طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
آقایون خانما تورو خدا یه وقت اینجا pm ندید، فقط برید از بازی های غریبه حمایت کنید، ای تیکن فروشا! من که این یوزر رو فقط برای تیکن افتتاح کردم:p
حالا یه سوال دارم از محضر اساتید چجوری تو tekken dr میشه لباس سوم شخصیت هایی مثل جین آسوکا آناو... رو به دست آورد؟
مرسی:love:

سلام

آخه خبر خاصی نیست که پست بدیم . وگرنه من که همیشه هستم .

شما برای بازی با لباس های سوم موقعی که میخواید کاراکتر انتخاب کنید مثلث رو بزنید .

در مورد سوال دومتون راستش منم اطلاعات زیادی در مورد aura ندارم . :biggrin1:

منم قبل اینکه فن افسانه ای هوارانگ رو کشف کنم،عاشق یوشیمیتسو بودم...مثلا : د ی
---
من جاشون بودم یک بازی تا قبل شماره 6 میدادم برون،ملت یادشون بیاد تکن چی بود!اصلا بازی بود؟فیلم بود؟: د ی

داستانش فرق میکنه

نه داستان که همونه...فقط 3 تا کاراکتر اضافه داره.... زمین های بازی زمان های مختلفی دارن و بنظرم ترکیب بندی فن ها بهتره.... البته بگم که به نسبت بردن هم سخت تره . ولی در نهایت همون تکن 5 هست

نه داستان که همونه...فقط 3 تا کاراکتر اضافه داره.... زمین های بازی زمان های مختلفی دارن و بنظرم ترکیب بندی فن ها بهتره.... البته بگم که به نسبت بردن هم سخت تره . ولی در نهایت همون تکن 5 هست
پس وللش:biggrin1:

همون تیکن 6 ببین کی میاد:sick:

از بچه ها کسی داستان این دو تا خرس Panda و Kuma رو میدونه ؟ اصلاً واسه چی وارد تورنمنت تیکن میشن و کلاً داستانشون چیه؟
تا جایی که من میدونم وارد تورنمنت نمیشن ... پاندا که مال لین شائویوه و کوما هم که عاشق پاندا شده . (توی دمو ها که قضیه این بود :biggrin1:)

از بچه ها کسی داستان این دو تا خرس Panda و Kuma رو میدونه ؟ اصلاً واسه چی وارد تورنمنت تیکن میشن و کلاً داستانشون چیه؟

خوب ببینید چون از سری اول تکن اصلا پاندا نبود و فقط کوما بود اون هم بادیگارد هیهاچی بود و توی تکن 1 و تکن 2 فقط حضور داشت همش هم از Paul شکست میخورد بعدش هم مرد و رفت، و از تکن 3 کوما جی.آر پسره اون کوما قبلیه اومد که اون عاشق پاندا هستش و باز هم رقیب Paul که بالاخره توی تکن 4 میزنه K.O میکنتش (باز تو تکن 5 میبازه از Paul).
البته پاندا هم هیهاچی میاره که بادیگارده Xiaoyu باشه و از کوما هم اصلا خوشش نمیاد.
این ها اطلاعات کلی بودن اگر جزئیات و پروفایل کامل کوما و پاندا رو میخوای فکر کنم صفحه هارو زیر و رو کنی بیابی.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or