SNK یه کم روند ساخت بازیاشونو سرعت ببخشه:biggrin1: این کمپانی چینی فقط منو نگران میکنه. چین یه جوریه:|

اتفاقا اگه یه کمپانی مایه دار چینی باشه خیلی ام خوبه :d البته هرچی باشه از وضع الان بهتره , چینم که جدیدا اوضاعش خیلی ردیفه :d نمیدونم چرا Capcom VS SNK نابود شد یه زمانی چقدر بازی میکردم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or