طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
اتفاقا دقت کنید این هورانگ خیلی کاراکتر خزیه.:biggrin1: مثلا من یادمه اون قدیما که تکن تازه مد شده بود تو کلوپا، یکی که اولین بارش بود میخواست بازی کنه بهش میگفتیم هورانگ بردار تند تند ضربدر بزن.:biggrin1: بعد یک حالی هم میکرد.:biggrin1:
الآن فکر کنم گرزی که تا چند دقیقه پیش دست آقا میلاد بود و به آقا بابک منتقل شد باید به دست سام جان داده بشه.:biggrin1::biggrin1:
سامی کجایی که سیدتو کشتن!:biggrin1::biggrin1:

خوب باید عرض کنم که این آدم 19-20 ساله مشنگ بوده.:biggrin1: هیچ ربطی به کینگ نداره.

کمی هم ملنگ:دی

اتفاقا دقت کنید این هورانگ خیلی کاراکتر خزیه.:biggrin1: مثلا من یادمه اون قدیما که تکن تازه مد شده بود تو کلوپا، یکی که اولین بارش بود میخواست بازی کنه بهش میگفتیم هورانگ بردار تند تند ضربدر بزن.:biggrin1: بعد یک حالی هم میکرد.:biggrin1:

بابک در رو الان که سام بتو پارمون میکنه:دی

بابا بیخیال هردوشون کاراکترهای خوبی هستن، ولی بنده این حرف رو قبول ندارم که "یه فیقیل بچه هم همه ی دکمه هارو بزنه و مثلا حرفه ای ترین ادم روی دنیارو شکست بده"

اقا الان کدوماتون Tekken:DR نسخه ی آنلاین PS3 را خریداری کرده؟!؟ هرکی داره لطفا اعلام آماده کنه.

بابا بچه دیگه چیه، پائول بگیرید ، بعد به ازای هر فن ـش یه بدل بزنید، خیلی راحت. اصلا شما هم نمیخواد حمله کنید، بزارید اون حمله کنه شما بدل بزنید :دی

ه فیقیل بچه هم همه ی دکمه هارو بزنه و مثلا حرفه ای ترین ادم روی دنیارو شکست بده

حرفه ای ترین رو که خب نه... ولی اعصاب واسه حریفش نمی زاره :دی (البته من که هرگز تو هیچ بازی ای با این روش موفق نیستم...استعداد ندارم :دی)

البته سام جان من گفتم که کینگ خیلی مورد توجه افراد خردسال هم قرار میگیره.:biggrin1:
خواهشا کسی ناراحت نشه...:p
ولی در کل ما در بازیشون زیبایی ندیدیم!:biggrin1:
این لگد های کینگ خیلی خوفه مخصوصا اگه فقط بشینی و بزنی!:biggrin1:

البته دوست داشتن شخصیت فقط به حرکات اون بر نمیگرده !
در ضمن هر کاراکتری یه نقطه ی قوتی داره. این به player بر میگرده تا چطوری بازی کنه.
:cheesygri

البته دوست داشتن شخصیت فقط به حرکات اون بر نمیگرده !
در ضمن هر کاراکتری یه نقطه ی قوتی داره. این به player بر میگرده تا چطوری بازی کنه.
:cheesygriQUOT
کسی که با hwoarang بلده فقط xxxنقطه ی قوتش نمی دونه :laughing::biggrin1:

Only Hwoarang
:groupwave:

و از یوشیمیتشو هم با اجازه بدم میاد
صفحه ی 147 پست 2192 توسط آرش (xArash-360)
اینو گفتم که نگید که یارو بی غیرته
( چند روزی بود به اینترنت درست و حسابی دسترسی نداشتم تنونستم به تاپیک سر بزنم)
یک نکته رو هم بگم که من جز Tekken 3 روی PS1 دیگه هیچ تیکنی رو بازی نکردم و الآن تیکن یادم رفته .
( همین که به میادین تیکن برگشتم بهتون نشون میدم )
یک نکته ی دیگه در مورد آواتارم :
مجبور بودم این رو بزارم
چون که حتی یک آرت ورک درست و حسابی از یوشیمیتسو وجود نداره ( اگر کسی پیدا کرد لطفا خبر بده )
اگر هم که این آواتار رو گذاشتم دلیلش اینه که Tekkenـی بودن خودمو اعلام کنم .

صفحه ی 147 پست 2192 توسط آرش (xArash-360)
اینو گفتم که نگید که یارو بی غیرته

حالا چی کارش کنیم!!:دی

اعدامش کنیم:دی

یک نکته رو هم بگم که من جز Tekken 3 روی PS1 دیگه هیچ تیکنی رو بازی نکردم و الآن تیکن یادم رفته .

تو تیکن 5 میتونیستی بری تیکن 1 2 و حتی3 رو هم بازی کنی
------
من تمام سری تیکن البته 1 -2 شو فقط از طریق 5 بازی کردم و کلا بهترین بازیه:دی

و تو اینا تیکن tag یه سبک خاض داره خیلی قشنگه

و تیکن 4 از همشون بهتره

مجبور بودم این رو بزارم
چون که حتی یک آرت ورک درست و حسابی از یوشیمیتسو وجود نداره ( اگر کسی پیدا کرد لطفا خبر بده )

تو این پست جدید ترین آرت ورک یوشیمیتسو هست city sport زحمتشو کشید . البته متاسفانه یوشیمیتسو رو برای آواتار قبلا برداشتن....

یه سری هم خودم گذاشته بودم که سایت آپلودش انگار قاطی کرده عکسا رو نمیاره :confused: اونا رو هم آپلود میکنم .

پ ن: داشتم تایپ می کردم نمی دونم چی شد دیدم به جا یوشیمیتسو نوشتم پیشیمیتسو (پیشی میتسو :دی)

تو تیکن 5 میتونیستی بری تیکن 1 2 و حتی3 رو هم بازی کنی

خدایی تکن 5 خیلی مجهز بود :دی

من یه گذری به همه سری ها زدم به جز تکن 4

آره بچه ها درباره اعدام آرش موافقم بیایید همه فکرامون رو رو هم بریزیم و این موجود رو از صحنه روزگار پاک کنیم!:biggrin1:(به امید آن روز):biggrin1:
ولی بچه ها من با تکن 4 زیاد نحالیدم اصلا یه جوری بود.کاراکترها خیلی خشک بودند یه دیالوگ خشک و خالی هم رد وبدل نمیکردن:confused:ولی در عوض تکن 5 خدا بود.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or