آقایون خانما تورو خدا یه وقت اینجا pm ندید، فقط برید از بازی های غریبه حمایت کنید، ای تیکن فروشا! من که این یوزر رو فقط برای تیکن افتتاح کردم
حالا یه سوال دارم از محضر اساتید چجوری تو tekken dr میشه لباس سوم شخصیت هایی مثل جین آسوکا آناو... رو به دست آورد؟
مرسی![]()
موافقم ... :biggrin1:منم قبل اینکه فن افسانه ای هوارانگ رو کشف کنم،عاشق یوشیمیتسو بودم...مثلا : د ی
---
من جاشون بودم یک بازی تا قبل شماره 6 میدادم برون،ملت یادشون بیاد تکن چی بود!اصلا بازی بود؟فیلم بود؟: د ی
من که فعلا از اومدن تکن 6 ناامیدم.... همون dr هم غنیمتیه...نه؟
پس وللش:biggrin1:نه داستان که همونه...فقط 3 تا کاراکتر اضافه داره.... زمین های بازی زمان های مختلفی دارن و بنظرم ترکیب بندی فن ها بهتره.... البته بگم که به نسبت بردن هم سخت تره . ولی در نهایت همون تکن 5 هست

تا جایی که من میدونم وارد تورنمنت نمیشن ... پاندا که مال لین شائویوه و کوما هم که عاشق پاندا شده . (توی دمو ها که قضیه این بود :biggrin1از بچه ها کسی داستان این دو تا خرس Panda و Kuma رو میدونه ؟ اصلاً واسه چی وارد تورنمنت تیکن میشن و کلاً داستانشون چیه؟
از بچه ها کسی داستان این دو تا خرس Panda و Kuma رو میدونه ؟ اصلاً واسه چی وارد تورنمنت تیکن میشن و کلاً داستانشون چیه؟