طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بازی ها هيچوقت به مدت طولانی برای ps3انحصاری نمي مانند!!
يکی از خبر های داغ توکيو ؛ خبر عرضه بازی هميشه انحصاريکنسول سونی
برای X360بود.

شايد از ابتدا مشخص بود کهtekken6هم به سرنوشت ديگر بازی های3rd partyانحصاری سونی دچار می شود.وهمان راهی را طی خواهد کرد که قبل تر از آن
DMCوFFدر آن پای گذاشته بودند .

در نمايشگاه امسال مسئولان شرکتNamco خبر از سايت قسمت ششم اين بازی را برای X360 تائيد کردند .
همچنين عنوان شد که اين بازی دقيقا همزمان با نسخه PS3 وارد بازار های جهانی خواهد شد.
تاريخ عرضه ای که برای اين بازی در نظر گرفته شد ؛ پاييز 2009است.:((

منبع مجله ی بازی نما
ّ
پسر تو دیگه توی کدوم غار خوابیده بودی:confused: ... این خبره یا یادآوریه

ببینم تاریخ انتشار بازی رو زده بود autumn 2009..... سال دیگه؟؟؟؟؟ O_o بعد عمری CG های کاراکترای تکن 6 تو زایباتسو اومده...حالا به نظرتون مال br کی کیاد؟ (خدا داند :دی) جایی رو میشناسد که CG ها رو داشته باشه؟

Urban War Zone از همشون بهتره : د ی
این زمین هایی که آدما دورمونن و دست میزنن و داد و بیداد میکنن رو اعصابه : د ی
تو تکن 5 هم یک زمینی بود توپ فکر کنم توش بود که صورتی بود!کاراکترا رو با چه رویی من میبردم اونجا : د ی

سلام

سلام برادرا و خواهرای تیکن باز،
آقا شاید ساده باشه برای شماها ولی من یه سوال دارم، میشه توی tekken D.r با جینپاچی بازی کرد؟ و اگه میشه بگید چه طوری باید فعالش کنم، مرسی:love:
اینم جایزتون! بالاخره معلوم شد زیر ماسک کینگ کی بود! برد پیت یعنی من!:eek::cheesygri:cool:

آقا شاید ساده باشه برای شماها ولی من یه سوال دارم، میشه توی tekken D.r با جینپاچی بازی کرد؟ و اگه میشه بگید چه طوری باید فعالش کنم، مرسی

سلام

شما tekken 5dr برای psp رو دارید؟؟ اگه آره باید بگم که متاسفانه قابل بازی نیست...ولی توی ps3 میشه بازش کرد

بعد نود و بوقي سال خدمت بچه هاي تيکين باز رسيديم...نميدونم ديگه کي مونده از بچه هاي قديمي....بچه جينپاجي هنوز زنده است....:eek:
يه زمان همبازي بوديم
يادش به خير يه زمان تيکين 3 با رفيقم ميترکونديم
من پاوئل ميشدم اونم اوگر سبزه
حالا نزن کي بزن
:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or