Sarvior
Gold User
سینمای کلاسیک ژاپن رو فراموش نکنید
خصوصا سینمای عامه پسندشو
سری فیلم های زاتوئیچی ، یوجیمبو ...
خصوصا سینمای عامه پسندشو
![iao1_zatoichiyojimbo1970.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fuupload.ir%2Ffiles%2Fiao1_zatoichiyojimbo1970.jpg&hash=98ef1d085ba0ffcdca1a8347da4dc37a)
من میخوام روشومون رو نگاه کنم. اما حسش نیست.سینمای کلاسیک ژاپن رو فراموش نکنید
خصوصا سینمای عامه پسندشو
![]()
حیف نیست ؟ من خودم چند تا از فیلم های کوروساوا رو نگاه نکردم از ترس اینکه نمیدونم بعدش چیکار کنممن میخوام روشومون رو نگاه کنم. اما حسش نیست.
فیلم پنجره ی خلفی یکی از بهترین فیلمهایی هست که هیچکاک ساخته. خداست خدا خدا خدا. در یک اتاق، در یک Courtyard، هزاران داستان، و مهمترینش همونیه که بیننده رو روی صندلیش میخکوب میکنه. این تاپیک اصلا باید باشه تاپیک هیچکاک. ولی اینطوری به هوارد هاوکس ظلم میشه!آقا اصلا تو تاریخ سینما نما از این خفن تر داریم ؟؟؟
![]()
لامصب یه شات گرفته 10 تا داستان توش داره برامون تعریف می کنه
آقا هیچکاک خداست و بقیه اداشم نمی تونند در بیارن
یعنی نصف عمر یه انسان به فنا است اگه این فیلم رو ندیده باشه
حالا اگه به هر دلیلی از هیچکاک کشیدید بیرونحضرت جان فرود هم با مردی که لیبرتی والانس رو کشت در خدمتتونه
آقا این وسترن کلاسیک فورد رو هم حتما ببینید اصلا در دیدنش شک به دلتون راه ندید خود دیالوگ آخر این فیلم میارزه به کل فیلم های 2010 به بعد![]()
اصلا باس با سی آر تی دید. اصلا باس با پروژکتور مکانیکال دید ولی کو پولش و کو پرینتش؟حیف نیست ؟ من خودم چند تا از فیلم های کوروساوا رو نگاه نکردم از ترس اینکه نمیدونم بعدش چیکار کنم
یه توصیه هم بکنم فیلمای کلاسیک رو با پنل va ببنید ips تجربه فیلم رو خراب میکنه ، اصلا یه دنیا فرق بینشه
گفتی هاوارد هاوکس و کردی خرابم گفتی هاوارد هاوکس و ریو براوو اومد جلو چشمم گفتی هاوارد هاوکس و الدورادو برام تداعی شد گفتی هاوارد هاوکس و Scarface یادم اومدفیلم پنجره ی خلفی یکی از بهترین فیلمهایی هست که هیچکاک ساخته. خداست خدا خدا خدا. در یک اتاق، در یک Courtyard، هزاران داستان، و مهمترینش همونیه که بیننده رو روی صندلیش میخکوب میکنه. این تاپیک اصلا باید باشه تاپیک هیچکاک. ولی اینطوری به هوارد هاوکس ظلم میشه!
اصلا باس با سی آر تی دید. اصلا باس با پروژکتور مکانیکال دید ولی کو پولش و کو پرینتش؟![]()
اقتضا میکنه که اعتراف کنم نتونستم اسکارفیس رو ببینم. خیلی دیگه قدیمی بود 1932 بابا بسهگفتی هاوارد هاوکس و کردی خرابم گفتی هاوارد هاوکس و ریو براوو اومد جلو چشمم گفتی هاوارد هاوکس و الدورادو برام تداعی شد گفتی هاوارد هاوکس و Scarface یادم اومد
حالا اگه فقط هاوارد هاوکس بود میشد کنار اومد ولی فرانک کاپرا و زندگی شگفت انگیزش رو چه کنم آقای اسمیت به واشنگتن می رود رو چی کار کنماصلا از هالیوود خارج بشیم و بریم سمت اروپا چه طوره
با فلینی و Amarcord یا با پروردگار ملویل و ساموراییش
لامصب این تاپیک چرا اینقدر دیر ایجاد شد راست یه دنیا حرف تو این فیلم هاست
سلام
حیف از فیلم زیبای CYBORG 1989 اسم نبریم با بازی van damme یادش گرامی ..یادم اولین بار که این فیلم دیدم رو VHS بود هنوز cd پلیر نیومده بود..واقعأ زیباست..
View attachment 95060
View attachment 95061
View attachment 95062
سلام میتونید بگید چرا ips تجربه فیلم را خراب میکنه کیفیت ips مگه بهتر از va نیست من ips دارمحیف نیست ؟ من خودم چند تا از فیلم های کوروساوا رو نگاه نکردم از ترس اینکه نمیدونم بعدش چیکار کنم
یه توصیه هم بکنم فیلمای کلاسیک رو با پنل va ببنید ips تجربه فیلم رو خراب میکنه ، اصلا یه دنیا فرق بینشه
سلام میتونید بگید چرا ips تجربه فیلم را خراب میکنه کیفیت ips مگه بهتر از va نیست من ips دارم
اقتضا میکنه که اعتراف کنم نتونستم اسکارفیس رو ببینم. خیلی دیگه قدیمی بود 1932 بابا بسهخیلی کند بود پیسش نصف حرفهاشون هم نمیفهمیدم.
فکر کنم نظریه ی این دوستمون ازینجا نشئت میگیره که سیاهی های وی ای واقعی تر هستن و اکثر فیلمهای کلاسیک یا سیاه سفیدن یا با پروسه هایی مانند Technicolor و Truecolor رنگ شدن که سیاهی ها درشون غلیظن. من دوتا مانیتوره کار میکنم نمیدونم پنل مانیتور کوچولوم چیه ولی خیلی باهاش لذت میبرم بیشتر تا مانیتور دیگم.سلام میتونید بگید چرا ips تجربه فیلم را خراب میکنه کیفیت ips مگه بهتر از va نیست من ips دارم
اسکارفیس دی پالما واقعا شاهکاره. ولی متاسفانه ال (به قول ایرانیها، آل) پچینو خیلی توش اووراکت میکنه.VA کنتراست و رنگ مشکی خیلی بهتری از IPS ها داره
منم با وجود اسکارفیس دی پالما هیچ وقت سراغ اون قدیمیه نتونستم برم! خداییش یکی از بهترین ریمیک های سینماست.
سلامسلام میتونید بگید چرا ips تجربه فیلم را خراب میکنه کیفیت ips مگه بهتر از va نیست من ips دارم