طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
@Hamed 3594

بیا حامد از CvS 2 رو هم پیدا کردم:d:

https://www.youtube.com/watch?v=-MMX8fbex04

======================

ببین احسان، تو باید بچه هایی رو که بازی میکنن رو پیدا کنی یا ترغیبشون کنی به بازی کردن. الان همین مرتضی که هستش، میتونین با هم شروع کنین. فرقی نداره کدوم فایتینگ باشه. فقط بازی کنین و با هم شروع کنین به یاد گرفتن. 2تا هم بزنین توی سر اون نوید و بکشونینش به بازی کردن:d این دوستمون Last of Shadow هم که هست. میتونین همین الان شروع کنین یا یه کلن برای خودتون بسازین و عضو گیری کنین. یادتون نره 50% بازی کردن هست، 50% مطالعه کردن! فایتینگ بدون مطالعه کردن فایده نداره چون فقط 5% چیزا رو خود بازی میگه و 95% توی مطالعه و مبارزه کردن پیدا میشه:d
سوالی هم داشتین همینجا بپرسین تا با ویدئو براتون توضیح بدیم (SF). من خودم هر وقت آ صفا یادم میداد (:d)، بعد از مبارزاتمون، کلی سوال پیچش میکردم و سعی میکردم نقاط ضعفمو پوشش بدم:d سوالاتم هم پیرو Move ها نبود. پیرو این بود که مثلا چرا ضربه های اون توی فلان قسمت اولویت داشت، چرا گوشه دیوار Cross Ups اون عمل کرد و ...
حتما باید براتون سوال پیش بیاد. اگه نیاد اصلا پیشرفت نخواهین داشت:d مسابقات مختلف رو ببینین و سعی کنین کارهایی که میکنن رو مطالعه کنین. توی Training وضعیت های مختلف رو تمرین کنین و ...

======================

داشتم مسابقات GG Xrd CEO رو میدیدم، الحق که عالی بودن
yahoo_4.gif
حسن ختامش جوری بود که گزارشگرا از ته گلو غاره میزدن
yahoo_4.gif
حتما بازی ها رو ببینین. سطحشون بسیار بالاست
yahoo_4.gif

@Hamed 3594

بیا حامد از CvS 2 رو هم پیدا کردم:d:

https://www.youtube.com/watch?v=-MMX8fbex04

======================

ببین احسان، تو باید بچه هایی رو که بازی میکنن رو پیدا کنی یا ترغیبشون کنی به بازی کردن. الان همین مرتضی که هستش، میتونین با هم شروع کنین. فرقی نداره کدوم فایتینگ باشه. فقط بازی کنین و با هم شروع کنین به یاد گرفتن. 2تا هم بزنین توی سر اون نوید و بکشونینش به بازی کردن:d این دوستمون Last of Shadow هم که هست. میتونین همین الان شروع کنین یا یه کلن برای خودتون بسازین و عضو گیری کنین. یادتون نره 50% بازی کردن هست، 50% مطالعه کردن! فایتینگ بدون مطالعه کردن فایده نداره چون فقط 5% چیزا رو خود بازی میگه و 95% توی مطالعه و مبارزه کردن پیدا میشه:d
سوالی هم داشتین همینجا بپرسین تا با ویدئو براتون توضیح بدیم (SF). من خودم هر وقت آ صفا یادم میداد (:d)، بعد از مبارزاتمون، کلی سوال پیچش میکردم و سعی میکردم نقاط ضعفمو پوشش بدم:d سوالاتم هم پیرو Move ها نبود. پیرو این بود که مثلا چرا ضربه های اون توی فلان قسمت اولویت داشت، چرا گوشه دیوار Cross Ups اون عمل کرد و ...
حتما باید براتون سوال پیش بیاد. اگه نیاد اصلا پیشرفت نخواهین داشت:d مسابقات مختلف رو ببینین و سعی کنین کارهایی که میکنن رو مطالعه کنین. توی Training وضعیت های مختلف رو تمرین کنین و ...

======================

داشتم مسابقات GG Xrd CEO رو میدیدم، الحق که عالی بودن:d حسن ختامش جوری بود که گزارشگرا از ته گلو غاره میزدن:d حتما بازی ها رو ببینین. سطحشون بسیار بالاست:d

پاشین بیایین آقا من پایه ام ، عکس هم که گذاشتم :دی هر کسی هر کدومو داره پاشه بیاد من پایه ام :دی
توی SF هم که من اون 50% مطالعه و فهم SF رو مشکلی ندارم ، فقط باید انقدری با این و اون بازی کنم تا ایرادات کارم هرچی هست و نیست در بیاد ، کسی پایه باشه که عالیه :دی حتی Basic های SF و اینکه چی هست و چطوری میشه بازیش کرد ، کاربرد فریم ها و ... رو هم میتونم یاد بدم :دی بنده خدا حمیدو ترکوندم :دی فقط همه پاشن بیان ، آدم هر چی بیشتر بازی کنه به چیزای بیشتر و بهتری برمی خوره :دی

===

من تا الان توی جدیدا DOA EVO رو دیدم علی ، خیلی خوب بازی می کردن ولی هیچ کسی تماشاچی نبود و خیلی خشک و بی روح بود مسابقات :دی الان GG در حال دنلده ، توی CEO عجب چیزی بود (مبارزه آخرشو بگو علی ؟ واااااااای ! :دی) امیدوارم اینجا شونصد برابر بهتر باشه :دی خیلی پتانسیلش بالاس لعنتی :دی

یعنی مجبورم چند وقت یه بار پاشم برم آنلاین بزنم با لگ وحشتناک!! بعد سعی کنم با همون لگ طرفو ببرم! (نمیدونم مشکل از نت منه یا سرورای Blazblue)
یه اصلاح کوچیک:
گیم‌های فایتینگ برخلاف گیم‌های FPS یا MMO، به صورت Client-Server نیستن. معمولاً به صورت Peer-to-Peer هستن (P2P). سیستم اینجوری نیست که یه سروری وجود داشته باشه که شما و حریفتون روی اون سرور با هم بازی کنین.
وقتی وارد قسمت آنلاین گیم میشین، متصل می‌شین به یه سرور Matchmaker که کارش صرفاً اینه که شما و حریفتون رو به همدیگه مرتبط کنه و وقتی وارد مبارزه شدین، دیگه مستقیماً به کامپیوتر حریفتون کانکت هستین و سرور کاملاً رفته کنار و فقط منتظره که انتهای مبارزه، نتیجه‌‌ی برد و باخت رو دریافت کنه.

بنابراین:
وقتی توی یه گیم فایتینگ، لگ دارین، تقصیر رو نندازین گردن چیزی به اسم سرور (که وجود نداره). این لگ به خاطر پینگ بد شما با حریفتونه. حالا موضوع اینه که معمولاً ما پینگمون با بچه‌های داخل ایران خوبه (مثلاً زیر 70 - 80 میلی‌ثانیه) و می‌تونیم با هم بازی کنیم. شانس آوردیم که این گیم‌ها به صورت Client-Server نیستن، اگه نه هر دو نفر مجبور بودیم روی یه سرور توی اروپا با هم بازی کنیم، که با این پینگمون با اروپا قطعاً کار نشدنی‌ای بود.

پاشین بیایین آقا من پایه ام ، عکس هم که گذاشتم :دی هر کسی هر کدومو داره پاشه بیاد من پایه ام :دی
توی SF هم که من اون 50% مطالعه و فهم SF رو مشکلی ندارم ، فقط باید انقدری با این و اون بازی کنم تا ایرادات کارم هرچی هست و نیست در بیاد ، کسی پایه باشه که عالیه :دی حتی Basic های SF و اینکه چی هست و چطوری میشه بازیش کرد ، کاربرد فریم ها و ... رو هم میتونم یاد بدم :دی بنده خدا حمیدو ترکوندم :دی فقط همه پاشن بیان ، آدم هر چی بیشتر بازی کنه به چیزای بیشتر و بهتری برمی خوره :دی

===

من تا الان توی جدیدا DOA EVO رو دیدم علی ، خیلی خوب بازی می کردن ولی هیچ کسی تماشاچی نبود و خیلی خشک و بی روح بود مسابقات :دی الان GG در حال دنلده ، توی CEO عجب چیزی بود (مبارزه آخرشو بگو علی ؟ واااااااای ! :دی) امیدوارم اینجا شونصد برابر بهتر باشه :دی خیلی پتانسیلش بالاس لعنتی :دی
ولی مشکل اصلی همچنان برپاست. ما کنسول نداریم:biggrin1: البته میتونیم 3s بازی کنیم. میتونیم گیم های قدیمی رو راحت بازی کنیم و از این نظر مشکل نداریم. کاملا هم مجانی و GGPO خور:biggrin1:

==============

احسان همون آخرشو میگم:biggrin1: یعنی من دهنم کف کرده بود و داشت میریخت رو فرش:biggrin1: عجب پایانی بود:)) یعنی کاری کرد که باید به عنوان یه Moment ثبت میشد ولی چون EVO نبود، ثبت نمیشه:biggrin1:

ایشالا :دی

راگنا با اینکه یه مقدار کُنده ولی بعضی وقت ها ناجور کارآمده :دی دوبلورشم که اصن نگو :دی دائی روک روک روک کوسوکو کایکن کایهو ، جیگن کانشو کیوسو هوجین تِنکای ، بوری برو کیــــدو :دی

تیگر از نزدیک اعصاب آدمو به فنا میده ، سوپر موو هاش دیوونه میکنه ! دمیجاشم خیلی خیلی ترسناکه ولی چون Dash نداره خوراکش راگناس :دی با چند تا دد اسپایک و بورادو سایزو میشه کتلتش کرد :دی نوئل ترکیب D move و C move هاش معرکه ـس :دی طرفو به کمبو می بندی در حدی که دسته رو بذاره زمین تماشا کنه :دی این بروِرک عالیه ، به شدت حس و حال دانته میده به آدم :دی

نمی دونم چرا انقدر از این بشر متنفرم :دی خیلی رو اعصابه :دی هر جوری که بگی باهاش کنار نمیام ، با اون اعتماد به سقف کاذبش :دی 90% اوقاتم که چشماش بستس :دی توی حالت هازاما خوبه ولی توی حالت یوکی ترومیش ، کاملاً پرفکت میشه :دی تنها خوبی ترومی/هازاما این استنس ها و استایل هاشه که عالیه :دی به خصوص این :

bfbd_hazama-intro.gif

هر چقدر از پرسونالیتی یوکی ترومی و خنده های مسخرش بدم میاد عوضش به شدت با پرسونالیتی موتسوکی حال میکنم از این کرکترهاس که هم fail میشه هم خیلی باحاله :دی طرز حرف زدنشم خیلی کوله ، به خصوص وقتی میگه جین جین ، توی اپنینگ هاشم که بانوانو دید میزنه :دی ولی خب Move هاش خیلی خستس و فازش به من نمی خوره :دی خیلی Tricky ـه :دی کرکتر باید مستقیم بره توو دل و روده ی ملت ، اینجوری حال نمیده :دی

آمانه که یائویی ـه :دی کراهت داره آدم باهاش بازی کنه :دی

پ.ن : عکس هاش منطورته ؟ :دی

پ.ن 2 : حیف :(

کلا جلوی تیگر باز حرفه ای یه لحظه غفلت کنی به فنا میری :d من پیشنهادم برای تیگر Bulletاه , کافیه فاصله بگیری (تیگرم که اصن راه نمیره , میخزه:d) یه دونه 214D بری شارژ کنی بعد یه D بری روش بچسبونیش به دیوار حالا اینجا نصف کمبوهای بولت تعریف میشه :d دستت بازه هرجوری بخوای نابود کنی طرفو :d

همین استایلاشه که کشته منو :d همین که همیشه چشماش بستس لول مارموزیتو میبره بالا اصن :d بعد چشماشو که باز میکنه لامذهب ابهت داره :d کلا هم این تیریپ بیخیال بودنو خیلی دوس دارم; همینکه مثلا D Move میزنی که با اروبوروس خودشو میکشه طرف دشمن کلاهشو میگیره که نیوفته از سرش :d کلا هم با سیستم گیم پلی اش خیلی حال میکنم; در هر لحظه هرجای مپ که بخوای میتونی بری :d سبک جنگیشم کرمه :d

موتسوکی ام خیلی خوبه اره :d برام عجیبه تو که انقد به سرعتو حمله مستقیم علاقه داری با تائوکاکا چرا بازی نمیکنی؟ :d سرعتش دیوونه کنندس گمش میکنی همش :d

دقیقا اگه یائویی نبود پتانسیل Main شدن برای منو داشت حیف :d

پ.ن: نشونه های SF توی SG منظورمه :d

یه چیز دیگه که برام خیلی عجیبه چرا Jubei نمیارن توی کرکترای قابل بازی؟ 8-| خیلی پتانسیلش بالاس.

=========================================

من یه مدت خیلی دنبالش بودم شاید بگم 20% ام بازی نمیکردم :d صبح تا شب توی Combo Thread ها هم کمبو هارو میخوندم پیاده میکردم هم ویدیو میدیدم ولی بعدش میری میشینی آنلاین میزنی میبینی هیچکدومو نمیتونی پیاده کنی (به خاطر نت بد) هیچ کی ام نیس که در این حد حرفه ای بشینه باهات آفلاین بازی کنه به چالش بکشتت بعد یه حس پوچی بت دست میده که این همه وقتمو تلف کردم CPU بزنم؟ :d باز اگه همین حرکتی که میگی بزنیم عالی میشه ! حالا من خودم خیلی SF باز نیستم :d ولی اگه بتونیم این حرکتو بزنیم , SFV رو میگیرم پیگیرشم میشم شدید :d

[MENTION=9589]HamidoOs[/MENTION]
آهان ... ممنون اطلاع نداشتم

آخرین ویرایش:
مسئله اینه که من پینگم الان 270 هست.:d فکر کنم باید سرویسمو تغییر بدم. فعلا هم PS3 هک شده دارم فقط هم یک مورتال 2011 دارم. دیگه بقیه جا نشد تو هارد:d بهترین کاراکتر برای بازی توش کدومه؟ معمولا همه Liu Kang میگیرفتن. ولی من Raiden
:d
@Noctis Lucis

آقا من عکس بازیاتو دیدم کفم برید:| یعنی من الان اینجا نقش نخودی رو دارم به عنوان فایتینگ باز:d احیانا در آینده بازی کردیم امان بدید به ما:d

فقط این چون لی رو چرا گذاشتی تو اون گوشه?:-" آقا من اعتراض دارم:d

ویرایش: اگه کلن SF ساختین برای بازی من اولین بازی که برای PS4 میگیرم حتما SFV هست. هرچند رو حرف حساب نکنین ولی من یکی خیلی دوست دارم SF یاد بگیرم چون خیلی سخته.

چند سال پیش (حدودای سال 2008) من یه حرکت کوچولو شروع کردم و یه کلن فایتینگ توی XFire راه انداختیم با چند تا از بچه‌ها. خودم به تازه‌واردها آموزش هم می‌دادم. اما هر کسی حوصله نداره بشینه بازی رو یاد بگیره و خیلی‌ها تا یه جایی جلو میان و بعد وسط کار بیخیال می‌شن و کم کم دیگه بازی نمی‌کنن. بازیکن هم که نباشه، کسایی که بازیشون خوب هست هم دیگه کسی ندارن که باهاش بازی کنن. پس خودشون هم افت می‌کنن. فعلاً که XFire کلاً نابود شد و بازیکن‌های ما هم (از جمله خودم) خیلی کم بازی می‌کنیم و کــِـلن تقریباً مُرده!

اما توی استیم یه تقلایی می کنیم حالا. کِلن داغونه ولی هنوز یه نفسی می کشه ;)

- - -ویرایش - - -

احسان جان برات مقدور نیست بیای استیم؟

@Hamed 3594

حامد حیفم میاد آرشیو EVO امسالمون کامل نباشه:d اینا رو هم بی زحمت اضافه کن:

SF x T رو از جدول پاک کن چون هنوز لینک براش نگذاشتن. به جاش Skullgirls رو بذار.

پ.ن 1: پست اول رو الان میخوام درست کنم و لینک بدم به پست هایی که ویدئو ها رو چه CEO و چه EVO گذاشتی. اینجوری پست اول بیخود گنده نمیشه و تمیز تر هم میشه
yahoo_4.gif

پ.ن 2: احسان لینک تک تک مقاله های راجع به EVO رو هم میذارم پست اول
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
خب جا داره از همه ی دوستانی که برای تاپیک زحمت میکشن تشکر کنم و همچنین از Hamed 3594 هم یه تشکر ویژه کنم به خاطر گذاشتن لینک مسابقات که خیلی عالی هستند، هر چند نمیتونم دانلودشون کنم :دی.

بزرگ ترین ضد حالی که درباره ی EVO امسال خوردم این بود که موقع سرچ داخل یه سایت خارجی همینطوری اتفاقی نتیجه فینال SF IV که مهم ترین مسابقات مد نظرم بود، برام لو رفت.:|
اما در مورد بحث جدید، من هم کاملاً موافق هستم و دوست دارم چنین کلن هایی راه بیوفته و بتونیم باهم بازی کنیم و تجربه های بیشتری کسب کنیم. من خودم رو یه PS3 کپی خور بازی میکنم و تقریباً به جز چند تا از بازی هایی که توی اون عکس احسان بودند، بقیه رو همش دارم. اما یه مسئله ی مهم هم هست. من خودم اغراق می کنم با این که به این سبک علاقه ی زیادی دارم به خاطر این که زیاد آنلاین بازی نکردم و دلایل دیگه هنوز در مراحل ابتدایی هستم و فعلاً نیاز به تمرین زیادی دارم تا راه بیوفتم. البته قبول دارم یکی از بزرگ ترین تمرین ها همین بازی کردن با افراد حرفه ای هست.
با این وجود که گفتم هنوز خیلی خیلی کار دارم تا مثل شما راه بیوفتم اما از این ایده استقبال می کنم.

کلا جلوی تیگر باز حرفه ای یه لحظه غفلت کنی به فنا میری :d من پیشنهادم برای تیگر Bulletاه , کافیه فاصله بگیری (تیگرم که اصن راه نمیره , میخزه:d) یه دونه 214D بری شارژ کنی بعد یه D بری روش بچسبونیش به دیوار حالا اینجا نصف کمبوهای بولت تعریف میشه :d دستت بازه هرجوری بخوای نابود کنی طرفو :d

همین استایلاشه که کشته منو :d همین که همیشه چشماش بستس لول مارموزیتو میبره بالا اصن :d بعد چشماشو که باز میکنه لامذهب ابهت داره :d کلا هم این تیریپ بیخیال بودنو خیلی دوس دارم; همینکه مثلا D Move میزنی که با اروبوروس خودشو میکشه طرف دشمن کلاهشو میگیره که نیوفته از سرش :d کلا هم با سیستم گیم پلی اش خیلی حال میکنم; در هر لحظه هرجای مپ که بخوای میتونی بری :d سبک جنگیشم کرمه :d

موتسوکی ام خیلی خوبه اره :d برام عجیبه تو که انقد به سرعتو حمله مستقیم علاقه داری با تائوکاکا چرا بازی نمیکنی؟ :d سرعتش دیوونه کنندس گمش میکنی همش :d

دقیقا اگه یائویی نبود پتانسیل Main شدن برای منو داشت حیف :d

پ.ن: نشونه های SF توی SG منظورمه :d

یه چیز دیگه که برام خیلی عجیبه چرا Jubei نمیارن توی کرکترای قابل بازی؟ 8-| خیلی پتانسیلش بالاس.

کلاً جلوی این تیپ کرکترها خیلی باید به کرکتر خودت مسلط باشی چون یه اشتباه خیلی به ضرر آدم تموم میشه :دی این تیگر عین Potemkin توی GG ـه :دی GG CEO رو دیدی ؟ اکثراً جلوش به مشکل می خوردن :دی
آها راستی یه نکته در مورد راگنا ! دقت کردی HP از بقیه کمتره :| این مشکلو نداشت خیلی خوب میشد ، البته با Dmove هاش نامردی میشد :دی

کلاً خوبین اینه که راحت کل Screen رو پوشش میده :دی قشنگ میشه همه جا وول خورد :دی

تائوکاکا move هاش خیلی نچسب بود و به دلم نشست :دی سرعت خوبه به خصوص وقتی با Super Move ـش دو تایی میشه ولی خب نچسبید که نچسبید :دی

آسرتالشو بگو ، روی پسرا میزنه :دی

نه تنها جوبی به نظرم باقی هیروها رو هم باید بکنن بیارن توی بازی :دی حیفه خداییش :دی

پ.ن : آها :دی اول از همه سیستم LP , MP , HP , LK , MK , HK ـشه که به همراه Move ها و کمبو ها تا حد خیلی زیادی وفادار به SF ـه :دی اینو بذاری کنار یه سری آرت ها و اینا به نظر میاد خودشون از فن های SF و کپکام باشن :دی مثلاً این استیج به همراه ریوی خسته و تنها :دی

یا این آرت که بین آرتهاشون بود :دی (البته مشابه این بازم داره)

یا این عکس از استودیوشون لا به لای طرح هاشون به صورت شوخی کشیدن :دی

@Noctis Lucis

آقا من عکس بازیاتو دیدم کفم برید:| یعنی من الان اینجا نقش نخودی رو دارم به عنوان فایتینگ باز:d احیانا در آینده بازی کردیم امان بدید به ما:d

فقط این چون لی رو چرا گذاشتی تو اون گوشه?:-" آقا من اعتراض دارم:d

ویرایش: اگه کلن SF ساختین برای بازی من اولین بازی که برای PS4 میگیرم حتما SFV هست. هرچند رو حرف حساب نکنین ولی من یکی خیلی دوست دارم SF یاد بگیرم چون خیلی سخته.

نــــــگو نــــــــــگو :دی اونو بیاد بلانکای ایکبیری رو بذاره توی عکس هاش من بانو رو نذارم :دی اومدم یه حرکت عین اونو بیام :دی

اهم اهم :d

کسی که با هازاما حال نمیکنه رو باید آتیش زد :d البته قبلش شکنجش داد

مخصوصا اگه اسمش احسان باشه XD

حیف که Move های خوبی داره و گرنه چند تا ترول اساسی می کردم :دی

احسان جان برات مقدور نیست بیای استیم؟

والا سر یادگیری از حمید خیلی سعی کردم ولی به جز یکی دوبار نتونستم وصل بشم و آخرشم ترکید :دی کلاً من اوضاعم روی PC خیلی خرابه هر کاری میکنم به بن بست میخوره :دی

===
@Safety & Peace

بکوب سینه ی پست اول :دی

========================================================

واااااااااااااااااااااااااااااااااااای !!!! Unbelievable !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1ewb_xgbxfb.jpg
83qt_chun-ts-happy.gif

من رفتم توی افق محو بشم ! :دی

آخرین ویرایش:
کلاً جلوی این تیپ کرکترها خیلی باید به کرکتر خودت مسلط باشی چون یه اشتباه خیلی به ضرر آدم تموم میشه :دی این تیگر عین Potemkin توی GG ـه :دی GG CEO رو دیدی ؟ اکثراً جلوش به مشکل می خوردن :دی
آها راستی یه نکته در مورد راگنا ! دقت کردی HP از بقیه کمتره :| این مشکلو نداشت خیلی خوب میشد ، البته با Dmove هاش نامردی میشد :دی

کلاً خوبین اینه که راحت کل Screen رو پوشش میده :دی قشنگ میشه همه جا وول خورد :دی

تائوکاکا move هاش خیلی نچسب بود و به دلم نشست :دی سرعت خوبه به خصوص وقتی با Super Move ـش دو تایی میشه ولی خب نچسبید که نچسبید :دی

آسرتالشو بگو ، روی پسرا میزنه :دی

نه تنها جوبی به نظرم باقی هیروها رو هم باید بکنن بیارن توی بازی :دی حیفه خداییش :دی

پ.ن : آها :دی اول از همه سیستم LP , MP , HP , LK , MK , HK ـشه که به همراه Move ها و کمبو ها تا حد خیلی زیادی وفادار به SF ـه :دی اینو بذاری کنار یه سری آرت ها و اینا به نظر میاد خودشون از فن های SF و کپکام باشن :دی مثلاً این استیج به همراه ریوی خسته و تنها :دی

برای همینه اینجور کرکترا روو روان منن :d نه CEO امسال اصلا حس دیدنشو نداشتم نمیدونم چرا :d اتفاقا توو فکرشم برم ببینم ولی فلن توو نخ EVO ام تا ببینم چی میشه. ولی خب Potemkin یجورایی همون تیگره GGاه دیگه, کاملا میتونم تصورش کنم :d

بحث GG شد اصلا با Xrd نتونستم ارتباط برقرار کنم :( کلا با به سمت 3D رفتن مخالفم. SF هم زمانی که 2D بود صبح تا شب میشستم پاش یا سر Capcom Vs SNK بودم ولی الان باعث شده برم طرف فایتینگای دیگه (البته SFV خیلی نظرمو جلب کرده :bighug:) شانس آوردمBB طرف 3D نرفت #:-s

آره :d فقطم راگنا نیس کرکترای قوی تر HP کمتری دارن :d حالا راگنا با اون ضربات سرعتیو سنگینو دور بردش و HP خوردنش معلومه وضعیتش چیه :d

آره هیرو ها کلا خوراکن :d قسمت آخر BB ولی خبری ازشون نیس. ولی جوبی خیلی عجیبه از همون اول توو داستان بود هنوز نیووردنش /:) کرکتر به این شاخی خلق کردن نمیبیننش بعد میان کرکتر بیخود اضافه میکنن :d

پ.ن: عه؟ دقت نکرده بودم این ریوئه :d چه جالب نمیدونستم :d
پ.ن۲: ولی باید بگم کاوایی ترین فایتینگ همین SGاه, حتی با وجود Arcana Heart :d

برای همینه اینجور کرکترا روو روان منن :d نه CEO امسال اصلا حس دیدنشو نداشتم نمیدونم چرا :d اتفاقا توو فکرشم برم ببینم ولی فلن توو نخ EVO ام تا ببینم چی میشه. ولی خب Potemkin یجورایی همون تیگره GGاه دیگه, کاملا میتونم تصورش کنم :d

بحث GG شد اصلا با Xrd نتونستم ارتباط برقرار کنم :( کلا با به سمت 3D رفتن مخالفم. SF هم زمانی که 2D بود صبح تا شب میشستم پاش یا سر Capcom Vs SNK بودم ولی الان باعث شده برم طرف فایتینگای دیگه (البته SFV خیلی نظرمو جلب کرده :bighug:) شانس آوردمBB طرف 3D نرفت #:-s

آره :d فقطم راگنا نیس کرکترای قوی تر HP کمتری دارن :d حالا راگنا با اون ضربات سرعتیو سنگینو دور بردش و HP خوردنش معلومه وضعیتش چیه :d

آره هیرو ها کلا خوراکن :d قسمت آخر BB ولی خبری ازشون نیس. ولی جوبی خیلی عجیبه از همون اول توو داستان بود هنوز نیووردنش /:) کرکتر به این شاخی خلق کردن نمیبیننش بعد میان کرکتر بیخود اضافه میکنن :d

پ.ن: عه؟ دقت نکرده بودم این ریوئه :d چه جالب نمیدونستم :d
پ.ن۲: ولی باید بگم کاوایی ترین فایتینگ همین SGاه, حتی با وجود Arcana Heart :d

در اصل تیگر شبیه Potemkin ـه :دی

بحثی که سر 3D هاس ، انیمیشن کرکترهاشونه :دی مثلاً SF IV خیلی نسبت به قبل کند شده بود ، ولی توی GG Xrd تا جایی که دنبال می کردم ASW اومده نهایت سعیش رو کرده که تا جایی که امکانش هست ، انیمیشن کرکترها مو به مو همون انیمیشن های نسخه های 2D باشه که موفق هم بودن :دی از لحاظ سرعت هم که خوبه و مثل SF IV نیست که یهو همه چیز کند بشه :دی (خدا رو شکر الان مثل اینکه اوضاع SF V هم از نظر سرعت خوب شده و مثل قبل کند نیست) کلاً مشکل 3D ها کند شدن بازی به خاطر کپچر کردن انیمیشن هاست که وقتی این موارد توی بازیهایی مثل GG Xrd و SF V برطرف بشه مشکل خاصی نمی مونه :دی الان من همونقدر که با BB حال میکنم با GG هم حال میکنم :دی اینکه بیان کرکتر های BB رو هم مثل Xrd کنن ، استقبال هم میشه :دی

آره ، ولی راگنا یه کم زیادی کمه :دی فک کنم با نوئل یکیه یا کمتر :دی اون جین خاک بر سری HP ـش بیشتره :دی

من دلم روشنه که توی CF بیارنشون :دی خیلی کلید کردن روی فانتوم :دی

پ.ن : :دی
پ.ن 2 : DOA :دی

در مورد شخصیت های BB باید بگم من هم از علاقه مندان راگنا هستم اما خوب با نوئل هم بازی می کنم. از اونور Litchi هم خیلی خوبه برای بازی کردن. (فینال BB:CP داخل EVO 2014 عجب چیزی بود). البته یوکی ترومی خیلی قویه توی CP ولی باهاش زیاد بازی نمی کنم.
با توجه به اون لحظه ی آخر تریلر BB CF به نظر میرسه Nine در بازی حضور داره و از این بابت نباید نگران باشیم اما Jubei که اکثر طرفدار های بازی از جمله خودم منتظرش هستند، خبری ازش نیست. یه مصاحبه از سازنده میخوندم که توش میگفت به خاطر سایز کوچک Jubei اون رو به شخصیت های بازی اضافه نکردند.:| البته من فکر کنم تو این نسخه دیگه Jubei رو اضافه کنند و با توجه به سیاست های ASW و این که Jubei خیلی طرفدار داره، این کرکتر رو در قالب DLC یا یه همچین چیزی بدند.
نسخه اکستند BB:CP دانلود شد، برم چکش کنم ببینم چطوره. :دی
در ضمن اون بتای SF V هم تبریک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or