تنها بدی 4 اون پلاس شدن لعنتیه
می خوام زمانی بیوفته خریدن پلاسم که SF V اومد پلاس باشم
حالا سعی می کنم هر چی زودتر این CPE رو تهیه کنم ، البته بستگی داره CF رو کی عرضه کنن
جوری نشه تا اینو خریدیم زرتی دو روز بعدش نسخه ی بعدی بیاد
در مورد اینجا هم که بحث در مورد فی خالدون فایت ها آزاده
خواستی می تونی مقایسه کنی و به لجن هم بکشی هر فایت بدبختی رو
ولی جدا از شوخی کامیونیتیه دیگه ، زدیم که بحث کنیم
والا من اوایل خیلی احساسی بازی می کردم ، یعنی یا راگنا یا هیچ کس دیگه
ولی خب کم کم دیدم از یه سری از کرکترها بهتر از این حرفها میشه کار کشید
البته نمیشه منکر این شد که راگنا هم خوبیهای خودشو داره ! مثلاً D move هاش همگی از خون حریف می کَنه و به خون راگنا اضافه میکنه ولی یه سری ایرادات هم داره
راگنا رو کماکان خیلی دوز میدارم ولی نوئل ورمیلیون و یوکی ترومی جزو Main هام هستن (قبلاً هم فک کنم گفتم ، با کرکترهای سریع تر راحت تر کنار میام) ، بعد از اینا راگنا و ماکوتو
از یوکی ترومی در حد مرگ متنفرم ولی خب گیم پلی ای که داره یه جوری آدمو قلقلک میده و میگه بیا با من بازی کن
با اینکه به شدت ازش بدم میاد ولی خب اخیراً بیشتر جذبش شدم ، البته یه سری ایرادات هم داره که باید ببینم میشه کرکتر بهتری به جاش پیدا کرد یا نه ، نوئل هم یه سری ایرادات داره ولی کمتر
(اما این ترومی یه سری کمبو داره وحشتناک ! یه چند باری تست کردم یه چند تا از این کمبو ها رو زدم تنگ سوپر مووهاش یعنی خیلی راحت در حد 50-60% دمیج داد
از نئومکس های KOF XIII هم وحشتناک تر
) جا داره یادی هم کنم از عزرائیل ، خیلی کرکتر خوفیه ولی من خیلی خوب نمی تونم ازش کار بکشم
آدمش باشه می تونه پاره کنه ملتو
پ.ن : منم تازه چند وقتیه شروعش کردم
ساختار کلیش خیلی شبیه SF ـه واسه همین راحت میشه باهاش کنار اومد
حتی توی جای جای آرت های بازی و طرح سازنده ها یا استیج ها میشه نشونه هایی از SF دید
پ.ن 2 : آها راستی این Continuum shift Extend رو ، روی PS3 دارما (همونیه که زیر کله ی بانو چونلیه
) ، PS3 و PSV کراس پلی ندارن بازی کنیم ؟
چون متاسفانه ویتا ندارم