یک زمانی بود فقط دی وی دی فیلم عرضه شده بود میگفتن یکی از مانچکینها خودشو میکشه توی فیلم و....
the wizard ofoz
بعد بلوری اومد معلوم شد یک فلامینگوست!
یک زمانی بود فقط دی وی دی فیلم عرضه شده بود میگفتن یکی از مانچکینها خودشو میکشه توی فیلم و....
the wizard ofoz
سلام دوستان عزیز.
من مدت زیادی هست که به ندرت فیلمهای جدید نگاه میکنم. نه اینکه بد باشن، یا فیلمهای کلاسیک بهتر باشن، بلکه سلیقه ام تغییر کرده. منکه زمانی، وقتی 13-14 سالم بود به فیلمهای قبل از سال 2000 متنفر بودم. من تنها فیلمهای سیاه و سفیدی که دیده بودم در تلوزیون، چارلی چاپلین و لورل و هاردی بود. اما در 16 سالگی اتفاقی برای من افتاد که مسیر زندگیم، حداقل از لحاظ سلیقه در فیلم را، تغییر داد.
اول بگذارید فیلم کلاسیک را معنی کنم. به فیلمهای از دهه ی 80 به قبل، و یا حتی 70، کلاسیک میگویند. به نظر من دیدن فیلمهای اسنشیال کلاسیک برای همه لازم و مبرم است. حال به شما میگویم که چطور فیلمهای کلاسیک خوب و مناسب را پیدا کنید.
اشکال نداره , حالا منظورش همین فیلمای ۳۰ , ۴۰ ساله پیشهدرود
فقط تعریف تون از فیلمای کلاسیک زیاد درست نیست. اصولا سینمای کلاسیک به فیلمای نیمه اول دهه 60 و قبل ترش گفته میشه در واقع تا قبل از اکران فیلمای سنت شکنی مثل بانی و کلاید و ...
آخه فیلمهایی مثل گادفادر توی دهه ی 70 ساخته شدن. کلاسیک نیستن اینها؟ یا سرپیکو؟درود
تاپیک خوبی هست هر چند اگه ابرقهرمانای مارول بذارن ازش استقبال بشه فقط تعریف تون از فیلمای کلاسیک زیاد درست نیست. اصولا سینمای کلاسیک به فیلمای نیمه اول دهه 60 و قبل ترش گفته میشه در واقع تا قبل از اکران فیلمای سنت شکنی مثل بانی و کلاید و ... که بالاخره اون محدودیت های سنتی هالیوود رو کنار زدن و خیلی از تابوها (از جمله عدم نمایش خشونت و مسائل جنسی و ....) توی سینما کنار زده شد. فیلمای دهه 70 و 80 اصلا کلاسیک محسوب نمیشن.
منم سال هاست فیلم میبینم و واقعا الان دیگه تمایلی به دنبال کردن فیلمای جدید رو ندارمف سینما واقعا دیگه با اون چیزی که میشناختم فرق کرده و به مذاق من دیگه خوش نمیاد. ترجیح میدم همون فیلمای مورد علاقه مو چندین بار ببینم و ازشون لذت ببرم. واقعا حیفه یکی بشینه سری آمریکن پای رو ببینه و باهاش بخنده، اما اسم هرولد لویدو باستر کیتون به گوشش نخورده باشه و فکر کنه کمدی فقط با ارجاع به مسائل جنسی امکان پذیره. امیدوارم کسایی که سینما رو دنبال میکنن زمانی رو به دنیال کردن فیلمای قدیمی تر دهه های 70 80 به قبل هم اختصاص و با خوندن نقد فیلما بیینن چقدر سلیقه سینمایی شون ارتقا پیدا میکنه.
آخه فیلمهایی مثل گادفادر توی دهه ی 70 ساخته شدن. کلاسیک نیستن اینها؟ یا سرپیکو؟
این فیلم بعد از متروپولیس فریتز لنگ خلاقانه ترین ویژوال افکتس رو داشته و اصلا اون رو ابداع کرده. انیماترونیک، مت پینتینگ، آپتیکال پرینتینگ و... همه درین فیلم هستن.king kong
جالبه بدونید اولین نسخه از فیلم کینگ کونگ در سال 1933 ساخته شده ؛ ولی یکی از اون فیلم های کلاسیکیه که هنوز هم میشه از دیدنش لذت برد . :smiley:
من هروقت این فیلم لعنتی رو میبینم فوبیا برم میداره که نکنه این اتفاق یک روزی واسه منم بیفته و برام یکی پاپوش بدوزه و الکی برم زندان و... اونوقت رفتم زندان خرج وکیل و انسولین رو از کجا بیارم. کلا فیلم از سایکو ترسناک تره.وقتی اسم سینما کلاسیک میاد ناخودآگاه اولین اسمی که به ذهنم می رسه هیچکاکه و وقتی اسمی از هیچکاک میاد اولین فیلمی که ازش به یاد میارم wrong man هست از نظر خود هیچکاکی این فیلم غیر هیچکاکی ترین فیلمیه که تا به حال ساخته ولی اگه بیشتر برید تو بهرش متوجه میشید اتفاقا این هیچکاکی ترین فیلمیه که ساخته
صد در صد پیشنهاد میشه این فیلم رو ببینید
الان منظورت از این عکسه چیه ؟