طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
معذرت حالا که دقت میکنم می بینم خیلی سوتیم غلیظ بود بهتره برم پیش دکتر :blushing: ببخشید ولی جدا آهنگش خیلی قشنگه در ضمن جناب sm4 می تونی بیوگرافی کامل افرادو بزاری مام کمکت می کنیم اگرم وقت نداری همرو بزاری اون باحالا رو بزار مسئله اینه که همشون باحالن
راستش من و بقیه دوستان داریم یه وبلاگ توپ میزنیم اینم آدرسش هنوز خیلی خیلی ناقصه
اگه خیلی هم عجله داری تو همین تایپک بر صفحه 123
والا ما از همون اول داشتیم از ظلمی که شرکتایی مثل Tecmo-Namco در حق PC رنج می بریم واقعا دل می سوزونه حالا حتمی شد اومدنش کسی تاریخ دقیق نداره. :mad: :evil: :((
این روز ها نزدیکه برم نامکو ماکو رو ببرم هوا:biggrin1:
به چند دلیل:
1.دیر اومدن بازی:evil:
2.فقط برای ps3 اومد که باعث شد من ps3 بگیرم و کلی پول خرج کنم:((
اگه برای pc یا 360 میومد میرفتم 360 میگفرتم با کلی بازی
3.دبر اومدنش:biggrin1:
4.همه موارد

نه خوب راست میگه دیگه sm4 یه تاپیک خوب که زده غر نزنید از این کار میندازینشا مطمئنم همه ی تلاششو کرده منم طرفدار این بازیم و از هوارانگ(برای ده هزارمین ب)ار و یوشیمیتسو هم که عاشقشم ولی دیگه قاطی کردم نامکو خیلی بد کرده که تکن 6 رو فقط برای PS3 داد بیرون

[LTR][/LTR]
آقا چی شد پس همه رفتن دیگه الان دو هفتست کسی تو این تاپیک پست نداده من یه سوال داشتم آسوکا چه نسبتی با جین توی تکن داره
سلام دوست عزیز

اخه خیری نیست در ضمن اگه باشه اول از همه اخبار یا هر چیز دیگه رو میزارم تو وبلاگ من و دوستان بعد هم اینجا

==
اسوکا دختر دایی جینه

من نمي دونم چه كاريه هي شما مياين در مورد داستان صحبت مي كنين.بابا بياين از comboهاو juggle هاي تموم نشدني اين بازي صحبت كنين تا همه ياد بگيرن.من الان يه مدتيه تحت تعليمم دارم تمرين مي كنم.البته اصولي نه خركي:biggrin1:

سلام به همه به خبری که هم اکنون دیدم توجه کنید همه منفجر بشید چون خودم ترکیدم الان :biggrin1:.
TEKKEN 6 NOT COMING TO X360...IT'S EXCLUSIVE TO PS3 AND PS3 WILL HAVE THE LAST VERSION OF THE GAME

اینم منبع

کلی از سایتا هم دارن تایید می کنن یعنی دیگه بحث ها تموم شد و همه چیز مشخص شد :cool::biggrin1:.

قاینال فانتزی از انحصار سونی درآد این در نمیاد بالاخره PS3 علاوه بر گرافیک مزیت دیگه ای هم نسبت به XBOX360 داشته باشه دیگه
در مورد کمبوها حرف زدن که دردی از دل دوا نمی کنه همرو تو خودش گذاشته

چرا آخه مگه تو PS3 نداری پس چرا میگی بدبخت شدم ولی منم عصبانی شدم با کلی التماس همین PSP گیرم اومد وای به حال PS3
اخه من یه ps3 با کلی بد بختی موقعی که قیمت ها سر سام اور بود گرفتم به عشق تیکن

الان هی اه میکشم چون

360 ارزون تر شده
بازی هاش ارزونتره
بازیهاش بیشتره
تهیه بازیاشم اسونه
ولی الان بخوام بفروشم 360 بگیرم کلی ضرر میکنم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or